Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 3898

Aprašymas: Vieną gražią dieną moksleivis prie upės aptinka keistą akmenį, už kurio sugebėjo užkliūti net du kartus, kurį galiausiai panoro atkasti ir kuriame netikėtai atranda užspaustą Kappa (mitologinis japonų vandenis). Moksleivis vardu Koiči yra net labai gerai išauklėtas vaikas ir priima vandenį į draugišką šeimą. Nuo to visa istorija ir prasideda kai vandenis, jau pavadintas kaip Kū, užmezga kontaktą su žmonėmis ir prasideda abipusis tyrinėjimas.

2000 | 2017-06-09 | 3570

Šioje mėlynųjų nykštukų serijoje Pameistrys „ žiūrėsime apie Kerėplą. Tai smurfas kurio niekas nemėgo jis norėjo būti pameistriu tačiau dėde smurfas jo nepriėmė. Šis nelaimėlis nykštukas pavogs stebuklingą receptą iš Gargamelio ir netyčia pasivers į bjaurų žalią padarą. Gargamelis jį sučiups. Tada ir pamatysite jog iš tiesų smurfai labai myli vieni kitus ir nepaliks mažojo Kerėplos bėdoje. Graži draugystės istorija šiame animaciniame filmuke vaikams.

1961 | 2017-06-07 | 4371

Filmukas vaikams Čipolinas. Čipolino nuotykiai. Legendinis filmukas apie Čipoliną patiks visiems vaikams. Tai pasakojimas apie šalį, kurią valdo rūstus ir negailestingas princas Citronas, jo padejėjas Senjoras Pomidoras ir pasipūtelės Vyšnios. Šalyje gyvena drasuolis Čipolinas, kuris nusprendžia pasipriešinti neteisybei ir su draugų pagalba atkovoti laisvę ir teisingumą šalyje. Kaip jam sekėsi pamatysite šiame pamokančiame animaciniame filme.

2022 | 2017-06-09 | 3742

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.

1990 | 2017-06-09 | 4262

Aprašymas: Tai antrasis Drakonų kova Z filmas. Daktaras Wheelo prikėlė savo smegenis antram gyvenimui roboto kūne ir dabar trokšta perkelti jas į pasaulio stipriausio kario kūną. Gokas, Gohanas ir Krilinas pradeda kovoti su Wheelo ir bando išgelbėti savo draugus.

2000 | 2017-06-07 | 3942

„Berniukas iš Neapolio“ – dar viena graži pasakaitė iš senosios animacijos lobyno. Tai labai nuotaikinga pasaka su grakščiu muzikos skambesiu. Tai jaudinanti istorija apie skurdą ir svajones, jų išsipildymą. Pasaką „Berniukas iš Neapolio“ galima pavadinti nepaprasta, mat joje iš tiesų vyksta stebuklai. Kokie? Norint sužinoti, reikia pažiūrėti šį senosios animacijos filmuką, kuris patiks ne tik vaikams.

2000 | 2017-06-09 | 3787

Serijoje Mažas ūkis bėda piktasis burtininkas Gargamelis vis dar kuria planus kaip sučiupti smurfus. Na o jie ir vėl patiria nuotykius. Vienas iš smurfų randa keistą mielą padarėlį-pūkį. Aišku jis neklauso dėdės ir slapčia parsineša pūkį namo. Mėlynieji personažai nė nenutuokia kokie netikėtumai jų laukia. Pūkis ne šiaip minkštas padarėlis. Jis keistai pasidaugina ir dabar tokių kamuolėlių begalės. Šioje stebuklingoje girioje viskas įmanoma. Stebuklai vyksta akimirksniu bet gudrieji smurfai suras išeitį.

2030 | 2018-07-24 | 3646

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2016 | 2017-06-09 | 4028

Aprašymas: Ar gali išgelbėti galaktiką, būdamas neįspūdingo dydžio pūkuotu nutrūktgalviu svajokliu? Žinoma, kodėl gi ne, jei turi patikimą miniatiūrinį draugą robotą, kurio galvoje sutalpintas milžiniškas kiekis informacijos. Robotas Klankas – gamybos klaida, su giliu moralės jausmu. Ak taip, ir dar reikalinga visa komanda kosminių reindžerių, pasiruošusių atremti piktadario Dreko armiją – kapitonas Kvarkas, įsimylėjęs savo paties herojaus legendą, sumanioji ir karingoji Kora, galaktikos reindžerių kumštis Braksas – nedaug smegenų, bet didelė atvira širdis. Populiarių videožaidimų serijos pagrindu sukurtas veiksmo komedijos animacinis filmas – seniai lauktas žaidimo gerbėjų visame pasaulyje. Charakteringi tipažai, galaktikos gelbėjimo misija ir svarbūs kiekvieno paauglio gyvenime klausimai, nagrinėjami pakeliui – draugystė, heroizmas, kaip svarbu atrasti savo identitetą. Solana galaktikos užkampioje planetoje gyvena paskutinis iš savo padermės lombaksas Račetas – impulsyvus, vikrus, tikras veiksmo herojus. Išgyvenimo gudrybių jis išmoko gatvėje, o mechaniko amato – savo mokytojo garaže. Nepaisant ugningos prigimties, Račetas viduje yra svajoklis, šventai tikintis, kad jam visatoje yra skirta ypatinga dalia. Susidūręs su smalsiuoju robotu Klanku, Račetas sužino apie visoms galaktikos planetoms gresiantį pavojų ir pasiryžta jungtis prie kosminių reindžerių komandos. Misiją apsunkina garbėtroška kapitonas Kvarkas, per savo godumą įsitraukiantis į galaktikos sunaikinimo planą. Bet Kvarkas nėra blogas, tik tuščiagarbis ir kvailas.

2030 | 2018-07-24 | 3118

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2030 | 2018-07-24 | 3200

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2030 | 2018-07-24 | 3534

Aprašymas: Betmenas (angl. Batman) yra JAV animacinis serialas, kuris pristato DC Comics superherojų Betmeną. Serialą sukurti paskatino Tim Burton filmai Batman ir Batman Returns, Frank Miller komiksų knyga Batman: The Dark Knight Returns, bei visuotinai pripažinta Supermeno animacija, pateikta Fleischer Studios 1940 m.

2000 | 2017-06-09 | 4085

„Na, palauk!“ animacija ne vienerius metus skleidžia puikią nuotaiką. Serija „Vasarnamio bendruomenė“ patiks ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Filmuke pamatysite, kaip klostosi pikti vilko planai. Ar pavyks jam įsibrauti į kiškio kiemą? Ir kuo baigsis gaudynės motoroleriu? Pažiūrėję šią „Nu, pogodi!“ seriją liksite sužavėti, o šypsena bus iki ausų.

1989 | 2017-06-09 | 4280

Aprašymas: Mirties zona – pats pirmas Drakonų kova Z filmas. Čia pasakojama, kaip Garlikas, demonų pasaulio valdovas, žemėje bando surinkti visus drakono rutulius. Jo sėbrai pamatę, kad Gohanas turi rutulį ant kepurės, atneša jį Garlikui. Jis pastebi, kad Gohanas yra stiprus ir nusprendė jį treniruoti ir auginti. Bet staiga Gohanas suvalgo kažkokį vaisių ir pasidaro girtas. Sėbrai puola jį gaudyti, o kaip tik tuo metu pasirodo Gokas su savo draugais. Ar Songokas ir jo draugai sugebės atsilaikyti? Ar žemė netaps mirties zona?

2000 | 2017-06-07 | 3680

Kelio pasaka – klasikinės senosios animacijos filmukas vaikams. Mėlynasis automobiliukas – drausmingas eismo dalyvis, praleidžia ir vyresnius, ir jaunesnius. Kol patenka į bėdą, niekas jam nepadeda, tik viena mašinytė sustoja pagelbėti. Šią pasaką galite žiūrėti online lietuviškai. Mėlynasis automobiliukas ją įsimyli. Kelio pasaka mus pamoko apie meilę, kokia ji gali būti stipri, nepaisant visų gyvenimo negandų.

2000 | 2017-06-07 | 3915

Senosios animacijos filmukas Kaip grybai su žirniais kariavo. Juokingas ir šmaikštus filmukas pasakoja apie karalių Baravyką, jo karalaitę ir pasipūtėlį žirnį. Žirnis buvo mandras ir pasipūtęs. Čia pat gyveno ir visa grybų šeimyna. Vieną dieną žirnis pareiškė, kad ims Baravyko karalaitę į žmonas. O jeigu ne tai bus karas. Šmaikštus filmukas, kuris išaukština nuolankumą, nuoširdumą ir paniekina puikybę, pasipūtimą, gobšumą.

2011 | 2017-06-09 | 3981

Aprašymas: Turtingas pleibojus ir Čikagos policininkas sugrįžta į Gotamo miestą, kur jų gyvenimai pasikeičia nenumatytais būdais.

2000 | 2017-06-09 | 3927

Aprašymas: Jaunojo liūtuko Simbos ir jo draugų nuotykiai Niujorko mieste.