Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2014 | 2017-06-09 | 3689

Aprašymas: Ar pamenate, kaip prieš pora metų Gerda, jos augintinis šeškas ir trolis Ormas vyko į Šiaurės ašigalį, kad nugalėtų piktąją Sniego karalienę ir išlaisvintų savo brolį Kajų? Po daugybės pavojingų nuotykių, kovų ir sunkumų jiems pavyko. Sesuo ir brolis, lydimi ištikimųjų draugų, laimingi sugrįžo į namus. Tiesa, trolis Ormas su vaikais negrįžo. Jis pasuko į savo namus – į trolių karalystę. Grįžęs namo, Ormas pateko ne į linksmą ir džiugiai nusiteikusią trolių bendruomenę, iš kokios išvyko, bet į šalčio sukaustytą karalystę. Vargšai troliai nenutuokia, kaip kovoti su stichija, tačiau Ormas pamažu ima įtarti, kad žvarbus šaltis – toli gražu ne gamtos išdaigos. Trolių valdovas pažada princesės ranką ir karalystės sostą tam, kas išvaduos trolių žemę nuo stingdančio speigo. Ormas supranta, kad išmušė jo valanda. Užsivilkęs geriausius šarvus, surinkęs pačių drąsiausių (nors rinktis tenka iš pačių bailiausių) trolių pulką, Ormas iškeliauja ieškoti nelaimės priežasties – pirmoje dalyje nugalėtos, tačiau vis dar kažkur savo piktas išdaigas krečiančios Sniego Karalienės. Ormas pasiryžęs šią užduotį atlikti vienas, tačiau kam reikalingi tikri draugai, jei ne tam, kad ištiestų pagalbos ranką? Gerda ir Kajus prisijungia prie Ormo, kad dar kartą visi drauge stotų prieš paslaptingąjį šalčio valdovą.

2000 | 2017-06-07 | 3669

Senosios animacijos filmukas Vilkas ir siuvėjas. Tai filmukas apie išmintingą siūvėja pastatytas pagal lietuvių liaudies pasaką. Senosios animacijos istorija pasakoja kaip siūvėjas vienas pergudravo jį besikesinantį suėsti vilką, o vėliau net visą vilkų bandą. Filmukas parodo, kad gudrumu gali nugalėti net didžiūlę gaują priešų ir likti sveikas kaip ridikas.

2000 | 2017-06-09 | 4399

Aprašymas: Dviem avantiūristams į rankas pakliūva žemėlapis, kuriame nurodytas kelias į pasakišką turtų miestą, Tulio ir Migeliui atrodo, jog išsipildė visos jų svajonės. Tačiau draugužių džiaugtasi per anksti – lobius dar reikia surasti. O tai gana nelengva, tupint garsiojo ispanų konkistadoro Korteso laivo triume.

2009 | 2017-06-09 | 4022

Aprašymas: Šioje pasakoje Snieguolė – nepareiginga mergina, savo karališkas pareigas iškeitusi į pasilinksminimus su Raudonkepuraite bei kitomis draugėmis, triukšmingus vakarėlius ir kitokias linksmybes. Jos mama karalienė mirė Snieguolei būnant dar visai mažai, tad karalius, jos tėvas, nusprendžia vesti dar kartą ir taip vėl apsupti Snieguolę motiniška šiluma. Tačiau karaliaus išrinktoji Ledi Vein pasirodo esanti karalystę valdyti siekianti ragana intrigantė. Snieguolė tampa kliūtimi jos klastingų planų įgyvendinimui, tad Ledi Vein apgaule išvaro ją iš tėvo namų. Kartu su Septyniais Nykštukais atstatydama Trijų Paršiukų namus, Snieguolė pagaliau išmoks padėti kitiems bei pradės vertinti ją supantį gėrį. Kartu su paslaptingaisiais herojais Mambo ir Manku Snieguolė įrodys, kad sugeba valdyti karalystę bei išardys karaliaus ir klastingosios raganos vestuves, taip atstatydama gėrio ir blogio pusiausvyrą.

2022 | 2017-06-09 | 3831

Lietuviškai įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Sezono hitas!“ lokys liūdi, kad jo muzika nesužavėjo gražiosios lokės. Maša, žinoma, sugalvoja, kaip ištaisyti situaciją, tačiau niekas nenori tikėti, kad jos išmonė gali baigtis gerai. Serijoje „Sezono hitas!” vaikai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks mažajai nenuoramai įtikinti žvėris prisijungti prie jos roko grupės.

2030 | 2018-07-24 | 3915

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

2000 | 2017-06-07 | 3797

Filmukas Kaip šuniukas mokėsi plaukti. Gyveno pievoje mažas šuniukas. Jis žaidė bėgiodamas su peteliške ir atbėgo prie vandens. Tačiau šuniukas nemokėjo plaukti. Gulbinas bandė šuniuką išmokyti plaukti, bet sužinojęs kad letenos be plėvelių, pasakė jog nepavyks. Vėliau šuniukas prašė vėžio, lydekos, bet vis kažko trūko, visi aiškino kad jis nesiimtu to kas jam nedera. Bet galu gale šuniukas įšoko į vandenį, pats išmoko plaukti ir tapo laimingas :)

2030 | 2018-07-24 | 3503

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

1998 | 2017-06-09 | 3862

The Wise Little Hen išleistas 1934 m.

2022 | 2017-06-09 | 3775

Filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Kai visi namuose“ lokio atskris aplankyti jo užaugintas mažasis pingviniukas. Tik atskridęs paukštelis mieliau laiką leis su Maša negu su lokiu. Lokys jausis labai įskaudintas, bet geraširdė mažylė sugalvos, ką daryti, kad jos draugas ir vėl jaustųsi reikalingas. Serijoje „Kai visi namuose“ vaikai pamatys, kokių smagių žaidinimų herojams prigalvos nenuorama Maša.

2000 | 2017-06-07 | 3837

Senosios animacijos filmukas Besotis. Filmukas apie besotį Kuzia. Tai katinas kuris gyveno ir mėgo smaguriauti namuose begėdis. Net nuo knygos viršelio kiškučio tortą vagia. Taigi visi žvereliai sugalvojo pamokyti neklaužadą katiną, kuris tuo metu vartėsi prie radiatoriaus. Ar jiems pavyko sužinosite šiame linksmame filme ir suprasite kas atsitinka besočiams :)

2000 | 2017-06-07 | 3897

„Galiūnų košė“ yra senosios animacijos filmukas vaikams apie berniuką vardu Mitia, kuris labai nemėgsta valgyti košės ir bando nuo to išsisukti. Šią košę labai mėgsta berniuko draugai, nes ji nėra paprasta. Tai-galiūnų košė. Draugai pasakoja istorijas,kada košė jiems padėjo tapti stipriems ir išsigelbėti iš pavojų. Mitia neturėjo kaip pasigirti savo jėgomis,nes jis nevalgė košės, tačiau supratęs tai,iškart ją pamėgo. Filmukas parodo,jog norint užaugti dideliems ir stipriems reikia nuolat valgyti košes, būti drąsiems ir ryžtingams.

2006 | 2017-06-09 | 3946

Aprašymas: Giliai Antarktidos širdyje, nuostabiame Imperatoriškųjų pingvinų pasaulyje, kur kiekvienas savo sielos draugą suranda dainuodamas, gimsta pingvinukas, negalintis dainuoti. Mažasis Bambeklis yra gimęs šokti… čečiotką! Ir net labai gerai! Nors Bambeklio mama Norma mano, kad tai labai mielas įprotis, jo tėtis Memfis sako, kad tai „labai nepingviniška“. Be to, jie abu puikiai žino, kad pingvinas, neturintis savo širdies dainos, gali niekuomet nesurasti tikrosios meilės. Kaip dažnai gyvenime atsitinka, geriausia Bambeklio draugė Glorija yra šauniausia dainininkė visoje apylinkėje. Bambeklis ir Glorija puikiai sutaria nuo tada, kai abu vos išsirito iš kiaušinių, tačiau ir ji dabar labiausiai domisi ir yra visa galva pasinėrusi į hip-hopo pamokas. Bambeklis tiesiog yra kitoks, ir tai ypač į akis krenta Nojui, griežtajam Imperatoriškųjų pingvinų šalies vadui, kuris vieną dieną išvaro mažąjį Bambeklį iš Imperatoriškųjų pingvinų bendruomenės. Pirmą kartą vienas atsidūręs toli nuo namų, Bambeklis sutinka būrį visai kitokių pingvinų, besivadinančių Adely draugais. Vadovaujami Ramono, pingvinai iš karto susižavi Bambeklio šokio judesiais ir pakviečia sudalyvauti jų vakarėlyje. Adely šalyje Bambeklis susidraugauja su linksmuoliu Lovelasu Guru ir krūva kitų pingvinų, su kuriais leidžiasi ieškoti nuotykių po didžiulę ir nuostabiai baltą Antarktidą. Patyrę keletą epinių nutukimų, jie sau ir kitiems įrodo, kad tik būdamas toks, koks esi, gali būti svarbus ir reikalingas pasauliui.

1970 | 2017-06-09 | 3718

The Little Whirlwind.