Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4478

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 3889

„Persėjas“ – tai pasaka vaikams apie mitologinį graikų herojų Persėją, kurį Dievai pasiunčia nukauti pavojingosios medūzos Gorgonės, kuri savo žvilgsniu kiekvieną paverčia į suakmenėjusią statulą. Kelionėje Persėjo laukia įvairūs išbandymai, tačiaus jis pasiryžęs nugalėti medūą ir parnešti jos galvą. Tai pasakojimas apie drąsą ir užsispyrimą. Iš šios istorijos galime pasimokyti, jog bebaimiai ir narsūs žmonės savo žygdarbiais gali nuveikti daug didžių ir gerų darbų.

2010 | 2017-06-09 | 3702

Aprašymas: Jau gruodžio vidurys ir SOS Brigados vadovė Haruhi Suzumija paskelbė, kad Brigada surengs kalėdinį vakarėlį savo klubo patalpose, per kurį bus valgomas Japoniškas „hotpot“. Brigados nariai Kijon, Juki Nagato, Mikuru Asašina ir Itsuko Koizumi pradeda viską ruošti vakarėliui – kostiumus, dekoracijas ir t.t. Tačiau po kelių dienų, Kijon atvykęs į mokyklą sužinojo, kad Haruhi pradingo. Nepaisant to, Mikuru teigia, kad ji niekad nėra mačiusi Kijon, Koizumi taip pat pradingusi, o Juki tapo vienintele literatūros klubo nare. Atrodytų lyg SOS Brigada niekada neegzistavo, kaip ir Haruhi Suzumija. Mokykloje niekas, išskyrus Kijon, nėra apie ją girdėję.

2030 | 2018-07-24 | 4245

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2000 | 2017-06-07 | 3565

Stebuklingas paukštis filmukas pagal rusų liaudies pasaka, apie tai, kaip bajorei sukvietus visu pačius geriausius meistrus tam, kad jie iki pavasario sukurtų po keistenybę. Keistenybė turėjo įtikti nuotakai - Oziorsko mergai. Nuotykiai praisideda, kai vienas meistrų sukuria paukščio formos skraidymo aparatą.Tai istorija ne tik mokanti draugystės, bet ir supažindinani su meile ir kodėl verta dėl jos kovoti.

1979 | 2017-06-09 | 3847

Aprašymas: (rus. Гараж). Zoologijos muziejaus darbuotojai susirenka aptarti garažų kooperatyvo veiklą. Puikiai nusiteikę mokslo darbuotojai greitai galės savo automobilius įkurdinti naujutėlaičiuose garažuose. Susirinkusiųjų laukia nemaloni staigmena – taip geidžiamų garažų visiems neužteks. Iš sąrašo teks išbraukti keturis nelaiminguosius. Kai paskelbiamos pasmerktųjų pavardės, įvykiai pakrypsta netikėta linkme. Jie net neketina pasiduoti ir nusprendžia protestuoti. Kažkas užrakina salės duris ir paslepia raktą. Dabar visi priversti kiaurą naktį aiškintis santykius ir ieškoti išeities iš nepavydėtinos situacijos.

2001 | 2017-06-09 | 4374

Aprašymas: Džimis Neutronas yra genijus, tad protu stipriai lenkia visus savo draugus, tačiau, kai reikia būti „kietu“, berniukas niekuo nesugeba išsiskirti. Ateiviams pagrobus visus žemės tėvus, jam tenka vadovauti vaikams ir išgelbėti savo tėvus.

2030 | 2018-07-24 | 3284

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 3700

„Nuskendusių laivų lobiai“ – tai senosios rusų animacijos filmukas vaikams apie grupę moksleivių (jų tarpe yra ir iš Afrikos atvykęs negriukas), kurie išgirdę profesoriaus pasakojimą apie lobius jūros dugne išsiruošia jų ieškoti. Tačiau būdami toli nuo kranto vaikai pradeda skęsti ir netikėtai patenka į povandeninį mokslinį laivą. O čia ir prasideda tikri nuotykiai. Šioje istorijoje galime atrasti drąsos pasiaukojimo ir smalsumo elementų. Be to, filmukas moko, jog kartais dėl nesavanaudiškų tikslų ir noro padėti kitiems, galima nuveikti daug darbų.

2013 | 2017-06-09 | 3603

Aprašymas: Veiksmas vyksta praėjus keleriems metams po kovos su siaubūnu Bū. Bilsas – naikinimo Dievas, kuriam buvo pavesta išlaikyti tvarką visatoje, prabunda iš ilgo miego. Sužinojęs, kad vienas Sajanas įveikė Fryzą, Bilsas meta iššūkį tam Sajanui (Gokui). Gokas nekreipia dėmesio į Kajaus kalbas, kad jis be galo galingas ir pavojingas, tad sutinka kautis su stipriuoju Dievu. Tačiau Kajaus kalbos pasiteisino – Bilsas lengvai sutriuškiną Sajaną ir siaučia po planetą. Ar Gokui su draugais pavyks sustabdyti naikinimo Dievą?

2000 | 2017-06-07 | 3875

Senosios animacijos filmukas vaikams Dovana drambliui. Filmukas apie draugus tigriuką, beždžioniuką ir varliuką kurie smagiai mišku skubėjo pas dramblį į gimtadienį. Tačiau kaip visada atsirado viena pikčiūrna, kuri visokiais būdais norėjo jiems pakenkti ir sugadinti šventę. Tačiau draugai visada kartu rado sprendimą iš betkokios situacijos. Kas gerai pasirinko draugus - niekad nenusivylė! Šis linksmas filmukas moko vaikus draugystės ir optimizmo.

2030 | 2018-07-24 | 3325

Aprašymas: Patrakėlės katės (angl. Catscratch) – JAV animacinis serialas. Ponia Edna mirdama palieka visą turtą trims katinams. Blikas, Gordonas ir Vaflas linksmai gyvena paveldėtame name, leidžia sau pramogauti, išlaidauti, kasdien susigalvodami su kuo žaisti ir kam parodyti nagus.