Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2003 | 2017-06-09 | 4147

Aprašymas: Pasaulio likimas kiškio Kvankos ir antino Pliuškio rankose. Antinas Pliuškis ir kiškis Kvanka veikia ne animaciniame, o realiame pasaulyje. Jie turi surasti Mėlynosios beždžionės deimantą ir užkirsti kelią milžiniškos korporacijos viešpatavimui pasaulyje.

2030 | 2018-07-24 | 3279

Aprašymas: Didvyrių draugužiai (angl. Sidekick) – JAV animacinis serialas. Tai superherojų ir piktadarių pasaulio dalis. Vienintelis dalykas, kurio trokšta herojus Erikas Nydlas – tapti puikiu didvyrių draugužiu ir patirti nuostabių nuotykių. Jis gauna šį šansą, kai jį įsivaikina pasaulyje garsus superherojus Maksumas Menas. Deja, Maksumas Menas dingsta palikdamas Eriką ir jo sargybinį Maksumą Brainą. Ar pasaulis supras, kas iš tiesų yra garsusis superherojus ir, kad deramai atlieka savo pareigas?

2014 | 2017-06-09 | 3672

Aprašymas: Vienas mėgstamiausias šuo-detektyvas sugrįžta. Paslapčių komanda tęsia savo darbą, išaiškindami vieną nusikaltimą po kito. Velma sužino, kad iš savo pro-pro-dėdės daktaro Von Dinkensteino paveldėjo prakeiktą pilį. Po ilgų išsisukinėjimų, komanda įkalba ją priimti palikimą, esantį Transilvanijoje… Pensilvanijos valstijoje. Jie atvyksta į pilį ir išsiaiškina tamsias paslaptis, kurias Velma visa laiką slėpė.

2030 | 2018-07-24 | 4725

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2009 | 2017-06-09 | 3773

Aprašymas: Žavinga animacija apraizgo daugiau ar mažiau istoriniais įvykiais paremtą siužetą. Ta slaptoji knyga, apie kurią sukasi visas filmas, yra iliustruotas viduramžių rankraštis, kuriame buvo surašyti keturios Naujojo Testamento evangelijos. Apie tai, kaip knygą išliko per tūkstantį metų ir kas ją parašė, yra kelios legendos. „The Secret of Kells“ pasakoja vieną iš jų. Istorija sukasi apie Brendaną, viename Airijos vienuolynų su savo dėde abatu gyvenantį našlaitį. Dėdė apie gyvenvietę konstruoja milžinišką sieną – apsisaugoti nuo barbarų vikingų, kuriems svarbūs tik lobiai, o ne kultūra. Dėdei visas pasaulis atrodo priešiškas ir berniuką apsaugoti jis stengiasi laikydamas už aukštų sienų. Čia susiduria vienas iš didžiųjų konfliktų – ar rizikuoti, ar tūnoti ten, kur saugu? Brendanas tenori pamatyti ir patirti aplinkinį pasaulį, rašyti ir skaityti.

2000 | 2017-06-07 | 3821

Naktinė gėlelė – senoji animacija vaikams pamokanti mus gerumo, supratingumo bei nesavanaudiškumo. Šis filmukas apie tris draugus – du viščiukus ir katiną, kurie norėjo padėti savo draugui senam šuniui vėl prisiminti jaunystę. O tam reikia stebuklingos naktinės gėlelės, kuri auga tik naktį miške, pilname pavojų. Pasaką Naktinė gėlelė žiūrėkite online lietuviškai ir pamatykite kaip drąsūs draugai gero noro vedami leidžiasi į kelionę.

2012 | 2017-06-09 | 4670

Aprašymas: Danų animacinis filmas, sukurtas pagal rašytojo Ole Lundo Kirkegaardo knygą vaikams. Istorijos moralas paprastas – jei esi vaikščiojanti nelaimė, nemanyk, kad taip bus visada. Vieną dieną nevykėlis berniūkštis suranda stebuklingą gėrimą, kurio paragavęs, įgauna magiškų galių. Tik, ar po tokio nuotykio aštuonmetis sugebės išlikti savimi?

2000 | 2017-06-07 | 4185

Filmukas pasakoja apie kačiuką, kurio gyvenimas panašus į patarlę - "visur gerai, bet namie geriausia". Katinėlis svajojo ir ieškojo laimės Afrikoje, bet galiausiai ten pabuvęs, suprato - kad geriausia yra namuose :)

1976 | 2017-06-11 | 4289

Senosios animacijos filmukas 38 papūgos. Kai pasaulyje dažnai, tiek daug tu nežinai, bet paslapčių daug būna... Labai dažnai patinka, vien tai kas paslaptinga, nes paslaptis vilioja. Filmukas apie beždžionėlę, smauglį ir papūgą. Staiga smaugliui kilo klausimas - koks jo ilgis? Ir draugai nusprendė išmatuoti jo ilgį. Kaip gi išmatuoti tą ilgą smauglį? Sumani papūga išmokė visus, kad ilgį geriausia matuoti papūgomis. Smauglio ilgis 38 papūgos ir pusė papūgos sparnelio. Tada jie matavo ilgį ir beždžionėmis ir drambliukais ir taip atskleidė matavimo paslaptį vaikams.

38 попугаев — серия советских кукольных мультфильмов для детей. Цикл представляет собой десять коротких мультфильмов о забавных взаимоотношениях четырёх животных — болтливой Мартышки, застенчивого Слонёнка, эксцентричного Попугая и задумчивого Удава. Сериал создан режиссёром Иваном Уфимцевым и художником Леонидом Шварцманом по сценарию известного детского писателя Григория Остера. Название происходит от первой серии, где длину Удава измеряли в слонах, мартышках и попугаях. В большинстве серий животные решают какой-либо забавный парадокс, связанный с разными значениями понятий или игрой слов: они физически «передают привет», «совершают закрытие» и т. п.

38 papūgos (1 ser.) - 38 попугаев (1976)

2014 | 2017-06-09 | 4008

Aprašymas: Draugiškas ir visų mylimas paštininkas Petas dirba mėgstamą darbą ir gyvena ramų gyvenimą mažame Britanijos miestelyje. Netikėtai susiklosčius aplinkybėms jis patenka į nacionalinį televizijos talentų šou, kuriame paaiškėja, kad būti pačiu profesionaliausiu paštininku ne vienintelis Peto talentas. Savo dainavimu sužavėjęs komisiją ir visą šalį jis patenka į finalą. Tačiau vos spėjus išgarsėti aplinkui iškarto atsiranda pavyduolių, o Peto konkurentai finale nusiteikę padaryti bet ką, kad tik nugalėtų paštininką. Lyg rūpesčių būtų negana, pašto vadovybė nusprendžia, kad laikinai Petą pavaduos pagal jo atvaizdą sukurtas robotas „Petobotas 3000“, kuriam talkins katinas „Džesobotas“. Artėjant nacionalinio talentų šou finalui painiava auga, o pats Petas vis geriau supranta, kad turtai, šlovė ir naujutėlaitis žvaigždės kostiumas gali iš jo atimti brangiausius dalykus – mylinčią šeimą, draugus ir sąžiningu darbu užsitarnautą pagarbą.

2030 | 2018-07-24 | 4367

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

1994 | 2017-06-09 | 3906

Aprašymas: Romos imperatorius Cezaris užkariauja visą Galiją, lieka tik nedidelis kaimelis, kuriame gyvena Asteriksas ir Obeliksas. Tačiau kaimelio žynys Počiniksas moka gaminti stebuklingą, jėgas suteikiantį eliksyrą, todėl romėnas Liucijus pagrobia žynį ir išsiunčia jį į pasaulio kraštą. Asteriksas ir Obeliksas leidžiasi gelbėti Počinikso, bet iš kurgi jie galėjo žinoti, kad pasaulio krašto nėra, o už jūrų marių yra šalis – Amerika…

1968 | 2017-06-10 | 4155

Aprašymas: (rus. Бриллиантовая рука). Rusų komedijos klasiko Leonido Gaidajaus filmas apie paprastą, dorą tarybinį pilietį, kurį vaidina Jurijus Nikulinas, įsivėlusį į neįtikėtiną kontrabandos istoriją. Gorbunkovas atsitiktinai tampa dviejų žavingų piktadarių. Persekiotojai įsitikinę, kad sugipsuotoje Gorbunkovo rankoje paslėptas lobis. Deimantų ir aukso medžiotojai mėgina įvilioti naivų ir išsiblaškiusį šeimos tėvą į spąstus, norėdami nuimti nelemtąjį gipsą nuo jo rankos. O Gorbunkovas sutinka padėti milicijos pareigūnams sugauti visą kontrabandininkų gaują.

Briliantinė ranka / Бриллиантовая рука -  (1968)

2030 | 2018-07-24 | 3599

Aprašymas: Veiksmas vyksta fantastinėje Ginklų ir Meistrų akademijoje, Šibusene, kur Ginklo (ginklu virsti gebančios, žmogaus pavidalą turinčios būtybės) ir Meistro (Ginklo valdytojo) komandos stengiasi išvalyti pasaulį nuo blogio jėgų, rinkdamos apleistas demoniškas sielas, o kai surenka 99-ias ir sumedžioja vieną raganą, gali paversti Ginklą į Mirties Dalgį. Tačiau akivaizdu, kad tai tik šoninis scenarijus, nes sielų čia vartojama gana nedaug, užtat veiksmo ir švelniosios erotikos (ecchi) čia kiek nori!

2006 | 2017-06-09 | 3607

Aprašymas: Ekranuose atgimsta didinga legenda. Mūsų herojai susiduria su daugybe žmonių ir būtybių, patiria įdomiausius nuotykius ir įvykius, ir iš visų jėgų priešinasi piktom jėgom bei kovoja dėl visų Žemės gyventojų. Jie tiki svajonėmis ir niekada nepasiduoda. Jie gerbia savo draugus ir nebijo priešų, nes jų širdys pačios geriausios ir narsiausios. Jų misija – ištyrinėti istoriją ir parašyti knygą apie pačius įstabiausius įvykius žmonijos istorijoje.

2000 | 2017-06-07 | 3769

Meduolis – pasaka vaikams apie tris draugus antrokus, kurie turėjo meduolį, bet nežinojo ką su juo nuveikti. Kitas trečiokas pasiūlo meduolį kam nors padovanoti, bet abipuse nauda. Senoji animacija pasakoja apie savanaudiškumą ir bendro tikslo siekimą. Filmuką Meduolis galite pažiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite kaip draugai sprendė kam padovanoti meduolį.

2030 | 2018-07-24 | 12051

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.