Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2004 | 2017-06-09 | 3897

Aprašymas: Unikalus filmas, kuriame visus vaidmenis atliko lėlės… Daugiau nei du šimtai meistrų iš visos Europos ištisus mėnesius kūrė lėlių personažus, pasinaudodami savo sugebėjimais, patirtimi ir įdėdami į darbą savo sielą, masinėse scenose dalyvavo/vaidino daugiau nei šimtas lėlininkų. Tragiška didžiojo valdovo Avalono žūtis uždegė rusenančią nesantaiką tarp avaloniečių ir zeritų. Nujausdami artėjantį įsiveržimą, avaloniečiai sandariai uždarė senovinio Avalono vartus. Tuo tarpu, jaunas žuvusio valdovo sūnus Chelas Tara, kuris turėtų užimti sostą, galvoja ne apie busimą valdymą, o apie kerštą zeritams, kurie nužudė jo tėvą. Persirengęs paprastais drabužiais ir pasiėmęs tik tėvo kardą, Chelas palieka gimtąją pilį ir išeina į nežinią…

2012 | 2017-06-09 | 3530

Aprašymas: Danų animacinė komedija, kurioje netrūks vasariškų nuotykių. Pašėlusi makaka Markas prižiūri miesto paplūdimį, tačiau už šį nuostabų darbą jam kur kas svarbiau gražuolė beždžionėlė Lulu. Vieną dieną paplūdimyje Marko varžovas Karlo atidaro kazino. Tai padaro įspūdį Lulu, bet sukelia Marko įsiūtį. Ką darys nenuorama Markas, kad išgelbėtų savo svajones?

2000 | 2017-06-07 | 3526

Filmukas Svajuko drambliones arba drambliuko svajonės - muzikos kupinas, eiliuotas filmukas apie Dramblių šeimynėlę. Šiame filmuke Tėtis moko savo prie televizoriaus drybsantį sūnų sportuoti. Mušti įvarčius, važiuoti dviračiu. Vėliau pasakojama apie Drambliuko tetulę kuri nebijo nieko išskyrus – pereiti gatvę, na, ir pasilikti namie. Filmuke gausu linksmų situacijų, tad jis puikiausiai tiks humoro mėgėjams.

2030 | 2018-07-24 | 3200

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2010 | 2017-06-09 | 3647

Aprašymas: Mėgstamiausia Po šventė yra Žiemos šventė. Kasmet jis su tėčiu kabina papuošimus, linksmai miniai kaimietukų dalija makaronų sriubą. Bet šiais metais Šifu pranešė, kad kaip Drakono kario, Po pareiga yra surengti neįtikėtinai formalią Žiemos šventę Nefrito rūmuose. Po pasiklysta tarp savo Drakono kario pareigų ir šeimos tradicijų, tarp Šifu ir tarp pono Pingo. Kai prasideda pasiruošimas šventei, Po supranta, kad neįmanoma patenkinti abejų pusių. Galiausiai jis pasikliauja savo širdimi ir atskleidžia Šifu bei ponui Pingui tikrąją tradicijų, bendravimo ir šeimos prasmę.

2000 | 2017-06-07 | 4004

„Tai nutiko žiemą“ - tai senosios rusų animacijos filumas apie medžiotoją, kuris kartą nusprendė išeiti į mišką,kuris namuose paliko savo šautuvą. Ir štai netikėtai vyruką užpuola būrys vilkų, kurie nori ši suėsti, o paskui jam tenka susidurti ir su pačiu lokiu. Šis smagus pasakojimas ne tik moko, jog neretai užmirštame tai, kas svarbiausia, bet ir leidžia suprasti, jog kartais turime atsisakyti smurto.

2000 | 2017-06-07 | 3739

Pamokantis, smagus multiplikacinis filmukas ,,Lapė statybininkė“, pagal pasakėčių rašytojo Ivano Krylovo kūrinį. Tikrai linksmai nuteiks vaikučius ir jų tėvelius ši juokinga ir šmaikšti istorija, kuri nutiko vienam liūtui, norėjusiam apsaugoti savo vištas, kad jų niekas nebevogtų. Didžiausia bėda – nesaugi, sukrypusi, pilna plyšių vištidė. Reikia naujos vištidės! Jis nieko neįtardamas statybų darbams pasamdo – lapę. Ko galima pasimokyti iš šio nutikimo ir kuo baigsis lapės statybų darbai, pamatysite nuotaikingame filmuke ,,Lapė statybininkė“.

1999 | 2017-06-09 | 3704

Aprašymas: Jamados – tradicinė šeima: tėtis, mama, senelė, sūnus Sigė ir dukrelė Nonoko. Kaip ir kiekvienoje šeimoje kasdien jiems nutinka kas nors įdomaus ir linksmo: tai Nonoko užmirštama parduotuvėje, tai mama ir tėtis susipeša dėl televizoriaus pultelio, tai senelė nustebina savo kulinariniais eksperimentais… Labai nuotaikingas studijos Ghibli ir režisieriaus Isao Takahata anime filmas apie šiuolaikinės japonų šeimos gyvenimą, buitį bei nuolat nutinkančias komiškas situacijas.

2009 | 2017-06-09 | 4035

Aprašymas: Gelbėkit! Kalėdų Senelis nieko neatsimena – jis prarado atmintį! Madagaskaro gyventojai – Aleksas, Martis, Glorija, Melmanas ir pakvaišėliai pingvinai pasiryžta išgelbėti Kalėdas ir skuba jam padėti.

1957 | 2017-06-09 | 3844

1965 | 2017-06-09 | 3912

Aprašymas: (rus. Операция Ы и другие приключения Шурика). Šurikas, o ypač jo „kolegos“ – Vicinas, Morgunovas ir Nikulinas – tapo tarybinio folkloro personažais, keliaujančiais iš vieno anekdoto į kitą. Aktorių pavardės buvo sutapatintos su jų personažais. Filmą sudaro trys komiškos novelės, kurias vienija legendinis studentas Šurikas. Pirmojoje jam tenka sunki užduotis – perauklėti statybose bausmę atliekantį chuliganą. „Nusikaltėlis“ be jokios abejonės yra tikrasis padėties šeimininkas – kol Šurikas dirba, jis miega, kai Šurikas geria kefyrą, jis valgo pietus iš trijų patiekalų, kuriuos jam atvežė milicijos darbuotojai. Nėra ko stebėtis, kad Šuriką suima pavydas. Antrojoje novelėje herojus ruošiasi egzaminui su nepažįstama studente, kuri yra šventai įsitikinusi, kad mokosi su drauge – mat per visą dieną taip ir nepakelia galvos nuo konspekto. Trečioji novelė apie bazę, iš kurios viskas pavogta, o nuo revizijos ją gali išgelbėti tik dar viena vagystė, tiksliau – jos imitacija. Tačiau šaunioji trijulė gimusi tam, kad sugadintų visus genialiausius planus ir sužlugdytų operaciją “Y”.

2022 | 2017-06-09 | 4023

Vieną dieną pas lokį atvyko svečias,- kas jis, vaikai sužinos serijoje Ūsuotas dryžuotas. Lokys su draugu puikiai leidžia laiką, kol netikėtai pasirodo Maša. Nors prireiks laiko, kol mergaitė susidraugaus su atvykėliu, tačiau vėliau prasidės nuostabūs nuotykiai. Juk lokio draugas yra tikrų tikriausias cirko artistas. Kaip reikia gražiai draugauti vaikai išvys filmuke Ūsuotas dryžuotas.

2000 | 2017-06-07 | 3663

Kartą ryte saulės atokaitoje po kiemą lakstė ančiukas, žaisdamas su savo šešėliu. Šešėlis jam buvo geriausias žaidimų draugas. Ančiukas Kriakria netikėtai patenka į bėdą – įkrenta į tamsią duobę, o ten šešėlio ir nebėra. Kartą ryte – pamokantis filmukas vaikams apie draugystę ir jos naudą. Lietuviškai ir online galima žiūrėti senosios animacijos pasaką apie ančiuką ir draugystę.

1970 | 2017-06-07 | 4185

Senosios animacijos filmukas Dėdė miša. Puikus pamokantis filmukas apie dėdę Mišą - lokį, kuris gyvena miške su kitais žvėrimis. Dėdė Miša labai simpatiškas ir savimi pasitikintis lokys. Dabar vasara todėl jis kaip ir visi žvėrys, ruošiasi atsargas žiemai. Miša eidamas sutinka ežį, su kuriuo grybauja. Tačiau metęs grybus nueina riešutauti nes juk jam reikia riešutų žiemai. Vėliau Miša išsirauna visa lazdyną ir nešasi laimingas. Sutinka Rainį kuris eina žvejoti - o kaipgi - Mišai irgi reikia žuvies žiemai ir draugai metę riešutus patraukia prie upės. Tačiau dėdei Mišai niekas nekimba. Galiausiai metė jis tą žvejybą ir nuėjo su lape vogti vištų. Tačiau ir čia Mišai ištiko nelaimė - jį užpuolė apsauginiai šunys ir vos kailį nenulupo :) Dėjuodamas Miša sutiko Peliuką kuris jį išmintingai pamokė, jog jei pradėjai vieną darbą - reikia jį pabaigti.

2030 | 2018-07-24 | 3464

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2005 | 2017-06-09 | 4101

Aprašymas: Archeologė ir šaunioji seklė Velma dabar yra Egipte ir ruošiasi dalyvauti restauruoto sfinkso, paslaptingos mitinės būtybės su žmogaus galva ir liūto kūnu, atidengimo ceremonijoje. Kaip tik ten ji visai netikėtai atras slaptą kapą, kuris priklausė pačiai Kleopatrai! Tačiau saugokitės senovės faraonų prakeiksmo: „Nilas išseks, dykuma pakils ir visi išdrįsę įeiti bus paversti akmenimis!“ Žinoma, tai nesustabdys Skūbio Dū ir jo komandos! Jie eis į vidų ir ras dar baisesnių dalykų – prakeiktą nemirusiųjų armiją! Taigi, patogiai įsitaisykite ir stebėkite nuostabiausius Skūbio Dū nuotykius!

1981 | 2017-06-09 | 4102

Aprašymas: Filmas sukurtas Volto Disnėjaus animacijos studijoje ir pasakoja apie lapiną Todą (Tod), kuriam tenka grįžti į laukinę gamtą. Filmo pagrindiniai veikėjai – laukiniai gyvūnai. Filmas daugiausia remiasi Daniel P. Mannix to paties pavadinimo knyga.

2022 | 2017-06-09 | 3457

Lokys prabunda namie su didžiuliu guzu kaktoje bei šaudymo varžybų prizu. Kas gi jam nutiko? Štai apie ką filmukas Duokit kelią. Maša priversta lokiui atskleisti kokie nepaprasti nuotykiai dėjosi. O viskas prasidėjo nuo pasėdėjimo ant lokio sumeistrautų sniego rogių... Juk per naktį iškrito tiek daug sniego, o žiemą vaikams taip smagu lauke, kad tik Duokit kelią!