Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2006 | 2017-06-09 | 4137

Aprašymas: Kai miško žvėreliai sužinojo, kad pusės jų miško vietoje netrukus išdygs priemiesčio namukai, pirmas jų draugo vėžlio noras buvo įlįsti į savo kiautą ir pasislėpti. Tačiau naujas pasaulis, išdygęs už tvoros ir pasivadinęs Priemiesčiu, turi savo privalumų – ten yra daugybė skanėstų, nes žmonės gyvena tik tam, kad valgytų!

2008 | 2017-06-10 | 4123

Aprašymas: Filmo veiksmas vyksta prabėgus 7 metams po Rakūno miesto tragedijos. Pagrindiniai animacinės juostos herojai – Kler Redfild ir Leonas Kenedis.

Zombiu ataka atneša chaosą į Harvardville aerouostą. Leon S. Kennedy ir Claire Redfield, kurie kovojo su nelemta Umbrella koorporacija prieš 7 metus, kai įvyko Raccoon miesto tragedija, grįžta. Kaip ir anksčiau, jie pasirengę kovoti su niekšiškai nusiteikusiu kariu, kuris nori atkeršyti už savo šeimą kuri žuvo Raccoon mieste. Mirtinas G-Virus yra išliejamas ir kątik mutavęs monstras ima siautėti. Ar Claire ir Leon spės sunaikinti virusą prieš visai istorijai pasikartojant?

Absoliutus blogis: Išsigimimas / Resident Evil: Degeneration -  (2008)

1975 | 2017-06-08 | 3718

Filmukas vaikams Svečiuose pas nykštukus. Brangakmenių ieškotojų, geologų, misijos metu, atradus kvarco gabalėlį, sąnbrūzdžio metu, vienas geologų įkrenta į duobę, kurioje gyvena nykštukai. O jie, daro tą patį ką ir geologai, kasa brangakmenius. Geologas aptinka nykštukų buveinę ir paprašo, kad jį išleistų iš požemių, tačiau nykštukai nenori jo taip lengvai paliesti, mat geologas gali išduoti visas paslaptis apie jų brangakmenius.

2002 | 2017-06-09 | 3641

Aprašymas: Tai ketvirtas serijos filmas. Celebi pateko į spąstus, tačiau jo draugai jau keliauja į pagalbą. Jie įveikė laiko tunelį bei atsidūrė paslaptingame miške, kuriame be stebuklų laukia ir pavojai…

2022 | 2017-06-09 | 3822

Kvėpuokite! Nekvėpuokite! - tai filmukas apie Mašą, kuri pradėjo žagsėti ir niekaip negalėjo liautis. Tačiau, keistas dalykas, nuo jos užsikrėtė ir kiti miško žvėreliai. Ko tik jie nesiėmė, kad nustotų žagsėti, net medicinos žinyno prireikė, niekas negelbėjo. Kuo baigsis šis keistas nutikimas ir kaip bus nugalėtas žagsulys, vaikai pamatys filme - Kvėpuokite! Nekvėpuokite!

2030 | 2018-07-24 | 3339

Aprašymas: Didžiąją savo gyvenimo dalį buvęs įkalintas, berniukas, vardu Aladinas, pradeda tyrinėti pasaulį. Jo geriausias draugas yra džinas Ugo. Netrukus Aladinas supranta esąs magas, kuris turi pasirenkti karalius, kurie laikysis teisingo kelio ir kovos prieš tuos, kurie nori jį sunaikinti.

2004 | 2017-06-09 | 3827

Aprašymas: Kartą pasakiškoje Gajos šalyje įvyksta didelė nelaimė – kažkas pavagia Dalamitą, energijos kristalą, be kurio gali žūti visa, kas gyva. Paslaptingas ir galingas sūkurys nuneša narsius ieškotojus į žmonių pasaulį…

2022 | 2017-06-09 | 3938

Lokys prabunda namie su didžiuliu guzu kaktoje bei šaudymo varžybų prizu. Kas gi jam nutiko? Štai apie ką filmukas Duokit kelią. Maša priversta lokiui atskleisti kokie nepaprasti nuotykiai dėjosi. O viskas prasidėjo nuo pasėdėjimo ant lokio sumeistrautų sniego rogių... Juk per naktį iškrito tiek daug sniego, o žiemą vaikams taip smagu lauke, kad tik Duokit kelią!

2030 | 2018-07-24 | 3349

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

2030 | 2018-07-24 | 4874

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

2010 | 2017-06-09 | 3735

Aprašymas: Mėgstamiausia Po šventė yra Žiemos šventė. Kasmet jis su tėčiu kabina papuošimus, linksmai miniai kaimietukų dalija makaronų sriubą. Bet šiais metais Šifu pranešė, kad kaip Drakono kario, Po pareiga yra surengti neįtikėtinai formalią Žiemos šventę Nefrito rūmuose. Po pasiklysta tarp savo Drakono kario pareigų ir šeimos tradicijų, tarp Šifu ir tarp pono Pingo. Kai prasideda pasiruošimas šventei, Po supranta, kad neįmanoma patenkinti abejų pusių. Galiausiai jis pasikliauja savo širdimi ir atskleidžia Šifu bei ponui Pingui tikrąją tradicijų, bendravimo ir šeimos prasmę.

2000 | 2017-06-07 | 3930

Pasaka Ugnis vaizduoja berniuką Sergėjų, kuris leisdamas vasaros dienas neatsakingai žadžia namuose su degtukais. Jis net uždega knygą apie ugnį, kurią turi perskaityti per atostogas. Toks elgesys papiktina sieninį namų laikrodį ir jis nusprendžia pamokyti Sergėjų. Atsukdamas laiką atgal, laikrodis nukelia mažylį į gilią senovę, kur žmonės bando išgauti ugnį ir ją garbina lyg šventą reiškinį. Įvyksta nelaimė-pasirodo piktas liūtas,kuris nori susidoroti su visais. Žmonės bando bėgti,apsisaugoti nuo jo ugnimi, tačiau prapliupus lietui ji užgęsta ir net paskutinis Sergėjaus turimas degtukas jų neišgelbėja. Filmukas parodo, jog mūsų kasdieniai daiktai ir reiškiniai,kurie buvo naudojami ir gilioje senovėje, turi itin didelę prasmę gyvenime ir mes privalome juos tausoti ir deramai naudoti.

2005 | 2017-06-09 | 4011

Aprašymas: Vienoje Didžiosios Britanijos aikštėje kas rytą naują dieną pasitinka šimtai balandžių. Jie baltu debesiu kasryt pakyla virš Londono stogų, sveikindami saulę. O likusią dienos dalį… tiesiog lesioja skurdžius trupinius, pažeriamus turistų ir mielaširdingų senučių. Tačiau ne visi balandžiai patenkinti tokiu gyvenimo scenarijumi. Mažutėlis smulkutis balandėlis Narsutis turi didelę svajonę. Maža balandėlio širdelė trokšta didžių nuotykių ir žygdarbių. Jam nuobodu nuo aušros iki saulėlydžio lesioti trupinius. Tad Narsutis dienas leidžia svajodamas apie jaudinančius nuotykius, o pasitaikius progai, nedvejodamas strimgalviais lekia ten, kur pakvimpa pavojais. Pramuštgalvis balandėlis atsitiktinai išgelbėja Bagsį – Karališkųjų Oro Pajėgų Karvelių Pašto pasiuntinį. Atsidėkodamas naujasis draugas Bagsis padeda Narsučiui patekti į Karališkojo Karvelių Pašto pajėgas. Tai ilgai laukta didžioji Narsučio proga! Prasideda naujas jaudinantis gyvenimas. O padangėje kaupiasi tamsūs debesys ir saulę užgožia juoda neganda – Antrasis Pasaulinis karas. Pasitempti ir susiveržti diržus teks ne tik žmonėms. Didžiulė atsakomybės našta užgriūna ir mažuosius Karališkojo Karvelių Pašto pasiuntinukus. Jiems tenka gabenti slaptus pranešimus į priešo užnugarį. Pramuštgalvis Narsutis pasijunta lyg žuvis vandenyje… o gal paukštis padangėje? Jam patikėta svarbi užduotis. Jis privalo nunešti užkoduotą pranešimą tiems, kurie taip sunkiai kaunasi už savo ir draugų laisvę ten, kitame krante. Balandėlis strimgalviais puola gelbėti gimtąją padangę. Energijos ir užsidegimo Narsučiui, žinoma, netrūksta. Tačiau mažasis drąsuolis nė neįsivaizdavo, kiek kliūčių jam teks įveikti, vykdant jam patikėtą misiją… Ar jo mažutėje širdelėje atsiras užtektinai ryžto ir jėgų nugalėti jūrą, nuovargį ir piktuosius Liuftvachės sakalus?

2006 | 2017-06-09 | 4008

Aprašymas: Kažkas keisto apniko žemę: karalystė pūna, žmonės ėmė keistai elgtis – jie mato drakonus, kurių neturėtų būti jų pasaulyje. Klajojantis burtininkas Gedas imasi darbo. Keliaudamas jis sutinka pamišusį paauglį princą Areną. Nors Arenas atrodo kaip drovus jaunuolis, jis slepia savo tamsiąją pusę, kuri suteikia jam jėgų, neapykantos, nuožmumo ir žiaurumo.

2030 | 2018-07-24 | 5894

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16

2000 | 2017-06-07 | 3921

„Mėnesėlis žiburėlis“ – tai be galo graži ir jausminga istorija apie berniuką ir jo kačiuką, kai šie naktyje pamato mėnulį ir nusprendžia jį padovanoti mamai. Ši trumputė pasaka mums leidžia pažvelgti į paprastumą ir jo svarbą. Be to, šis animac. filmukas mus moko, jog laimė ir džiaugsmas paprasčiausiose dalykuose.

2000 | 2017-06-07 | 3803

Kubikas ir Tobikas - linksmas filmukas apie darželyje vykstančias peštynes dėl išmėtytų kubikų. Šuniukas, katinas, ožiukas ir ančiukas nepasidalina kubikais, ant kurių nupieštos jų kūno dalys. Nesąžiningas katinas pasisavina tris kubikus ir tik vieną kubiką palieka šuniukui, ožiukui ir ančiukui. Šie susivieniję kubikus atgauna iš katino ir vėl pradeda jais dalytis, kol galiausiai laimi draugystė ir kubikai atitenka visiems. Ši istorija parodo, kad svarbiausia yra viskuo dalintis ir būti draugiškiems.