Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3603

Jei pasiilgote nebylaus kino, kai neištariant nei žodžio, sukuriamas meno kūrinys kurio esmė labai paprastai suvokiama, šis filmukas paliks neišdildomą įspūdį. Pavadinimas pasako viską - dingsta anūkė ir visi puola jos ieškoti, na o kaip šeimynai sekasi tai daryti, ir kur bastosi anūkėlė, išvysite pažiūrėję šį nuotykių pilną filmuką.

2005 | 2017-06-09 | 4187

Aprašymas: Archeologė ir šaunioji seklė Velma dabar yra Egipte ir ruošiasi dalyvauti restauruoto sfinkso, paslaptingos mitinės būtybės su žmogaus galva ir liūto kūnu, atidengimo ceremonijoje. Kaip tik ten ji visai netikėtai atras slaptą kapą, kuris priklausė pačiai Kleopatrai! Tačiau saugokitės senovės faraonų prakeiksmo: „Nilas išseks, dykuma pakils ir visi išdrįsę įeiti bus paversti akmenimis!“ Žinoma, tai nesustabdys Skūbio Dū ir jo komandos! Jie eis į vidų ir ras dar baisesnių dalykų – prakeiktą nemirusiųjų armiją! Taigi, patogiai įsitaisykite ir stebėkite nuostabiausius Skūbio Dū nuotykius!

2010 | 2017-06-09 | 3732

Aprašymas: „Dantės Pragaras“ pasakoja apie Dantės Aligjierio kelionę per pomirtinį pasaulį, Pragarą, norint išvaduoti savo mylimąją Beatričę. Vedamas mirusio dainiaus Vergilijaus Dantė keliauja per visus Pragaro ratus, matydamas kaip kenčia žmonės už savo nuodėmes. Kiekviename rate jis sutinka savo pažįstamus, sužino už ką jie ten pateko….

1999 | 2017-06-09 | 3785

Aprašymas: Švęskite geriausias tvynių Kalėdas kartu su Bela, Milu, Fise ir Džeiku. Padėkite tvyniams puošti namus. Kol visi puošia eglutę, Bela apsimeta Kalėdų fėja. Tvyniai susitinka mažąjį Kalėdų senelio padėjėją. Žiūrėkite, kaip tvyniai vaidina Kristaus gimimą. Patikrinkite visą Kūčių jaudulį. Tvynius aplanko šaltukas.

2000 | 2017-06-07 | 3956

Genys paštininkas ieško miške, kam atkeliavo dovana su užrašu „silpniausiam“. Ieškojo genys ilgai dovanos savininko, bet niekaip negalėjo rasti, juk silpniausiu žvėreliu miške niekas nenorėjo būti. Sutiko jis verkiantį, mažą ir liūdną zuikelį. Pasirodo, jog jis yra silpniausias! Visi miško žvėrys panoro pasisavinti mažylio zuikio dovana, tačiau išvydę ją, staiga visi pabėgo. „Gyvūnijos pasaulyje“-senosios animacijos pasaka apie drąsą, draugystę ir tai, jog stipresnis visada turi ginti ir padėti silpnesniam.

2009 | 2017-06-09 | 4025

Aprašymas: Šioje pasakoje Snieguolė – nepareiginga mergina, savo karališkas pareigas iškeitusi į pasilinksminimus su Raudonkepuraite bei kitomis draugėmis, triukšmingus vakarėlius ir kitokias linksmybes. Jos mama karalienė mirė Snieguolei būnant dar visai mažai, tad karalius, jos tėvas, nusprendžia vesti dar kartą ir taip vėl apsupti Snieguolę motiniška šiluma. Tačiau karaliaus išrinktoji Ledi Vein pasirodo esanti karalystę valdyti siekianti ragana intrigantė. Snieguolė tampa kliūtimi jos klastingų planų įgyvendinimui, tad Ledi Vein apgaule išvaro ją iš tėvo namų. Kartu su Septyniais Nykštukais atstatydama Trijų Paršiukų namus, Snieguolė pagaliau išmoks padėti kitiems bei pradės vertinti ją supantį gėrį. Kartu su paslaptingaisiais herojais Mambo ir Manku Snieguolė įrodys, kad sugeba valdyti karalystę bei išardys karaliaus ir klastingosios raganos vestuves, taip atstatydama gėrio ir blogio pusiausvyrą.

2016 | 2017-06-09 | 11817

Aprašymas: Trys barbės gimnastės tampa slaptomis agentėmis – šnipėmis.

2030 | 2018-07-24 | 3386

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1955 | 2017-06-08 | 3954

Sniego laiškanešys - tai filmukas apie naujus metus. Visi vaikai lauke džiaugiasi, jog senelis šaltis jiems padovanos eglutę, tačiau jie susimąstė, kad reikia parašyti seneliui šalčiui laišką ir jį nunešti. Vaikai paprašė pagalbos senio besmegenio. Ir besmegenis leidosi į kelią su vaikų laišku, o vaikai jį linksmai išlydėjo. Kaip sekėsi seniui besmegeniui nešti laišką pamatysite šioje linksmoje istorijoje.

2004 | 2017-06-09 | 3997

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Christopher Columbus ir Marco Polo.

2030 | 2018-07-24 | 3194

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2012 | 2017-06-09 | 3914

Aprašymas: Mažas lėktuvėlis Tinis svajoja tapti didvyriu, bet draugiškoje patyrusių lėktuvų komandoje jis pripažinimo nesusilaukia. Vieną dieną, nepaisydamas kapitono Beno draudimo, Tinis vienas išvyksta gelbėti žmonių iš gaisro, statydamas į pavojų savo gyvybę. Jį išgelbėja kapitonas, bet tam paaukoja savo paties gyvybę. Kamuojamas kaltės ir baimės vėl pakilti į orą, Tinis palieka komandą ir pradeda dirbti kasykloje. Bet staiga kilęs smarkus gaisras atgaivina senuosius instinktus, ir jis skubiai be baimės dumia į pagalbą savo draugams.

1991 | 2017-06-09 | 4149

Aprašymas: Kartą vidurdienį varna Albertina kietai įmigo ir, skrisdama aukštyn kojom, sapnavo sapną aukštyn kojom: ten pelės vaikėsi kates, o katės – šunis, ten saulė švietė naktį, o mėnulis – dieną… Ten visas pasaulis apvirto aukštyn kojom: paršelis skraidė, visų pamirštas klaidžiojo gimtadienis, liūtas riaumojo plonai, karaliui nebeliko uogienės, o kiaulės linksmai šoko ir dainavo: „Jūs gyvenat taip, kaip norit, mes gyvenam aukštyn kojom!“

2022 | 2017-06-09 | 3894

Filmuke „Šventė ant ledo“ lokys ir vėl sutiks gražiąją lokę. Šį kartą mažoji Maša įkalbės abu lokius išmokyti ją šokti ant ledo. Greitai pamokos virs nuostabiu pasirodymu, įtraukiančių ir kitu miško gyventojus. Na ir lokys šįkart bus labai patenkintas Mašos įgeidžiu. Serijoje „Šventė ant ledo“ vaikai išvys, kaip mažąja išdykėliai pavyks įveikti nemažą ledo iššūkį.

2011 | 2017-06-09 | 3762

Aprašymas: Drakonų knyga – tai trumpas filmukas apie tai, kaip atsirado ši knygą. šiame filmuke jūs pamatysite mūsų senus pažįstamus veikėjus; Stoiką, Hikapą, Žuvekojį, Nakties furiją. Taip pat išvysite naujus drakonus, sužinosite jų sugebėjimus.