Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1953 | 2017-06-09 | 3941

Aprašymas: Legendinės sero Jameso Matthew Barrie knygos Piteris Penas ekranizacija moko neskubėti užaugti, pasakoja apie nepakartojamą vaizduotės pasaulį ir apie nuostabius dalykus, kurie nutinka tik vaikystėje. Vieną naktį pro atvirą Londone gyvenančių Darlingų langą pas tris vaikus atskrenda žaliasis Piteris Penas. Tai stebuklingas skrajojantis berniukas, kuris neturi mamos ir negali užaugti. Jis įkalba visus tris vaikus – Vendę, Džoną ir Maiklą – keliauti į amžinos vaikystės, į Niekados šalį. Ši šalis tikrai stebuklinga: čia skrajoja tūkstančiai fėjų, piratai grasina sugauti Piterį Peną, undinės žaidžia vandens burbulais, o Vendė tampa mama, kurios Niekados gyventojai nėra turėję.

1997 | 2017-06-09 | 4086

Aprašymas: Šimtas metų po Drakonų kova GT nuotykių, visi herojai jau nebegyvi išskyrus Pan, Son Goko anūkę. Pan turi anūką vardu Jaunėlis Gokas, nors jis ir neturi tos narsos kurią turėjo jo proprosenelis. Pan ištinka širdies smūgis, Jaunėlis Gokas tiki, kad gali ją išgelbėti surinkęs drakono rutulius.

2030 | 2018-07-24 | 4299

Aprašymas: Pinkis ir Makaulė (angl. Pinky and the Brain) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie protingą pelę Makaulę ir kvailą jo draugą Pinkį, kurie kiekvieną naktį siekia užvaldyti pasaulį… Kiekvienos serijos pabaigoj Pinkis klausia: “Makaule, o ką mes veiksime kitą naktį?”, o Makaulė atsako: “Kaip ir kiekvieną naktį, Pinki, bandysime užvaldyti pasaulį”.

2012 | 2017-06-09 | 3647

Aprašymas: Popierinis žmogus – „Disney“ studijos trumpo metražo animacinis filmas. Istorija paprasta, žaisminga ir trunkanti vos keletą minučių. Tai apie vyrą, kuris iš pirmo žvilgsnio įsimyli moterį, o ši, netikėtos akimirkos dėka, ima ir dingsta iš įsimylėjėlio akiračio tol, kol galiausiai jis ima ir sutinka ją vėl. 85-oje Oskarų teikimo ceremonijoje „Popierinis žmogus“ nominuotas geriausio trumpo metražinio filmo kategorijoje.

2030 | 2018-07-24 | 3536

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

1998 | 2017-06-09 | 3557

Donald Duck Donald's Camera išleistas 1941 m.

2017 | 2017-06-09 | 4081

Aprašymas: Tėvams į namus parsinešus naujagimį, Timo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis – visas dėmesys sutelktas tik mažajam broliukui. O šis ne iš kelmo spirtas – kostiumu pasipuošęs mažylis kalba suaugusiojo žmogaus balsu (žinoma, tėvai apie tai net nenutuokia), ir vykdo slaptą misiją – atsikratyti visų šunyčių. Pasirodo, šie yra ne tokie jau nekalti, kokiais dedasi. Mieli padarėliai yra pasiryžę užkariauti pasaulį. Ir Ponas kūdikis paskelbia jiems karą, tačiau be vyresniojo brolio pagalbos jų įveikti jis negalės. Sukandęs dantis Timas ryžtąsi padėti broliui, bet tik su sąlyga, kad įvykdęs misiją – kūdikis paliks jų namus. Nuotykiai prasideda!

2030 | 2018-07-24 | 3265

Aprašymas: Karasuma Yoichis – stiprus, jaunas Samurajus gimęs ir užaugęs kalnuose. Vieną dieną jo tėvas nusprendžia išsiųsti jį į miestą, kad apsistotų pas keturias Ikarugų seses, kad gautų reikiamos patirties, bet kelionė į civilizaciją nesisekė kaip tikėjosi. Jis ne tik vėlavo susitikti su seserimis, bet buvo išvadintas iškrypėliu ir sugebėjo būti suimtas du kartus! Dabar gyvendamas Ikarugų Doje su Ibuki, Ayame, Kagomi ir Chihaya Yoichis turi pritapti naujame gyvenime mokykloje ir išgyventi gana žiaurias Ibukės „treniruotes“. Mokykloje susiranda varžovą/priešininką „mokyklos chuliganą“ Wakizuką ir paslaptingą kaukėtą žmogų, kuris nori užmušti Yoichį. Panašu, kad Yoichio gyvenimas mieste nebus lengvas.

2000 | 2017-06-09 | 3797

Aprašymas: Tai dar viena garsiojo Mikės Pūkuotuko ir jo draugų Paršelio, Triušio ir Tigriuko, Asiliuko linksmų nuotykių dalis. Šį kartą pagrindinis filmo herojus yra Tigriukas.

1991 | 2017-06-09 | 4146

Aprašymas: Kiekviename mieste yra namas, apie kurį pasakojami siaubingi dalykai. Suaugusieji kalba apie jį pašnibždomis, o kaimynų vaikai aplenkia kaip įmanoma didesniu lanku. Nuo tokių namų dvelkia vėsa bei mirtimi. Ir vargu ar atsirastų drąsuolis, kuris, net ir susiląžinęs, išdrįstų priartėti prie šios baisios vietos nakties glėbyje. Tačiau atsitiko taip, kad vienąsyk pats paprasčiausias dešimtmetis berniukas peržengė šio namo slenkstį. Košmarą, kurį herojui teks patirti, sunku nupasakoti žodžiais.

1986 | 2017-06-09 | 4090

Aprašymas: Labirintas (angl. Labyrinth) – įžymus Amerikos lėlių teatro kūrėjas Jimas Hensonas sukūrė fantastinį nuotykių filmą, kuriame netrūksta humoro bei keistų personažų. Istorija prasideda tada, kai palikta viena namuose 15-metė Sara (akt. Jennifer Connelly) turi prižiūrėti savo mažąjį broliuką Tobį (akt. Toby Froud). Deja, kūdikis tiek verkia, jog paauglė nusprendžia paskaityti jam pasaką prieš miegą. Staiga iš fantazijų pasaulio išnyra Goblinų karalius (prieš kelias dienas iškeliavęs į aną pasaulį legendinis dainininkas bei aktorius – David Bowie), kuris pagrobia Saros mažąjį broliuką ir nusigabena jį į pilį, stovinčią labirinto viduryje. Sara privalo įveikti labirintą per 13 valandų ir išgelbėti brolį iki vidurnakčio, nes kitu atveju – Tobis pavirs goblinu. Norint išgelbėti brolį, Sarai tenka įveikti daugybę šiurpių iššūkių ir susidraugauti su keisčiausiais personažais. Taip pat įspūdingais specialiais efektais „Labirintas“ prilygsta naujausiems fantastikos filmams. Filmas išsiskiria ne tik keistų, intriguojančių personažų gausybe, įdomiais fantastikos elementais, bet ir šmaikščiu humoru, kuris privers nusijuokti kiekvieną.

2030 | 2018-07-24 | 4769

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2000 | 2017-06-07 | 3565

Karališkieji kiškiai - filmukas apie išpuikusią princesę, kuri užsigeidė šimto gyvų kiškių. Karalius, vykdydamas princesės valią, nusamdė piemenį, kuris ganytų karališkuosius kiškius. Piemeniu tapo geraširdis jaunuolis Hansas, kuris pakeliui į karalystę sutiko į bėdą patekusią senelę ir ištiesė jai pagalbos ranką. Už tai senelė Hansui padovanojo stebuklingą lazdelę, kurią piktų kėslų ir apgaulės būdu karalius iš jo išvyliojo. Tačiau nesąžiningam karaliui nepavyko įgyvendinti savo piktų planų. Hansas atgavo stebuklingą lazdelę, o karalystės gyventojai liko it musę kandę. Pažiūrėkite šią nepaprastai įdomią istoriją, kuri labai aiškiai parodys, kad melo kojos trumpos, o už gerą širdį atlyginama su kaupu.

1980 | 2017-06-09 | 3864

Aprašymas: Mūsų mylimas veikėjas, Batuotas Katinas Pjeras pakliūna į laukinius vakarus. Šiuose laukiniuose kraštuose romantika atsiskleidžia su nesuskaičiuojamais pavojais, o drąsa ir veikėjų gerumas užgožia piktų nusikaltėlių piktadarystes. Netikėtai Pjeras ir jo naujas draugas Džimis atsiduria mažame miestelyje, kur valdžia užgrobė pinigų padirbinėtojai. Negi Pjeras galėtų ramiai žiūrėti, kaip piktadarys akivaizdžiai atlieka savo juodus darbelius! Mūsų veikėjas kartu su pelių indėnų gentimi susidoros su piktadariaus.

1998 | 2017-06-09 | 3816

Donald Duck Lucky day išleistas 1939 m.

2000 | 2017-06-07 | 3782

Senosios animacijos filmukas vaikams Baltoji pelytė. Filmukas apie baltają pelytę. Pelytes sugalvojo žaisti slėpynių. Tačiau buvo viena baltoji pelytė, kurią visada surasdavo pirmą, dėl to ji labai liūdėdavo, nes buvo kitokia nei visos kitos pelytės. Vėliau išmoko kepti pyragus taip kaip kepė jos mama, nors pati ir nemokėjo. Pelytė buvo geraširdė, padėdavo tai vienam tai kitam ir labai stengdavosi nors ir nemokėdavo. Vėliau dėl savo geros širdies susirado draugų, kurie pripažino ją tokia kokia ji yra. Filmukas moko būti savimi ir padėti kitiems.

2022 | 2017-06-09 | 3682

Epizode „Skrybėlė“ lokys kovos su viską graužiančiu vabaliuku. Na o mažoji Maša tuo metu atras magišką skrybėlę, kuri paverčia mergaitę nematoma. Galima įsivaizduoti, kaip ji išgąsdins visus miško gyventojus. Serijoje „Skrybėlė“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip galiausiai skrybėlė pasitarnaus sugaunant nenaudėlė vabalą.