Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2007 | 2017-05-31 | 5087

Po to, kai animacijos studijos „Pixar” kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar” išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

LA Troškinys / Ratatouille -  (2007)

2030 | 2018-07-24 | 3735

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.

2011 | 2017-06-09 | 4025

Aprašymas: Klasikinio belgų komikso herojai smurfai neseniai šventė 50-ąjį jubiliejų. Ta proga kino kompanija „Sony Pictures“ dovanoja nepaprastą nuotykinę komediją „Smurfai“ apie mėlynųjų žmogeliukų nuotykius mūsų pasaulyje. Tai nuotaikingas 3D formato filmas tiek mažyliams, tiek jų tėveliams, užaugusiems su to paties pavadinimo animaciniu filmu.

2000 | 2017-06-07 | 3948

Pasakėlė ,,Gerbiamas miškinis" netradiciškai ir nenuobodžiai papasakos apie pagarbą, kurios taip nori nusipelnyti girioje gyvenantis miškinis. Įdomūs ir keisti miško gyventojai ir net ragana pasirodys šioje istorijoje apie mistinį pasakų personažą - miškinį. Filmukas ne multiplikacinis, kaip įprasta. Čia tarsi atgyja mažytės pasakų girios būtybės. Kaip galima nusipelnyti pagarbą? Ar galima priversti gerbti? Ar gąsdinimais ir bauginimais galima pasiekti ko nors gero? Pažiūrėkite, mažieji, kokios įdomybės vyksta miške ir kokios būtybės jame gyvena.

2011 | 2017-06-09 | 3723

Aprašymas: Pašėlusi burundukų trijulė – Alvinas, Saimonas ir Teodoras bei jų draugės Britani, Žaneta ir Eleonora tiesiog negali gyventi be nuotykių. Šįkart dainingieji burundukai ir jų antrosios pusės bei Deivas leidžiasi į kelionę prabangiu kruiziniu laivu, kurį paverčia savo žaidimų ir pramogų aikštele. Laivui sudužus septyneriukė atsiduria negyvenamoje saloje, tačiau burundukų tai negąsdina. Kol Deivas iš visų jėgų stengiasi nusiųsti pagalbos signalą ir ištrūkti iš salos, burundukai daro tai, ką moka geriausiai – šoka, dainuoja ir kelia chaosą. Tačiau kokia gi būtų istorija, jeigu žavingieji burundukai neįsiveltų į nuotykius, kurie tyko jų net ir negyvenamoje saloje, kurioje yra paslėptas tikrų tikriausias lobis!

1967 | 2017-06-08 | 3951

Senosios animacijos filmukas Peliuko dainelė. Istorija apie peliuką, kuris mėgo groti ir dainuoti. Peliukas linksmai grodavo miške ant kelmo, darydavo akrobatinius triukus ir norėjo palinksminti miško draugus. Bet ne visi žvėreliai jį pripažino. Vėliau viskas apsivertė, visi draugai pasistatė sau namą ir smagiai dainavo. Peliuko pasirodymus pamatysite šiame filme.

2030 | 2018-07-24 | 4025

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2015 | 2017-06-09 | 3646

Aprašymas: Aviuką Šoną puikiai pažįsta ir myli viso pasaulio vaikai. Animacinis serialas apie niekaip nenurimstančio ir nuolat į keblias situacijas patenkančio išdaigininko Šono nuotykius buvo pradėtas rodyti 2007-ųjų pavasarį Didžiojoje Britanijoje, o dabar serialą gali stebėti net 180-ies šalių televizijų žiūrovai, tarp jų – ir Lietuvos. Kaip žinia, aviukas Šonas turi neprilygstamą talentą savo nekaltomis išdaigomis nuolat privirti pakankamai daug košės, kurią tenka srėbti tiek jam pačiam, tiek visiems aviuko draugams. Filmo istorija prasideda lygiai taip pat. Aviukas Šonas nusprendžia šiek tiek pasilinksminti, tačiau netikėtai įvykiai pakrypsta kiek netikėta linkme. Šono išdaiga priverčia Fermerį išvykti iš gimtosios sodybos į tolimą ir nepažįstamą Didelį Miestą. Supratęs, kad ir vėl privirė košės, aviukas Šonas mobilizuoja fermos gyventojus ir visi kartu iškeliauja gelbėti mylimo šeimininko. Tačiau ar pavyks aviukui ir jo draugams, didžiąją gyvenimo dalį praleidusiems jaukioje ir paprastoje kaimo sodyboje, nepasiklysti Dideliame Mieste? Ar jie sugebės išvengti kiekviename žingsnyje tykančių netikėtumų, naujovių bei nematytų ir gąsdinančių dalykų? Ar jiems pasiseks apsimesti paprastais gyvūnais daugybės žmonių apsuptyje? Galų gale – ar aviukas Šonas ir jo draugai suspės surasti Fermerį, kol jis nepradingo galutinai?

2003 | 2017-06-09 | 4136

Aprašymas: Cidas, viduramžių karų draskomos Ispanijos herojus, yra labiausiai legendomis apipintas ispanų didvyris. Jo žygdarbiai aprašyti šimtuose knygų ir jau ne kartą ekranizuoti filmuose. Legenda pasakoja, kad Kastilijos riteris Rodrigo Diaz de Vivar, kurį arabai dėl jo narsumo praminė Cidu, galėjo nugalėti mūšį ir po savo mirties. Jo bendradžygiai jį tvirtai pririšo prie mylimo arklio Babieca ir paleido armijos priešakyje. Narsusis Cidas savo priešams arabams kėlė tokią baimę, kad vos jį pamatę, nors ir pririštą prie arklio, jie visi išsilakstė ir pralaimėjo mūšį. Tai tiesa ar tik graži legenda? Mes niekada to nesužinosime, bet pamatyti nuostabų animacinį filmą apie narsųjį ispanų riterį yra tiesiog būtina.

1993 | 2017-06-09 | 4843

Aprašymas: Po neįtikėtino komedijos “Vienas namuose” pasisekimo 1990-aisiais, pasaulį išvydo geriausia 1993-ųjų komedija “Vienas namuose 2”. Makolas Kalkinas vėl lieka vienas, tik šįkart jis… pasiklysta Niujorke. Vikrų ir gudrų mažylį persekioja seni jo pažįstami vagišiai, nelinkę dovanoti už senas skriaudas.

2000 | 2017-06-07 | 3516

Filmukas Legenda apie mauro palikimą. Legenda apie mauro palikima - tai legenda apie senus laikus, kuomet Ispanijoje buvo be galo smerkiami kitatikiai maurai. Geraširdis, neturtingas Ispanijos gyventojas Pedro ištiesia pagalbos ranką senam, liguistam maurui. Deja, mauras neišgyvena, o už gerą širdį mauras padovanoja Pedro skrynelę. Skrynelės pagalba Pedro sužino kur yra paslėpti didžiuliai lobiai. Tačiau greitai apie tai sužino godus miesto teisėjas ir jo patarėjai, kurie priverčia Pedro parodyti jiems lobius. Geraširdis Pedro nesipriešina. Jis nuveda juos į uolas, kuriose yra paslėptos brangenybės, tačiau gobšuoliams nelemta mėgautis turtingu gyvenimu, nes jie amžinai lieka įkalinti uolose. Šią, be galo įdomią legendą, verta pažiūrėti kiekvienam. Ji prikausto prie ekranų, išaukština gerumą ir parodo kas laukia gobšuolių.

2003 | 2017-06-09 | 3702

Aprašymas: Istorija apie keistą draugystę, prasidėjusią didinguose senovės Amerikos miškuose tais laikais, kai kartu su žmonėmis pasaulyje dar gyveno dvasios. Viena jų ir pavertė jauną indėną Kenajų lokiu – gyvūnu, kurio vaikinas nekentė labiau už viską pasaulyje, nes nuo didžiulio grizlio letenų medžioklės metu žuvo jo brolis. Vienintelis padaras, galintis padėti herojui vėl virsti žmogumi – mažas lokiukas Koda, kurį užburtas Kenajus sutinka miške. Nepaprastos jų kelionės metu patyręs daugybę nuotykių ir pavojų, Kenajus pagaliau suvokia, ką reiškia tikra draugystė ir tai, kad lokiai – visai ne tokie blogi, kaip jis anksčiau manė.

2030 | 2018-07-24 | 4168

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 3387

Aprašymas: Šis pasaulis susideda iš dviejų tartum veidrodis atsispindinčių dimensijų. Pirmajame Assiah pasaulyje gyvena žmonės. Antrasis pasaulis, Gehenna, priklauso demonams. Paprastai, kelionės ir bet koks kontaktas tarp šių pasaulių yra neįmanomas. Kaip bebūtų, demonai gali pereiti į žmonių pasaulį apsėsdami bet ką, kas jame egzistuoja. Šėtonas – galingiausias demonų valdovas. Visgi, yra vienas jam būtinas dalykas, egzistuojantis tik žmonių pasaulyje, ir vienintelis jį pajėgiantis sutvardyti! Šiai misijai jis sukūrė Rin – jo ir žmogaus moteries sūnų. Bet ar sūnus sutiks su jo planais? O galbūt jis taps kuo kitu..? Egzorcistu?

2014 | 2017-06-09 | 3659

Aprašymas: Papildoma Titanų medžioklės serija, kurioje pasakojama Jano istorija.

2000 | 2017-06-07 | 3951

Filmukas Ežiukas ir vėžlys. Pasakojimas apie ežiuką ir vėžlį, kurie miške sutiko mažą leoparduką. Jis niekaip negalėjo suprasti kuris iš jų vėžlys, o kuris ežys Tada ežiukas su vėžliuku užsimaskavo dar labiau ir bandė suklaidinti mažą leoparduką. Mama pamokė leoparduką, kad yra daug įvairiausių žvėrelių ir jei kažkurio nepažįsti, tai jį tiesiog reikia pailkti ramybėje.