Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3495

Aprašymas: Galingasis šuo Kriptas (angl. Krypto the Superdog) – JAV animacinis serialas apie super šuns, vardu Kriptas, nepaprastus nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 4878

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

2014 | 2017-06-09 | 4099

Aprašymas: Aleksa yra drovi šiuolaikinės karalystės princesė. Jo didžiausias pomėgis – skaityti, nes knygos leidžia keliauti po nuostabius, neatrastus pasaulius. Kartą vaikščiodama po savo karalystės miškus, ji aptinka slaptas dureles, kurių iki šiol niekas nebuvo pastebėjęs. Atvėrusi jas, Aleksa patenka magišką pasaulį, kuris atrodo visai taip pat kaip jos skaitomoje knygoje. Princesė čia sutinka undinėlę Romę ir fėją Nori. Jos visos trys susidraugauja ir susivienija, kad kartu apgintų nuostabiai spalvingą kraštą nuo blogio jėgos, norinčios pavogti visą šio pasaulio magiją. Gražios muzikos ir pasakiškų vaizdų kelionė po fantastikos pasaulį prasideda!

1996 | 2017-06-09 | 4790

Aprašymas: Šis filmas – tai puiki gerų idėjų sąjunga: superžaidėjas Michaelis Jordanas, patraukli animacija ir nepakartojami nuotykiai. Pramogų parko savininkas sumano beprotišką naujieną lankytojams ir pradeda ją įgyvendinti. Jam prireikia pagalbos. Michaelis Jordanas sutinka padėti…

2030 | 2018-07-24 | 4215

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

1998 | 2017-06-09 | 3585

Donald Duck Beezy Bear išleistas 1955 m.

2014 | 2017-06-09 | 3919

Aprašymas: Epinė animacija „Drakono lizdas“ mus nukels į paslapčių ir netikėtumų kupiną pasaulį. Jame keliaujama skraidančiais laivais, burtai tyko už kiekvieno kampo, o elfai bei geriausi kariai stoja į kovą su nuožmiais orkais ir pačiu blogio įsikūnijimu – Juoduoju drakonu. Daugybę metų, kol pabaisa miegojo, stebuklingame Alteros pasaulyje tvyrojo trapi taika. Drakonui pabudus siaubo apimti gyventojai priversti bėgti, tik nuo piktųjų jėgų taip lengvai nepasislėpsi. Niekas nebūtų patikėjęs, kad nuolat į bėdas įsiveliantis, nors karo menui neabejotinai gabus išdaigininkas, vardu Lambertas, išgelbės nuostabią Alteros šalį nuo pabudusio blogio. Vaikinas pasiūlo planą, kuriam pritaria pats karalius ir leidžiasi į stulbinančią kelionę link užkeiktų žemių. Lambertui talkina slaptų galių turintys kovotojai, o pavojus jam padeda įveikti meilė žaviai elfų mergaitei. Sužinoję Juodojo drakono paslaptį kovotojai braunasi link jo irštvos, bet pavojingi kerai ir orkai – ne vienintelis jų priešas. Drakono širdyje esančiame juodajame akmenyje sutelkta milžiniška galia. Jos troškulys skaldo būrį iš vidaus, o tarp karių atsiranda savanaudis išdavikas. Tačiau draugystė ir meilė visada nugali, o sėkmė šypsosi narsiausiems.

2011 | 2017-06-09 | 3889

Aprašymas: Graži, retos rūšies papūga Žydrūnas išsirito ir gyvena zoologijos sode Minesotoje. Žydrūnas savo dienas leidžia kaip ir daugelis papūgų – žaidžia su varpeliu arba žiūri į save veidrodėlyje. Žydrūnas tiki esantis paskutinis savo rasės atstovas, tačiau vieną dieną netikėtai sužino apie Pietų Amerikoje gyvenantį savo gentainį. Negana to, kita jo rūšies papūga drąsi ir nepriklausoma moteriškos giminės atstovė Pupa! Tad Žydrūnui nelieka nieko kito, kaip tik sprukti iš zoologijos sodo, palikti Minesotą ir vykti į savo gentainių kraštą…

2000 | 2017-06-07 | 3665

„Pasivaikščiojimas“ – tai filmukas vaikams, užburiantis savo vaizdais ir užliūliuojantis muzika. Žalia gamta, margi drugeliai, šviesus dangus, mažoji gyvūnija, spalvingos vaivorykštės – visa tai atskleidžia, kokia nepaprasta ir graži yra gamta. „Pasivaikščiojimas“ – puikus filmukas mažiesiems ir maloni atvanga tėvams.

2030 | 2018-07-24 | 3351

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2012 | 2017-06-09 | 3715

Aprašymas: Sklando legenda, kad grafas Drakula žuvo nuo česnakų porcijos ir aukštyn iškelto kryžiaus, bet tai absoliuti netiesa. Pats garsiausias kraujo siurbikas Drakula yra gyvas, sveikas ir nemirtingas. Jis investavo pinigus į specifinį turizmo ir poilsio verslą, kuris sėkmingai klesti, bet nepamiršta tėviškai pairūpinti mylimiausia vienturte dukrele. Į penkiomis žvaigždutėmis įvertintą viešbučių kompleksą „Transilvanija“ grafas sukviečia pačius garsiausius, baisiausius ir nuožmiausius monstrus. Prabangi puota dedikuojama 118-ąjį gimtadienį švenčiančiai ir amžinai jaunai Drakulos dukrelei vampyrei Mevis. Šventės planas užstringa viešbučio teritorijoje pastebėjus nekviestą svečią – žavingą, iškalbingą, mielą 21-erių vaikiną Džonataną. Grafas Drakula siaubingai bijo, kad stilingas gražuoliukas suvilios ir įsimylės Mevis, kuri per savo trumpą gyvenimą dar nesimatė su normaliais bernužėliais. Bet rūpestingasis tėtušis pavėlavo. Užteko tik vieno žvilgsnio ir seksualioji vampyrė užsisvaigsta draugauti su paslaptinguoju Džonatanu.

2008 | 2017-06-09 | 3948

Aprašymas: Pietų ašigalyje gyvenantys broliai pingviniukai turi padėti devynmetei mergaitei Emai ir apsaugoti nuo piktojo mokslininko nykstančią paukščių rūšį…

2006 | 2017-06-09 | 3634

Aprašymas: Kristoferio Rivo istorija, pasakojanti apie linksmus Jankio Irvingo ir jo įdomių draugų, aštriapročio kamuolio Skriu ir įžūlios lazdos Brangutės nuotykius. Jie visi keliauja iš Niu Jorko į puikiąją Čikagą, papuldami į visokias juokingas ir linksmas situacijas. Draugystė ir optimizmas padeda Jankiui Irvingui atvesti savo mėgstamą komandą į pergalę!