Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3958

Donald Duck Gold game išleistas 1938 m.

1975 | 2017-06-09 | 3763

Aprašymas: (rus. Приключения Буратино). Tobulose rankose ir medžio gabalas gali atgyti. Taip atsitiko ir su Buratinu, kuris dėka tėvo Karlo meistriškumo gavo šansą į gyvenimą. Jis smalsus, įžūlus ir labai patiklus. Lapė Alisa ir katinas Bazilis atveda Buratiną į durnių šalį, ir bando pasinaudoti jo naivumu. Tačiau draugų pagalba Buratinas ras auksinį raktelį, kuris padės nugalėti piktąjį Karabasą Barabasą. Buratino nuotykiai prasideda…

2022 | 2017-06-09 | 3798

„Kibkit žuvelės” - lokys susiruošia pažvejoti, bet mažoji Maša turi kitų planų. Nenuorama nuolat trukdo lokiui pasinerti į išsvajotąją žvejybą. Kokių išdaigų prisigalvos Maša? Serijoje „Kibkit žuvelės” mažieji žiūrovai ir jų tėveliai sužinos, ar pavyks pagaliau lokiui sužvejoti savo svajonių žuvelę.

1994 | 2017-06-09 | 3917

Aprašymas: Linksmučiui, mažiausiam Kornvalio grafystės triušiukui, pabodo nuolatinės vyresnių brolių pašaipos. Kartu su išdykusiu draugužiu burunduku Čikiu Linksmutis sugalvoja, kaip jiems atkeršyti. Kai jo pokštai pavyksta, Linksmutis nusprendžia, kad jis pelnys pagarbą tik tapdamas kiečiausiu, pikčiausiu ir bjauriausiu triušiu mieste. Jis net pasivadina Peštuku. Bet dar vienam bjauriam Peštuko pokštui pakrypus ne taip, kaip jis tikėjosi, jo paties šeima pakliūva į pavojų ir Peštukas supranta, kad buvo neteisus.

2012 | 2017-06-09 | 3829

Aprašymas: Filmas, pritaikytas iš Marko Vaido komikso „Babelio bokštas“. Ra al Ghul pavagia konfidencialius failus, kurios Betmenas patikėjo saugoti Teisingumo lygai ir išsiaiškina visas jų silpnybes.

2012 | 2017-06-09 | 3689

Aprašymas: Filme pasakojama apie vieną iš Ieškotojų, kurios gyvenimas pasikeičia tada, kai Orlos žemėse jai tenka kovoti prieš pačiai iki galo nepažįstamą priešininką. Nežinomi priešai siekia sudraskyti į gabalus galingiausią religinį Ordiną – Tamplierius. Ieškotoja, vardu Kasandra, patenka į įvykių sūkurį ir jaučia pareigą išspręsti visus galvosūkius, kuriuos paliko jos taip mylimas vadovas Baironas. Mįslės raktas – Aveksė, Magė, kurios galia gali nulemti Bažnyčios ir visų jos gyventojų ateitį. Tik nuo Kasandros priklauso, ar ji sugebės sutramdyti viduje slypintį pyktį ir atskleis sąmokslo šaknis.

2030 | 2018-07-24 | 3359

Aprašymas: Black Lagoon yra Japonų manga ir anime, sukurti Rei Hiroe. Veiksmas rutuliojasi apie samdinius, dar kitaip žinomus “Lagoon Company”. Lagoon Company plukdo jūrom savo Torpediniu Kateriu įvairius krovinius, pavyzdžiui pagrobtus žmones, ginklus ir pan. Veiksmas vyksta Roanapur mieste, kuris yra Tailande. Miestas padalytas į dalis, kurias valdo tam tikros mafijos.

2013 | 2017-06-09 | 3978

Aprašymas: Gintarinės jūros pakrašty magiškas paukštis padėjo stebuklingą kiaušinį, kuris išpildo vieną, bet patį didžiausią norą. Kas bus, jei jis pateks į blogio rankas arba atsidurs neišmanėlių namuose, kurie kiaušinį kaip paprastą margutį suvalgys su duona ir majonezu? Visų pasakų blogiukai labai susidomėjo stebuklingu kiaušiniu ir svajoja pasinaudoti tuo vieninteliu šansu. Tai raganos ir velniai, kiti baisūs padarai ir pats didžiausias vaikų siaubas – Babaušis. Kam atiteks svajones pildantis stebuklas?

2000 | 2017-06-07 | 3829

Filmukas Chomos nuotykiai apie žiurkėną vardu Choma , kuris buvo labai tingus ir nuolat liepdavo savo draugui visus darbus už jį padaryti . Kartą jis užsimanė žirnių , tik berodydamas draugui kaip per ežerą peršokti pats netyčia atsirėmė i šaką , kuri jį ten nubloškė. Chomai teko pačiam žirnius parnešti , o suvalgė juos draugas , kuris juk viską už jį darydavo. Filmukas pamoko , kad negražu tingėti , kas tingi tas nieko ir neturi.

2030 | 2018-07-24 | 3366

Aprašymas: Sandžėjus ir Kreigas (angl. Sanjay and Craig) yra animacinis serialas apie dvylikametį berniuką Sandžėjų ir jo geriausią draugą – kalbančią gyvatę.

2030 | 2018-07-24 | 3824

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2030 | 2018-07-24 | 4137

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 3537

Aprašymas: Garsieji žvaigždžių karai persikelia į animacinį serialą, kuris atskleis iki šiol nežinotus herojų nuotykius. Serialo veiksmas vyksta tarp trečiojo ir ketvirtojo „Žvaigždžių karų“ epizodų – praėjus keturiolikai metų po didžiojo žlugimo, imperija bando stiprinti pajėgas, medžioja paskutinius džedajus. Sukilusių maištininkų grupė susivienija baimę keliančiame erdvėlaivyje, vadinamame Vaiduokliu, ir ima planuoti operacijas, nukreiptas į imperatorišką įgulą. Kovos beribėje visatoje žada daug nuotykių!

2006 | 2017-06-09 | 3412

Aprašymas: Paryžius, 2054-ieji. Pagrobta jauna ir gabi mokslininkė – tyrinėtoja Ilona Tasujeva, milžiniškos korporacijos „Avalonas“ darbuotoja. Pagrobėjai nežinomi, išpirkos nereikalaujama, o pirmieji bandymai rasti merginą bevaisiai. Šio reikalo imasi kapitonas Bartolomėjus Karas – įkaitų vadavimo specialistas. Jam pavyksta išsiaiškinti Ilonos paslaptį ir susekti jos pėdsakus Paryžiaus gatvių labirinte. Tačiau policininkas jau dvejoja, ar jo gelbėjamoji išties yra auka, ar piktadarė. Surasti Iloną tampa gyvybiškai svarbu ne tik jam, bet galbūt ir visai civilizacijai. Ji – atsakymas į „Renesanso protokolo“ mįslę, kuri gali pakeisti visos žmonijos ateitį. Ar galėjo Dievas sukurti žmogų? „Renesansas“ – su Franko Millerio „Nuodėmių miestu“ lyginamas animuotas trileris.

2000 | 2017-06-07 | 3832

„Pasaka apie auksinį gaidelį“ – įdomi istorija iš senosios animacijos skrynios. Tai filmukas vaikams, pradedamas pasakojimu apie carą. Buvęs rūstus, sulaukęs senatvės caras nusprendė pailsėti. Kaip jam sekėsi tai padaryti, sužinoję pažiūrėję šį vaikišką filmuką. Tačiau galima palikti užuominą: carui įteikiama dovana – auksinis gaidelis. Ir jis tikrai nepaprastas... „Pasaka apie auksinį gaidelį“ – spalvingas ir intriguojantis pasakojimas.

2000 | 2017-06-07 | 3885

Senosios animacijos skrynelėje – multiplikacinis, muzikinis filmukas ,,Pasaka apie popą ir jo tarną baldą“. Daug linksmų dainelių papasakos istoriją, kaip popas tarno ieškojo, kuris jam darbus padėtų nudirbti. Ir suranda – darbštų ir vikrų jaunikaitį, kuris pelno visų simpatijas, visų, išskyrus – paties popo. Taip gerai tam tarnui sekasi, kad popas kailyje nesitveria. Ir sugalvoja popas tarnui neįveikiamą darbą, išbandymą paskirti. Tokio darbo dar niekas nėra gavęs! Reikės iš velniu duoklę surinkti. Kaip gi seksis gerajam tarnui, kokią išeitį jis sumanys? Ar popui pavyks tarno nusikratyti? Pažiūrėkit, vaikai, ir pamatysit...

2000 | 2017-06-07 | 3222

Filmuke „Nepaprastos rungtynės“ pasakojama apie žaislų parduotuvės senbuvių futbolo rungtynes su naujokais – aukščiausio lygio futbolo komanda. Filmukas moko, jog negalima per gerai apie save galvoti, laikyti save aukštesniais už kitus. Filmuko pabaigoje senbuvių komanda laimi žaidimą, tai žiūrovams parodo, kad su draugų palaikymu, sąžiningai siekiant savo tikslo, viskas įmanoma, o sukčiaujantiems pasipūtėliams visada baigiasi nekaip, tad privalu būti sąžiningiem, draugiškais, pasitikėti savo jėgomis, bet nepervertinti savo galimybių.