Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3475

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2022 | 2017-06-09 | 4092

Vieną dieną pas lokį atvyko svečias,- kas jis, vaikai sužinos serijoje Ūsuotas dryžuotas. Lokys su draugu puikiai leidžia laiką, kol netikėtai pasirodo Maša. Nors prireiks laiko, kol mergaitė susidraugaus su atvykėliu, tačiau vėliau prasidės nuostabūs nuotykiai. Juk lokio draugas yra tikrų tikriausias cirko artistas. Kaip reikia gražiai draugauti vaikai išvys filmuke Ūsuotas dryžuotas.

2000 | 2017-06-09 | 3984

Linksmųjų kovotojų už gėrį nuotykiai nesibaigia. Serijoje Smurfas apsimetėlis ragana Hogata kuria keršto planą smurfams. Neįtikėtina ji sukuria gėrimą kuris paverčia ją į mažą smurfą. Dabar ji keliaus į nykštukų kaimelį ir apsimętusi smurfu bandys mažiesiems pakenkti. Tačiau pikti kėslai taip lengvai nepavyks. Juk jau žinome kad blogiečiai niekada nelaimi. Filmukas Smurfas apsimetėlis pamokys vaikus kad meluoti negražu ir nuteiks tik geriems poelgiams.

2010 | 2017-06-09 | 4120

Aprašymas: Galingoje vikingų gentyje auga berniukas, vardu Žagsulys. Berniukas turi savo požiūrį į pasaulį, kuris nesutampa su vyraujančiu šioje žiaurių, didvyriškų slibinų medžiotojų ir žudikų gentyje. Jei Žagsulys būtų eilinis vaikis, niekas pernelyg nesisielotų – laikytų nevykėliu ir tiek. Tačiau jis – vikingų genties vadų vaikas, kuriam numatyta didi ir šlovinga ateitis. Trumpai tariant, Žagsulys išsiunčiamas į žygį, kurio metu turi sumedžioti savo pirmąjį slibiną ir taip parodyti, kad yra pasirengęs tapti pilnaverte genties dalimi ir tinkamu savo tėvo įpėdiniu. Įdomumai prasideda, kuomet berniukas, pagaliau suradęs slibinų gyvenvietę, savo užduočiai atlikti išsirenka patį silpniausią slibiną, kuris netgi neturi dantų (ir yra vadinamas Bedančiu).

2022 | 2017-06-09 | 3943

Animaciniame filmuke „Dvi prieš vieną“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai pamatys net dvi Mašas, tiksliau – Mašą ir jos sesutę Dašą. Visi žino, kaip viena Maša sugeba sujaukti lokio namus, reikia tik įsivaizduoti, ko gali pridaryti dvi tokios mergaitės. Serijoje „Dvi prieš vieną“ lokys supras, kad varvantis stogas tai ne blogiausia, kas jam galėjo nutikti.

2000 | 2017-06-07 | 3370

„Karališki žaidimai“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Rodomas pasakojimas apie kortų karalystę. Įprasta kasdienė diena : žaidžia vaikai, princesė liūdi dėl savo mylimojo, vagišius vagia šeiminikės įrankius. Prie pilies būriuojasi jaunikaičiai, tačiau princesė nei vieno iš jų nenori, nes ilgisi savo išrinktojo princo. Į karalystę atkeliauja magas, kuris visus užburia magiškais triukais. Patekęs į stebuklingą puotą jis pagrobia vieną iš princesių,kai tuo tarpu tikroji gražuolė sutinka savo mylimą. Tai filmukas apie tikrą meilę. Ištikimybę ir nesibaigiančias magiškas linksmybes.

1994 | 2017-06-09 | 3997

Aprašymas: Visame pasaulyje žymus animatorius Donas Bluthas pristato „COLIUKĘ“ – stebuklingą istoriją, kuri mums primena, kad jei klausysime širdies balso, bus įmanoma viskas. Kai Coliukė, mažytė užkerėta fėja, sutinka princą Kornelijų, ji supranta radusi išrinktąjį. Tačiau jų romanui nespėjus įsibėgėti, ją pagrobia rupūžių iš pramogų verslo šeima, užgaišina suktas vabalas, ir ji ištekinama už apsvaigusio kurmio! Coliukei užkerėjus visą jūsų šeimą, suprasite, kodėl „Family Life“ žurnalas rašo: „Tėvai džiūgaus, mergaitės pasijus kaip danguje, o berniukų laukia jaudinantys didvyriški žygiai!“

2008 | 2017-06-09 | 4120

Aprašymas: Kai kosminių laivų kuro kainos pasiekė neregėtas aukštumas, tarpgalaktinių siuntų pristatymo kompanija „Planet Express“ nusprendžia imtis rizikingos misijos. Narsuolių komanda keliauja į tamsiosios materijos šachtą, kur tikisi gauti išsvajotojo kuro. Tačiau po šachta slepiasi keista viduramžių šalis, kurioje gyvena magai, drakonai ir girti kunigaikščiai, netikėtai primenantys dykaduonį Benderį.

2030 | 2018-07-24 | 3265

Aprašymas: Karasuma Yoichis – stiprus, jaunas Samurajus gimęs ir užaugęs kalnuose. Vieną dieną jo tėvas nusprendžia išsiųsti jį į miestą, kad apsistotų pas keturias Ikarugų seses, kad gautų reikiamos patirties, bet kelionė į civilizaciją nesisekė kaip tikėjosi. Jis ne tik vėlavo susitikti su seserimis, bet buvo išvadintas iškrypėliu ir sugebėjo būti suimtas du kartus! Dabar gyvendamas Ikarugų Doje su Ibuki, Ayame, Kagomi ir Chihaya Yoichis turi pritapti naujame gyvenime mokykloje ir išgyventi gana žiaurias Ibukės „treniruotes“. Mokykloje susiranda varžovą/priešininką „mokyklos chuliganą“ Wakizuką ir paslaptingą kaukėtą žmogų, kuris nori užmušti Yoichį. Panašu, kad Yoichio gyvenimas mieste nebus lengvas.

2011 | 2017-06-09 | 3915

Aprašymas: Ratai 2 filmuke lenktyninis automobilis Žaibas Makvinas ir jo draugas, vilkikas Brolis leidžiasi į nepaprastą nuotykį. Mašinos nusprendžia dalyvauti svarbiausiose ir prestižiškiausiose pasaulinėse Grand Prix lenktynėse, kuriose paaiškės greičiausias pasaulio automobilis. Tačiau žavingųjų mašinyčių laukia ilgas ir kupinas netikėtumų kelias iki varžybų. Vilkikas Brolis netikėtai atsiskleidžia kaip tarptautinis šnipas! Asistuodamas Žaibui Makvinui, kuriam teks varžytis su geriausiais iš geriausių pavojingose ir grožiu pritrenkiančiose Japonijos, Prancūzijos ir Italijos trasose bei vykdydamas ypatingai slaptą misiją, Brolis ir jo draugas nė nenutuokia, jog visai netrukus atsidurs pačiame painaus šnipų sąmokslo centre.

2000 | 2017-06-09 | 3563

Aprašymas: Mes nesame vieni… Kažkas tikrai mus stebi… Jei jie atkeliautų į Žemę, kas mus apsaugotų? Ogi milžiniškas, nors ir labai bailus, šuo Skūbis Dū ir jo šauni draugija, pasiryžusi ginti pasaulį nuo ateivių!

2009 | 2017-06-09 | 4911

Aprašymas: Kalėdos – stebuklų metas. Vienas didelis diedas kalėdų išvakarėse išdalina visiems vaikučiams ir ne tik didžiulį maišą dovaną. Sudėtinga tai padaryti vienam žmogui, todėl jis turi pagalbininkų. Labai daug pagalbininkų. Jie žinomi, kaip slaptoji kalėdų senelio tarnybą. Šis filmukas apie kelis šios tarnybos narius, kurie įsivelia į nuostabų nuotykį, kurio metu atgimsta asmeninės vertybės.

1998 | 2017-06-09 | 3826

Donald Duck Test pilot Donald išleistas 1951 m.

2015 | 2017-06-09 | 3901

Aprašymas: Visų amžiaus grupių gerbėjai tikrai nenori praleisti šio kvapą gniaužiančio nuotykio, kai Tomas ir Džeris prisijungia prie Džonio Kvesto bei jo bičiulio Hadžio, kad kartu išgelbėtų pasaulį. Tomui ir Džeriui tai tik dar viena peštynių diena paplūdimyje, kol jie susitinka su šnipais Džoniu Kvestu ir Hadžiu bei jų keturkoju draugu Banditu. Kai ilgalaikis Kvestų šeimos priešas daktaras Zinas sužino, kad Džonio tėvas, Bentonas Kvestas, turi įrenginį, galintį išspręsti pasaulines energijos problemas, Zinas išsiunčia blogio kačių armiją, kad pavogtų prietaisą ir sugautų Bentoną bei jo asmens sargybinį Reisą Banoną. Tada Džoniui ir jo naujiems draugams prasideda nuotykiai!

2000 | 2017-06-07 | 3605

„Mes einame paskui saulutę“ – tai pasaka apie tris draugus – katiną, antelę ir zuikutį, kurie pavargę nuo nesustojančio lietaus, išsiruošia į nuotykių kupiną kelionę, tikėdamiesi surasti išsvajotąją saulutę. Kelionės metų iki saulutės mūsų herojams nutinka daug stebuklingų dalykų. Šis gražus animac. filmukas mus ir vėl moko draugiškumo ir tikrosios draugystės bei stengiasi parodyti, kad yra labai svarbu turėti gerus draugus.

2010 | 2017-06-09 | 3761

Aprašymas: Jauną pelėdžiuką Soreną įkvėptė jo tėvo pasakojimai apie Pelėdų karalystės sargus, mistinę sparnuotų karių komandą, kurie kovėsi didingame mūšyje tam, kad apsaugotų pelėdų karalystę nuo Blogio. Sorenas svajoja vieną dieną prisijungti prie šių herojų. Tačiau jo vyresnis brolis Kludas tik šaiposi iš šios jaunesniojo brolio minties ir jam pavydi. Kludo pavydas turi baisių pasekmių – abu pelėdžiukai nukrinta nuo medžių viršūnių tiesiai į Blogio nagus. Dabar tik Sorenas, kartu su kitų jaunų drąsių pelėdų pagalba gali suorganizuoti bebaimį pabėgimą. Kartu jie pakyla virš jūros ir pro tirštą miglą ieško didžiojo medžio, legendinių pelėdų karalystės sargų namų. Stebuklingo miško gyventojoms iškyla rimtas pavojus… Sorenas viliasi nugalėti Blogį ir apsaugoti pelėdų karalystę.

2011 | 2017-06-09 | 3648

Aprašymas: Tarp dviejų didelių valstybių Levamme ir Amatsuvian vyksta karas. Kokios jo priežastys mums pašykštima išsamios informacijos (gal ko nepasidalino ar kas iš lovos ne ta koja išlipo), bet svarbu, jog jis vyksta. Levamme imperijos princas Karlas yra iki ausų įsimylėjęs nuostabaus grožio kilmingąją Faną del Moral ir pažada jei per metus baigti karą, bet žinot kaip būna su tais vyrų pažadais. Kadangi Fana yra tautos viltis, į ją pasikėsina blogiukai, taigi norimą ją perkelti pas sužadėtinį. Viskas gal būtų nieko, bet kad juos skiria labai plati karo teritorija, o dar vandenyną kirst reikia. Čia reikalas prispiria kreiptis į puikų gyvenimo vėtytą ir mėtytą jauną pilotą Charles Karino. Berneliui nepasisekė nuo pat vaikystės, jo tėvas yra iš Amatsuvian, dėl to jis yra kas antro tautiečio paspiriamas į šonkaulius, jo gyvenimas švelniai tariant nelengvas, bet turėdamas svajonę gali viską iškęsti. Taigi Fana yra įsodinama į Charles lėktuvėlį ir kelionė prasideda.

1998 | 2017-06-09 | 3592

Donald Duck How to Have an Accident in the Home išleistas 1956 m.