Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3195

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2005 | 2017-06-09 | 4423

Aprašymas: Tai žaisminga pramoga visai šeimai: Piktas burtininkas Zibadas prišaukia Stebuklingajai šaliai ledynmetį. Drąsių draugų kompanija turi surasti tris stebuklingus deimantus, kad galėtų atšaukti žiemą ir įkalinti Zibadą požemyje. Ne tokia jau sunki užduotis, bet išspręsti ją turės Sraigė, Karvė, Triušis ir Šuo.

2001 | 2017-06-09 | 4184

Aprašymas: Maža mergaitė Šihira kartu su savo tėvais paslaptingu miško tuneliu patenka į keistą dar neregėtą miestą: visos gatvės išstatytos stalais, ant stalų gardžiausi patiekalai ir gėrimai. Šihiros tėvai pasiduoda pagundai ir ima ragauti visų gėrybių. Deja, netrukus užburtame Dvasių pasaulyje jie virsta kiaulėmis. Šihira suvokia likusi viena paslaptingame mieste, kurioje nematomi gyventojai nemato ir jos pačios. Mergaitė stoja į kovą prieš Dvasias, Paslaptis, Burtus ir Užkeikimus, kad susigrąžintų savo tėvus.

2004 | 2017-06-09 | 3835

Aprašymas: Kažkada Bobas Paras buvo vienas svarbiausių pasaulio superherojų, visiems geriau pažįstamas kaip ponas Nerealusis. Kasdienis jo užsiėmimas buvo gelbėti nekaltų žmonių gyvybes ir kovoti su blogiu. Tačiau laikas bėgo ir superherojai tapo niekam nereikalingi… Praėjo penkiolika metų. Ponas Nerealusis su savo žmona (taip pat buvusia superheroje) ir trimis pašėlusiais vaikais, mėgina gyventi ramų civilių gyvenimą tyliame priemiestyje. Jis gyvena nuobodžiame name, dirba nuobodų darbą ir slapta svajoja, kad smagiosios kovos su blogio jėgomis dienelės vėl sugrįžtų. Nekantraujančiam vėl leistis ieškoti nuotykių Bobui pagaliau suteikiama tokia galimybė – paslaptingas nepažįstamasis pakviečia buvusį superherojų į atokią salą, kur jo laukia ypatinga slapta užduotis. Tačiau ar tai tik nebus mirtino pono Nerealiojo priešo sugalvoti spąstai? Netikėtai visai Nerealiųjų šeimynėlei vėl tenka stoti į kovą, kad išgelbėtų savo tėvą. O kartu – ir visą pasaulį, žinoma.

2022 | 2017-06-09 | 3693

Epizode „Skrybėlė“ lokys kovos su viską graužiančiu vabaliuku. Na o mažoji Maša tuo metu atras magišką skrybėlę, kuri paverčia mergaitę nematoma. Galima įsivaizduoti, kaip ji išgąsdins visus miško gyventojus. Serijoje „Skrybėlė“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip galiausiai skrybėlė pasitarnaus sugaunant nenaudėlė vabalą.

2030 | 2018-07-24 | 3384

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2000 | 2017-06-07 | 3878

„Sarmikas“ – tai legendinės senosios rusų animacijos filmukas vaikams apie berniuką Sarmiką, kuris savo drąsiu ir kilmingu poelgiu išgelbsti ant ledo užstrigusią mergaitę, o pats yra ne tik nešamas į atvirą jūrą, bet ir akis į akį susiduria su baltuoju lokiu. Tai pamokanti pasaka apie žmogaus drąsą, ryžtą ir pasiaukojimą vardan kito gerovės.

2003 | 2017-06-11 | 4197

Aprašymas: Vieną gražią dieną Paršelis ir linksmoji kompanija nusprendžia paspęsti spąstus bitėms. Tačiau draugai Paršelio nepriima į savo ratą, sakydami kad jis yra per mažas tokiems darbams. Vienišas ir visų pamirštas Šimtamylėje girioje, jis prisėda apmąstyti savo gyvenimo. Tuo pačiu metu jo draugai Mikė Pūkuotukas, Triušis ir Tigriukas atsimena visus nuotykius, kur Paršelis buvo pats svarbiausias. Draugai supranta, kaip svarbu ne tik mylėti ir vertinti savo draugą Paršelį, bet ir mokėti parodyti savo meilę!

Paršelio filmas - Piglet's Big Movie (2003)

2000 | 2017-06-09 | 3551

Ši „Na, palauk!“ serija pradedama iškilminga muzika. Į cirką susirinkę gyvūnai. Tarp jų – ir vilkas bei kiškis. Jų laukia nepaprasti nuotykiai. Visa šeima gali žiūrėti filmuką online ir mėgautis, kaip piktasis vilkas niekaip nesugauna kiškio. Tai serija, kurioje pamatysite ne tik pažįstamus personažus, bet ir kobrą, liūtą, o veiksmas sužavės. Filmuko pabaigoje vilkui neliks nieko kito kaip tik šaukti „Nu, pogodi!“

2000 | 2017-06-07 | 3927

Filmukas vaikams Pasaka apie žvejį ir žuvelę. Gyveno kartą ant jūros kranto senis ir senelė. Senis žvejojo žuvį tinklais, o senelė verpalą verpė. Kartą senis traukdamas tinklą ištraukė žuvelę. Bet ne paprastą, o auksinę. Ta žuvelė maldavo senį paleisti ją, o už tai gali prašyti ko panorėjęs. Ir siuntė senė savo senį vis didesnių turtų ir valdžios iš žuvelės prašyti. Filmukas moko, kad gobšumas pražudys kiekvieną, todėl visur reikia turėti saiką.

1984 | 2017-06-10 | 6125

Aprašymas: Tai Astridos Lindgren romano “Ronja plėšiko duktė” ekranizacija. Filme pasakojama apie mergaitę, augančią girioje esančioje pilyje, plėšikų apsuptyje. Ronja yra vienintelis plėšikų lyderio Matiso vaikas, tad tėtis tikisi, kad dukra užaugusi taip pat vadovaus jo suburtai gaujai. Bet vieną dieną kitoje kalno pusėje įsikuria nauja galvažudžių grupuotė ir prasideda tarpusavio kova. Ronja auga tik suaugusiųjų apsuptyje, tad kai vieną dieną sutinka Birką – priešų gaujos vado sūnų – Ronja tiesiog negali nesusipažinti su savo bendraamžiu. Jie tampa draugais. Kur nuves ši slapta draugystė? Ir kaip ji paveiks dviejų kariaujančių gaujų bei jų vadų tarpusavio santykius?

Ronja – plėšiko duktė / Ronja Rövardotter -  (1984)

2009 | 2017-06-09 | 3904

Aprašymas: Senovės istorijos muziejuje Tokijuje, muziejaus saugotojas ponas Takagawa, susiduria su nežemiška paslaptimi, kurią įminti padės Skūbis Dū ir ištikima jo komanda…

2013 | 2017-06-09 | 3794

Aprašymas: Iš nacionalinio rezervato dingsta didžiausias jo pasididžiavimas – labai retos veislės erelis. Pavyksta išgelbėti tik jo jauniklį. Patruliuojantis automibiliukas Plodis su ištikimų draugų komanda lekia į pagalbą. Jam teks išsiaiškinti, kas tas gudrus vagišius ir tuo pačiu metu prižiūrėti ką tik išsiritųsį jauniklį bei surasti jo mamą. Animacinis nuotykis visai šeimai.

2000 | 2017-06-07 | 4069

Lazdyno rykštelė - filmukas apie broliuką ir sesutę - Marijuką ir Grigorašą. Mama išsiunčia vaikus grybauti, tačiau uždraudžia jiems eiti toliau negu iki juodojo ąžuolo. Grigorašas, vydamasis grybą, nubėga iki juodojo ąžuolo, o ten jį pagrobia piktoji ragana. Marijuka ieškodama broliuko pamato miške mirštantį lazdyną. Ji išgelbsti lazdyną, o šis atsidėkodamas padovanoja mergaitei rykštelę. Lazdyno rykštelės pagalba mergaitė suranda savo broliuką ir jį išvaduoja. Pažiūrėkite istoriją, kuri Jums parodys, kad už gerus darbus dosniai atsilyginama.

2011 | 2018-07-24 | 4145

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (2 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2011)

2000 | 2017-06-07 | 3678

Kelio pasaka – klasikinės senosios animacijos filmukas vaikams. Mėlynasis automobiliukas – drausmingas eismo dalyvis, praleidžia ir vyresnius, ir jaunesnius. Kol patenka į bėdą, niekas jam nepadeda, tik viena mašinytė sustoja pagelbėti. Šią pasaką galite žiūrėti online lietuviškai. Mėlynasis automobiliukas ją įsimyli. Kelio pasaka mus pamoko apie meilę, kokia ji gali būti stipri, nepaisant visų gyvenimo negandų.