Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1996 | 2017-06-11 | 5615

Aprašymas: Šis filmas – tai puiki gerų idėjų sąjunga: superžaidėjas Michaelis Jordanas, patraukli animacija ir nepakartojami nuotykiai. Pramogų parko savininkas sumano beprotišką naujieną lankytojams ir pradeda ją įgyvendinti. Jam prireikia pagalbos. Michaelis Jordanas sutinka padėti…

Kosminis krepšinis - Space Jam (1996)

2030 | 2018-07-24 | 3211

Aprašymas: Peliukas Mikis, kurio nuotykiai jau senai tapo klasika visame pasaulyje. Filmukuose išdykęs Mikis siekia sužavėti pelytę Mini, o taip pat patiria nuotykius ir daug jo draugų: ančiukas Donaldas, jo simpatija Deizi, nenuoramos Plutas ir Gufis. Peliukas Mikis filmukai, pilna animacijos kolekcija.

2009 | 2017-06-09 | 4211

Aprašymas: Skretas netikėtai suranda galbūt savo būsimą antrąją pusę – evoliucijos keliu šiek tiek toliau pažengusią voverytę skraiduolę ilgomis blakstienomis, vardu Skretė. Mamutas Menis su naująja savo drauge Eli laukiasi mažylio. Kardadantis tigras ima pastebimai nervintis, kad jį visi laiko vos ne namine kate. Sidas, prisižiūrėjęs į savo draugą mamutą, ir pats užsinori sukurti šeimą ir iš to begalinio noro pavagia dinozauro kiaušinį. Žinoma, tai buvo klaida. Herojai priversti leistis į pavojingą kelionę, kad išvaduotų savo draugą iš paslaptingo, nepažįstamo ir bauginančio pasaulio.

2000 | 2017-06-07 | 3947

Pasakėlė ,,Gerbiamas miškinis" netradiciškai ir nenuobodžiai papasakos apie pagarbą, kurios taip nori nusipelnyti girioje gyvenantis miškinis. Įdomūs ir keisti miško gyventojai ir net ragana pasirodys šioje istorijoje apie mistinį pasakų personažą - miškinį. Filmukas ne multiplikacinis, kaip įprasta. Čia tarsi atgyja mažytės pasakų girios būtybės. Kaip galima nusipelnyti pagarbą? Ar galima priversti gerbti? Ar gąsdinimais ir bauginimais galima pasiekti ko nors gero? Pažiūrėkite, mažieji, kokios įdomybės vyksta miške ir kokios būtybės jame gyvena.

2012 | 2017-06-09 | 4077

Aprašymas: Trys išdykę vaikai randa kiaušinio formos laiko mašiną. Nė nenutuokdami koks tai daiktas, nuotykių ieškotojai nutaria ją išbandyti ir nukeliauja į priešistorinius dinozaurų laikus. Ieškodami dingusios laiko mašinos dalies, kuri reikalinga jiems grįžti namo, vaikai susiduria su visai nepavojinga ir labai motiniška dinozaure T-Rex, kuri imasi jų globos.

2008 | 2016-02-14 | 4096

Maža žuvytė Ponjo – stebukladario ir gražiosios jūrų karalienės dukra. Kartą ji pasprunka iš tėvo namų ir išplaukia ant kranto, kur ją suranda kaimelyje ant uolos gyvenantis berniukas vardu Sosukė. Ponjo ir Sosukės draugystė palaipsniui perauga į meilę, kuri kelia milžinišką pavojų ramaus kaimelio gyventojams. Kai magijos griebiasi dukrelę norinti susigrąžinti jos piktoji mama, Sosukė pademonstruoja neįtikėtiną drąsą – tam, kad tik išgelbėtų Ponjo… Ponjo ant uolos prie jūros / Gake no ue no Ponyo -  (2008)

2013 | 2017-06-09 | 3988

Aprašymas: Šiame trumpame epizode žaislai išvyksta į kelionę, kurios metu sprogsta padanga, todėl žaislų sąvininkei Bonei ir jos mamai tenka leisti kuriam laikui apsistoti pakelės motelyje. Žaislai pradeda dingti vienas po kito ir taip prasideda jų paieškos. Galiausiai visi įsivelia į paslaptingą, žiaurų ir gąsdinantį įvykių sūkūrį, kurio meto žaislų likimas pakimba ant plauko.

1998 | 2017-06-09 | 3523

Donald Duck Chips Ahoy išleistas 1956 m.

2000 | 2017-06-07 | 3936

„Berniukas iš Neapolio“ – dar viena graži pasakaitė iš senosios animacijos lobyno. Tai labai nuotaikinga pasaka su grakščiu muzikos skambesiu. Tai jaudinanti istorija apie skurdą ir svajones, jų išsipildymą. Pasaką „Berniukas iš Neapolio“ galima pavadinti nepaprasta, mat joje iš tiesų vyksta stebuklai. Kokie? Norint sužinoti, reikia pažiūrėti šį senosios animacijos filmuką, kuris patiks ne tik vaikams.

2000 | 2017-06-07 | 3795

Senosios animacijos filmukas vaikams Baltoji pelytė. Filmukas apie baltają pelytę. Pelytes sugalvojo žaisti slėpynių. Tačiau buvo viena baltoji pelytė, kurią visada surasdavo pirmą, dėl to ji labai liūdėdavo, nes buvo kitokia nei visos kitos pelytės. Vėliau išmoko kepti pyragus taip kaip kepė jos mama, nors pati ir nemokėjo. Pelytė buvo geraširdė, padėdavo tai vienam tai kitam ir labai stengdavosi nors ir nemokėdavo. Vėliau dėl savo geros širdies susirado draugų, kurie pripažino ją tokia kokia ji yra. Filmukas moko būti savimi ir padėti kitiems.

2011 | 2017-06-09 | 3987

Aprašymas: „Caraitis Ivanas ir vilkas pilkas“ – tai jau penktas studijos „Melnica“ animacinis darbas, kuri padovanojo mums puikias ir kokybiškas pasakas apie rusiško folkloro veikėjus. Pasakos veikėjai mums gerai pažįstami nuo vaikystės: caraitis Ivanas, Vasilisa Išmintingoji, vilkas Pilkas, ragana, katinas Mokslinčius ir kiti. Vienoje karalystėje gyveno sau Vasilisa, karaliaus duktė. Viskuo puiki buvo Vasilisa – ir graži, ir protinga, tik štai tekėti nenorėjo, galvojo dar eiti mokytis ir įgyti antrąjį išsilavinimą. Tad nusprendė caras ją ištekinti už pirmo pasitaikiusio… Ir buvo tai Ivanas iš kaimyninės karalystės…Bet pasirodo, ne taip paprasta caro dukterį vesti, pirma reikia pasakiškus išbandymus įveikti. Todėl iškeliavo Ivanas su savo pagalbininku vilku į žygį po karalystę…

2015 | 2018-07-24 | 4116

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (5 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2015)

2000 | 2017-06-07 | 3713

Filmukas Legenda apie piktą milžiną – filmukas apie neturtingą žveją, kuris kartą jūroje užmetęs tinklą, ištraukė butelį. Vos tik žvejys jį atkimšo, iš jo išlindo didžiulis ir piktas milžinas. Jis pavertė žveją žymiu ir turtingu žmogumi už tai, kad šis išlaisvino jį iš butelio. Tačiau išlaisvintas milžinas sukėlė jūroje audras, sudaužė kitų žvejų laivus ir juos pražudė. Geraširdis žvejys, nors ir tapo turtingu, dėl to labai liūdėjo ir pasitaręs su žyniu nusprendė pergudrauti milžiną, ir uždaryti jį atgal į butelį. Pažiūrėkite šią įdomią ir pamokančią istoriją. Ji atskleidžia, kad gyvenime svarbiausia ne turtai, o gera ir tauri žmogaus siela.

2000 | 2017-06-07 | 3744

Senelis šaltis ir vasara. Gyveno kartą šiaurėje senelis šaltis, kuris kasmet neša vaikams dovanas. Jis ruošia vaikams dovanėles, zuikučius, meškiukus ir kitus žaislus. Kartą jis nešiodamas dovanas, pamatė pas meškiną ant trobelės parašyta "Nežadinti iki vasaros". Bet juk senelis šaltis nežino kas yra vasara. Ir leidosi senelis Šaltis vasaros ieškoti. Kaip jam sekėsi pamatysite šiame animaciniame filme vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3231

Aprašymas: Pasaulyje egzistuoja pabaisos pramintos “Yoma”, ėdančios žmonių vidurius, bei sugeba pasisavinti aukos kūną. Šios šaltakraujės pabaisos baugina žmones be gailesčio juos žudydamos, bet joms kelią pastoja organizacija, kurią žmonės praminė “Claymore”. Tai karės, kurios yra pusiau žmonės, pusiau Yomos. Dar kitaip vadinamos “Sidabrinių akių raganos”. Claymore yra vienintelė organizacija, kuri gali ne tik įvaryti baimės Yomom, bet ir jas sustabdyti.