Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3830

„Kibkit žuvelės” - lokys susiruošia pažvejoti, bet mažoji Maša turi kitų planų. Nenuorama nuolat trukdo lokiui pasinerti į išsvajotąją žvejybą. Kokių išdaigų prisigalvos Maša? Serijoje „Kibkit žuvelės” mažieji žiūrovai ir jų tėveliai sužinos, ar pavyks pagaliau lokiui sužvejoti savo svajonių žuvelę.

2005 | 2017-06-09 | 3840

Aprašymas: Susikraukite kuprines, įsidėkite stovyklavimo įrangą, metas atsiliepti į Stiuarto Litlio gamtos šauksmą! Ieškodami smagių nuotykių, Litliai šįkart išsiruošia į gamtą – sumano surengti iškylą toli už miesto. Jie neapgalvoja tiktai vieno dalyko: gali būti, kad miške gyvena milžiniškas, nedoras žvėris! Kol Stiuartas iš ne itin malonaus skunko Ryko mokosi išgyvenimo miške pagrindų, baikštuolis Sniegius savo apsaugininku pasisamdo gatvės gyvenimo ragavusią katę Montę. „Stiuartas Litlis 3: gamtos šauksmas” – smagu, tarsi pačioje tikriausioje iškyloje!

1990 | 2017-06-09 | 4367

Aprašymas: Viskas klostėsi laimingai. Jie – trys viengungiai vyrai ir moteris – gražiai augino mažąją Meri. Visiems patiko taip gyventi, kol mergytės mama nusprendė ištekėti už turtingo anglų režisieriaus… Mažylė ir jos gražioji mamytė išvyko į ūksmingąją Angliją. Bet netikėtai vienas iš šauniosios trijulės pajunta, jog nebegali be jų gyventi. O kai paaiškėja, kad piktasis anglas stačiai nekenčia mažosios Meri, įsimylejusi širdis neatlaiko, o įsimylėjęs protas sugalvoja, kaip išgelbėti abi taip mylimas moteris.

1998 | 2017-06-09 | 3607

Donald Duck The Flying Squirrel išleistas 1954 m.

1998 | 2017-06-09 | 4019

Donald Duck The fox hunt išleistas 1938 m.

1980 | 2017-06-09 | 3867

Aprašymas: Bumas (pranc. La Boum) – 1980 m. sukurta visai šeimai skirta prancūzų komedija, kurioje pirmą kartą vaidino Sofi Marso, vėliau tapusi viena žinomiausių šalies aktorių. Filme pasakojama apie paauglę Viką, jos šeimą ir pirmąją meilę. Prasidėjus mokslo metams, Vika pradeda eiti į naują mokyklą, kur greitai susidraugauja su klasės drauge Penelope. Merginoms norisi linksmintis, megzti pažintis su vaikinais, tačiau tėvai į tokius šėliojimus žiūri nepalankiai. Vikai atrodo, kad jos niekas nesupranta, nes palaikymo sulaukia tik iš savo senelės Popetės, kuri padeda jai vakare išsprukti iš namų, kad galėtų dalyvauti rengiamame vakarėlyje. Čia ji susipažįsta su Etjenu, kurį įsimyli.

2000 | 2017-06-09 | 3987

Smurfytė – tai dar viena , lietuviškai įgarsinto filmuko vaikams Smurfai serija. Burtininkas Gargamelis sukuria mėlyną smurfytę. Ji atrodo visai taip pat kaip ir tikri smurfai, bet ji nėra geraširdė . Ši apsimetėlė smurfė bandys išvilioti geruosius smurfus iš kaimelio , kad Gargamelis galėtų juos sugauti . Smurfytė tai labai įdomi serija vaikams , pamatysite kaip gi kaimelio gyventojai išsiaiškins smurfytės apgavystę. Kas laukia šios nenaudėlės ?

2000 | 2017-06-07 | 3802

Laukinės žasys - tikrų tikriausia pasaka apie laukines žąsis, kurios pagrobė mažą berniuką Vanią ir nuskraidino jį toli nuo namų. Jo sesutė Maša išbėgo jo ieškoti. Bėgdama per mišką ji sutiko ne vieną nelaimėlį, kuriam ištiesė pagalbos ranką. Atsėlino tamsi naktis ir miško tankmėje Maša išvydo savo broliuką raganos trobelėje. Ji išlaisvino Vanią, tačiau piktoji ragana pasiuntė savo laukines žąsis sekti jiems iš paskos ir grąžinti atgal. Galbūt laukinėms žąsims ir būtų pavykę vaikus sugauti, tačiau jiems pagalbos ranką ištiesė visi tie, kuriems ieškodama broliuko pagelbėjo Maša. Pažiūrėkite šią pasaką, ji ne tik prikausto dėmesį, bet dar parodo seną tiesą - už gerą geru atsilyginama.

2011 | 2017-06-09 | 3683

Aprašymas: Bet kuriame pasaulio krašte gyvenančiam vaikui labiausiai maga sužinoti atsakymą į svarbiausią klausimą: kaip gi tas mielas, geras ir dosnus Kalėdų Senelis spėja per vienintelę naktį išnešioti visas kalėdines dovanas? Daugelį metų šią neįmanomą misiją sklandžiai vykdo didelė, skaitlinga, bet nelabai draugiška Kalėdų Senelių giminė. Pats kalėdiškiausias Kalėdų Senelis jaučiasi dideliu bosu, kasdien atsilieka nuo pažengusių verslo subtilybių ir vis dažniau mėgsta patinginiauti. Svarbiausius šeimos reikalus tvarko pašėlusiai išradingas vyriausiasis sūnus Styvas, kuris neišduoda paslapčių net artimiausiems, bet trokšta perimti iš kartos į kartą perduodamą tėčio raudonąjį kostiumą. Tai jis sumąstė nepriekaištingai veikiančią dovanų suvyniojimo ir pristatymo sistemą. Per vasarą Šiaurės ašigalio bazėje jis treniruoja 1,6 milijono elfų būrį, kad mažiukams nulėpausiams ilganosiams pavyktų kiekvieną namą Žemės planetoje spartietiškai aplankyti vos per 18,14 sekundžių. Neįtikėtina, bet slaptieji agentai elfai visur suspėja be jokių papildomų stebuklų.

1988 | 2017-11-07 | 12157

Aprašymas: (rus. Гардемарины, вперед!). Tai milžiniško populiarumo sulaukęs tarybinis nuotykių miniserialas „Pirmyn, Gardemarinai!“.

Pirmyn, Gardemarinai! (1-4 serijos) - Гардемарины, вперед! (1988)

2016 | 2017-06-09 | 4070

Aprašymas: Vilko nuotykiai avelės kailyje nuotaikingame, animaciniame filme visai šeimai. Magiškoje, tolimoje šalyje, nedideliame miestelyje su nuostabiais vaizdais, esančiame žaliose pievose, gyvena nerūpestingų avelių banda. Tačiau, netoli esančioje dauboje įsikūrus vilkų gaujai jų idealus gyvenimas baigiasi. Gaujos vadas Magra paskelbia, kad jo įpėdinis privalės išlaikyti išbandymą. Kraujo ištroškęs Beausis pasisiūlo tai padaryti, tačiau rujos numylėtinis Pilkis išdrįsta stoti su juo į kovą, nors yra beviltiškai išsiblaškęs. Kad taptų gaujos vadu ir vėl užsitarnautų Biankos meilę, Pilkis iškeliauja į miškus, o ten aptinka kiškių stovyklavietę. Burtininkė Mami duoda jam magiško gėrimo, kuris jį paverčia avinėliu.

2030 | 2018-07-24 | 3392

Aprašymas: Sandžėjus ir Kreigas (angl. Sanjay and Craig) yra animacinis serialas apie dvylikametį berniuką Sandžėjų ir jo geriausią draugą – kalbančią gyvatę.

2010 | 2017-06-09 | 4141

Aprašymas: Atlaisvinkite vietos trečiajai nepakartojamai juokingos trilogijos daliai, kurios veiksmas vyks atviroje erdvėje. Dar kartą „Šeimos bičo“ šeimynėle keliaus labai toli, peržengs gero skonio ribas, kad pristatytų jums nuostabią mokslinės fantastikos stiliaus parodiją pripildytą subtilaus jumoro, temą atitinkančios animacijos ir žinoma laimingą pabaigą. Taigi, pasirenkite susipažinti su šviesesniąja tamsos puse drauge su Peteriu Solo, Chrisu Skywalkeriu, Princess Lois, Stewie Vaderiu ir keliais naujais veidais, kurie jus nustebins. Tegu juokas niekuomet jūsų neapleidžia.

2030 | 2018-07-24 | 3233

Aprašymas: Net ir tikras dievo avinėlis gali pavirsti į furiją. Tokia transformacija įvyko su Kyoko. 16 metų mergaitė metė mokyklą, sunkiai dirbo, skalbė, darė valgyt ir visa tai tik dėl Sho. Jis yra gan turtingos šeimos palikuonis, bet spjovė į šeimos verslą ir išvažiavo į Tokio, nes užsimanė tapti žvaigžde. Aišku pasiėmė kartu ir Kyoko. Mergaitei jis buvo visas gyvenimas, todėl nieko keisto, kad labai įtikinėt nereikėjo. Berniukas buvo gražus ir gal net truputi talentingas, todėl gan greitai tapo žinomu dainininku. Atrodė, kad viskas yra puiku. Deja, patys tyriausi Kyoko jausmai ir pasiaukojimas buvo, nepabijokim to žodžio, išniekinti. Pasirodė, kad Sho ji reikalinga tik kaip namų šeimininkė. Taip kantri, jautri ir gera būtybė pavirto į kerštingą demoną. Taip, kerštas yra saldus, bet ką daryti jei priešas yra nepasiekiamai aukštai? Vienintelis variantas – Kyoko pati turi tapti žvaigžde. Be to, pergalė yra saldesnė jei pasiekiama priešo teritorijoje ir pagal jo taisykles.

2030 | 2018-07-24 | 3057

Aprašymas: Tadakunis, Hidenoris ir Jošitake yra mokiniai iš tik berniukų mokyklos. Šis pasakojimas tiesiog apie jų kasdienius gyvenimus, kaip mokinius. Laimėti krepšinio turnyrą? Surasti tikrąją meilę? Nieko panašaus čia nerasite. Ar tai būtų bereikšmis ginčas, kol triniesi su draugais, ar susitikimas su keistu bendradarbiu, bedirbant nepilną darbo dieną, ar tai pasitelkimas audringa fantazija, vėjuoto vakaro metu…

2000 | 2017-06-07 | 3700

„Glaša ir ragana“ – tai filmukas vaikams apie mergaitę, kuri prižiūri savo mažąją sesutę ir kurią pagrobia į namus įsiveržusi pikta ragana. Norėdamas susigrąžinti savo sesutę, Glaša leidžiasi į mišką paskui raganą, pakeliui išgelbėdama skęstantį senelį, kuris šiai pažada padėti. Šis pasakojimas mums nori parodyti, kad nevalia pasitikėti svetimais žmonėmis, ir kad kartais neapdairus poelgis gali blogai pasibaigti.

2000 | 2017-06-07 | 3604

Filmukas Svajuko drambliones arba drambliuko svajonės - muzikos kupinas, eiliuotas filmukas apie Dramblių šeimynėlę. Šiame filmuke Tėtis moko savo prie televizoriaus drybsantį sūnų sportuoti. Mušti įvarčius, važiuoti dviračiu. Vėliau pasakojama apie Drambliuko tetulę kuri nebijo nieko išskyrus – pereiti gatvę, na, ir pasilikti namie. Filmuke gausu linksmų situacijų, tad jis puikiausiai tiks humoro mėgėjams.

2030 | 2018-07-24 | 4306

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys, tačiau visiškai skiriasi nuo pastarųjų serijų. Pasirodžius naujai Deceptikonų armijai, Kamanius turi vesti savo komandą prieš amžinuosius priešus.