Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 3989

Aprašymas: Tai trečia ir paskutinė filmuko dalis apie Artūro ir jo draugų nuotykius. Kokius velniškus planus Maltazardas ruošiasi įgyvendinti, norint užkariauti naują pasaulį, į kurį jis persikėlė nesažiningai. Kaip Artūras, kuris yra pasilikęs minimukų pasaulyje, išgalės nugalėti žiaurųjį Maltazardą? Artūras norėdamas išsaugoti gražios princesės Selenos meilę, pasiryžęs kovoti su Maltazardu kaip minimukų pasaulyje, taip ir realiame pasaulyje. Ar gėris nugalės blogį?

1992 | 2017-06-09 | 4505

Aprašymas: Populiariausių animacinių filmų katės ir pelės yra įmestas į vaidybinį filmą. Istorija Tomas ir Džeris bando padėti našlaitei merginai, kuri yra išnaudojama gobšių globėjų, našlaitė bando surast savo tėvą, pelės ir katino pagalba.

2030 | 2018-07-24 | 3346

Aprašymas: Kiekviena tauta turi savo literatūros paveldą, kurį bet kokia kaina stengiasi išsaugoti ir perduoti ateinančioms kartoms. Ne išimtis ir Japonija. Tekančios Saulės šalies lobynuose daugybė šedevrų, kurie visiškai nepelnytai užmiršti dulka bibliotekų lentynose. Taip bent jau buvo iki šiol. Studija „Madhouse“ nusprendė prikelti šešis žymiausius literatūros kūrinius naujam gyvenimui ir sukūrė dvylikos dalių anime, kurį pavadino Aoi Bungaku (literatūros klasika). Televizijos serijose įamžinti Osamu Dazai, Natsume Suseki, Ryunosuke Akutagawa ir Ango Sakaguchi kūriniai.

2008 | 2017-06-09 | 3823

Aprašymas: Gražuolė Alionuška eidama pas tetą į svečius netikėtai papuola į stebuklingo medžio drevę, kur paslaptinga nepažįstamoji dovanoja jai užburtus obuolius. Neįtardama obuolių magiškų galių, Aliona parneša juos į caro Dormidondo rūmus. Čia gyvena ir jos pusseserė Vseslava, be galo mėgstanti konstruoti įvairiausias mašinas bei sparnasparnius, kurių bandymu metu, vienas jos išradimas nukrinta tiesiai ant gražuoliuko muzikanto Jeriomos trobelės. Taip Aliona susipažįsta su Jerioma ir įsimyli jį. Tačiau čia įsimaišo burtai bei magija. Netyčia užkandęs užkerėtų obuolių Jerioma įsimyli ne ją, o caraitę Vseslavą. Ką darys Aliona, kad susigražintų mylimąjį?

2005 | 2017-06-09 | 4098

Aprašymas: Trys pašėlę ateiviai susipažįsta su dar labiau pašėlusiu ateiviu, vardu Iks, ir nusprendžia erdvėlaiviu leistis į kelionę užkariauti visatos. Atsitiktinai, ieškodami tualeto, ateiviai nusileidžia į Žemę ir Iks iškart suvokia – kaip tik čia jis pradės kurti savo imperiją.

1949 | 2017-11-07 | 4163

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis „netikras“. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

1984 | 2017-06-09 | 3998

Aprašymas: Nemirtingoji Tarzano legenda – filmas sukurtas pagal Edgaro Rice Burroughs romaną – istorija apie laivo avarijoje žuvusios šeimos atžalą, kurį užaugino beždžionės, o tyrinėtojai, atsitiktinai aptikę jį džiunglėse, grąžina į civilizuotą gyvenimą. Beždžionių būryje užaugusio vaikino laukia netikėti žmonių santykiai ir nepatirtas meilės jausmas. 1985 m. filmas nominuotas 3 “Oskarais” už geriausią scenarijų, grimą bei antraplanį vaidmenį.

1964 | 2017-06-08 | 4527

Režisieriaus Arūno Žebriūno filmas, sukurtas J.Nagibino novelės "Aidas" motyvais. Tai - filmas apmąstymas apie gėrį ir blogį, apie dvasinį dosnumą ir skurdumą, apie moralinę kiekvieno žmogaus poelgio vertę. Scenarijaus autoriai: Jurijus Nagibinas, A.Čerčenka ir Arūnas Žebriūnas. Operatorius Jonas Gricius.

Paskutinė atostogų diena -  (1964)

1998 | 2017-06-09 | 3743

Donald Duck Golden Egg išleistas 1941 m.

2000 | 2017-06-07 | 3415

Istorija apie meškiną kuris labai liūdėjo, kad visi turi uodegas išskyrus jį. Nuėjęs pas daktarą jis išsiprašo povo uodegos. Kaip meškinui sekėsi gyventi su uodega pamatysite filmuke, ir suprasite, kad pavydėti kitiems daiktų, kurių pats neturi, tikrai nereikia. Filmukas sprendžia labai aktualią temą lietuviškai publikai.

2010 | 2017-06-09 | 3584

Aprašymas: Klokų šeima – tai 10 centimetrų ūgio žmonės, paslapčia gyvenantys kitos šeimos rezidencijoje. Jie skolinasi įprasčiausius dalykus, kad susikurtų savo jaukius namus. Klokų gyvenimas pasikeičia, kai atsiranda jų dukra – Arietė. Arietė – mažytė, bet atkakli 14-metė, gyvenanti su tėvais nuošaliame užmiesčio sodo namelyje, to nežinant namo savininkui. Kaip ir visi maži žmogeliukai, Arietė slepiasi, nesirodo niekam akyse, išskyrus tuos rizikingus atvejus, kai reikia išlįsti iš po grindų ir „pasiskolinti“ šiek tiek menkų atsargų, tokių kaip cukraus gabalėlių iš savo šeimininkų žmonių. Bet kai dvylikametis žmonių berniukas Šonas atvyksta pagyventi į tuos namus, jis aptinka paslaptingąją namiškę. Tarp jų atsiranda graži draugystė. Tačiau, jei kas tai pastebėtų, Arietės šeima būtų išginti iš namų, ir jiems grėstų didelis pavojus.

2030 | 2018-07-24 | 3606

Aprašymas: Veiksmas vyksta fantastinėje Ginklų ir Meistrų akademijoje, Šibusene, kur Ginklo (ginklu virsti gebančios, žmogaus pavidalą turinčios būtybės) ir Meistro (Ginklo valdytojo) komandos stengiasi išvalyti pasaulį nuo blogio jėgų, rinkdamos apleistas demoniškas sielas, o kai surenka 99-ias ir sumedžioja vieną raganą, gali paversti Ginklą į Mirties Dalgį. Tačiau akivaizdu, kad tai tik šoninis scenarijus, nes sielų čia vartojama gana nedaug, užtat veiksmo ir švelniosios erotikos (ecchi) čia kiek nori!

2030 | 2018-07-24 | 3160

Aprašymas: Simono katė (angl. Simon’s Cat) yra trumpos animacinės serijos apie išdykusią ir linksmai besimaivančią baltą katę ir jo savininką Simoną.

1986 | 2017-06-09 | 4085

Aprašymas: Labirintas (angl. Labyrinth) – įžymus Amerikos lėlių teatro kūrėjas Jimas Hensonas sukūrė fantastinį nuotykių filmą, kuriame netrūksta humoro bei keistų personažų. Istorija prasideda tada, kai palikta viena namuose 15-metė Sara (akt. Jennifer Connelly) turi prižiūrėti savo mažąjį broliuką Tobį (akt. Toby Froud). Deja, kūdikis tiek verkia, jog paauglė nusprendžia paskaityti jam pasaką prieš miegą. Staiga iš fantazijų pasaulio išnyra Goblinų karalius (prieš kelias dienas iškeliavęs į aną pasaulį legendinis dainininkas bei aktorius – David Bowie), kuris pagrobia Saros mažąjį broliuką ir nusigabena jį į pilį, stovinčią labirinto viduryje. Sara privalo įveikti labirintą per 13 valandų ir išgelbėti brolį iki vidurnakčio, nes kitu atveju – Tobis pavirs goblinu. Norint išgelbėti brolį, Sarai tenka įveikti daugybę šiurpių iššūkių ir susidraugauti su keisčiausiais personažais. Taip pat įspūdingais specialiais efektais „Labirintas“ prilygsta naujausiems fantastikos filmams. Filmas išsiskiria ne tik keistų, intriguojančių personažų gausybe, įdomiais fantastikos elementais, bet ir šmaikščiu humoru, kuris privers nusijuokti kiekvieną.

2030 | 2018-07-24 | 3747

Aprašymas: Nenugalimieji (angl. Justice League) – JAV animacinis serialas. Nenugalimųjų komandos (Nuostabiosios, Supermeno, Betmeno, Džono, Šviesos žmogaus, Žaibo ir Apuokės) nuotykiai ir kovos su blogio jėgomis.

2011 | 2017-06-09 | 3725

Aprašymas: Kiekvieno vaiko namuose esantis elfas labai svarbus. Jis nuo ryto iki vakaro stebi, kaip elgiasi tuose namuose gyvenantys mažyliai, o naktį, kai visi užmiega, elfas išskrenda į Šiaurės ašigalį ir pateikia Kalėdų Seneliui ataskaitą apie jo stebimų vaikų poelgius. Elfas Čipis iš Kalėdų Senelio gauna pirmąją užduotį. Ji nebus labai paprasta, nes Senelis prasitaria, kad jam paskirtas berniukas Teiloras apniktas „netikėjimo“ viruso. Netikėjimo Kalėdomis, netikėjimo Kalėdų Seneliu. Ar pavyks mažajam elfui grąžinti Kalėdų dvasią ir magiją į Teiloro širdį bei namus? O gal net pasiseks suorganizuoti susitikimą su garbiuoju Kalėdų Seneliu ir įrodyti, kad jis tikrai yra?

1998 | 2017-06-09 | 3774

Donald Duck Donald gets drafted išleistas 1942 m.