Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 4199

Aprašymas: Barbė Mariposa keliauja į nuostabaus grožio Šimerveilo karalystę. Joje gyvenančios krištolinės fėjos labai seniai nesutaria su kitomis fėjomis. Ir niekas nežino pykčių priežasties. Mariposai atskridus į Šimerveilą, visi išsislapsto. Prisiklausiusi įvairių gandų Mariposos bijo ir karalystės princesė Katana, bet pamačiusi, kad atvykėlė jos nenuskriaus, susidraugauja. Tačiau tai dar ne viskas – piktoji ragana nori sunaikinti Šimerveilą ir nuostabius kristalus paversti tamsiomis uolomis. Ar Katana patikės, kad Mariposa gali padėti išgelbėti karalystę, ir ar fėjoms pavyks tai padaryti?

2002 | 2017-06-09 | 3874

Aprašymas: Veiksmas vyksta Londone, Antrojo Pasaulinio karo metu. Mama Vendi bando apsaugoti savo vaikus nuo karo žiaurumų, pasakodama apie magišką Niekados šalį, kurioje kadaise lankėsi su Piteriu Penu. Tačiau stebuklingi pasakojimai patinka tik jaunėliui Deniui, o dvylikametė Džeinė nenori tikėti tokiomis nesąmonėmis… tol, kol pati patenka į paslaptingą Niekados šalį, esančią toli žvaigždėse! Čia ją nusigabena piktojo kapitono Kablio žmonės, pagrobę slapta naktį. Mergaitę Džeinę išgelbėti gali tik Piteris Penas. Ir jis, žavus skraidantis jaunuolis, pasirodo ir pagelbsti mergaitei, kai jo labiausiai prireikia. Po šių nuotykių Džeinė pradeda tikėti pasakomis, stebuklais ir kitais dalykais, kurie galimi tik tiems, kurie gali ir nori tikėti… Juk jei labai nori, gali net ir skraidyti!

2030 | 2018-07-24 | 3002

Aprašymas: Istorija sukasi apie vaikį, vardu Jumedži Fudživara, kuris prieš dešimt metų suprato turintis neeilinį sugebėjimą. Jis aplink žmones mato įvairiaspalves auras, bei gali pažvelgti į jų sapnus. Vieną dieną jis sutinka keistą merginą, vardu Merė; kaip paaiškėja, ji atvyko iš “Sapnų pasaulio”. Šis susitikimas Fudživarai užmena dar daugiau klausimų. Kas tas Sapnų pasaulis? Iš kur atsirado jo galios? Ir kas nutiks, kai sapnų ir realus pasauliai susidurs?

2030 | 2018-07-24 | 3318

Aprašymas: Didžiąją savo gyvenimo dalį buvęs įkalintas, berniukas, vardu Aladinas, pradeda tyrinėti pasaulį. Jo geriausias draugas yra džinas Ugo. Netrukus Aladinas supranta esąs magas, kuris turi pasirenkti karalius, kurie laikysis teisingo kelio ir kovos prieš tuos, kurie nori jį sunaikinti.

2015 | 2017-06-09 | 4005

Aprašymas: Naujausias animacinio filmo „Gyvenimo knyga“ autorių darbas, kuris primins garsiojo „Ozo šalies burtininko“ istoriją. Meksikiečių „Anima Estudios“ sukurta juosta pasakoja apie padūkėlę beždžionėlę vardu Ozzy. Norėdama apsisaugoti nuo piktosios raganos Evilene burtų, ji į pagalbą kviečiasi Ozo šalies herojus: bailųjį Liūtą, geraširdę Kaliausę ir Geležinį medkirtį. Ar draugai išgelbės Ozzy ir jo giminaičius nuo pavojingų kerų?

1969 | 2018-07-24 | 12964

Vienas įdomiausių filmukų Batuotas katinas tai istorija Šarlio Pero pasakos motyvais. Filmukas apie katiną ir nepaliaujamus jo nuotykius. Gyveno karalius ir turėjo dukrą princesę. Ir užsimanė pats Liuciferis vesti karaliaus dukterį. Batuotas katinas kaip tikras džentelmenas gelbėjo princesę nuo pabaisos, o taip pat supažindino ją su savo draugu berniuku Kalava. Vėliau kai Liuciferis buvo nugalėtas, Princesė su princu šventė vestuves.

---

Бедный юноша Пьер и принцесса Роза полюбили друг друга, но на их пути множество преград, и самая опасная из них — злой, ужасный Люцифер, всемогущий волшебник, властитель Ада, решивший жениться на красавице! 

Хорошо, что у Пьера и Розы нашелся настоящий друг, веселый и находчивый, хитрый и храбрый кот Перро. Никто и ничто не может I помешать ему, разве что преследующие его коты-наемные убийцы…

Batuotas katinas / Кот в сапогах - Nagagutsu o haita neko (1969)

2016 | 2017-06-09 | 4501

Aprašymas: Velykų nuotaikos užvaldys net linksmuosius „Ledynmečio“ herojus. Priešistorinė paukštė, spalvingoji Etelė savo tuoj beišsirisiantį kiaušinį patiki saugoti tinginiui Sidui. Be to, kaip auklę net rekomenduoja jį savo kaimynėms – netrukus Sidas turi daug užsakymų ir jo auklytės darbas tiesiog klesti. Tačiau klastingasis kiškis Žvairys, taip ilgai laukęs progos atkeršyti, pavagia visus kiaušinius ir juos paslepia. Visa Ledynmečio komanda, tarp kurių mamutas Menis, tigras Diegas ir kiti, pradeda nuotykių kupiną kiaušinių paiešką!

2000 | 2017-06-07 | 3904

Filmukas pasakoja apie gružlį, kuris buvo labai baisus. Kartą susapvo bailiukas jog išgelbsti princesę žuvytę, tačiau tai juk ne tikrovė. Ir dar labiau ėmė visko bijoti pasislėpęs. Taip jis nugyveno visą gyvenimą. Ar jį kasnors prisiminė?

2030 | 2018-07-24 | 3174

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2006 | 2017-06-09 | 3740

Aprašymas: Animacinio filmo įvykiai vyksta ateityje. Žmonės išnaudojo visus resursus, bet išmoko išgauti energiją iš savo ekskrementų. Kad organizuoti apskaitą kiekvienam gimusiam, implantuojamas apskaitos mikročipas, kuris seka tuštinimosi kiekį. Norėdama stimuliuoti žmones daugiau tuštintis, miesto valdžia juos apdovanoja užšaldytais ledinukais, narkotikais, sukeliančiais priklausomybę. Padauginę šio narkotiko žmonės pavirto mutantais negalinčiais tuštintis ir legaliai gauti ledinukų, jų vienintelio maisto. Tad mutantai organizavo ledinukų grobimo gaują „Vystyklų gauja“.

2004 | 2017-06-09 | 3803

Aprašymas: Kartą pasakiškoje Gajos šalyje įvyksta didelė nelaimė – kažkas pavagia Dalamitą, energijos kristalą, be kurio gali žūti visa, kas gyva. Paslaptingas ir galingas sūkurys nuneša narsius ieškotojus į žmonių pasaulį…

2007 | 2017-06-09 | 4041

Aprašymas: Animacinis filmukas apie italų mokslininką Galilėjų.

2022 | 2017-06-09 | 3615

Serijoje „Didžioji kelionė“ animacijoje online lokys susiruošia keliauti. Kad ir kaip jis stengtųsi išvengti savo mažosios draugės, ši tikrai nepraleis progos pakeliauti. Žinoma, mažylė tikrai negali taip greitai išsiruošti – dėl jos ne kartą teks stabdyti traukinį. Serijoje „Didžioji kelionė“ vaikai pamatys, kokių ceremonijų prireiks iškeliaujančiai Mašai ir ar galiausiai abiems keliauninkams pavyks išvykti

2000 | 2017-06-07 | 4158

Nematoma kepurė – pasaka vaikams apie tinginį Timką, kuris nenori niekam nieko padėti. Visi vaikai juokiasi iš tinginio panties Timofėjaus. Berniukas miške randa nematomą kepurę su kuria tampa nematomu ir krečia draugams šunybes. Šis online filmukas puikiai iliustruoja patarlę: „Nekask duobės kitam, nes pats įkrisi.“ Na, o kaip viskas baigėsi Timkai sužinoti galite pažiūrėję Nematoma kepurė lietuviškai.

2014 | 2017-06-11 | 4007

Aprašymas: Japonijoje filmukai apie Kūlverstuką, sulaukė didelio populiarumo, ko pasekoje japonų režisierius Makoto Nakamura sukūrė dar vieną filmą apie jį. Skirtumas visai nesijaučia, tik šiuolaikiniai filmavimo ypatumai. Taip, kad originalas ir pratęsimas neturi pusės amžiaus skirtumo. Į filmuką įeina: „Kūlverstukas ir cirkas“, „Kūlverstukas eina į zoologijos sodą“ ir „Skrybėliuotės patarimai“. Tad sėskim ir žiūrėkim japonišką Kūlverstuką!

Kūlverstukas - Cheburashka (2014)

2030 | 2018-07-24 | 3159

Aprašymas: Po tūkstantmečio, kaip išpranašavo Ruso, žmonija sugrįžo į savo ištakas. Žmonės atsisakė civilizacijos ir technologijų, pasirinkdami komfortišką ir ramų XXa. gyvenimą. Be centralizuotos valdžios žmonės gyvena mažuose miesteliuose ir gyvenvietėse, harmonijoje su gamta. Nafta ir atomas tapo nebereikalingas. Kiekvienoje bendruomenėje gyvena “dziurioku” – paslaptingos jėgos, kurią mes pavadintume telekineze, meistrai. Turintys šią jėgą gali nudirbti bet kokį fizinį darbą arba panaudoti tą jėgą gyventojų gynybai. Galia, kurią galima pažadinti ritualais, labiau panašiais į senovinę magiją, atsiranda sulaukus maždaug 12 metų…

2000 | 2017-06-07 | 3781

Visų galų meistras Foka - puikus filmukas vaikams ir pavyzdys, leidžiantis suvokti vaikams, koks turėtų būti atkaklus, darbštus bei savo darbą mylintis žmogus. Senoji animacija pritrauks bet kokio amžiaus mažylius, mėgstančius nuotykius. Pamokantys filmukai yra šauni veikla vaikams, kuri leidžia formuoti jų dorą savimonę ir linksmai praleisti laiką. Kviečiame pažiūrėti :)