Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3604

„Na, palauk!“ serija „Kultūros namai“ – puikus pasakojimas, kuris patiks ir mažiesiems, ir suaugusiems. Žiūrėdami šį filmuką online matysite jau pažįstamus personažus – vilką ir kiškį. Vilkas, kaip visada regs savo klastingas pinkles. Ši animacija nepalieka abejingų. O svarbiausia, kad gėris visada laimi. „Nu, pogodi!“ – ne tik gera pramoga, bet ir pamokymas.

2012 | 2017-06-09 | 12584

Aprašymas: Dar viena istorija apie batuotą katiną Pūkį. Šį kartą garsusis personažas turi surasti pavogtą deimantą, vadinamą – Ugninio Rubino Širdis. Jam į pagalba duodami 3 kaliniai. Šaunioji ketveriukė išsiruošia į kelionę ieškoti vagies…

1976 | 2017-06-11 | 4267

Senosios animacijos filmukas 38 papūgos. Kai pasaulyje dažnai, tiek daug tu nežinai, bet paslapčių daug būna... Labai dažnai patinka, vien tai kas paslaptinga, nes paslaptis vilioja. Filmukas apie beždžionėlę, smauglį ir papūgą. Staiga smaugliui kilo klausimas - koks jo ilgis? Ir draugai nusprendė išmatuoti jo ilgį. Kaip gi išmatuoti tą ilgą smauglį? Sumani papūga išmokė visus, kad ilgį geriausia matuoti papūgomis. Smauglio ilgis 38 papūgos ir pusė papūgos sparnelio. Tada jie matavo ilgį ir beždžionėmis ir drambliukais ir taip atskleidė matavimo paslaptį vaikams.

38 попугаев — серия советских кукольных мультфильмов для детей. Цикл представляет собой десять коротких мультфильмов о забавных взаимоотношениях четырёх животных — болтливой Мартышки, застенчивого Слонёнка, эксцентричного Попугая и задумчивого Удава. Сериал создан режиссёром Иваном Уфимцевым и художником Леонидом Шварцманом по сценарию известного детского писателя Григория Остера. Название происходит от первой серии, где длину Удава измеряли в слонах, мартышках и попугаях. В большинстве серий животные решают какой-либо забавный парадокс, связанный с разными значениями понятий или игрой слов: они физически «передают привет», «совершают закрытие» и т. п.

38 papūgos (1 ser.) - 38 попугаев (1976)

2021 | 2017-06-09 | 3869

Aštuntas sezonas prasideda draugiška istorija kaip geraširdis peliukas Džeris padeda Spaikui susižeidusiam leteną. Spaikas norėdamas atsidėkoti be galo gražiai rūpinsis peliuku gins jį nuo katino Tomo. Tai nuostabi draugystės istorija pamokanti kad draugystei nesvarbu išoriniai skirtumai. Net ir didžiulis šuo ir mažas peliukas gali būti puikiais bičiuliais.Toliau sužinosim dėl ko Tomas bus išvarytas iš namų kaip nenaudėlis norės suėsti žuvelę ir daug kitų nutikimų. Gražūs filmukai apie draugystę ir išdaigas.

1976 | 2017-06-07 | 3916

Filmukas vaikams Paukščiukas Taris – žaismingas filmukas apie linksmus Afrikos gyvūnėlius ir piktą krokodilą, kurio visi bijojo. Krokodilas buvo labai baisus ir niekada niekam nebuvo pasakęs nė vieno gero žodžio. Kaip ir visi krokodilai, jis turėjo didelius ir aštrius dantis, tačiau niekada jų nevalė. Dėl to vieną dieną jam baisiai suskaudo dantį. Krokodilas kamavosi ir dejavo kol atskrido paukščiukas Taris ir išvalė jam dantis. Pažiūrėkite šį filmuką, kuris ne tik moko kaip svarbu yra valytis dantis, bet dar parodo, kad gerumas ir užuojauta, net patį blogiausią gali paversti geraširdžiu.

2030 | 2018-07-24 | 3379

Aprašymas: Kung Fu panda: Šaunumo legendos (angl. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) – JAV animacinis serialas. Čia pasakojama apie tolesnius nerangios, tačiau geros nuotaikos nestokojančios pandos Po nuotykius. Dabar Po – Drakono karys, apsigyvenęs Nefrito rūmuose, iš meistro Šifu mokosi kung fu kovos meno gudrybių. Kartu su Tigre, Maldininku, Gerve, Beždžione ir Angimi panda gina Taikos slėnį nuo blogio. Kiekvieną dieną legendinio didvyrio laukia šauniausi nuotykiai, vis nauji priešininkai ir, žinoma, gausybė maisto, dėl kurio jis padarytų bet ką.

1983 | 2017-06-09 | 3668

Aprašymas: Antinas Dafis ir Greituolis Gonzalesas randa lobių žemėlapį ir leidžiasi ieškoti paslaptingųjų lobių…

2000 | 2017-06-07 | 3864

Ar manėte, kad kalėdų senelis dirba tik per kalėdas? Šis filmukas įrodys, kad šio personažo nuotykiai tęsiasi net per Naujametinę naktį, juolab, kad jam būtent šią naktį prireikė eglutės. Apie naujųjų metų nakties Senelio nuotykius su dviem zuikiais galėsitė pamatyti šiame filmuke. Čia, atgyja žiemos stebuklai ir noras tikėti svajonių išsipildymu.

2000 | 2017-06-09 | 3688

Aprašymas: Filmas pasakoja apie vieną penkiolikmečių klasę, jau prieš kurį laiką boikotavusią mokyklą. Visi 40 jos mokinių gauna pasiūlymą vykti į nemokamą ekskursiją su „buvusia” klase ir, kadangi dauguma yra pasiilgę buvusių draugų, jie visi sutiko ir linksmai besišnekučiuodami kaip kadaise važiavo autobusu. Tačiau važiuojant tuneliu buvo paleistos dujos, nuo kurių apsvaigę pradžioje nieko neįtarę paaugliai užmigo. Atsibudo jie tik apleistoje nenaudojamoje mokykloje, minėtoje negyvenamoje saloje. Lydimas armijos pasirodė buvęs jų klasės auklėtojas, kuriam tą dieną, kai klasė boikotavo mokyklą, vienas paauglių dūrė peiliu. Jis pranešė, kad klasė buvo atrinkta pagal minėtą įstatymą. Įsibaiminusiems moksleiviams buvo parodytas trumpas informacinis filmukas apie dalyvavimo taisykles, taip pat pasakyta, kad prie klasės prijungiami dar du žmonės, kurie kaip naujokai turėjo prie jos prisijungti mokykloje, bet dėl boikoto tas taip ir neįvyko. Moksleiviams išdalijamos kuprinės su reikmenimis ir ginklais bei jie išleidžiami į mišką.

Karališkas mūšis - Battle Royale (2000)

2010 | 2017-06-09 | 4041

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 1 dalis”. Haris, Ronis ir Hermiona eina Dumbldoro pasiųstu taku – surasti visus Horokrusus, bei juos sunaikinti. Tačiau tai nebus taip lengva. Haris, Ronis ir Hermiona yra nusikaltusieji teismui, nuo tada kai Mirties Valgytojai užgrobė Magijos Ministeriją. Buvo pasiūlyta 10 tūkst. galeonų suma tam, kuris suras ir įduos Harį Mirties Valgytojams, kad Voldemortas galėtų jį nužudyti (tik Voldemortas gali nužudyti Harį, bet Tamsos Valdovas liepė Mirties Valgytojams nežudyti berniuko, nes tai nori padaryti pats). Haris nežino, kaip atrodo Horokrusai, kur jie yra, ir neturi jokių minčių, kaip juos sunaikinti. Kol Poteris yra šioje kelionėje, jis kartkartėmis jaučia Voldemorto mintis ir gali matyti, jog Tamsos Valdovas taip pat išvykęs kelionėn. Skirtumas tik tas, kad jis ieško lazdelės apie kurią Haris dar nėra girdėjęs. Vaikinui šiek tiek pašniukštinėjus, pėdsakai atvedė jį prie paslaptingos istorijos apie “Mirties Relikvijas”. Taigi, kol Haris ieško Horokrusų ir mokosi apie “Mirties Relikvijas”, jis atsiduria dar didesniam pavojuje, kokiame tik kada buvo. Ir kuomet pavojus suskamba, žmonės miršta…

2000 | 2017-06-07 | 3716

Gyveno kartą šuo. Visą gyvenimą ištikimai tarnavo, bet paskui paseno. Ir uoslė nebe ta ir kojos ne tos. Bet jo šeimininkai buvo geri ir pakantūs, nors šuo ir daug bėdos namuose pridarydavo. Kartą namuose apsilankė vagis, kai šeimininkai buvo vakaronėje. Tačiau ir čia šuo vagies nepastebėjo ir jis viską išsinešė. Tuomet šeimininkui trūko kantrybė ir šuniukas atsidūrė lauke. Liūdnas šunelis sėdėjo po spindinčiu mėnuliu ir sutiko draugą vilką. Kaip miško draugai vienas kitam padėjo, pamatysite šiame linksmame filmuke.

2011 | 2017-06-09 | 6817

Aprašymas: Monstrų vidurinėje – Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena. Toralei, keršydama už tai, kad nebuvo pakviesta į gimtadienį, į mokyklą atsiunčia Drakulauros buvusį vaikiną Valentiną. Nors sukaktuvininkė prisipažįsta įsimylėjusi Klodą, Valentinas užkeikia ją, kad galėtų sudraskyti jai širdį ir sugadinti gimtadienį. Pamatęs naują Drakulauros susižavėjimo objektą, Klodas ima pavydėti, todėl jam į pagalbą atskuba Kupidonė, tačiau jos strėlės įsminga ne ten, kur planuota. Viskas susimaišo! Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena tampa visai kuo kitu nei planuota!

2022 | 2017-06-09 | 3720

Serijoje „Grožis– didelė jėga“ iš serialo Maša ir lokys, mergaitė Maša pavirsta tikrai kaubojų, lokė, norėdama padėti lokiu ją nuraminti, padovanoja nenuoramai moterišką žurnalą. Dabar lokys turi laiko atsipūsti. Tačiau kodėl jam į galvą pradeda lįsti kvailos mintys ir jis vis prisimena laiką, kai išdykėle zujo aplink? Serijoje „Grožis– didelė jėga“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos, ar netaps lokiui liūdna ir niūru, kai Mašai visai neberūpės žaidimai.

2000 | 2017-06-07 | 3635

Filmukas Be šito negalima pasakoja vaikams apie mažą miško žvėrelį, kuris nebuvo niekam reikalingas ir tuo džiaugėsi. Jam labai patiko sakyti, jog jis yra niekeno, laisvas ir nepriklausomas. Deja, žvėrelis buvo širdžių daužytojas ir skaudino aplinkinius, tačiau, laiku tai suprato. Šis filmukas moko vaikus, kokie tėvai yra svarbūs jų gyvenime.

2000 | 2017-06-07 | 3866

Istorija apie katiną ir pelę, kurie vietoj to, kad kovotų tarpusavyje, krečia pokštus vienam virėjui norėdami pavogti iš jo maistą. Juokingas ir linksmas filmukas kuris užtikrins jog veide šypsena išliktų visą dieną. Tai, ko gero, vienintelis filmukas lietuvių kalba, kuriame katė ir pelė nesipeša - tai perteikiamas senosios animacijos žavesys.

2030 | 2018-07-24 | 3373

Aprašymas: Monsunas (angl. Monsuno) – JAV animacinis serialas. Monstras Monsunas pasineria į nuotykius su trimis paaugliais – Chase, Jinja ir Brenu. Ketveriukė kovoja su blogio jėgomis, stengdamiesi ne tik surasti Monsuno kūrėją, bet ir išgelbėti pasaulį.