Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3678

Aprašymas: Nerealieji draugai (angl. Fosters home for imaginary friends) – animacinis serialas. Aštuonių metų Mackas susidraugauja su nerealiuoju draugu. Mama apie tai nieko nežino. Taip jis ima bendrauti su “nerealiuojiu draugu” Bloo. Nuo to laiko jis dažniausiai lankosi “nerealiųjų draugų” namuose ir beveik visą savo laiką praleidžia su savo draugu. Tada ir prasideda nuotykiai su jo draugu Bloo.

1998 | 2017-06-09 | 3682

Donald Duck Window cleaners išleistas 1940 m.

1998 | 2017-06-09 | 3742

Donald Duck Dragon Around išleistas 1954 m.

2000 | 2017-06-07 | 3823

Filmukas Aliošos pasakos. Gyveno kartą Alioša. Jis vienas sėdi namuose ir turi kambaryje pasikabinęs senelės nuotrauką. Jis ilgisi senelės ir nori pas ją nuvažiuoti, tačiau tėveliai yra labai užimti ir nenuveža Aliošos. Alioša nusprendė, kad vistiek važiuos pas senelę. Ištaręs stebuklingą burtažodį ir žaisliniu traukinuku išvyko. Važiavo važiavo ir sutiko karvytę. Karvytė perdavė gėlių puokštę ir liepė ją nuvežti senelei. Vėliau garvežys rado grybų ir surinkęs taip pat veš senelei. Dar Alioša nusprendė nupiešti senelei paveikslą, bet nerado pieštuko. Tačiau pelytė surado pieštuką. O Alioša paslėpė pelėkautus ir taip atsidėkojo pelytei. Alioša nupiešė paveikslą ir svajoja kaip padovanos jį senelei. Kitas burtažodis siunčia kareivėlius ir kranus sugauti auksinę žuvelę senelei prie mėlynosios jūros. Kranai traukė dideles žuvis ir visa jūra sumažėjo. Tuomet nutarė dideles žuvis paleisti ir mažas kraniukas ištraukė mažą žuvelę. Kai ištrauki mažą žuvelę jūra lieka kaip buvusi. Taigi Alioša su traukinuku pavažinėjo ir nusprendė, kad ištars burtažodį ir senelė pati atvažiuos, būtinai atvažiuos...

2030 | 2018-07-24 | 4674

Aprašymas: Žuviukai burbuliukai (angl. Bubble Guppies) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Sveiki atvykę į spalvingą povandeninį pasaulį, kur vešli vandens augmenija ir puošnūs koralų rifai! Smalsieji žuviukai kiekvieną dieną atranda ką nors naujo.

2000 | 2017-06-07 | 3431

Skirtingi ratai linksmas filmukas. Ar esatę matę lokį, kuris konstruotų vežimą? Šio filmuko pagrindinis veikėjas būtent šis gyvūnas, kuriam tai pavyko, bet ne tobulai. Tačiau kaip panaudoti ratą, ir koks tai, be galo, naudingas išradimas galima bus pamatyti pažiūrėjus šį filmuką. Kiekvienas pažiūrėjęs supras, kad norint, jog daiktas veiktų, reikia jį itin kruopščiai sumeistrauti.

2011 | 2017-06-09 | 3796

Aprašymas: Fantastiškos Moriso Lesmoro skraidančios knygos yra 2011 metais režisierių William Joyce ir Brandon Oldenburg sukurtas trumpas animacinis filmas. Filmukas apibūdinamas kaip „alegorija apie gydomųjų galių istoriją“. Filmas apdovanotas akademijos apdovanojimu kaip geriausias animacinis trumpametražis filmas.

1962 | 2017-06-07 | 4146

Kas pasakė Miau - linksmas filmukas apie šuniuką, kurio miegą sudrumstė pasislėpusio katino "miau". Kas pasakė miau ? - klausinėja šuniukas kiekvieno ką tik sutinka savo kelyje. Jis įkrenta į dėžę su anglimis, supykdo didelį šunį, jam įkanda bitė, o galiausiai įkrenta į upelį. Pažiūrėkite šį nuotaikingą filmuką apie smalsų ir užsispyrusį šuniuką. Ar jo smalsumas ir užsispyrimas padėjo jam išsiaiškinti kas pasakė miau ? O gal visos jo pastangos nuėjo veltui ? Filmukas vaikams parodys, kad per didelis smalsumas gali pridaryti bėdų, tačiau ryžtas ir užsispyrimas padeda pasiekti užsibrėžtų tikslų.

2030 | 2018-07-24 | 7312

Aprašymas: Vyksta “Galios turnyras”, kurioje dalyvauja kovotojai iš įvairių visatos vietų. Tačiau kovos tampa mūšiu išgyventi, kai karaliai paskelbia, jog pralaimėtojų visatos bus ištrintos. Gokas, Vidžitas, Gohanas, Krilinas, Numeris 18, Pikolas ir kiti draugai laikinai prikelia Fryzą, kad šis prisijungtų prie turnyro ir apgintų jų visatą.

1978 | 2017-06-07 | 4273

VISOS SERIJOS 1-3 lietuviškai. Linksmame filmuke „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ vaikai pamatys berniuko dėdės Fiodoro, jo tėvų ir draugų gyvūnų nuotykis. Kai dėdei Fiodorui tėvai uždraudžia laikyti gyvūną, jis su sutiktu katinu Matroskinu ir šuneliu Šariku atranda nuostabų Rūgpienių kaimą. Čia nutinka daugybė istorijų – herojai pykstasi, taikosi, dirba, atostogauja, švenčia, net nusiperka karvę ir traktorių. Lietuviškai įgarsintas senosios animacijos filmukas „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ yra kupinas pamokymų, geros nuotaikos ir nuoširdaus juoko. Pirmoji serija - Trejetas iš rūgpienių kaimo nuo jos tik prasideda linksmųjų veikėjų nuotykiai. Toliau seka serija Atostogos rūgpienių kaime ir Žiema rūgpienių kaime, kuriose matysite dar daugiau linksmybių. Kviečiame žiūrėti filmuką vaikams online lietuvių kalba!

2000 | 2017-06-07 | 3531

„Drąsuolis šaunuolis“ – tai stebuklinga pasaka apie kaimo berną, kuris užsigeidė vesti burtininko dukterį, ir patraukė pirštis pas patį burtininką. Šis vaikinui iškėlė sąlygą pasislėpti – jeigu iki sutemos burtininkas šio neras, berniokas galės vesti jo dukterį. Tai istorija, apie užsispyrimą, drąsą ir tikrą meilę. Iš šio pasakojimo galime pasimokyti, jog ar pasieksime savo tikslą priklauso nuo to, kaip stipriai jo sieksime.

2030 | 2018-07-24 | 3138

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.

2015 | 2017-06-09 | 5403

Aprašymas: „Keista magija“ – tai animacinė muzikinė pasaka, įkvėpta „Vasarvydžio nakties sapno“. Popoliariausios pastarųjų šešių dešimtmečių dainos lydi spalvingą goblinų, elfų, fėjų ir velnių būrį per visas nelaimes, sukeltas kovos dėl galingo stebuklingojo gėrimo.

2000 | 2017-06-07 | 3580

Senosios animacijos filmukas Kai įsižiebia eglutės. Kartą artėjant Kalėdoms vaikučiai Liusi ir Tedis paskambino Kalėdų seneliui ir paprašė dovanėlių. Senelis kaip ir kasmet ruošė vaikams dovanėles, sukrovė viską į maišą ir patraukė pas vaikus. Tačiau netikėtai senelio dovanų maišas praplyšo ir dovanėlės pabiro pakeliui ant sniego. Tačiau į pagalbą atskubėjo Snieguolės stebuklingos rogės ir vaikų dovanėlės atkeliavo prie eglutės pas vaikus.

2030 | 2018-07-24 | 5587

Aprašymas: Kung Fu panda: Šaunumo legendos (angl. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) – JAV animacinis serialas. Čia pasakojama apie tolesnius nerangios, tačiau geros nuotaikos nestokojančios pandos Po nuotykius. Dabar Po – Drakono karys, apsigyvenęs Nefrito rūmuose, iš meistro Šifu mokosi kung fu kovos meno gudrybių. Kartu su Tigre, Maldininku, Gerve, Beždžione ir Angimi panda gina Taikos slėnį nuo blogio. Kiekvieną dieną legendinio didvyrio laukia šauniausi nuotykiai, vis nauji priešininkai ir, žinoma, gausybė maisto, dėl kurio jis padarytų bet ką.

2030 | 2018-07-24 | 3451

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2000 | 2017-06-07 | 3880

„Namas leopardui“ – tai įdomus vaikiškas filmukas apie džiungles lietui lyjant. Tokiomis oro sąlygomis leopardui verkiant reikia pastogės. Tai įdomus ir nuotaikingas pasakojimas apie gyvūnus, jų kasdienybę, o svarbiausia – apie leopardą, kuriam derėtų būti ne tokiam piktam. Kaip viskas ten iš tiesų buvo, atskleis pats „Namas leopardui“ – dėmesio vertas filmukas vaikams.