Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2006 | 2017-06-09 | 5012

Aprašymas: Nenuspėjami piratų nuotykiai! Šįkart katinas Tomas – junga žymiausio, pikčiausio pirato – Raudonojo kapitono – laive. Netikėtai į jo rankas patenka keistas butelis su paslaptingu lobių žemėlapiu. Tomas neilgai džiaugiasi netikėta sėkme – atrodo, jog lobio ieško ne tik jis, bet ir peliukas Džeris. Prasideda neįtikėtinos lenktynės. Kas pirmas pasieks negyvenamąją salą? Ar Tomui pavyks pergudrauti Džerį ir klastinguosius piratus, o gal draugai susivienys ir lobiu dalinsis drauge?

2000 | 2017-06-07 | 4122

Raudonoji gėlelė. Gyveno kartą tėvas ir turėjo tris dukras. Mano mielosios brangios dukružėlės. Rytoj rytą mano laivas išplaukia į užjurio kraštus, svetimas šalis. Gyvenkit gražiai ir draugiškai. Už tai jums parvešiu dovanų kokių tik panorėsite. Viena dukra užsimanė auksinio vainiko, kita dukra Liubavuška užsimanė krištolinio veidrodėlio. Na o trečioji mylimiausioji Nastenka paprašė raudonosios gėlelės. O raudonoji gėlelė auga tik už jūrų marių pabaisos valdose. Ar pavyks tėvui įvykdyti pažadą ir pargabenti raudonąją gėlelę?

2030 | 2018-07-24 | 3487

Aprašymas: Kagura ir Jomi yra panašaus likimo mergaitės. Jomi, našlaitę, įdukrino Isajama Naraku, garsios egzorcistų šeimos galva. Nors Jomi tik įdukra, bet labai gera kovotoja ir patėvis tikisi perduoti jai šeimos galvos pareigas. Kagura yra irgi garsios egzorcistų šeimos palikuonė. Jos motina žūva, o tėvas per daug užѕsiėmęs, todėl laikinai mergaitę apsiima globoti Isajamų šeima. Jei konkrečiau – Jomi. Mergaitės labai susidraugauja. Deja, idillė trunka neilgai. Blogio jėgos vis labiau aktyvėja ir darosi sunkiau suvaldomos.

1979 | 2017-11-07 | 10351

Aprašymas: (rus Приключения Электроника). Tai trijų dalių fantastinis-nuotykinis filmas apie dviejų kaip du vandens lašai panašių berniukų, iš kurių vienas buvo sukonstruotas robotas, nuotykius. Filmas praktiškai kiekvienais metais buvo rodomas per TV. Dažniausiai per moksleivių atostogas. Šis filmas rodomas vaikams tarybiniais metais prie ekranų susodindavo praktiškai visus paauglius.

Elektroniko nuotykiai (1-3 serijos) - Приключения Электроника (1979)

2000 | 2017-06-07 | 3878

Senosios animacijos filmukas Kaip grybai su žirniais kariavo. Juokingas ir šmaikštus filmukas pasakoja apie karalių Baravyką, jo karalaitę ir pasipūtėlį žirnį. Žirnis buvo mandras ir pasipūtęs. Čia pat gyveno ir visa grybų šeimyna. Vieną dieną žirnis pareiškė, kad ims Baravyko karalaitę į žmonas. O jeigu ne tai bus karas. Šmaikštus filmukas, kuris išaukština nuolankumą, nuoširdumą ir paniekina puikybę, pasipūtimą, gobšumą.

2016 | 2017-06-09 | 3968

Aprašymas: Ekstravagantiškos šukuosenos, žavingos išvaizdos ir pasiutusio būdo padarėliai žada nuotykius, kokių jau seniai neregėjote! Jie šoka, dainuoja ir daug linksminasi. Šie maži troliai ne tik mieli, bet ir… skanūs! Į linksmybėmis ir žaidimais garsėjančią trolių karalystę užsuka labai pikti ir išalkę Bergenai. Šie amžinai viskuo nepatenkinti surūgėliai laimingi tik tada, kai jų pilve… troliai. Troliai sunerimę ir išsigandę, kasdien dingsta vis daugiau jų draugų. Tačiau du jų – nuolat besišypsanti Princesė Popytė ir jos draugas Šakius, pasiduoti nevilčiai neketina. Jie stos į narsią kovą su piktaisiais Bergenais ir trolių karalystei sugrąžins šviesas ir laimės kupinas dienas!

2010 | 2017-06-09 | 5615

Aprašymas: Vieną kartą fėja sutiko Lizi – mažą mergaitę su tvirtu tikėjimu stebuklais. Su laiku pas fėją atsiranda prieraišumas mažai mergaitei, kuriai labai reikalingas draugas. Dėl jos ji pasiryžta dideliam pavojui, rizikuodama savo gyvybe ir visos fėjų šalies ateitimi.

2030 | 2018-07-24 | 3810

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2006 | 2017-06-09 | 3384

Aprašymas: Gyvenimas yra nelengvas dalykas, tai pasakytų kiekvienas, kuriam teko užauginti bent vieną ančiuką. Bjauriojo ančiuko ir jo kenčiančio tėvo Racio, kuris yra žiurkė, istoriją mažai kas žino. Keista pora išejo iš paukščių fermos, kurios gyventojai buvo labai nedraugiški, išsigelbėjo nuo žiurkių gaujos, taip pat nuo katino-žudiko persekiojimo…

2004 | 2017-06-09 | 3959

Aprašymas: Unikalus filmas, kuriame visus vaidmenis atliko lėlės… Daugiau nei du šimtai meistrų iš visos Europos ištisus mėnesius kūrė lėlių personažus, pasinaudodami savo sugebėjimais, patirtimi ir įdėdami į darbą savo sielą, masinėse scenose dalyvavo/vaidino daugiau nei šimtas lėlininkų. Tragiška didžiojo valdovo Avalono žūtis uždegė rusenančią nesantaiką tarp avaloniečių ir zeritų. Nujausdami artėjantį įsiveržimą, avaloniečiai sandariai uždarė senovinio Avalono vartus. Tuo tarpu, jaunas žuvusio valdovo sūnus Chelas Tara, kuris turėtų užimti sostą, galvoja ne apie busimą valdymą, o apie kerštą zeritams, kurie nužudė jo tėvą. Persirengęs paprastais drabužiais ir pasiėmęs tik tėvo kardą, Chelas palieka gimtąją pilį ir išeina į nežinią…

1993 | 2017-06-09 | 3683

Aprašymas: Nuotaikingas plastilino animacijos filmukas apie šmaikštuolį Volisą ir jo šunį Gromitą. Šioje serijoje pingvinas-gangsteris išsinuomoja kambarį Voliso name. Kad įvykdytų apiplėšimą, pingvinas pavagia robotizuotas kelnes. Tačiau jam skersai kelio stoja šuo Gromitas…

2009 | 2017-06-09 | 5788

Aprašymas: Animacinis filmukas apie Barbes muškietininkes ir jų nuotykius.

2002 | 2017-06-09 | 3646

Aprašymas: Draugužių kompanija, Scooby, Shaggy, Fredas, Daphne, Velma išmesti iš MYSTERY korporacijos, po dviejų metų vėl susijungia, kad ištirtų paranormalius incidentus pasakiškoje Spookey saloje. Šios salos savininkas Emilis Mondavarios, kurį suvaidino garsusis komikas ponas Bynas, baiminasi, kad žmonės išsigąs ir nebevyks į šį puikų kurortą, juolab, kad gandas apie salos šmėklas gali greit pasklisti. Jis nusamdo šį šaunų penketuką ir reikalauja išsiaiškinti Paslaptį, kol iš salos dar nedingo įbauginti gyventojai. Draugelių gaujai tenka pamiršti viską, ką jie manė žiną apie vaiduoklius, šmėklas, demonus ir pabandyti išgelbėti save, o, galbūt, ir pasaulį.

2007 | 2017-06-09 | 3612

Aprašymas: Valdovui Hrotgarui įsakius, šalies numylėtinis Beovulfas su būriu narsių karių leidžiasi gelbėti šalies gyventojų nuo siautėjančio pabaisos Grendelio, kuris kasnakt nusitempdavo ir surydavo dešimtis geriausių valdovo kareivių. Atvykęs į vietą, Beovulfas pradeda abejoti, ar tikrai visame tame kaltas tik piktasis pabaisa, kai sužino apie slaptą valdovo Hrotgaro susitarimą. Pasirodo, pabaisa yra visai ne mitinis padaras, turintis magiškų galių, o žmogus, iš kūno ir kraujo, trokštantis atkeršyti už jam padarytą skriaudą. N-14