Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3598

Filmukas Stebuklai vidurdienį. Filmukas apie broliuką ir sesutę, kurie yra labai išdykę ir daro tai ką nori, o ne atlieka savo pareigas. Už tokį jų elgesį, jie gauna barti iš mamos. Tada sugulus vakare, juos aplanko burtininkė, kurios jie paprašo, kad visi žmonės užmirštų savo pareigas ir visiems būtų smagu. Burtininkė padaro, taip, kad burtai veiktų tik tuos žmones kuriuos jie užkalbins. Istorija puikiai atspindi tai, koks chaosas įsivyrautų, jeigu visi pamirštų tai, ką daryti privalo.

2015 | 2017-06-09 | 4140

Aprašymas: Didmiesčio džiunglėse gyvenanti Tipė – nuoširdi mergaitė, turinti mylinčią mamą ir tingų katiną vardu Kiaulytė. Jos kasdienybė buvo įprasta, kaip ir daugelio kitų mergaičių, tačiau vieną dieną kelią Tipei perbėgo keistas personažas. Pasirodo, tai juokingas svetimšalis iš kitos planetos – mielas ateivis vardu Oi. Jis kilęs iš Klajoklinių ateivių padermės, vadinamos Būviais. Šie margaspalviai keistuoliai žmonių planetoje sumanė ieškoti vietos, kurią galėtų pavadinti savo namais. Oi, švelniai tariant, nevykėlis. Nuolat prisidirbantis ir nesąmones krečiantis ateivis Oi buvo atskirtas nuo savo gentainių. Būtent tada vienišas klajoklis ir sutiko Tipę. Netrukus jiedu, lydimi ir Tipės storiulio katino, leisis į smagiausią savo gyvenimo kelionę. O bėdų savo planetoje pridirbęs Oi į juokingiausių nesusipratimų virtinę įtrauks ir naująją savo draugę.

2030 | 2018-07-24 | 3316

Aprašymas: Aviukas Šonas (angl. Shaun the Sheep) – britų sustabdyto kadro animacijos televizijos serialas vaikams. 2010 m. serialas buvo nominuotas „Emmy“ ir BAFTA apdovanojimams. Aviukas Šonas ir jo draugai aviukai dažnai sukinėjasi aplink aviganį vardu Bitceris, kovoja su “blogiečių” paršiukų trijule bei kitais fermos gyventojais.

2015 | 2017-06-09 | 3844

Aprašymas: Sucharevo bokšto paslapties herojai – paprasti vaikai berniukas Pėtia ir mergaitė Margo. Jie gyvena tolimoje praeityje Sucharevo bokšte, Maskvoje. Tais laikais bokšte veikė paslaptingojo magijos magistro Jakovo Briuso laboratorija. Buvo kalbama, kad per šį bokštą žmonės gali patekti į stebuklingus pasaulius, kur Pėtios ir Margo su mechaniniu draugu Kubeliu laukia nepaprasti nuotykiai.

2014 | 2017-06-09 | 3865

Aprašymas: Zarina, labai protinga ir smalsi fėja, yra sužavėta fėjų dulkių magijos bei pasiryžusi išsiaiškinti, kokių galių jos turi. Po slaptų eksperimentų su mėlynomis dulkėmis Fėjų slėnyje įvyksta nelaimė, o Zarinos prižiūrėtojas fėjūnas Garis pašalina ją iš dulkių saugotojų. Zarina išvyksta iš Fėjų slėnio. Po metų Fėjų slėnyje surengiamas Keturių metų laikų festivalis, kuriame pasirodo visų metų laikų fėjos. Per pasirodymus fėjos pastebi Zariną skraidant aplink auditoriją ir barstant ant žiūrovų keistus miltelius, kurie priverčia juos užmigti. Fėjos pasislepia, o kai Zarina išvyksta, jos supranta, jog kad šioji pavogė visas mėlynasias fėjų dulkes – vienintelį dalyką, iš kurio išgaunamos geltonosios dulkės, leidžiančios fėjoms skraidyti. Fėjoms nelieka nieko kito, kaip sekti Zariną ir sugrąžinti mėlynąsias fėjų dulkes ten, kur joms ir vieta.

2030 | 2018-07-24 | 3682

Aprašymas: Čipas ir Deilas skuba į pagalbą (angl. Chip n’ Dale rescue rangers) – JAV animacinis serialas. Čipas ir Deilas – nuotaikingi ir gudrūs Disnėjaus personažai. Du burundukai – puikūs komandos, išaiškinančios kebliausias detektyvines istorijas ir nusikaltimus, lyderiai. Jų gaujoje – ir dvi pelės bei namie zvimbianti musė. Burundukai, turintys uoslę patiems slapčiausiems nutikimams, įkuria savo detektyvų kontorą ir aiškinasi visus nusikaltimus, kurie policijos pareigūnams atrodo tiesiog per menki. Ši kompanija patenka į netikėčiausias situacijas. Nė viena serija nelieka be istorijos moralo, naudingo ne tik vaikams!

2030 | 2018-07-24 | 3501

Aprašymas: Jaunas vyriokas vardu Tsuchida, tik ką baigė pedagoginį ir įsidarbino Hanamaru darželyje. Nelabai įprasta profesija jauniems vyriokams. Taigi istorija prasideda nuo pirmos Tsuchidos darbo dienos, čia jis netrukus įsitikina kad šis darbas anaiptol nebus nuobodus, kol jo grupėje bus energinga mergaičiukė vardu Anzu. Tai šilta ir nuoširdi mūsų gyvenimo komedija, retkarčiais su parodijos elementais.

2014 | 2017-06-09 | 3675

Aprašymas: „Gustavo Nuotykiai“ – pirmasis nepriklausomos Lietuvos kompiuterinės animacijos kino filmas vaikams ir visai šeimai, kviečia leistis į linksmą, ironišką bei įspūdingą gyvenimo kelionę. Jos metu, mažųjų pamėgti herojai – specialusis korespondentas Gustavas ir profesorius Velykis Kalėdauskas imsis kvapą gniaužiančios misijos – surasti dingusį lakūną, į Lietuvą gabenusį, seniai prarastą, Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikų relikviją. Kartu su jais, bei Robinzonu Kruzu, Baronu Miunhauzenu, kapitonu Nemo, Nykštuku Benu ir kitais, visų mylimais personažais, pažinsite pasaulį, patirsite fantastiškus nuotykius Žemėje, Vandenyno gelmėse ir netgi kosmoso platybėse! Šiuos mylimus ir kitus, dar neregėtus personažus juostoje įkūnys garsios Lietuvos kino, teatro ir muzikos žvaigždės. Pasaulis yra kupinas paslapčių, o „Gustavo Nuotykiai“ – apie tuos ir tiems, kurie nori jas atskleisti!

2000 | 2017-06-07 | 3457

Skirtingi ratai linksmas filmukas. Ar esatę matę lokį, kuris konstruotų vežimą? Šio filmuko pagrindinis veikėjas būtent šis gyvūnas, kuriam tai pavyko, bet ne tobulai. Tačiau kaip panaudoti ratą, ir koks tai, be galo, naudingas išradimas galima bus pamatyti pažiūrėjus šį filmuką. Kiekvienas pažiūrėjęs supras, kad norint, jog daiktas veiktų, reikia jį itin kruopščiai sumeistrauti.

1994 | 2017-06-09 | 3931

Aprašymas: Romos imperatorius Cezaris užkariauja visą Galiją, lieka tik nedidelis kaimelis, kuriame gyvena Asteriksas ir Obeliksas. Tačiau kaimelio žynys Počiniksas moka gaminti stebuklingą, jėgas suteikiantį eliksyrą, todėl romėnas Liucijus pagrobia žynį ir išsiunčia jį į pasaulio kraštą. Asteriksas ir Obeliksas leidžiasi gelbėti Počinikso, bet iš kurgi jie galėjo žinoti, kad pasaulio krašto nėra, o už jūrų marių yra šalis – Amerika…

2030 | 2018-07-24 | 3342

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

1995 | 2017-06-09 | 3991

Aprašymas: Tilė – maža, žavi raudonplaukė mergaitė.Ji protinga ir nuovoki, turi puikų humoro jausmą ir kaip visi maži vaikai – baisiai smalsi. Tilė leidžiasi į kvapą gniaužiančius nuotykius. Jai kompaniją palaiko drakoniukas Germanas, nepaliaujamas linksmuolis ir nepataisomas optimistas.

2000 | 2017-06-07 | 3542

Gunanas Batoras – nuotykių kupina pasaka vaikams apie piemenį Gunaną Batorą. Gunanas Batoras įrodo esąs pranašesnis, greitesnis ir taiklesnis už visus kunigaikščius. Kad ir kiek kunigaikščiai bando pakenkti piemeniui ir jį apgauti, Gunanas Batoras įvykdo visas Didžiojo Chano užduotis ir užsitarnauja chano dukters ranką. Nepraleiskite progos pažiūrėti šią įdomią istorija, kuri parodo, kad teisybė visada nugali melą.

2009 | 2017-06-09 | 4527

Aprašymas: Astro vaikis – tai nuostabus berniukas robotas, kurį futuristiniame Metro sičio mieste sukonstravo mokslininkas Tenma. Nepaprastai stiprus,greitas, kiaurai sienas matantis ir net skraidyti galintis robotas trokšta sužinoti savo tikrąjį pašaukimą. Patyręs įvairiausių nuotykių, Astro vaikis išmoksta džiaugtis ir liūdėti – jausti taip, kaip jaučiame mes, žmonės. Tad vos išgirdęs apie draugams gręsiantį pavojų, jis grįžta į Metro sitį, kad savo super galiomis išgelbėtų tuos, kurie jam brangūs, ir pajustų, ką iš tikrųjų reiškia būti didvyriu…

2007 | 2017-05-31 | 5081

Po to, kai animacijos studijos „Pixar” kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar” išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

LA Troškinys / Ratatouille -  (2007)

2010 | 2017-06-09 | 4029

Aprašymas: Gauja eina į kelionę patikrinti Velmos jaunesniosios sesers, Madelyn. Ji studijuoja magiją Merlino magijos akademijoje, kur buvo pastebėtas milžinas Grifinas. Gauja nusprendžia ištirti…