Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2017 | 2017-06-09 | 3917

Aprašymas: Gothame bręsta nelinksmos permainos. Miesto tvarkai ir ramybei ima grasinti piktasis Juokdarys. Šįkart, norėdamas nugalėti blogį, Betmenas bus priverstas atsisakyti savo įpročio dirbti vienam ir išmokti dirbti komandoje su kitais herojais (ir ne tik). Aišku, tai padaryti jam nebus lengva, tad Betmeno laukia daugybė nesusipratimų ir nepatogių situacijų, bendraujant su aplinkiniais. Na, bet gal tai – tik į gera? Juk net ir niūriausi kovotojai už teisybę bent kartais gali nusišypsoti, ar ne?

2011 | 2017-06-09 | 3861

Aprašymas: Velykų zuikis – rokeris su svajone! Garsiojo „Garfildo 2″ ir „Alvinas ir burundukai“ kūrėjas, režisierius Tim Hill šventiniu Velykų laikotarpiu džiugins Lietuvos kino žiūrovus nuotaikinga ir spalvinga istorija apie maištingą Velykų zuikį Velykį, dienų dienas leidžiantį mušant būgnus. Paauglys Velykis – dėl muzikos pamišęs rokeris, kuris net nenori pagalvoti apie savo tėvo, verslo pratęsimą. Vedinas nuotykių troškimo, užsispyręs gyvūnėlis pabėga iš namų ir ryžtasi kelionei į garsųjį Holivudą. Vos iškėlus koją iš namų prasideda ilgaausio nuotykiai. Jį, einantį gatve, partrenkia bedarbio Fredžio vairuojamas automobilis. Manipuliuodamas naujuoju savo pažįstamu, sveikdamas po patirtos traumos, Velykis priverčia Fredą jį pavaduoti ir dalinti dovanas mažyliams visame pasaulyje. Velykų likimas atsiduria nieko apie Velykų reikalus neišmanančio Fredžio rankose.

2030 | 2018-07-24 | 4773

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

2005 | 2017-06-09 | 3871

Aprašymas: Final Fantasy VII: Advent Children yra kompiuteriu sukurtas filmas pagal sėkmės susilaukusį PlayStation žaidimą Final Fantasy VII. Filmas pastatytas po dvejų metų kai baigiasi Final Fantasy VII įvykiai, po–apokaliptiniame pasaulyje, ir seka žaidimo pagrindinį veikėją Cloud Strife, kaip jis išnarplioja paslaptingo maro priežastį, kuris sunaikino populiaciją.

1968 | 2017-06-07 | 3729

Filmuko Didžiausias draugas veiksmas nukelia į tolimą šiltų kraštų salą, kur gyvena viena labai miela mergaitė kuri sutaria su visais gyvūnėliais, kol jos kelyje nepasitaiko draugauti nemėgstantis krokodilas, kuris net grąsino ją suėsti. Tačiau, mergaitė nepėsčia, ji turi patį didžiausią draugą - Begemotą. Aišku, krokodilas išsigąsta tokios jos kompanijos ir galų gale atsisako savo planų. O, finale ir begemotas nebeatrodo toks didelis. Moralas: Draugus reikia vertinti pagal jų elgiasį, o ne išvaizdą.

1970 | 2017-06-09 | 3777

Magician Mickey.

2000 | 2017-06-07 | 3838

Mes ieškome juodulio. Gyveno dailininkas su vaikais. Kartą į jo piešinius įlindo juodulys ir jie nusprendė jį surasti. tada dailininkas nupiešė vaikus ir jie atgijo piešinyje. Čia ir prasideda nesibaigiantys vaikų nuotykiai dailininko piešiniuose. Vaikai sutiko robinzoną, dėdę Fedia, devyngalvį slibiną ir kitus dailininko piešinių herojus. Jei vaikams grėsdavo pavojus dailininkas kaip mat pataisydavo piešinį ir juos išgelbėdavo. Toks stebuklingas buvo dailininkas - multiplikatorius :)

2030 | 2018-07-24 | 3210

Aprašymas: Pasaulyje egzistuoja pabaisos pramintos “Yoma”, ėdančios žmonių vidurius, bei sugeba pasisavinti aukos kūną. Šios šaltakraujės pabaisos baugina žmones be gailesčio juos žudydamos, bet joms kelią pastoja organizacija, kurią žmonės praminė “Claymore”. Tai karės, kurios yra pusiau žmonės, pusiau Yomos. Dar kitaip vadinamos “Sidabrinių akių raganos”. Claymore yra vienintelė organizacija, kuri gali ne tik įvaryti baimės Yomom, bet ir jas sustabdyti.

2022 | 2017-06-09 | 3767

Filmuke „Pasaka nakčiai“ Maša lieka nakvoti pas lokį ir vietoje vakarinės pasakos per televizorių pamato siaubo filmą. Jau aišku, kad lokio laukia labai nerami naktelė - jam tenka tildyti visus lietingą naktį girdimus garsus. Serijoje „Pasaka nakčiai“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks galiausiai draugams ramiai pailsėti naktį.

1966 | 2017-06-11 | 4388

Legendinis filmukas Riki tiki tavi pasakoja apie drasuolį mangustą, kuris gyvena tropiniuose miškuose. Riki tiki čik - mangustėlis mėgdavo sakyti ir pradžiugindavo žmones. Drasus mažylis kovėsi su gyvatėmis Nagu ir Nagaina ir išgelbėjo kitus žvėrelius ir žmones. Taip rikis tapo džiunglių didvyriu ir gyvenimas džiunglėse tapo laimingas.

Riki Tiki Tavi - Rikki-Tikki-Tavi (1966)

2015 | 2017-06-09 | 3634

Aprašymas: Aviuką Šoną puikiai pažįsta ir myli viso pasaulio vaikai. Animacinis serialas apie niekaip nenurimstančio ir nuolat į keblias situacijas patenkančio išdaigininko Šono nuotykius buvo pradėtas rodyti 2007-ųjų pavasarį Didžiojoje Britanijoje, o dabar serialą gali stebėti net 180-ies šalių televizijų žiūrovai, tarp jų – ir Lietuvos. Kaip žinia, aviukas Šonas turi neprilygstamą talentą savo nekaltomis išdaigomis nuolat privirti pakankamai daug košės, kurią tenka srėbti tiek jam pačiam, tiek visiems aviuko draugams. Filmo istorija prasideda lygiai taip pat. Aviukas Šonas nusprendžia šiek tiek pasilinksminti, tačiau netikėtai įvykiai pakrypsta kiek netikėta linkme. Šono išdaiga priverčia Fermerį išvykti iš gimtosios sodybos į tolimą ir nepažįstamą Didelį Miestą. Supratęs, kad ir vėl privirė košės, aviukas Šonas mobilizuoja fermos gyventojus ir visi kartu iškeliauja gelbėti mylimo šeimininko. Tačiau ar pavyks aviukui ir jo draugams, didžiąją gyvenimo dalį praleidusiems jaukioje ir paprastoje kaimo sodyboje, nepasiklysti Dideliame Mieste? Ar jie sugebės išvengti kiekviename žingsnyje tykančių netikėtumų, naujovių bei nematytų ir gąsdinančių dalykų? Ar jiems pasiseks apsimesti paprastais gyvūnais daugybės žmonių apsuptyje? Galų gale – ar aviukas Šonas ir jo draugai suspės surasti Fermerį, kol jis nepradingo galutinai?

2030 | 2018-07-24 | 5299

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2000 | 2017-06-07 | 3662

Kam atiteks prizas – tai pasaka vaikams iš senosios animacijos kolekcijos. Šis filmukas pasakoja apie gerumą, rūpestingumą bei sąžiningumą. Kam atiteks prizas puikiai iliustruoja liaudies patarlę – Neskubėk ir būsi pirmas. Miške rengiamos olimpinės bėgimo varžybos, lokiukas Miša dalyvauja taip pat. Prasidėjus lenktynėms, kiti dalyviai patiria traumų ir nelaimių, jiems padeda gerasis Miša. Kam atiteks prizas sužinosite pažiūrėję šį filmuką online lietuviškai.

2022 | 2017-06-09 | 3821

Šioje Mašos ir lokio serijoje Vienas namuose pasakojama apie tai, kaip smagu švęsti naujuosius metus kartu su draugais. Tačiau lokys nenori draugų, jis nori vienas papuošti eglutę ir namus. Bet netikėtai jis supranta, kad visai nelinksma vienam, o Mašos nėra. Koks įvyks stebuklas ir kokią dovaną gaus lokys, vaikai sužinos filmuke Vienas namuose.

2000 | 2017-06-07 | 4154

Filmukas vaikams Dramblys ir skruzdelė. Dagistane yra prietaras - jei vasarą lija ir šviečia saulė po uola ten kur šešėlis - įvyks lapės vestuvės. Nuotaka Laputė jau susiruošusi laukia svečių. Susirinko svečiai, buvo tarp jų dramblys ir skruzdėliukas, kurį vos per padidinimo stiklą įmanoma buvo įžiūrėti. Čia dramblys pradėjo rodyti savo agresiją ir jėgą skriausti kitus žvėris. Tačiau skruzdėliukas jį gudriai pamokė ir pastatė į vietą.

2030 | 2018-07-24 | 4283

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys, tačiau visiškai skiriasi nuo pastarųjų serijų. Pasirodžius naujai Deceptikonų armijai, Kamanius turi vesti savo komandą prieš amžinuosius priešus.