Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3804

Aprašymas: Džeronimas Stiltonas (angl. Geronimo Stilton) – Italijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Kalbanti pelė Džeronimas Stiltonas gyvena Naujapelyje ir dirba laikraščio „Graužikų aidas“ vyriausiuoju redaktorium. Džeronimas nervingas, švelnus, svajoja apie ramų ir nepavojingą gyvenimą, bet nuotykiai jam nuolat beldžia į duris. Kartu su savo jaunesniąja seserim, pusbroliu ir numylėtu sūnėnu Bendžaminu Džeronimas savo žurnalistiniuose tyrimuose amžiais patenka į įvairias pavojingas aplinkybes, atskleidžia įvairias paslaptis, įmena sudėtingiausių įvykių mįsles, narplioja sudėtingiausias problemas ir visa tai aprašo laikraštyje. Džeronimas – enciklopedinės erudicijos ir nepaprastai smalsus. Jo aistra žinioms – jo gyvenimo ir etikos prasmė. O tai, kad jis mažumėlę vėpla ir išsiblaškėlis, sukelia daug juokingų situacijų.

2030 | 2018-07-24 | 4182

Aprašymas: Jūreivio Popajaus nuotykiai (angl. Popeye Cartoons) – JAV animacinis serialas. Popajus – tvirtai sudėtas jūreivis, mėgstantis špinatus. Drąsuolis atvyksta į Svitheiveno miestelį ir susipažįsta su gražuole Alyvute Oil. Ją, kaip ir kitus miestelio gyventojus, skriaudžia piratas Blutas. Popajus nieko nelaukdamas skuba susidoroti su lupikautoju ir engėju…

2030 | 2018-07-24 | 3590

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2013 | 2017-06-09 | 3995

Aprašymas: Dastis – kuklus darbininkas, uoliai plušantis provincialiame aerodromo ūkyje. Jis – pavyzdingas derliaus laistytojas, gyvenantis svajone nors kartą gyvenime sudalyvauti pasaulinėse greičiausių lėktuvų rungtynėse. Tačiau esti viena mažytė smulkmena – būdamas lėktuvu Dastis paniškai bijo aukščio! Netikėtai susiklosčius aplinkybėms, Dastis patenka į pasaulinių greičiausių lėktuvų rungtynių atrankos etapą, kuriame yra priverstas ieškoti pagalbos ir išeities iš grėsmingai atrodančios padėties. Provincijos lėktuvėlį globoti imasi išmintingas karinio jūrų laivyno veteranas Škiperis, tikintis neribotomis naujoko galimybėmis. Žaismingas ir šiltas animacinis filmas, pristatomas kultinio animacinio filmo „Ratai“ kūrėjų, žiūrovams papasakos apie valios stiprybę, draugystę ir tai, jog visų svarbiausia likti savimi.

2000 | 2017-06-07 | 4278

Breik tai ganėtinai keista istorija. Vaizdelis išsiskiriantis iš kitų savo herojais. Čia jie nulipdyti iš plastilino. Veikėjai kovoja ringe. Įdomu tai kad jie netokie kaip tikri žmonės jaigu kas ir nutinka juos galima lengvai nulipdyti iš naujo. Filmukas Breik pritrauks savo išskirtinumu ir pralinksmins ironiškomis scenomis įdomia muzika. Patiks tėveliams o vaikai galės patys nulipdyti tokius pačius žmogeliukus.

2013 | 2017-06-09 | 4042

Aprašymas: Filmuko veiksmas vyksta tolimoje planetoje Baba. Žavingas astronautas Narsusis – savo planetoje mylimas ir gerbiamas, kaip nacionalinis didvyris. Mėlynieji ateiviai žavisi stipriu, gražiu bei gyvenimiškai gudriu narsuoliu. Narsiojo brolis – silpnas, neišvaizdus, bet protingas moksliukas Žydrūnas. Išgirdę pagalbos šauksmą broliai iškeliauja į gelbėjimo operaciją kitoje planetoje. Deja, jie abu ten pagrobiami ir atskiriami. Narsusis nori išgelbėti brolį, tačiau kuris kurį gelbės iš tiesų? O gal geriausi planai įgyvendinami tik sujungus protą ir jėgą?

2030 | 2018-07-24 | 3113

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2000 | 2017-06-07 | 3504

Senosios animacijos filmukas Krokodilo garbės žodis. Krokodiliukas pasakoja kad mūsų šalyje visi dideli rūkydavo. Dėdė ugnikalnis nuolat traukdavo savo pypkę. Dėdė garvežys irgi nuolat leisdavo suodžius ir dainuodavo. Ir visi šalies gyventojai juos labai gerbė. Dėdė laivas irgi mėgo rūkyti. Visi taip šauniai rūkydavo kad krokodiliukas jiems pavydėdavo ir norėdavo irgi būti toks didelis ir gerbiamas. Ugnikalnis jam numetė pridegt ir krokodiliukas nubėgo įsikandęs cigariuką. Bet jam tuoj susisuko stogas. Ir pavirto jis į ugnikalniuką, o ugnikalniai juk sprogrsta. Taip krokodilas pateko į ligoninę ir ten daug negerovių jam atsitiko. Taip mažylis pasimokė ir visus pamokė, kad rūkyti pavojinga nes galima sprogti. Krokodilo garbės žodis!

2000 | 2017-06-07 | 3561

Stebuklingas paukštis filmukas pagal rusų liaudies pasaka, apie tai, kaip bajorei sukvietus visu pačius geriausius meistrus tam, kad jie iki pavasario sukurtų po keistenybę. Keistenybė turėjo įtikti nuotakai - Oziorsko mergai. Nuotykiai praisideda, kai vienas meistrų sukuria paukščio formos skraidymo aparatą.Tai istorija ne tik mokanti draugystės, bet ir supažindinani su meile ir kodėl verta dėl jos kovoti.

2000 | 2017-06-09 | 3989

Senoji animacija, o ypač filmukai Na palauk lietuviškai sužavi kiekvieną, nuo mažiausio iki didžiausio. Ne išimtis ir ši serija. Kuo baigsis linksmojo kiškio ir nenaudėlio vilko viešnagė kaime? Online rodomame filmuke jūsų laukia nuostabūs personažai, linksma muzika ir, žinoma, gėrio pergalė prieš blogį. Net ir žvejyba vilkui nepasiseka, matyt, todėl, kad yra vedamas piktų kėslų.

1998 | 2017-06-09 | 3794

Donald Duck Don's Fountain of Youth išleistas 1953 m.

2030 | 2018-07-24 | 3776

Aprašymas: Deksterio laboratorija (angl. Dexter’s laboratory) – JAV animacinis serialas. Istorija apie berniuko genijaus ir jį nervinančios sesers nenusisekusius nuotykius.

1994 | 2017-06-09 | 4459

Aprašymas: Turtingiausias pasaulio vaikas turtuolis Ričis neišvengiamai tampa nusikaltėlių taikiniu ir įstatymų laužytojų žiauraus plano dalimi. Macauliui Culkinui, turtuolio Ričio vaidmens atlikėjui, vėl teks susidurti su sukčiais. Jis ir vėl vienas, kaip kad buvo “Vienas namuose”.

2030 | 2018-07-24 | 3507

Aprašymas: Jaunas vyriokas vardu Tsuchida, tik ką baigė pedagoginį ir įsidarbino Hanamaru darželyje. Nelabai įprasta profesija jauniems vyriokams. Taigi istorija prasideda nuo pirmos Tsuchidos darbo dienos, čia jis netrukus įsitikina kad šis darbas anaiptol nebus nuobodus, kol jo grupėje bus energinga mergaičiukė vardu Anzu. Tai šilta ir nuoširdi mūsų gyvenimo komedija, retkarčiais su parodijos elementais.

2001 | 2017-06-09 | 3876

Aprašymas: Animacinis filmukas apie Kalėdas.