Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 5337

Aprašymas: Vėžliukai nindzės (angl. Teenage mutant ninja turtles) – JAV animacinis serialas. Leonardo, Rafaelis, Mikelandželo, Donatelo! Visame pasaulyje vaikų mylima drąsioji ketveriukė, pilna neišsenkančios energijos, vėl mūšio lauke. Daug triukų, kovos menų, nuotykių, efektų…

2000 | 2017-06-07 | 4002

„Arkliukas medinukas“ – tai filmukas apie cirko žonglierių, kuris svajojo tapti dresuotoju. Kartą iš jo kamuoliukų susilipdo netikras arkliukas, kurį pramina „arkliuku medinuku“. Visiems jis labai patinka, bet žonglieriaus liūtai nenori pasirodyti kartu su medinuku, todėl šis nuliūsta, jog yra niekam nereikalingas ir galiausiai išsiardo...Tai pasakojimas apie draugystę ir gerumą, mus mokantis, jog tikri draugai galima visada moka atleisti kitiems už jų padarytas klaidas.

1985 | 2017-06-09 | 3837

Aprašymas: Tai pamokanti ir linksma pasaka, kur paslėptos brangenybės, yra truputis neteisybės, kur gaila piktų veikėjų ir laukia gerųjų išbandymai, kur viskas baigsis laimingai. Pagrindinis istorijos herojus Jonas, sugrįžta po tėvo mirties į gimtus kraštus, paliktus po užgrobimų. Jau sugriautas žemes ir pastatus atgauti trukdo piktas ir gobšus gubernatorius bei jo padejėjas. Bet nuotykiai prasideda tada, kai Jonas prieš surandant brangenybes turi vesti. Ir čia pasirodo nuostabi mergina Sofi. Po intrigų ir nusivilimų ieškant žmonos, jis sugrįžta ir veda Sofi. Pasakoje pabaiga laiminga, nes gėris nugali blogį.

2000 | 2017-06-07 | 3742

Filmukas Brangi kapeika apie monetą , kuri mėtėsi gatvėje ir jos niekas nenorėjo paimti, ji pakliuvo į taupyklę , bet nepasidavė ir susivienijusi su kitomis monetomis ją sudaužė ir pabėgo . Tuomet moneta nukeliavo i muziejų , kur taip pat niekas jos nevertino, tačiau jos vertė padidėjo ir tada visi žmonės jos norėjo, tačiau monetą ne taip lengva gauti, ją reikia užsidirbti. Filmukas pamoko, jog būdamas net ir labai mažas gali būti vertingas ir daug pasiekti.

2001 | 2017-06-09 | 3642

Aprašymas: Zoologijos sodos darbuotojas Frankas Pepperidžas suvalgo kiaušinį, apspjaudytą beždžionės seilėmis. Į jo imuninę sistemą patenka labai labai blogas virusas. Už pelę mažesnis, bet už Ebolą baisesnis. Jis trokšta kuo greičiau sunaikinti Franko miestą (esantį negaluojančio žmogelio viduje), todėl prasidėjusiais neramumais susidomi teisėsaugos atstovai – ambicingas policininkas kraujo ląstelė Osmosis Džounsas ir jo pagalbininkas tacenzuraė nuo peršalimo Dixorialis. Kol kažkur viduje vyksta tikras karas, realiame pasaulyje kruopštusis, bet kiek išsiblaškęs gydytojas stengiasi išsiaiškinti tikras keistos ligos priežastis.

1964 | 2017-06-08 | 4235

Filmukas Coliukė. Kartą gyveno moteriškė, ji neturėjo vaikų, todėl ji nuėjo pas žynę. Ta žynė davė moteriškei miežio grūdą ir liepė jį pasodinti. Moteriškė nieko nelaukusi pasodino grūdą ir staiga išdygo didžiulė gėlė, o jos žiede - maža nuostabiai graži mergaitė vardu Coliukė. Labai šiltas ir gražus filmukas vaikams apie Coliukę ir apie meilę.

2017 | 2017-06-09 | 3817

Aprašymas: Magijos apsaugotame savo kaimelyje gyvenantys Smurfai niekad pernelyg nesiveržė ieškoti nuotykių. Žinoma, kai kurie iš jų yra girdėję legendą apie Pamirštąjį Kaimelį, tačiau didelės reikšmės šiam pasakojimui niekada neteikė. Tačiau vieną dieną Smurfytei į rankas pakliūva paslaptingas žemėlapis, kuriame pažymėtas ir Pamirštasis Kaimelis. Tėtė Smurfas kažkodėl labai nenoriai kalba šia tema, tad Smurfytė nutaria pati išsiaiškinti, ar žemėlapis teisingas. Kartu su ištikimiausiais bičiuliais – Protinguoliu, Neranguoliu ir Stipruoliu – Smurfytė išsiruošia į žygį. Bėda tik, kad apie tai sužino ir piktasis burtininkas Gargamelis. Smurfytei ir jos draugams teks paskubėti, jei nori atskleisti Pamirštojo Kaimelio paslaptį anksčiau už Gargamelį. Vis tik net ir jie nesitikėjo tokios paslapties…

1998 | 2017-06-09 | 3701

Aprašymas: Čarlis B. Barkeris ir Itčis Fordas drauge su Saša ir jos gauja stengiasia išsaugoti Kalėdas iš Karfeiso ir piktosios dvasios, kuri trokšta panaudoti viso pasaulio šunis, kad amžiams panaikinti Kalėdas.

2002 | 2017-06-09 | 3839

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus – jaunas narsus mustangas Laisvūnas, gimęs nuostabaus grožio neaprėpiamose laukinių vakarų platybėse. Karštakraujis kumeliukas anksti pajuto laisvės skonį. Užaugęs jis tapo Simarono mustangų vadu – išdidžiu, stipriu ir pasiryžusiu bet kokia kaina kovoti dėl savo gentainių laisvės. Laisvės, kurią iš jų bando atimti pikčiausias priešas – žmogus. Tačiau žmogus gali būti ir draugas. Mažasis Šaltinis – narsus indėnų karys. Pirmą kartą jis išvysta Laisvūną, kai juos abu į nelaisvę paima JAV kavalerija. Netrukus jie įgyvendina nutrūktgalvišką pabėgimo planą. Nuošaliame indėnų kaimelyje tarp žirgo ir jaunojo kario užsimezga tikra draugystė, paremta pagarba ir pasitikėjimu. Bekraštėse prerijose herojus randa ir nuotykių, ir pavojų, ir meilę. Grakščią bei švelnią kumelaitę Lietutį pakeri Laisvūno drąsa ir jėga. Nuostabaus grožio laukinių vakarų gamta ir ramybė – viskas, ko reikia laisviems įsimylėjėliams, tačiau taikus gyvenimas, deja, netruks ilgai… Kavalerijos pulkininkas – drąsus, tačiau žiaurus žmogus, taps pagrindiniu Laisvūno priešu. Kovodamas už laisvę, herojus susidurs su drąsa ir bailumu, niekšybe ir kilnumu. Įvykdęs daugybę žygdarbių, Simarono žirgas Laisvūnas taps tikra laukinių vakarų legenda!

1998 | 2017-06-09 | 3550

Donald Duck Uncle Donald's Ants išleistas 1952 m.

1976 | 2017-06-11 | 4256

Senosios animacijos filmukas 38 papūgos. Kai pasaulyje dažnai, tiek daug tu nežinai, bet paslapčių daug būna... Labai dažnai patinka, vien tai kas paslaptinga, nes paslaptis vilioja. Filmukas apie beždžionėlę, smauglį ir papūgą. Staiga smaugliui kilo klausimas - koks jo ilgis? Ir draugai nusprendė išmatuoti jo ilgį. Kaip gi išmatuoti tą ilgą smauglį? Sumani papūga išmokė visus, kad ilgį geriausia matuoti papūgomis. Smauglio ilgis 38 papūgos ir pusė papūgos sparnelio. Tada jie matavo ilgį ir beždžionėmis ir drambliukais ir taip atskleidė matavimo paslaptį vaikams.

38 попугаев — серия советских кукольных мультфильмов для детей. Цикл представляет собой десять коротких мультфильмов о забавных взаимоотношениях четырёх животных — болтливой Мартышки, застенчивого Слонёнка, эксцентричного Попугая и задумчивого Удава. Сериал создан режиссёром Иваном Уфимцевым и художником Леонидом Шварцманом по сценарию известного детского писателя Григория Остера. Название происходит от первой серии, где длину Удава измеряли в слонах, мартышках и попугаях. В большинстве серий животные решают какой-либо забавный парадокс, связанный с разными значениями понятий или игрой слов: они физически «передают привет», «совершают закрытие» и т. п.

38 papūgos (1 ser.) - 38 попугаев (1976)

2000 | 2017-06-07 | 3554

Filmukas vaikams Sidabrinė kanopa. Gyveno kaime vienas senukas. Jo pravardė buvo Kokovania. Jis neturėjo šeimos, todėl jis sugalvojo parsivesti našlaitę. Laikė jie ir katę. Nusivedęs mergaitę į mišką, senelis papasakojo jai pasaką apie elniuką Sidabrinė Kanopėlė. Mergaitė labai smalsiai visko klausinėjo apie elniuką ir svajojo jį pamatyti. Ar pavyko mergaitei sutikti elniuką pamatysite šiame animaciniame filme.

2017 | 2017-06-09 | 5597

Aprašymas: Nauja Auksaplaukės istorijos dalis pasakoja apie magiškus nuotykius jau princesės gyvenime. Kas laukia karūnavime? Kaip būti princese, kai dvasia laukia nuotykių? Ar karališkoji šeima priims Auksaplaukę ir Eugenijų? Be to, kai ateitis rodosi šviesi ir ranka pasiekiama, kas gali nutikti likus žingsniui iki laimingos pabaigos? Visi atsakymai naujausioje Disnėjaus filmo dalyje.

2030 | 2018-07-24 | 3629

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.