Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2015 | 2017-06-09 | 4129

Aprašymas: Didmiesčio džiunglėse gyvenanti Tipė – nuoširdi mergaitė, turinti mylinčią mamą ir tingų katiną vardu Kiaulytė. Jos kasdienybė buvo įprasta, kaip ir daugelio kitų mergaičių, tačiau vieną dieną kelią Tipei perbėgo keistas personažas. Pasirodo, tai juokingas svetimšalis iš kitos planetos – mielas ateivis vardu Oi. Jis kilęs iš Klajoklinių ateivių padermės, vadinamos Būviais. Šie margaspalviai keistuoliai žmonių planetoje sumanė ieškoti vietos, kurią galėtų pavadinti savo namais. Oi, švelniai tariant, nevykėlis. Nuolat prisidirbantis ir nesąmones krečiantis ateivis Oi buvo atskirtas nuo savo gentainių. Būtent tada vienišas klajoklis ir sutiko Tipę. Netrukus jiedu, lydimi ir Tipės storiulio katino, leisis į smagiausią savo gyvenimo kelionę. O bėdų savo planetoje pridirbęs Oi į juokingiausių nesusipratimų virtinę įtrauks ir naująją savo draugę.

2017 | 2017-06-09 | 3853

Aprašymas: Magijos apsaugotame savo kaimelyje gyvenantys Smurfai niekad pernelyg nesiveržė ieškoti nuotykių. Žinoma, kai kurie iš jų yra girdėję legendą apie Pamirštąjį Kaimelį, tačiau didelės reikšmės šiam pasakojimui niekada neteikė. Tačiau vieną dieną Smurfytei į rankas pakliūva paslaptingas žemėlapis, kuriame pažymėtas ir Pamirštasis Kaimelis. Tėtė Smurfas kažkodėl labai nenoriai kalba šia tema, tad Smurfytė nutaria pati išsiaiškinti, ar žemėlapis teisingas. Kartu su ištikimiausiais bičiuliais – Protinguoliu, Neranguoliu ir Stipruoliu – Smurfytė išsiruošia į žygį. Bėda tik, kad apie tai sužino ir piktasis burtininkas Gargamelis. Smurfytei ir jos draugams teks paskubėti, jei nori atskleisti Pamirštojo Kaimelio paslaptį anksčiau už Gargamelį. Vis tik net ir jie nesitikėjo tokios paslapties…

1951 | 2017-06-09 | 3874

Aprašymas: Nuo pat 1865-ųjų metų „Alisa Stebuklų šalyje“ yra viena mėgstamiausių viso pasaulio vaikų pasakų, tačiau savyje talpina kur kas daugiau. Šis filmukas, tai Luisio Kerolo visame pasaulyje garsios knygos Disnėjaus versija. Alisa nuobodžiauja ir pradeda įsivaizduoti įvairiausius stebuklus. Ji pamato baltą labai skubantį triušį ir nuseka jį į olą. Čia nuotykiai ir prasideda.

2003 | 2018-07-24 | 4162

Nuostabiame povandeniniame pasaulyje, šiltuose ir spalvinguose tropikų vandenyse gyvena žuvų šeima – tėvas Merlin ir sūnelis žuviukas Nemo. Tėvas labai saugo sūnelį nuo gausybės vandenyne tykančių pavojų, žuviuką Nemo. Tačiau Nemo labai nori pažinti jį supantį pasaulį. Vieną dieną mažąjį žuviuką pavagia iš gimtųjų koralų namų. Nusiminęs tėvas Merlin, lydimas žuvytės Dory, kuri turi labai gerą širdį, bet labai blogą atmintį, leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę per visą vandenyną ieškodamas savo sūnaus. Vandenyne jų laukia susidūrimai su daugybe pavojų – čia gyvena pikti rykliai, nuodus skleidžiančios medūzos, vėžliai, tačiau optimistė Dory įtikina Merlin, kad galų gale jiems pavyks surasti žuviuką Nemo.

Žuviukas Nemo / Finding Nemo -  (2003)

2008 | 2017-06-09 | 3806

Aprašymas: Klastingas senatorius Tucis išsiunčia beždžionėles į kosmosą, į vieną pavojingiausių misijų. Ji turi būti puikiai atlikta, nors pirmąkart kosmose atsidūrusios beždžionėlės galbūt nėra pačios kvalifikuočiausios šioje srityje. Tironas Danielis užvaldė svetimšalių pasaulį ir dabar tik beždžionėlių ir ištikimosios komandos priklausys, ar pavyks nuversti šį despotą.

2000 | 2017-06-09 | 3836

Aprašymas: Po tūktančio metų ateiviai sunaikina Žemę. Jie bijo, kad žmonija, turinti legendinį laivą Titaną, įsiviešpataus Visatoje. Deja, žmonės nesugebėjo pasipriešinti atėjūnams ir tik nedaugelis liko gyvi. Kailas – vienas jų. Tačiau netikėtai jo gyvenimas pasikeičia. Paaiškėja, kad Kailo tėvas, Titano kūrėjas, užslėpė žemėlapį, kuriame yra nurodęs, kur paslėpė garsųjį laivą. Jei Kailas su savo draugais atras Titaną, žmonija vėl atgims…

2030 | 2018-07-24 | 3718

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.

2000 | 2017-06-07 | 3837

Filmukas Saldi pasaka. Gyveno kartą drakonas, kuris mėgdavo pamiegoti. Drakoniukas mėgdavo pavalgyti ryte ir pusryčius ir pietus ir vakarienę, na ir žinoma geriausiai jam tikdavo medus, uogienė ir kiti saldėsiai. Pas draugą jis suvalgo tortą, o vėliau papuola į rojų - šokolado cechą, kur gaminamas šokoladas. Vargšelis taip norėjo šokolado, jog įkrito į šokolado kubilą. Ir tada mažylis suprato, kad kai valgai saldumynus reikia dalytis su kitais vaikais visiems po lygiai.

2030 | 2018-07-24 | 3894

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

1998 | 2017-06-09 | 3768

Donald Duck Chief Donald išleistas 1941 m.

1950 | 2017-06-08 | 3838

Senosios animacijos filmukas Senelis ir anūkėlis. Atėjo žiema, daug sniego. Visi žvėreliai susiruošė pačiuožinėti pačiūžomis. Jie nutarė pasikviesti ir meškiuką. tačiau visi vaikai žino, kad meškiukai žiemą miega savo urvelyje. Meškiukas nuėjęs ant ledo miegojo tiesiai ant ledo. Ir čia pasirodė Mišos senelis, kuris kvietė meškiuką miegoti. Bet zuikis žvairys jį pamokė, jog sportas - sveikata. Šiek tiek įdėjus pastangų visi žvėreliai užsiemė gražiausiu dailiuoju čiuožimu. Ir vaikus kvietė išmėginti čiuožti pačiūžomis.

2000 | 2017-06-07 | 3761

Senosios animacijos filmukas Tigriukas saulegrąžoje. Ten kur teka tolimas Usuris, kur taiga plačioji ošia rūščiai, kur gyvena meškinai ir elnių bandos, Amba ten sutikt gali. Amba - tai usūrinis tigras. Buvo žiema ir vidury žiemos išaugo saulėgrąža, tai stebuklas. Tigriukas apsigyveno saulėgražoje, kuri jį šildė. Mielas filmukas vaikams prieš miegą.

2014 | 2017-06-09 | 3825

Aprašymas: San Fransokyo (išgalvotas San Francisko ir Tokijaus mišinys) mieste gyvenantis keturiolikmetis Hiro – jaunas, tačiau itin gabus šiuolaikinių technologjų genijus. Vieną dieną į jo rankas pakliūva… tikrų tikriausias pripučiamas robotas Beimaksas. Juokingai mielas pripučiamas padaras yra vyresniojo Hiro brolio kūrinys. Beje, šis robotas – kitoks. Beimakso krūtinėje plaka mylinti ir užjaučianti širdis. Na ir kas kad ją vis reikia pakrauti elektros ernergija. Hiro ir Beimaksas tampa puikiais bičiuliais. Ir jie būtų gyvenę ilgai ir laimingai, niekuo nesirūpindami… Tačiau miestą užgriūva paslaptingo nusikaltėlio piktadarystės.

2030 | 2018-07-24 | 3569

Aprašymas: Beprotiškos linksmybės (angl. The Looney tunes show) – JAV animacinis serialas su visiems gerai žinomais Disnėjaus personažais.

1970 | 2017-06-09 | 3804

Mickey's Surprise Party.

2030 | 2018-07-24 | 3098

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

1955 | 2017-06-08 | 3940

Sniego laiškanešys - tai filmukas apie naujus metus. Visi vaikai lauke džiaugiasi, jog senelis šaltis jiems padovanos eglutę, tačiau jie susimąstė, kad reikia parašyti seneliui šalčiui laišką ir jį nunešti. Vaikai paprašė pagalbos senio besmegenio. Ir besmegenis leidosi į kelią su vaikų laišku, o vaikai jį linksmai išlydėjo. Kaip sekėsi seniui besmegeniui nešti laišką pamatysite šioje linksmoje istorijoje.

1998 | 2017-06-09 | 3781

Donald Duck Out of scale išleistas 1951 m.