Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2006 | 2017-06-09 | 4189

Aprašymas: Pats linksmiausias ir šauniausias triušiukas kasdien patiria daugybę nuotykių. Nors jis turi daug puikių draugų, jį kasdien persekioja visada alkanas lapinas, vilkas, puola krokodilas. Geri norai ir pagalba visiems, kuriuos ištinka bėda, – triušelio kasdieninis rūpestis.

2030 | 2018-07-24 | 4788

Aprašymas: Ogis ir tarakonai (angl. Oggy and the Cockroaches) – Kanados ir Prancūzijos animacinis serialas. Linksmi nuotaikingi filmukai apie tarakonų gyvenimą, bei jų mylimiausią priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu…

2014 | 2017-06-09 | 3757

Aprašymas: Tai animacinė nuotykių komedija apie vieną žymų oro lenktynininką Dustį. Ilgą laiką pirmavęs, šį kartą jis turės susitaikyti su liūdna situacija – lėktuvo variklis taip gerai nebeveikia ir Dustis daugiau nebelenktyniaus. Taigi jis pakeičia pavarą ir įsijungia į naikintuvų kovas. Dustis ir dar keletas lėktuvų veteranų įsijungia į ugnies tramdymo nuotykį. Visi jie kovos žūtbūtinėje kovoje prieš nesutramdomą ugnį. Šį kartą Dustis sužinos, kas yra tikras herojiškumas. Disnėjaus “Mašinų” istorijas primenanti juosta, pakels mus visus aukščiau nuo žemės.

2008 | 2017-06-09 | 3856

Aprašymas: Nuostabioje karalystėje gyvena šimtai trapių fėjų drugelių sparnais. Kartą blogoji fėja karalienės palydovė Hena įbruka karalystės valdovei nuodų. Geroji fėja Mariposa žino, kad jei karalienė mirs – užges visi jų šalies žibintai ir skraiduoles užpuls naikintojai. Todėl Mariposa kartu su draugėmis Reina ir Reila turi surasti priešnuodį, kuris išgelbėtų fėjų karalienę ir visą karalystę. Gražuolėms fėjoms padės žavus karalienės sūnus Karlosas.

2013 | 2017-06-09 | 3541

Aprašymas: Magiškoje šalyje pavasaris! Visi ruošiasi triukšmingai atsinaujinimo šventei. Mokykloje organizuojamas menų festivalis, kuriame savo talentus demonstruos visi mokiniai. Miestelis šurmuliuoja, aplink pilna spalvų ir džiaugsmo, tačiau viskas greitai pasikeičia, kai iškyla grėsmė iš kito, tamsaus ir pavojingo, pasaulio. Savo kraštą gali išgelbėti tik išradingieji mokiniai, bet jie turi būti labai atidūs, nes nebeaišku, kas yra tikri draugai, o kas – melagiai ir išdavikai…

1970 | 2017-06-06 | 4458

Filmukas apie narsųjį agurkėlį, nebijantį nieko išskyrus baisias pilkas peles...

2000 | 2017-06-07 | 3679

„Katinas, kuris mokėjo dainuoti“ – tai pasakojimas vaikams apie vienišą, benamį katiną, kuris labai mėgo dainuoti. Dainorėlis visais įmanomais būdais stengėsi sužavėti savo pažįstamą katytę, kuri kiauras dienas leisdavo prie televizoriaus ekrano ir į jį nekreipdavo dėmesio. Tada katinas nusprendė atkeršyti tai nelemtai televizijai... Šis animacinis filmukas parodo, kad aplinkui yra daugybė gražių dalykų, ne tik televizorius. Taip pat ir tai, jog kartais turime kovoti dėl savo svajonės, kad taptume laimingi.

2021 | 2017-06-09 | 4024

Pirmasis nuostabaus animacinio filmuko Tomas ir Džeris sezonas iškarto prasideda nuo linksmų gaudynių. Gudruolis katinas Tomas vaikosi Džerį vis ką nors jam iškrečia. Tačiau mažasis Džeris taip pat ne iš kelmo spirtas. Šis herojus nors ir mažas bet labai vikrus tikras greituolis. Šie veikėjai prikrės išdaigų virtuvėje o juk su indais žaisti negalima. Nežinia kas bus jeigu pamatys šeimininkė.Kitose serijose veikėjai patirs dar smagesnių nuotykių. Tai filmukas sužavėsiantis net pačius mažiausius žiūrovus nes jame mažai kalbų ir daug veiksmo. Animacinis filmukas mokys vaikus draugauti bei suteiks idėjų naujiems smagiems žaidimams.

2009 | 2017-06-09 | 3622

Aprašymas: Kai astronautas Čarlis „Čakas“ Beikeris nusileidžia tolimoje planetoje, labai nustemba supratęs, kad visatoje mes, žmonės, gyvename ne vieni. PLANETA 51 – pilna žalių padarėlių. Jiems Čakas – tikras ateivis ir jie klaidingai nusprendžia, kad jo atvykimas reiškia tik viena – prasidėjo žmonių-ateivių invazija į jų šalį! Laimei, linksmas vietinis astronomas Lemas supranta, kad Čakas nusiteikęs draugiškai ir imasi neįmanomos misijos – saugiai pargabenti jį į erdvėlaivį, sukantį atgal Žemę…

2000 | 2017-06-07 | 3498

Atsargiai lydeka – linksmas, nuotaikingas filmukas vaikams apie bebrus, kurie bando užtvenkti užtvanką, kurioje gyvena lydeka. Jie nori išvyti lydeką iš užtvankos pačiais įvairiausiais būdais, tačiau gudriai lydekai pavyksta išvengti visų bebrų pinklių. Dieną ir naktį bebrai suka galvas, kaip susidoroti su lydeka. Ir visų nuostabai pats mažiausias bebriukas pagaliau suranda būdą kaip sugauti lydeką. Ši istorija parodo, kad kartais patys mažiausi būna patys gudriausi ir sumaniausi.

2000 | 2017-06-09 | 3786

Serijoje Mažas ūkis bėda piktasis burtininkas Gargamelis vis dar kuria planus kaip sučiupti smurfus. Na o jie ir vėl patiria nuotykius. Vienas iš smurfų randa keistą mielą padarėlį-pūkį. Aišku jis neklauso dėdės ir slapčia parsineša pūkį namo. Mėlynieji personažai nė nenutuokia kokie netikėtumai jų laukia. Pūkis ne šiaip minkštas padarėlis. Jis keistai pasidaugina ir dabar tokių kamuolėlių begalės. Šioje stebuklingoje girioje viskas įmanoma. Stebuklai vyksta akimirksniu bet gudrieji smurfai suras išeitį.

2000 | 2017-06-07 | 3932

Filmukas pasakoja apie gružlį, kuris buvo labai baisus. Kartą susapvo bailiukas jog išgelbsti princesę žuvytę, tačiau tai juk ne tikrovė. Ir dar labiau ėmė visko bijoti pasislėpęs. Taip jis nugyveno visą gyvenimą. Ar jį kasnors prisiminė?

2012 | 2018-07-24 | 3283

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (3 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2012)

2013 | 2017-06-09 | 3437

Aprašymas: Jeigu mūsų akys kažko ir nemato, tai nebūtinai reiškia, jog tai neegzistuoja! Ledynmečio ir Rio kūrėjai pasakoja magišką istoriją apie miško tankmėje vykstančią nuožmią kovą tarp gėrio, siekiančio apsaugoti gamtos grožį ir gyvybę, bei blogio, kurio pagrindinis tikslas sunaikinti visą gyvąjį pasaulį. Paauglė Amanda atsitiktinai patenka į šį nepaprastą pasaulį, kur kova tarp gėrio ir blogio į savo verpetą įtraukia ir mergaitę. Amanda privalo prisidėti prie nuožmaus mūšio baigties, nes nuo to priklauso ne tik magiškojo, bet ir jos pačios pasaulio likimas.

2007 | 2017-06-09 | 3752

Aprašymas: Pirmasis filmas iš keturių, kurie atpasakoja ir papildo 13‘os metų senumo anime istorija: „Neon Genesis Evangelion, tai dabartinių mecha animų klasika, pačia geriausia to žodžio prasme. Dėl Žemėje kilusio neaiškaus smūgio ištirpo Antarktikos ledynai ir pasikeitė Žemės ašis. Pasikeitė klimatas ir prasidėjo karai, dėl ko žmonija neteko pusės savo populiacijos… Tokia yra priešistorė, o veiksmas vyksta moderniame Tokijo-3, kurį pradėjo puldinėt keisti gigantiški padarai, susiję su pirmai žemę ištikusia nelaime.