Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 4151

Šioje Dalyje Astrosmurfas mėlynųjų nykštukų kaimelyje vyks Svajoklio gimtadienis. Kokį įdomų norą jis sugalvos ? Kokiais tik būdais jis nebandys šį norą išpildyti viskas baigsis skardžiu smurfų kaimelio juoku. Gerieji smurfai sugalvos gudrų planą kaip padėti Svajoklio norui išsipildyti. Bet reikia saugotis ir nenaudėlio Gargamelio. Kaip kilnieji žmogeliukai įvykdys savo planus pamatysite nuostabiame mažūjų filmuke Astrosmurfas.

1976 | 2017-06-09 | 3935

Aprašymas: Garsusis batuotas Katinas, vardu Pjeras, vėl su mumis! Šį kartą pagal laisvai interpretuotą Žiulio Verno romaną „Aplink pasaulį per 80 dienų“. Geriausi animatoriai pasistengė parodyti filme dar daugiau svaiginančių nuotykių ir linksmų išdaigų, dėl kurių mes taip pamėgome pirmąjį filmą apie Pjero. Pasiruoškite lydėti savo mylimus herojus į pačias pavojingiausias ir egzotiškiausias pasaulio vietas!

2000 | 2017-06-09 | 4110

„Smurfai“ pamokantis filmukas vaikams su nuostabiomis istorijomis apie mažuosius mėlynus žmogiukus. Gargamelis atima iš smurfų deimantus, tačiau jie nepasiduoda ir įvyksta stebuklas ir Gargamelis tampa geru, jis išgelbsti keletą smurfų ir jie juo patiki. Gargamelis siekia patekti į smurfų kaimą. Tačiau tėtė ne toks patiklus ir neleidžia jo vesti į kaimą. Piktasis žinys nori ne tik smurfų, bet ir jų deimantų. Raganius parodo tikrąjį savo veidą ir smurfai dėkoja tėtei, kad jis buvo budrus ir nepasidavė Gargamelio įtikinimams.

2008 | 2017-06-09 | 3842

Aprašymas: Gražuolė Alionuška eidama pas tetą į svečius netikėtai papuola į stebuklingo medžio drevę, kur paslaptinga nepažįstamoji dovanoja jai užburtus obuolius. Neįtardama obuolių magiškų galių, Aliona parneša juos į caro Dormidondo rūmus. Čia gyvena ir jos pusseserė Vseslava, be galo mėgstanti konstruoti įvairiausias mašinas bei sparnasparnius, kurių bandymu metu, vienas jos išradimas nukrinta tiesiai ant gražuoliuko muzikanto Jeriomos trobelės. Taip Aliona susipažįsta su Jerioma ir įsimyli jį. Tačiau čia įsimaišo burtai bei magija. Netyčia užkandęs užkerėtų obuolių Jerioma įsimyli ne ją, o caraitę Vseslavą. Ką darys Aliona, kad susigražintų mylimąjį?

2006 | 2017-06-09 | 3853

Aprašymas: Shari – čigonė, kuri svajoja apie sėkmingą balerinos karjerą. Ji įsimyli Keviną, kuris skatina jos laikytis savo svajonių, bet vėliau palieka ją su sudaužyta širdimi. Jai sekasi vis blogiau ir blogiau, kol ji įgyja stebuklingų baleto batelių porą…

2000 | 2017-06-07 | 3564

„Pats svarbiausias“ – tai pasaka apie penkis skirtingų profesijų vyrus ir nusivylusią, nelaimingą raganą, kuri nepatenkinta tuom, jog visi aplinkui laimingi, o ji neterinti draugų. Sumano jį kartą aplankyti kiekvieną vyrą, tačiau paskutinysis – šaltkalvis, atima raganos šluotgalį ir užsiprašo trejų norų... Tai pasakojimas apie tikrą draugystę, nesavanaudiškumą ir abipusę pagalbą. Istorija mus moko, jog visada galima pasikliauti tikrais draugais, kuriuos reikia vertinti.

2010 | 2017-06-09 | 3927

Aprašymas: Goberis visiems savo gentyje pasakojo apie Kaulų trupintojo drakoną. Niekas jo kalbomis netikėjo ir šaipėsi iš jo. Supykęs Goberis leidžiasi į kelionę, kad įrodyti savo žodžių teisybę. Hikapas su savo draugais prisijungia prie jo. Kelionės metu Goberis pasidalini prisiminimais, kaip pirmus kartus susitiko su šiuo drakonu ir visi įsijautę į istorijas, nebepastebi kur yra ir įplaukia į uolas. Sudužus laivui visa kompanija atsiduria negyvenamoje saloje, kur ir susiduria su Kaulų trupintoju.

2030 | 2018-07-24 | 3327

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

1970 | 2017-06-09 | 4110

On Ice. Pirmasis Mickey mouse filmukas, kuriame pasirodo gražuolė ir Peliuko mikio mylimoji Minnie Mouse - žavingoji pelytė Mini.

1998 | 2017-06-09 | 3630

Donald Duck Lion around išleistas 1950 m.

2013 | 2017-06-09 | 3882

Aprašymas: Akmens amžiuje gyvena darni Krudžių šeimyna. Dienomis vyrai gaudo mamutus, moterys užsiima namų ruoša, o vakarais, susibūrę draugėn, visi klausosi tėčio Grago pasakojimų. Kad ir kas nutiktų, urvinių žmonių šeima tvirtai laikosi taisyklės – norėdamas išgyventi privalai niekuomet nepalikti savo gimtojo urvo. Deja, smalsiausiai šeimos atžalai paauglei Ip tokios taisyklės – nė motais. Nuotykių trokštanti mergina suvokia, jog pasaulis – tai kur kas daugiau, nei šeimos ola. Tarsi išgirdusi Ip mintis, gamta iškrečia pokštą. Vieną dieną ramų šeimos gyvenimą sudrumsčia netikėtas žemės drebėjimas ir sunaikina visą jų turtą bei sugriauna gimtąją olą. Dideliame ir pavojingame pasaulyje be pastogės likę Krudžiai priversti ieškoti naujo prieglobsčio. Palikę savo gimtąją vietovę, jie keliauja kalnais ir kloniais, neįtikėtinų spalvų ir formų pasauliu. Viskas lyg ir buvo neblogai, kol kelyje jiems netikėtai pasipainioja žavus klajoklis, ir kaip mat pakeri vyresniąją būrio vado Grago dukterį Ip. Šiuolaikiniais metodais užsitarnavęs ne tik Ip, tačiau ir visos šeimos simpatijas bei jų palankumą, akiplėšiškas jaunuolis užrūstina Gragą, kuris net neketina vadovavimo būriui perleisti geltonsnapiui jaunuoliui, net jeigu pastarasis geba įžiebti ugnį!

2000 | 2017-06-09 | 3650

Aprašymas: (rus. Особенности национальной охоты в зимний период). Kuzmičius, sėdėdamas su milicininku Semionovu nedideliame, bet jaukiame kambaryje kalbėjo apie medžioklę. Krosnyje tyliai traškėjo pliauskos. Už lango švelniai girgždėjo pašalęs sniegas ir piktai lojo šuo. Staiga į duris kažkas pasibeldė. Kuzmičius pagalvojo – svečiai, o pasirodė – valdininkai iš medžioklės priežiūros tikrinti atvažiavo. Neoficialiai. O vėliau dar vienas – iš ministerijos. Kitądien svečiams buvo surengta medžioklė. Tiesa, paaiškėjo, kad nei vieni, nei kiti nėra nei medžioklės, nei žvejybos mėgėjai. Tuo pačiu metu Kuzmičiaus valdose seni draugai medžiojo šerną. Draugai – tai generolas Ivolginas ir Liova Soloveičikas. Jei ne tie draugai, visai jis vargšas nusikamuotų. Visiems išvažiavus, Kuzmičius grįžo prie nebaigto apsakymo apie medžiotoją Chu Čžou, kuris sulaukęs brandaus amžiaus suprato vieną išmintį: medžioklėje svarbu ne pats grobis, bet žmonių vienybė.

2030 | 2018-07-24 | 3367

Aprašymas: Naujausia garsiojo Prince of Tennis dalis. Japonijoje kuriama nauja “Visų Žvaigždžių” komanda, susidedanti iš 50 geriausių šalies žaidėjų.

2008 | 2017-06-09 | 3839

Aprašymas: Didelis sprogimas sukrėtė visą Sielų Bendruomenę. Tuo pat metu Kuchiki Rukia, dėl kai kurių priežasčių prapuola ir praranda atmintį. UraHara Kisuke išsiunčia Kurosaki Ichigo į Seireitei, kad išsiaiškintų kas ten įvyko. Ichigo pasiekęs Sielų bendruomenę yra užpuolamas buvusių draugų Shinigamių, nes jie nieko neprisimena nei apie jį, nei apie Rukia. Dabar Ichigo tenka slapstytis, ieškoti dingusios Rukio ir išsiaiškinti priežastį, kodėl Seireitei pasikrovė į chaosą, kol tapo ne per vėlų.

1996 | 2017-06-09 | 3993

Aprašymas: Byvio ir Tešlagalvio nuotykiai keliaujant po Ameriką. Jiems nuolat pasiseka atsidurti ten, kur visai nenorėjo ir būti tuo, kuo visai nė neketino. O viskas prasidėjo nuo to, kad vieną rytą atsibudus, neliko teliko. Šakės, telikas tiems bičams – tai visas jų gyvenimas. Na ieškoti teko ilgai ir toli…

2010 | 2017-06-09 | 5158

Aprašymas: Garsiausi rusų liaudies pasakų herojai Alioša Popovičius, Dobrynia Nikitičius ir Ilja Muromietis turi išnarplioti klastingą Šamahando princesės planą, kuri savo kerais privertė įsimylėti patį Kijevo kunigaikštį.

2030 | 2018-07-24 | 3869

Aprašymas: Devynmetė Nanetė (angl. Memories Of Nanette) iš miesto atvyksta pagyventi kaime pas savo senelį Arčį, močiutę Minę ir tetą Siuzaną. Mergaitė iškart pamato, kad gyvenimas čia visai kitoks nei mieste. Teta liepia jai padėti buityje – Nanetė lesina vištas, prižiūri triušiukus, šluoja, tvarko, ruošia pietus. Darbai greitai ima įkyrėti, tačiau susiradusi naujų draugų mergaitė pamato, kad kaimas – tai neaprėpiama žaidimų aikštelė, kurioje galima statytis slaptavietes, plaukioti valtimi, klajoti po pievas, pinti vainikus, rinkti uogas ir kitaip pramogauti lauke. Net sugaudyti pasiklydusias ožkas gali būti nepamirštamas nuotykis! Šis filmas vaikams parodo, koks gyvenimas yra be mobiliųjų telefonų ir be kompiuterių, kuomet mažieji visą savo laiką skiria draugams ir nuotykiams gamtoje bei išlaisvina savo vaizduotę!