Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 5209

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 3784

Priešistorinių laikų pasaka apie dramblį Fantiką. Fantikas buvo labai geras, mėgdavo visiems miške padėti, ištraukdavo krokodiliukus iš po ledo, laistė dygliuką. Tačiau jį nuolat medžiodavo pabaisa Štuša kutuša. Drambliukui vis pavykdavo prasileinkti su pabaisa, tačiau kartą jie susitiko, ir visi miško žvėrys jau buvo įsigandę, kad Fantiką suės. Tai pasakojimas mokantis vaikus, kad jeigu darai gerą ir padedi visiems - visada laimėsi, svarbu turėti didelę širdį.

2011 | 2017-06-09 | 3960

Aprašymas: „Caraitis Ivanas ir vilkas pilkas“ – tai jau penktas studijos „Melnica“ animacinis darbas, kuri padovanojo mums puikias ir kokybiškas pasakas apie rusiško folkloro veikėjus. Pasakos veikėjai mums gerai pažįstami nuo vaikystės: caraitis Ivanas, Vasilisa Išmintingoji, vilkas Pilkas, ragana, katinas Mokslinčius ir kiti. Vienoje karalystėje gyveno sau Vasilisa, karaliaus duktė. Viskuo puiki buvo Vasilisa – ir graži, ir protinga, tik štai tekėti nenorėjo, galvojo dar eiti mokytis ir įgyti antrąjį išsilavinimą. Tad nusprendė caras ją ištekinti už pirmo pasitaikiusio… Ir buvo tai Ivanas iš kaimyninės karalystės…Bet pasirodo, ne taip paprasta caro dukterį vesti, pirma reikia pasakiškus išbandymus įveikti. Todėl iškeliavo Ivanas su savo pagalbininku vilku į žygį po karalystę…

2017 | 2018-07-24 | 3935

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (7 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2017)

2000 | 2017-06-07 | 3715

Senoji animacija sužavi kiekvienu savo filmuku. Filmukas vaikams „Kaip mes kvietėme pavasarį“ – ne išimtis. Tai pasakojimas apie lokius, apie besiridinėjančią saulutę, apie pabudimą iš žiemos miego ir atėjusį pavasarį. Tirpsta sniegas, skleidžiasi gėlės, balsingai čiulba paukščiukai. Tai žaisminga pasaka apie pavasario kvietimą, leidžianti pasinerti į svajones. Tai vaikams prieš miegą labai tinkamas filmukas.

1998 | 2017-06-09 | 3697

Donald Duck Frank duck brings they alive išleistas 1946 m.

1995 | 2018-07-24 | 13046

Aprašymas: Tai dvyliktasis Drakonų kova Z filmas.

Drakonų kova Z: Susitapatinimas atgimsta - Dragon Ball Z: Fusion Reborn (1995)

2001 | 2017-06-09 | 5666

Aprašymas: Tolimoje šalyje, negailestingas valdovas Lordas Farquaad’as į tolimąjį užkampį išvijo visas pasakų būtybes. Valdovui pasipriešinoti sugebėjo trys būtybės: Pirmasis – žalias, smirdintis ogras, tačiau su auksine širdim, vardu Šrekas; jo kilnusis bendražygis, negalintis nutilti, Asilas; ir gražioji, bet „kieta“ princesė Fiona, kurią į žmonas pasiimti nori pats piktasis Duloc’o valdovas.

2030 | 2018-07-24 | 3380

Aprašymas: Apie Šventąjį Gralį žino visi. Jis yra turbūt pats populiariausias artefaktas ir šiame pasaulyje ne tik tikrai egzistuojantis, bet ir rengiantys žaidimą, kuris, kaip taisyklė, pavirstą į kruviną karą. Gralis išsirenka septynis pretendentus magus ir duoda jiems galią išsikviesti po vieną tarną – praeities didvyrį. Šie žmonės ir kovoja dėl prizo – Gralio, kuris gali išpildyti bet kokį laimėtojo norą, o laimėti gali tik vienas. Deja, prieš tai vykę trys žaidimai baigėsi lygiosiomis. Atėjo laikas ketvirtam. Kaip ir visada yra čia ir favoritai – trys seniausios magų šeimos. Senumas ir kraujo grynumas turi reikšmę nes nuo jų priklauso ir magijos galia. Visi ruošiasi kaip gali, o Einzbernai net “natūralizavo” garsų magų žudiką. Ar gi ne tobulas karys tokiam kare? Nereikia nurašyti ir kitų, Gralis bet kam bilieto į renginį neduoda. Prasideda ir užkulisinės intrigos. Yra žmonių, kurie nesuinteresuoti, kad toks galingas artefaktas atitektų į blogas rankas.

2005 | 2017-06-09 | 3662

Aprašymas: Ant plačios upės kranto, begalinės girios pakraštyje gražioje pilyje gyveno mažoji princesė Andžela. Ji manė esanti pati laimingiausia, nes nuo ryto iki vakaro šoko ir dainavo savo tėvo karaliaus rūmuose. Tačiau vieną gražią dieną mažąją princesę pagrobė karalius Vaisrojus ir nusinešė į miško glūdumą. Andželos tėvas be galo sielojosi, neatsikvėpdamas ieškojo savo dukters, o jo karalystė tapo liūdna ir apleista. Princesė prisitaikė, nuo ryto iki vakaro tarnavo Vaisrojui, susidraugavo su miško gyvūnėliais, ir ilgainiui išaugo gražia jauna princese. Kai Andžela išgirdo apie karaliaus širdgėlą, ji sumanė šv. Kūčių vakarą nuvykti į pilį ir savo šokiais pralinksminti valdovą. Kelionėn išsiruošti jai suskubo padėti mažieji miško gyventojai.

2013 | 2017-06-09 | 3947

Aprašymas: Tolima ateitis. Nusikalstama korporacija Gaja atėmusi iš žmonių laisvę, namus ir ateitį tapo didžiausia Žemės prieše. Atrodė jau nebėra jokios vilties išsigelbėjimui, bet pasirodė jis – kosmoso piratas Harlokas, laivo-vaiduoklio kapitonas, bėglys, pasiruošęs kautis už Žemę. Tik kas jis, didvyris ar nusikaltėlis?..

2022 | 2017-06-09 | 3904

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.

2008 | 2017-06-09 | 3941

Aprašymas: Animacinis filmas apie tris daržoves, išplaukiančias į jūrą ieškoti nuotykių. Trijulė sužino, kad norėdamas tapti didvyriu, neprivalai būti aukštas, stiprus ar gražus. Netgi neprivalai būti žmogus!..

2013 | 2017-06-09 | 3752

Aprašymas: „Monstrų universitetas“ – kultinio animacinio filmo „Monstrų biuras“ priešistorė. Čia sužinosime siaubingą tiesą: Maikas ir Salis – labiausiai patyrę ir labiausiai gąsdinantys Monstropolio gyventojai – ne visada buvo geriausi draugai… Pirmąkart susitikę pačiame baisiausiame Monstrų Universitete, kur mokėsi monstriško gyvenimo baisybių, Maikas ir Salis neapkentė vienas kito ir vienas kitam krėtė bjauriausias šunybes. „Monstrų universitetas“ papasakos, kaip vienas kito nemėgę patys baisiausi monstrai tapo neišskiriamais draugais, perėję gausybę išbandymų ir patyrę nuotykių, kurie laukia studijuojant baisybių meną Monstrų Universitete.

2030 | 2018-07-24 | 5647

Aprašymas: Vėžliukai nindzės (angl. Teenage mutant ninja turtles) – JAV animacinis serialas. Keturi mieli vėžliukai, įvaldę kovų menus ir pavadinti Renesanso dailininkų vardais, siekia į Niujorką sugrąžinti taiką ir teisingumą.

2005 | 2017-06-09 | 4041

Aprašymas: Linksmas, nuotaikingas animacinis filmukas apie tarakonų gyvenimą bei jų mylimiausią priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu… Taigi katinas Ogis turi gyventi su tarakonai ir todėl nuolat susiduria su jais ir jų išdaigomis. Animacijoje „Ogis ir tarakonai“ nėra jokio dialogo, tiesiog veiksmas ir humoras. Šis animacinis filmukas primena „Tomą ir Džerį“. Taigi „Tomo ir Džerio“ mėgėjams turėtų patikti „Ogis ir tarakonai“.

2014 | 2017-06-09 | 3918

Aprašymas: Savo didžiųjų gastrolių metu Mapetai įsipainioja į brangenybių vagystę, atliekamą varlės Kermito antrininko ir jo piktadario pagalbininko…