Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1997 | 2017-06-09 | 4065

Aprašymas: Per kalvas ir iš toli… rinksis dideli maži… Mažyliai dievina gyvūnus. Jiems patiks stebėti, kaip gerai pažįstami teletabiai išdykauja su linksmais gyvūnėliais. Vieną kartą teletabių šalyje pasirodo mažas ėriukas. Tačiau mažasis ėriukas labai jau liūdnas. Jis nudžiuga tik tuomet, kai į teletabių šalį atvyksta jo draugas – kitas mažas ėriukas. Tinkis Vinkis linksmai klausinėja: „Kaip gyveni, Rudoji karve?“. Po ir kiti teletabiai išvysta nuostabiai gražų drugelį, o Dipsis teletabių šalyje sutinka be galo draugišką šuniuką. Kai pradeda suktis stebuklingas vėjo malūnėlis, teletabiai išvysta tikrus vaikus, kurie žaidžia su milžinišku drambliu ir mažaisiais pingvinukais, su gulbių šeimynėle ir linksmais šunyčiais.

2005 | 2017-06-09 | 4193

Aprašymas: Archeologė ir šaunioji seklė Velma dabar yra Egipte ir ruošiasi dalyvauti restauruoto sfinkso, paslaptingos mitinės būtybės su žmogaus galva ir liūto kūnu, atidengimo ceremonijoje. Kaip tik ten ji visai netikėtai atras slaptą kapą, kuris priklausė pačiai Kleopatrai! Tačiau saugokitės senovės faraonų prakeiksmo: „Nilas išseks, dykuma pakils ir visi išdrįsę įeiti bus paversti akmenimis!“ Žinoma, tai nesustabdys Skūbio Dū ir jo komandos! Jie eis į vidų ir ras dar baisesnių dalykų – prakeiktą nemirusiųjų armiją! Taigi, patogiai įsitaisykite ir stebėkite nuostabiausius Skūbio Dū nuotykius!

2022 | 2017-06-09 | 3702

Linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Fokus – pokus“ vaikučiai pamatys, ką lietingą dieną veikia Maša ir lokys. Lokys svajoja ramiai paskaityti, o mažoji nenuorama užsiiminėja burtai. Keičia lokio daiktų dydžius, erzina draugą su šluota, net išsiburia daugybę triušių lokio amuose, kol galiausiai fokusai priveda prie to, jog dingsta pats lokys. Serijoje „Fokus – pokus“ mažieji žiūrovai išvys, kuo baigėsi Mašos magija lietingą dieną.

2004 | 2017-06-09 | 3774

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Thomas Edison ir Alexander Bell.

2030 | 2018-07-24 | 4205

Aprašymas: Paslaptinga, mirti sėjanti epidemija ritasi per pasaulį, naikindama gyvybes, negana to mirę nuo šios ligos tampa gyvaisiais numirėliais, zombiais. Japonijoje, keli Fujimi Vidurinės mokyklos mokiniai ir mokyklos seselė susivienijo tam, kad nugalėtų save ir įstengtų išgyventi šią siaubingą žmonijos apokalipsę. Viskas prasidėjo po to, kai vienas mokytojas buvo įkastas užkrėstojo bandančio prasibrauti pro mokyklos vartus, neilgai trukus įkastasis tapo vienu iš infekuotųjų ir ėmė pulti kitus mokytojus, kurie po įkandimų taip pat užsikrėtė. Taip prasidėjo žaibiškai kruvina grandininė reakcija, kurios pasekoje visą mokyklą užliejo nevaldoma kraujo ir žiaurumo banga. Išgyventi pavyko tik tiems, kas nepasidavė bandos instinktui ir elgėsi apgalvotai, taip išvengdami įkandimų. Dabar jie tik maža grupelė bandanti išgyventi dideliam kraujo ištroškusiame pasaulyje…

2030 | 2018-07-24 | 3376

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2000 | 2017-06-07 | 3826

Karpuša - itin nuotaikingas ir tuo pat metu graudus filmukas apie senelį ir senelę, kurie ramiai gyveno su savo karvute, kol netikėtai pas juos atklydo jaunuolis Karpuša. Karpuša pasirodė pačiu laiku - kuomet senelis buvo įkritęs į šulinį. Jis ištraukė senelį iš šulinio ir ėmėsi pačių įvairiausių ūkio darbų. Deja, Karpuša pasirodė esąs tikras nevykėlis. Prie ko tik prisilietė - viskas griuvo. Filmukas sukelia dviprasmiškus jausmus, mat Karpuša, nors ir nevykėlis, buvo be galo geros širdies jaunuolis.

1992 | 2017-06-09 | 4527

Aprašymas: Populiariausių animacinių filmų katės ir pelės yra įmestas į vaidybinį filmą. Istorija Tomas ir Džeris bando padėti našlaitei merginai, kuri yra išnaudojama gobšių globėjų, našlaitė bando surast savo tėvą, pelės ir katino pagalba.

2012 | 2017-06-09 | 3751

Aprašymas: Keletą savaičių iki didelės aviacijos šventės jaunasis naikintuvas SU-27 vardu Karžygys, įstoja į lėktuvų-korifėjų mokyklą, kur ruošiasi varžyboms. Bet, sutikęs ir iki ausų įsimylėjęs nuostabiąją Perkūniją, Karžygys apleidžia pamokas, nė neįtardamas, kad ji – piktojo naikintuvo vardu Griaustinis pagalbininkė, kuris siekia susidoroti su Karžygiu… Ar pavyks Karžygiui užkariauti Perkūnijos širdį? Ar suspės sujaukti klastingus Griaustinio planus? Ir svarbiausia – kas taps aviacijos šventės nugalėtoju?

2012 | 2017-06-09 | 4014

1985 | 2017-06-09 | 4040

Trečioje senosios animacijos filmuko „Mauglis“ serijoje „Paskutinė Akelos medžioklė“ - Mauglis jau didelis, tačiau dar per silpnas susigrumti su visais pavojais. Padedamas smauglio Ka žmonių vaikas gauna peilį, bet greitai sužino, kad tai nėra galingiausias ginklas džiunglėse. Na o Šarchanas stengiasi išstumti senąjį Akelą iš vado posto. Vienintelis Mauglis radęs raudonąją gėlelę gali pagrasinti Šarchanui ir atkurti griūvančią džiunglių tvarką. Epizode „Paskutinė Akelos medžioklė“ vaikai ir jų tėveliai dar kartą įsitikins Mauglio narsa ir pasiaukojimu savo broliams – džiunglių žvėrims.

2030 | 2018-07-24 | 3609

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

1997 | 2017-06-09 | 5929

Aprašymas: Astridos Lindgren vienos žinomiausių istorijų apie mergaitę Pepę Ilgakojinę, kurios tėvą, laivo kapitoną pasiglemžė jūra. Ji gyvena viena dideliame name, turi arklį bei bezdžionėlę. Susidraugauja su kaimynystėje gyvenančiais dviem vaikais ir su jais patiria begales smagių nuotykių.

Pepė Ilgakojinė - Pippi Longstocking (1997)