Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3097

Aprašymas: Karų era Japonijoje dar prieš Sekigahara mūšį (~1600 m.), jaunas ir laisvas kaip vėjas nindzė Saizo netikėtai sutinka Isanami, šventyklos mergelę. Nors vaikinas ir labai nenori veltis į ne savo bėdas, tačiau prašomas padeda. Vėliau jam tenka lydėti ją į vienintelę žinomą saugią vietą – Sanados Yukimuros namus. Isanami yra vienintelė likusi gyva po Izumo šventyklos, kurioje ji praleido visą savo gyvenimą, užpuolimo.

2017 | 2018-07-24 | 3960

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (7 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2017)

2030 | 2018-07-24 | 3945

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2003 | 2018-07-24 | 3865

Kaip ir pirmajame FMA veiksmas vyksta alternatyviame pasaulyje, kuriame kai kurie žmonės moka vienus daiktus paversti kitais, ne tai ne burtai, o alchemija. O žmonės tai sugebantys vadinami ne burtininkais, o alchemikais, jie galima sakyti tobulesnė mūsų pasaulyje viduramžių alchemikų versija, skirtumas tas kad šio anime alchemikams puikiai sekasi vienus daiktus versti kitais.

Istorija sukasi apie brolius Elric'us, kurie klajoja po pasaulį ieškodami "rakto" kuris padėtų susigrąžinti prarastus kūnus, kuriuos prarado bandydami atgaivinti mirusią mamą.
Nors žmonių prikėlimas viena didžiausių alchemijos tabu ir niekam iki šiol nebuvo pavykę to atlikti, tačiau broliai Elric'ai pasikliaudami savo žiniomis, kurias įgijo per ne vienerius metus trukusius mokymus, nusprendė nepaisyti draudimų ir vistiek bandyti atgaivinti mylimą mamą. Deja jų bandymas baigėsi tragiškai, o kaip baudą už alchemijos tabu nepaisymą jie sumokėjo savo kūnais. Vyresnysis Edvardas prarado dešinę ranką ir kairiąja koją, o jaunėlis Alfonsas visą kūną, atrodytų kad po tokios tragedijos jiems jau viskas baigta, bet jie susilopė žaizdas ir iškeliavo į pasaulį kad susigražintų savo kūnus, o kad galėtų prieiti prie reikalingos informacijos Edvardas įstojo į valstybės alchemikų gretas, tačiau valstybės alchemiko duona atneša ne tik žinių bet ir nemažai bėdų, mat jie ieškodami tiesos aptinka ir tokių žinių kurios skirtos ne visiems. Taip po truputį broliai artinasi prie tiesos, kuri ne tik turi padėti jiems susigrąžinti kūnus, bet ir pakeis šalį.

Metalinis Alchemikas: Brolija (1 Sezonas) - Fullmetal Alchemist (Season 1) (2003)

2022 | 2017-06-09 | 4084

Serialo „Maša ir lokys“ serijoje „Į pirmąją klasę“ vaikai pamatys, kaip išdykėlė Maša įkalbės lokį įrengti jai klasę ir ją mokyti. Tik labai įdomu, ar užteks lokiui kantrybės mokyti skaičiuoti ir skaityti tokią nenurimstančią mokinę Mašą? Serijoje „Į pirmąją klasę“ žiūrovai sužinos, kokia buvo pirmoji diena mokykloje naujai iškeptai mokinei ir kaip jos mokytojui seksis susitvarkyti su mažąją išdykėle, kurios vienos keliama sumaištis prilygsta visos vaikų klasės.

2012 | 2017-06-09 | 4132

Aprašymas: Ralfas – vieno arkadinio žaidimo piktasis veikėjas, kurio pagrindinė užduotis – laužyti ir griauti. O štai Ralfo kaimynas Feliksas – tikras auksarankis ir geradaris. Po trijų dešimtmečių sunkaus darbo Ralfas staiga suvokia daugiau nenorintis būti blogu. Vaikinas nusprendžia leistis į kelionę arkadinių žaidimų pasauliais ir įrodyti, jog ir jis gali būti geras pagrindinis veikėjas. Žinoma, kelionė įdomi ir kupina nuotykių. Čia Ralfas sutinka daugybę kibernetinio pasaulio veikėjų, apsigyvena keistuose žaidimuose, mėgina ten pritapti (bene, sunkiausia užduotis) ir susiranda tikrų draugų. Ir tik tada, kai arkadinių žaidimų pasauliui iškyla grėsmė, Ralfas tampa tikru didvyriu ir daro tai, ką moka geriausia – auklėja blogiukus ir išgelbėja žaidimų pasaulį.

2030 | 2018-07-24 | 3399

Aprašymas: Sandžėjus ir Kreigas (angl. Sanjay and Craig) yra animacinis serialas apie dvylikametį berniuką Sandžėjų ir jo geriausią draugą – kalbančią gyvatę.

2006 | 2017-06-09 | 3702

Aprašymas: Grizlis Bugas mėgaujasi idilišku ir ramiu gyvenimu mažame kalnų miestelyje, kurio gyventojai jį myli ir gerbia. Vieną dieną geraširdis meškinas pastebi medžiotojo automobilyje įkalintą elnią Eliotą ir nusprendžia išlaisvinti nelaimėn patekusį nepažįstamąjį. Bugas tikisi daugiau jo niekuomet nepamatyti, tačiau Eliotas turi sumąstęs visiškai kitokį planą. Įkyruolis elnias nori atsidėkoti savo išgelbėtojui. Gražiais žodžiais apsvaigintas grizlis ryžtasi trumpai ekskursijai į mišką net neįtardamas, kad jau po kelių akimirkų dėl šio sprendimo teks gailėtis. Jų gyvybėms iškyla milžiniškas pavojus, nes po trejų dienų miške prasideda medžioklės sezonas.

2015 | 2017-06-09 | 4270

Aprašymas: Viename mieste kartu su mama gyvena mergaitė. Gana griežtos mamos ruošiama suaugusiųjų gyvenimui, mergaitė neturi laiko draugams ar pramogoms. Jos aiškiai ir griežtai sustyguotą dienotvarkę sujaukia pagyvenęs ir šiek tiek ekscentriškas barzdotas kaimynas. Jis mergaitei ima pasakoti istoriją apie tai, kaip kažkada, sudužus lėktuvui, dykumoje sutiko mažą berniuką – princą. Deja, vieną dieną kaimynas patenka į ligoninę. Mergaitė, liūdėdama be savo naujojo draugo, ima svajoti apie tai, kaip senu lėktuvu pakyla į dangų ir suranda mažąjį princą. Netrukus jos svajonė išsipildo. Prasideda magiška kelionė, kurios metu mergaitė susitiks su Mažuoju Princu, patirs daugybę nuotykių ir širdimi pajus, kas iš tiesų svarbu šiame gyvenime.

Mažasis princas - Little Prince (2015)

1998 | 2017-06-09 | 3795

Donald Duck Out of scale išleistas 1951 m.

2030 | 2018-07-24 | 3115

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

1985 | 2017-06-11 | 4924

Antrojoje filmuko „Mauglis“ serijoje „Pagrobimas“ pasakojama, kaip Maugliui, padedant mokytojams Balu ir Bagirai, sekasi perprasti džiunglių taisykles, mokytis medžioti ir būti atsargiam. Neeiliniais žmonių vaiko sugebėjimais susižavėjusios beždžionės, nutarią Mauglį pagrobti. Balu ir Bagira privalo išgelbėti mažąjį mokinį, dėl to net kreipiasi į pavojingąjį smauglį Ka. Serijoje „Pagrobimas“ žiūrovams primenama, jog kad ir į kokią bėdą papultum, tikri draugai bet kokia kaina sieks išgelbėti.

Mauglis 2 ser. Pagrobimas - Маугли (1985)

2030 | 2018-07-24 | 3587

Aprašymas: Rožinė pantera (angl. The Pink Panther Show) – animacinis serialas. Animacijos šedevru tapęs Rožinės panteros personažas! Rožinė pantera įkūnijo savyje nerūpestingumo ir šmaikštumo simbolius. Ji – vikrus ir dailus herojus, kuris sugeba bendrauti su aplinkiniais nepratardamas nė žodžio!

1994 | 2017-06-09 | 3828

Aprašymas: Naminių gyvūnėlių medžiotojų laivo kapitonė Tita, atsitiktinai išgelbėja mergaitę, kurią gatvėje vijosi kariškiai. Pasirodo mergaitė saugo savo mirusio tėvo slaptažodį, kuris gali aktyvuoti baisų ginklą… (N-14)

2009 | 2017-06-09 | 4532

Aprašymas: Astro vaikis – tai nuostabus berniukas robotas, kurį futuristiniame Metro sičio mieste sukonstravo mokslininkas Tenma. Nepaprastai stiprus,greitas, kiaurai sienas matantis ir net skraidyti galintis robotas trokšta sužinoti savo tikrąjį pašaukimą. Patyręs įvairiausių nuotykių, Astro vaikis išmoksta džiaugtis ir liūdėti – jausti taip, kaip jaučiame mes, žmonės. Tad vos išgirdęs apie draugams gręsiantį pavojų, jis grįžta į Metro sitį, kad savo super galiomis išgelbėtų tuos, kurie jam brangūs, ir pajustų, ką iš tikrųjų reiškia būti didvyriu…

1998 | 2017-06-09 | 3492

Donald Duck Old Mac Donald Duck išleistas 1941 m.

2000 | 2017-06-07 | 4016

Bermudų žiedas – linksmas, originalus, išskirtinis ir labai nuotaikingas filmukas apie Žalgirio krepšinio kamuolį, kuris nuskrieja į kitą planetą ir sukelia ten sumaištį. Tenykščiai gyventojai sėda į kosminį laivą ir vejasi toliau skriejantį kamuolį kol atseka jį iki pat Žemės. Būtinai pažiūrėkite šią istorija apie krepšinį ir krepšinio kamuolį. Šis filmukas išaukština antrąja lietuvių religija vadinamą krepšinį.

1998 | 2017-06-09 | 3811

Donald Duck Bellboy Donald išleistas 1942 m.