Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1975 | 2017-06-09 | 3785

Aprašymas: (rus. Приключения Буратино). Tobulose rankose ir medžio gabalas gali atgyti. Taip atsitiko ir su Buratinu, kuris dėka tėvo Karlo meistriškumo gavo šansą į gyvenimą. Jis smalsus, įžūlus ir labai patiklus. Lapė Alisa ir katinas Bazilis atveda Buratiną į durnių šalį, ir bando pasinaudoti jo naivumu. Tačiau draugų pagalba Buratinas ras auksinį raktelį, kuris padės nugalėti piktąjį Karabasą Barabasą. Buratino nuotykiai prasideda…

1975 | 2017-06-07 | 3862

Gyveno kartą du berniukai Ai ir Oi. Ai nuolat džiagsmingas ir nuotaikingas, tik Ai ir viskas padaryta pas jį namuosė švaru gražu ir darže viskas auga. Jis draugiškas ir pozityvus. Oi nuolat paniuręs ir nelaimingas. Jam gyvenimas atrodo nemielas viskas taip sunku ir nepakeliama. Ką bedarydavo nuolat jam viskas nepavykdavo. Taip vargšelis ilgai netrukus susirgo. Guli lovoje ir verkia. Tuomet Ai surinko visus kaimo vaikus atėjo pas Oi ir ėmė jo visus namus šveisti plauti ir tvarkyti. Nurengė Oi drabužius ir išskalbė. Draugiškumu atnešė džiaugsmą ir gerą nuotaiką. Šis filmukas moko draugystės, tarpusavio pagalbos ir supratimo. Dabar Oi šypsosi ir yra laimingas :)

2000 | 2017-06-07 | 3648

Kalifas gandras - pamokantis, kupinas spėliojimų filmukas apie Bagdado kalifą, kuris gavęs stebuklingų miltelių įgauna galių tapti bet kuriuo gyvūnu. Vienintelė sąlyga, kurios jis turi laikytis norėdamas vėl tapti žmogumi - nesijuokti, esą nusijuokus jis pamiršiąs burtažodį ir visam laikui liksiąs gyvūnu. Taigi kalifas linksmai sau leidžia dienas pasiversdamas vis kitu gyvūnu - tai žuvele, tai voru, tačiau galiausiai pasivertęs savo mylimiausiu gyvūnu gandru, jis nusijuokia ir pamiršta burtažodį. Negi kalifas visam laikui lieka gandru ?! O gal vis dėlto, patyręs daugybę nuotykių ir išgyvenimų jis suranda būdą kaip vėl pavirsti žmogumi ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris ne tik prikaustys jūsų dėmesį, bet dar leis suprasti, kad juokas kartais gali būti pražūtingas, kaip ir noras turėti viską, ko tik užsigeidžia širdis.

1958 | 2017-06-08 | 3663

Senosios animacijos filmukas Grybukas stogiukas. Filmukas apie skruzdę, kuri neskubėjo namo nors ir artėjo dideli debesys. Ir prasidėjo didelis lietus ir perkūnija. Skruzdė pasislepė po grybuku, čia atėjo ir drugelis ir pelytė pasislėpti po grybuku. Čia atėjo ir kiti žvėreliai. Kai pasibaigė audra žvereliai grybukui dėkojo, o grybukas atsakė, kad nuo audros juos gera širdis užstojo, nuo priešo - nuoširdi draugystė saugojo.

2000 | 2017-06-09 | 3690

Aprašymas: Toli už kalnų yra šalis, kur gyvena teletabiai. Kiekvienas iš jų turi savo mėgstamiausią daiktą. Tinkis Vinkis turi rankinę. Dipsis – skrybėlę. Lelia – kamuolį. Pou – paspirtuką. Žiūrėdami šį filmuką kartu žaiskite su jų mėgstamiausiais daiktais.

2000 | 2017-06-07 | 3746

Senelis šaltis ir vasara. Gyveno kartą šiaurėje senelis šaltis, kuris kasmet neša vaikams dovanas. Jis ruošia vaikams dovanėles, zuikučius, meškiukus ir kitus žaislus. Kartą jis nešiodamas dovanas, pamatė pas meškiną ant trobelės parašyta "Nežadinti iki vasaros". Bet juk senelis šaltis nežino kas yra vasara. Ir leidosi senelis Šaltis vasaros ieškoti. Kaip jam sekėsi pamatysite šiame animaciniame filme vaikams.

2000 | 2017-06-07 | 3749

Filmukas Savo noru pasakoja apie virėją ir jo geriausią draugą katiną. Virėjas dirba laive, o katinas ten vis ką nors iškrečia. Tačiau draugai visada lieka kartu. Istorija šmaikšti ir pilna išdaigų. Prajuokins kiekvieną žiūrintį. Tai smagus filmukas ir vaikams ir tėveliams. Daug veiksmo ir netikėtų įvykių, smagi muzika ir nuotykiai. Animacinis filmukas Savo noru pralinksmins kiekvieną vaiką. Iš šios istorijos galima pasimokyti, kaip reikia saugoti ir mylėti savo draugus.

1970 | 2017-06-09 | 3783

Pirmasis spalvotas Mickey mouse multfilmas. The Band Concert.

2000 | 2017-06-07 | 4024

Į miškelį upės pakrantėje užklysta pora niekadėjų lapių ir viską aplink suniokoja. Drąsusis kiškis stoja į kovą su niekdariais. Nuotykiai miške prasideda. Šis filmukas vaikams iš senosios animacijos moko mus nepraleisti pro akis netinkamo elgesio. Negalima leisti teršti ir žaloti savos aplinkos. Na o kaip kiškis kovojo su niekadėjais sužinosite pažiūrėję online ir lietuviškai filmuką – Nuotykiai miške.

1970 | 2017-05-31 | 6688

Фильм, который многие знают наизусть. Красная армия устроила в Средней Азии акцию «Освобожденные женщины Востока» и отбила гарем у его хозяина, бая Абдуллы...
Сопровождать гарем поручено товарищу Сухову и его помощнику Петрухе. И пока они идут по пустыне и поют песни с таможенником Верещагиным про «девять граммов в сердце» — Абдула со своей бандой готовит бойню.

---

A soldier of the Red Army named Sukhov has been fighting in the Russian Civil War in Russian Asia for many years. Just as he is about to return home to his wife, Sukhov is chosen to guard and protect the harem of a guerilla leader (Abdulla). Abdulla is wanted by the Red Army and left his harem behind because the women hindered him. Sukhov's task proves to be more difficult than he imagined...

Baltoji dykumos saulė / Белое солнце пустыни -  (1970)

2007 | 2017-06-09 | 3780

Aprašymas: Kiekvieną vakarą prieš užmigdamas mažas našlaitis Timas sėdi ant stogo ir stebi savo mėgstamą žvaigždę. Bet kartą ta ima ir pradingsta. O paskui pasirodo keistas personažas – Katinų Piemuo, kurio prižiūrimos katės savo murkimu turi migdyti mažus vaikučius. Kartu su Piemeniu ir jo katinu Tobermoriu Timas išvyksta ieškoti savo žvaigždelės. Jis stebi nepaprastus magiško Nokturnos miestelio įvykius. Netrukus ima gesti ir žūti šio miesto gyventojai. Bandydamas išgelbėti paskutinę žvaigždę, Timas net neįtaria, kad dėl tų nelaimių kaltas ji pats. Berniukui tereikia nugalėti savo tamsos baimę – ir pasakų miestelis vėl žibės…

2030 | 2018-07-24 | 3596

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

1998 | 2017-06-09 | 3702

Donald Duck Tire trouble išleistas 1943 m.

1973 | 2017-11-07 | 7139

Aprašymas: (rus. Семнадцать мгновений весны). Septyniolika pavasario akimirkų – daugiaserijinis filmas pagal Juliano Semionovo to paties pavadinimo romaną. Filmas pasakoja apie tarybinį žvalgą Vsevolodą Vladimirovą (knygoje jis minimas Maksimu Isajevu), kuris pasivadinęs SS štandartenfiureriu Maks Otto fon Štirlicu 1945 metais dirbo priešo užnugaryje.

Septyniolika pavasario akimirkų (1-12 serijos) - Семнадцать мгновений весны (1973)

2030 | 2018-07-24 | 3351

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2021 | 2017-06-09 | 3911

Aštuntas sezonas prasideda draugiška istorija kaip geraširdis peliukas Džeris padeda Spaikui susižeidusiam leteną. Spaikas norėdamas atsidėkoti be galo gražiai rūpinsis peliuku gins jį nuo katino Tomo. Tai nuostabi draugystės istorija pamokanti kad draugystei nesvarbu išoriniai skirtumai. Net ir didžiulis šuo ir mažas peliukas gali būti puikiais bičiuliais.Toliau sužinosim dėl ko Tomas bus išvarytas iš namų kaip nenaudėlis norės suėsti žuvelę ir daug kitų nutikimų. Gražūs filmukai apie draugystę ir išdaigas.