Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 4064

Aprašymas: Animacinis filmas Boltas jau parodytas, tad atėjo eilė pasispardyti ir nuostabiajam žiurkėnui Rino! Trumpametražis filmukas Super Rino.

1960 | 2017-06-07 | 3942

Auksinė plunksnelė – graži ir be galo įdomi pasaka apie išpuikusią princesę. Kartą į karalystę, kurioje gyveno princesė, užklydo alkana senelė ir paprašė ją pamaitinti. Karalius neatsisakė, tačiau princesė sumanė papokštauti ir senelei į sriubą prikratė druskos ir pipirų. Nuolankioji senelė apsimetė, kad valgis jai patiko ir atsilygindama princesei už vakarienę, ji išpildė princesės norą ir pavertė ją auksine plunksnele. Tačiau už savo išdaigas princesė turėjo brangiai sumokėti. Ši pasaka prikausto prie ekranų ir pamoko, kad už patyčias likimas anksčiau ar vėliau nubaudžia, o už gerą širdį – apdovanoja.

2030 | 2018-07-24 | 3613

Aprašymas: Fantastiškas ketvertas (angl. Fantastic Four: World’s Greatest Heroes) – animacinis serialas. Kai žymus mokslininkas Rydas Ričrdsas kartu su savo tyrinėtojų komanda pateko į kosminių spindulių audrą, tai pakeitė jų visų gyvenimą amžinai. Jie įgijo neįtikėtinų galių ir tapo fantastiškuoju ketvertu.

2000 | 2017-06-09 | 3813

Animacinio filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Ogio tuoktuvės“ katinas Ogis nori pasipiršti savo mylimajai, tačiau vis neišdrįsta. Tuo pasinaudoja išdykėliai tarakonai, kurie tik ir svajoja nugvelbti Ogio sužadėtuvių žiedą. Tarsi to būtų neganą apie Ogio išrinktąją pradeda sukinėtis paslaptingas gerbėjas. Ar pavyks Ogiui pasipiršti savo mylimajai romantiškoje Italijoje, o gal tarakonai pasieks savo? Antroje serijos „Ogio tuoktuvės“ dalyje, vaikai pamatys, kaip panelė tarakonė sugalvoja užimti Ogio draugės namus, laimei, išdykėliams tarakonams, greit pabosta būti gražuolės tarnais, tad jie viską papasakoja Ogiui.

2000 | 2018-07-24 | 5141

Senosios animacijos filmukas Varlė karalienė. Legendinė rusų liaudies pasaka apie caraitį Ivaną, princesę Vasilisa ir nemirtingąjį Koščėjų. Bjaurusis Koščėjus užsigeidė, kad Vasilisa būtų jo žmona, tačiau jai nesutikus, Koščėjus pavertė ją varle. Toliau istorija tesiasi apie tris broliu, kuris kiekvienas ieškojo sau pačios. Caraitis Ivanas parsivedę varlę namo, o sužinojęs jog tai gražioji Vasilisa išvadavo ją iš piktojo Koščėjaus gniaužtų.

Varlė karalienė -  (2000)

2002 | 2017-06-09 | 3899

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus – jaunas narsus mustangas Laisvūnas, gimęs nuostabaus grožio neaprėpiamose laukinių vakarų platybėse. Karštakraujis kumeliukas anksti pajuto laisvės skonį. Užaugęs jis tapo Simarono mustangų vadu – išdidžiu, stipriu ir pasiryžusiu bet kokia kaina kovoti dėl savo gentainių laisvės. Laisvės, kurią iš jų bando atimti pikčiausias priešas – žmogus. Tačiau žmogus gali būti ir draugas. Mažasis Šaltinis – narsus indėnų karys. Pirmą kartą jis išvysta Laisvūną, kai juos abu į nelaisvę paima JAV kavalerija. Netrukus jie įgyvendina nutrūktgalvišką pabėgimo planą. Nuošaliame indėnų kaimelyje tarp žirgo ir jaunojo kario užsimezga tikra draugystė, paremta pagarba ir pasitikėjimu. Bekraštėse prerijose herojus randa ir nuotykių, ir pavojų, ir meilę. Grakščią bei švelnią kumelaitę Lietutį pakeri Laisvūno drąsa ir jėga. Nuostabaus grožio laukinių vakarų gamta ir ramybė – viskas, ko reikia laisviems įsimylėjėliams, tačiau taikus gyvenimas, deja, netruks ilgai… Kavalerijos pulkininkas – drąsus, tačiau žiaurus žmogus, taps pagrindiniu Laisvūno priešu. Kovodamas už laisvę, herojus susidurs su drąsa ir bailumu, niekšybe ir kilnumu. Įvykdęs daugybę žygdarbių, Simarono žirgas Laisvūnas taps tikra laukinių vakarų legenda!

2006 | 2017-06-09 | 3634

Aprašymas: Kristoferio Rivo istorija, pasakojanti apie linksmus Jankio Irvingo ir jo įdomių draugų, aštriapročio kamuolio Skriu ir įžūlios lazdos Brangutės nuotykius. Jie visi keliauja iš Niu Jorko į puikiąją Čikagą, papuldami į visokias juokingas ir linksmas situacijas. Draugystė ir optimizmas padeda Jankiui Irvingui atvesti savo mėgstamą komandą į pergalę!

2010 | 2017-06-09 | 3581

Aprašymas: Džiaugsmingas ir nuoširdus nuotykis burbuliuoja rimtą tikslą – vaikus supažindinti su opiomis gamtosaugos problemomis. Scenaristai nori tik visiems suprantamais, neįkyriais ir žaismingais metodais atkreipti dėmesį į klimato pasikeitimus, vandenynų užterštumą, sparčiai besikeičiantį motulės gamtos veidą. Filmo veiksmas panardins ištisus 50 metų, kai jūrų vėžlys Semis išplauks į gimtąjį krantą po ilgų, nenuspėjamų, spalvingų ir įdomių povandeninių klajonių su penkiais draugais vėžliukais. Nuotaikingus Semio susitikimus su rykliu, anakonda, pingvinais ir aštuonkoju trejus metus piešė patikima Belgijos dailininkų komanda, o už šturvalo stovėjo režisierius Benas Stassenas.

1992 | 2017-06-09 | 3805

Aprašymas: Per prasidedančius Didžiosios Depresijos metus, gyvenimas Viduržemio jūroje tapo sudėtingas. Oro piratų reidai vis dažnėja, todėl išauga patikimų „asmens sargybinių“ paklausa. Vienas iš geriausių yra kiaulė, žinoma kaip Porkas Rosas. Buvęs žmogus ir puikus pilotas per Pirmąjį Pasaulinį karą, dabar jis siūlo savo paslaugas tiems, kuriuos persekioja nelaimės. Fašistiniam režimui, kuris perėmė italų karines oro pajėgas, įkyrėjo jo žygdarbiai, todėl už jo galvą paskiriama premija. Negana to, atvyksta žymus lakūnas iš Jungtinių Valstijų ir nori pavogti ne tik Porko Roso garbę, bet ir moterį, kurią jis taip myli.

2030 | 2018-07-24 | 4315

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys, tačiau visiškai skiriasi nuo pastarųjų serijų. Pasirodžius naujai Deceptikonų armijai, Kamanius turi vesti savo komandą prieš amžinuosius priešus.

2030 | 2018-07-24 | 3495

Aprašymas: Galingasis šuo Kriptas (angl. Krypto the Superdog) – JAV animacinis serialas apie super šuns, vardu Kriptas, nepaprastus nuotykius.

1986 | 2017-06-09 | 3729

Aprašymas: Viktorijos laikų Londone maža pelytė Olivija laimingai gyvena su savo tėvu žaislų gamintoju Hairemu. Švenčiant Olivijos gimtadienį, į jų namus įsiveržia vienakojis šikšnosparnis ir pagrobia jos tėvą. Hairemas nugabenamas pas profesorių Ratiganą, kur turi prisidėti prie jo niekšingo pasaulio užkariavimo plano. Likusi viena Olivija kreipiasi į žymiausius pelių pasaulio detektyvus padėti rasti jos tėvą. Sužinoję, kad jis yra piktojo profesoriaus žinioje, detektyvai skuba veikti, kad nebūtų užkariautas pasaulis.

1979 | 2017-11-07 | 10499

Aprašymas: (rus Приключения Электроника). Tai trijų dalių fantastinis-nuotykinis filmas apie dviejų kaip du vandens lašai panašių berniukų, iš kurių vienas buvo sukonstruotas robotas, nuotykius. Filmas praktiškai kiekvienais metais buvo rodomas per TV. Dažniausiai per moksleivių atostogas. Šis filmas rodomas vaikams tarybiniais metais prie ekranų susodindavo praktiškai visus paauglius.

Elektroniko nuotykiai (1-3 serijos) - Приключения Электроника (1979)

2030 | 2018-07-24 | 5468

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16

2030 | 2018-07-24 | 3063

Aprašymas: Tadakunis, Hidenoris ir Jošitake yra mokiniai iš tik berniukų mokyklos. Šis pasakojimas tiesiog apie jų kasdienius gyvenimus, kaip mokinius. Laimėti krepšinio turnyrą? Surasti tikrąją meilę? Nieko panašaus čia nerasite. Ar tai būtų bereikšmis ginčas, kol triniesi su draugais, ar susitikimas su keistu bendradarbiu, bedirbant nepilną darbo dieną, ar tai pasitelkimas audringa fantazija, vėjuoto vakaro metu…

2007 | 2017-06-09 | 4552

Aprašymas: Įkalbėtas įkyraus asilo, Šrekas pažada Fionai neįtikėtiną Kalėdų staigmeną ir puikią šventę. Bandydamas rasti kuo tinkamesnę dovaną, Šrekas užsuka į knygyną ir įsigyja knygą „Kalėdos bukiems“. Žingsnis po žingsnio Šrekas daro viską, kas joje parašyta. Visus planus ramiai praleisti Kalėdas su šeima sugriauna asilas. Nenuorama sukviečia į pelkę visą minią svečių, taigi ramių Kalėdų tikrai nebus…

2022 | 2017-06-09 | 3643

Vaikiško filmuko „Ėjimas žirgu“ lokys ir tigras žaidžia šachmatais, be abejonės, Maša irgi užsigeis pabandyti. Nei lokys, nei tikras niekada net pagalvoti negalėjo, kad ši nenuorama galėtų prieš juos laimėti ir dar visada darant ėjimą žirgu. Serijoje „Ėjimas žirgu“ mažieji žiūrovai pamatys, kaip elgėsi tikras ir lokys, supratę jog jiems nepavyks nugalėti mažosios gudruolės.

2000 | 2017-06-09 | 3554

Ši „Na, palauk!“ serija pradedama iškilminga muzika. Į cirką susirinkę gyvūnai. Tarp jų – ir vilkas bei kiškis. Jų laukia nepaprasti nuotykiai. Visa šeima gali žiūrėti filmuką online ir mėgautis, kaip piktasis vilkas niekaip nesugauna kiškio. Tai serija, kurioje pamatysite ne tik pažįstamus personažus, bet ir kobrą, liūtą, o veiksmas sužavės. Filmuko pabaigoje vilkui neliks nieko kito kaip tik šaukti „Nu, pogodi!“