Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3899

„Mėnesėlis žiburėlis“ – tai be galo graži ir jausminga istorija apie berniuką ir jo kačiuką, kai šie naktyje pamato mėnulį ir nusprendžia jį padovanoti mamai. Ši trumputė pasaka mums leidžia pažvelgti į paprastumą ir jo svarbą. Be to, šis animac. filmukas mus moko, jog laimė ir džiaugsmas paprasčiausiose dalykuose.

2014 | 2017-06-09 | 3733

Aprašymas: Tai animacinė nuotykių komedija apie vieną žymų oro lenktynininką Dustį. Ilgą laiką pirmavęs, šį kartą jis turės susitaikyti su liūdna situacija – lėktuvo variklis taip gerai nebeveikia ir Dustis daugiau nebelenktyniaus. Taigi jis pakeičia pavarą ir įsijungia į naikintuvų kovas. Dustis ir dar keletas lėktuvų veteranų įsijungia į ugnies tramdymo nuotykį. Visi jie kovos žūtbūtinėje kovoje prieš nesutramdomą ugnį. Šį kartą Dustis sužinos, kas yra tikras herojiškumas. Disnėjaus “Mašinų” istorijas primenanti juosta, pakels mus visus aukščiau nuo žemės.

2030 | 2018-07-24 | 5104

Aprašymas: Pradinės mokyklos moksleivis Voltas kraustosi iš proto dėl beibleidų. Jo geriausias draugas Šu yra vienas sėkmingiausių žaidėjų. Šu patenka į nacionalinį beibleidų turnyro finalą. Įkvėptas bičiulio sėkmės Voltas irgi svajoja patekti tarp geriausių. Ilgame kelyje į aukščiausią lygą reikia pradėti nuo mažų dalykų – pirmiausiai laimėti savo rajono turnyrą, kuriame netrūksta gabių priešininkų. Keliaujant link svajonės Voltas sutiks naujų draugų, ištobulins savo techniką ir net ims svajoji apie geriausio beibleidų žaidėjo pasaulyje titulą!

2021 | 2017-06-09 | 3996

Septintajame šio populiaraus filmuko sezone imsimės sporto šmaikštuolis Tomas žais tenisą su kitu katinu bet ir peliukas prisijungs į smagų žaidimą. Kaip jiems seksis? Tikras netikėtumas kas gi laimės žaidimą? Pirmoji serija pilna veiksmo tad liūdna tikrai nebus.O mažasis Džerio giminaitis bus labai išdykęs nenustygstantis vietoje. Taip pat pamatysit kaip tomas supykdys didelį šunį. Nesibaigiantys nuotykiai pradžiugins vaikus kiekviena serija vis kitokia ir dar įdomesnė.

2000 | 2017-06-07 | 3688

Filmukas Miško tankmėje. Filmukas apie barsukų šeimyną. Jie miške kasė urvus, o sūnelis tingėjo ir nukeliavo miško takučiu. Čia jis sutiko draugą zuikutį ir piktąjį vilką, kuris norėjo juos pagauti. Mažylis būdamas vienas greitai išmoko išsikasti urvelį. Jie su zuikučiu slėpėsi urvelyje nuo vilko, tačiau vilkas jau buvo beveik įlindęs į urvą... Ir staiga lokys juos išgelbėjo ir pamokė vilką. O čia ir tėveliai atėjo.

2030 | 2018-07-24 | 3492

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3352

Aprašymas: „Tomas ir Džeris“ – bene populiariausias pasaulyje animacinis serialas, pradėtas kurti 1940 metais. Per daugiau nei 70 metų katinas Tomas taip ir nepagavo peliuko Džerio. Mažųjų Tomo ir Džerio (angl. Tom and Jerry kids) gaudynės ir peštynės yra nesibaigianti atrakcija su netikėtais siužeto posūkiais bei juokingomis situacijomis.

2022 | 2017-06-09 | 3761

Filmuke „Pasaka nakčiai“ Maša lieka nakvoti pas lokį ir vietoje vakarinės pasakos per televizorių pamato siaubo filmą. Jau aišku, kad lokio laukia labai nerami naktelė - jam tenka tildyti visus lietingą naktį girdimus garsus. Serijoje „Pasaka nakčiai“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks galiausiai draugams ramiai pailsėti naktį.

2030 | 2018-07-24 | 3601

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2000 | 2017-06-09 | 3614

Tai dar viena įdomi „Nu, pogodi!“ serija. Joje pamatysite, kaip vilkas užsuks į svečius pas kiškį. Paskui nuotykiai persikels į miesto gatvę. Na, o vėliau piktasis vilkas bandys įgyvendinti savo klastingas užmačias. Abejingų nepaliekantis „Na, Palauk!“ filmukas vaikams online – puiki pramoga. Šioje serijoje netgi išvysime robotų, tad nuobodu tikrai nebus.

2030 | 2018-07-24 | 3407

Aprašymas: Kaori Fujimiya mokykloje visada viena, nes visi jos džiugūs prisiminimai ir laikas praleistas su draugais dingsta kiekvieną pirmadienį. Jos klasiokas, Yuuki Hase, pastebi, jog Kaori Fujimiya mokykloje neturi draugų. Taigi, vaikinas, kiekvieną savaitę, tampa jos draugu iš naujo.

2015 | 2017-06-09 | 4361

Aprašymas: Barbės ir trijų jos seserų laukia nuostabi močiutės dovana – keturi mieli šunyčiai, o vėliau – įspūdingi nuotykiai. Mergaitės palėpėje žaidžia su naujais augintiniais ir atsitiktinai atranda seną žemėlapį, kuriame, tikima, yra nurodyta gausaus lobio vieta. Keturios seserys ir jų kalbantys šuniukai nusprendžia išnaršyti visą miestelį ir surasti paslėptus turtus. Didžiulės erdvės ir pasakiški atradimai slepiasi po gimtojo miestelio gatvėmis, tik niekas apie tai nežino. Kai seserys nusileis į požemius, supras, kad apie lobį žino ir du niekadėjai, kurie ima lipti mergaitėms ant kulnų. Ar joms pavyks seną paslaptį surasti pirmoms?

1998 | 2017-06-09 | 3580

Donald Duck How to Have an Accident at Work išleistas 1959 m.