Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1970 | 2017-06-09 | 3566

Mickey's Trailer.

1988 | 2017-06-09 | 4729

Aprašymas: Animacinė R. Stivenseno romano ekranizacija. Neįtikėtini nuotykiai, siužeto vingiai bei daug pavojų beieškant legendinio kapitono Flinto lobio…

2030 | 2018-07-24 | 3557

Aprašymas: Sato Tatsuchiro – hikikomoris. Jis, nei dirba, nei mokosi, jam sunku bendrauti ir jau beveik du metus jis neišeina iš namų dėl savo “atsiskyrėlio sindromo”, kuris taip sparčiai plinta Japonijoje. Būdamas 22 metų Tatsuchiro jau pilnai susiformavęs nevykėlis: tiki sąmokslais ir vietose, kur daugiau žmonių – patiria ūmius panikos priepuolius. Tačiau, negali žinoti, gal visa tai pagydoma? Kartą į Sato duris pasibeldžia misionieriai, dalinantys dvasingas skrajutes. Jauna mergina, vardu Misaki, pasako mūsų atsiskyrėliui, jog žino kaip jam padėti. Ir jei tik Sato pasirašys sutartį ir įsipareigos ją vykdyti, jis greitai nustos būti hikikomoriu ir gyvens vargo nematydamas…

2002 | 2017-06-09 | 3905

Aprašymas: 2046-ieji metai, Marsą užpuola ateiviai tarsiečiai ir ypatingus jaunuolius Jungtinės Tautos ima į kosminę armiją ginti Saulės sistemos. Nagamine Mikako, mergina, su gerais protiniais bei fiziniais gabumais patenka į Rinktinių Narių apžvalgos būrį ir palieką Žemę, už savęs ir palikdama vienintelį savo draugą Terao Noboru. Istorija apie tolimą meilę ir susirašinėjimą žinutėmis.

2030 | 2018-07-24 | 3311

Aprašymas: Patrakėlės katės (angl. Catscratch) – JAV animacinis serialas. Ponia Edna mirdama palieka visą turtą trims katinams. Blikas, Gordonas ir Vaflas linksmai gyvena paveldėtame name, leidžia sau pramogauti, išlaidauti, kasdien susigalvodami su kuo žaisti ir kam parodyti nagus.

2000 | 2017-06-07 | 3854

Spalvota istorija tai nuostabus senosios lietuvių animacijos filmukas, kuris pasakoja apie kūrybingą mergaitę. Ši mergaitė ne tik gražiai piešia, bet ir turi labai lakią vaizduotę, visi jos nupiešti veikėjai atgyja. Kas gi tie stebuklingi veikėjai ? Kokią istoriją nupieš mergaitė ? Filmukas Spalvota istorija patiks ir mažiems ir dideliems. Suprasime, kad į pasakų pasaulį nukeliauti visai nesunku, reikia tik svajoti.Šie spalvingi herojai patiks kiekvienam vaikui.

1976 | 2017-06-07 | 3937

Filmukas vaikams Paukščiukas Taris – žaismingas filmukas apie linksmus Afrikos gyvūnėlius ir piktą krokodilą, kurio visi bijojo. Krokodilas buvo labai baisus ir niekada niekam nebuvo pasakęs nė vieno gero žodžio. Kaip ir visi krokodilai, jis turėjo didelius ir aštrius dantis, tačiau niekada jų nevalė. Dėl to vieną dieną jam baisiai suskaudo dantį. Krokodilas kamavosi ir dejavo kol atskrido paukščiukas Taris ir išvalė jam dantis. Pažiūrėkite šį filmuką, kuris ne tik moko kaip svarbu yra valytis dantis, bet dar parodo, kad gerumas ir užuojauta, net patį blogiausią gali paversti geraširdžiu.

2030 | 2018-07-24 | 5380

Aprašymas: Vėžliukai nindzės (angl. Teenage mutant ninja turtles) – JAV animacinis serialas. Leonardo, Rafaelis, Mikelandželo, Donatelo! Visame pasaulyje vaikų mylima drąsioji ketveriukė, pilna neišsenkančios energijos, vėl mūšio lauke. Daug triukų, kovos menų, nuotykių, efektų…

2011 | 2018-07-24 | 4127

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (2 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2011)

2000 | 2017-06-09 | 3791

Aprašymas: Rokio ir Bunvinklio šou niekas nebežiūri, todėl jiedu pasitraukia iš televizijos. Du draugai gyvena mažoje trobelėje, peržiūrinėja savo šou įrašus ir liūdi. Tačiau netikėtai į Holivudą atvyksta žiaurus tipas, nuverstas vienos šalies despotas – herojus iš Rokio ir Bunvinklio šou. Jis perka vieną TV kanalą po kito ir ketina visus žiūrovus paversti zombiais. FTB agentė privalo surasti du gerus draugus Rokį ir Bunvinklį, kad šie tą niekšą sutramdytų.

2000 | 2017-06-07 | 3733

„Trys varliukai“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pasakojimas apie tris varliukus, kurių pelkę nusausino. Panoro jie jūroje gyventi ir išvyksta kelionėn. Kelyje radę darbinę mašiną, jie nusprendžia ją užkurti ir taip pasiekti jūrą. Kokia bus varliukų kelionė? O gal jos taip ir nepamatys? Viską sužinosite šiame linksmame filmuke, kuris rodo tikrą draugystę,ryžtą bei pamoko,jog niekada negalima šiukšlinti į vandenį, nes gyventojams tampa sunku išlikti.

2000 | 2017-06-09 | 3670

Animaciniame filmuke „Smurfai“ pamatysime kaip smurfas Šykštuolis apsivalgęs guli lovoje ir jį kankina pilvo skausmai. Smurfytė keliauja į mišką priskinti gėlių ir randa stebuklingą raganos medalioną. Jame slypi kerų galia. Ragana ieško medalikėlio ir ateina pas Gargamelį. Tačiau jį ne taip lengva surasti. Tuo tarpu smurfų miestelyje vyksta įvairūs stebuklai ir nelabai malonūs dalykai. Vaikai filmuko „Smurfai“ serijoje pamatys kaip ragana pavirto varle ir atkeliauja į smurfų miestelį, ar pavyks rasti jai smurfą, kuris sutiktų ją pabučiuoti, kad ji virstų princese.

1994 | 2017-06-09 | 3999

Aprašymas: Visame pasaulyje žymus animatorius Donas Bluthas pristato „COLIUKĘ“ – stebuklingą istoriją, kuri mums primena, kad jei klausysime širdies balso, bus įmanoma viskas. Kai Coliukė, mažytė užkerėta fėja, sutinka princą Kornelijų, ji supranta radusi išrinktąjį. Tačiau jų romanui nespėjus įsibėgėti, ją pagrobia rupūžių iš pramogų verslo šeima, užgaišina suktas vabalas, ir ji ištekinama už apsvaigusio kurmio! Coliukei užkerėjus visą jūsų šeimą, suprasite, kodėl „Family Life“ žurnalas rašo: „Tėvai džiūgaus, mergaitės pasijus kaip danguje, o berniukų laukia jaudinantys didvyriški žygiai!“

2030 | 2018-07-24 | 3802

Aprašymas: Antrasis SAO (Sword Art Online) sezonas, prasideda prabėgus metams po pirmojo sezono įvykių. Kiritas gauna kvietimą susitikti su Seijira Kikuoka iš Japonijos vidaus reikalų telekomunikacijos ministerijos biuro, VR divizijos atstovu, kuris papasakoja jam apie keistus incidentus: GGO (Gun Gale Online) žaidimo metu žaidėjai gavę kulką nuo paslaptingojo Mirties Ginklo miršta realybėje. Taigi, Kikuoka paprašo Kirito pagalbos- grįžti į žaidimų pasaulį ir užmegsti kontaktą su tuo paslaptinguoju vyruku.

1975 | 2017-06-08 | 4038

Burtininko Bachramo palikimas – labai linksmas filmukas apie seną burtininką Bachramą, jo tarną Zirzlią ir mažą mergaitę. Burtininkas laiko mergaitę uždaręs savo požemių tvirtovėje, mat nori, kad po jo mirties mergaitė taptų visų jo turtų valdove. Tačiau mergaitė nė neketina likti pas burtininką ir įvairiausiais būdais bando pasprukti. Po nesėkmingų bandymų pabėgti mergaitei pavyksta įkalbėti burtininką palikti savo požemius ir kartu su ja bei tarnu Zirzlia keliauti į jos pasaulį. Neabejokite ir būtinai pažiūrėkite šį filmuką – jam abejingi tikrai neliksite. Beje, ši be galo įdomi istorija parodo, kad daug ką gyvenime žmogus daug labiau pradeda vertinti tik tuomet, kai ko nors netenka.

2030 | 2017-06-09 | 3790

Aprašymas: Sveiki atvykę į linksmą „Hello Kitty“ pasaulį! Štai jau daugiau kaip 30 metų jo pagrindinė herojė japonų katytė Kitty ir jos draugai žavi viso pasaulio mergaites. Ji visada mielai kviečia savo naujus pažįstamus kartu su ja pažaisti. Linksma muzika ir ryškūs personažai nepaliks mažylių abejingais, o jų tėveliai suspės pailsėti, kol vaikai svečiuosis pas Kitty! Programa sukurta padedant Japonijos kūdikių ir ikimokyklinio amžiaus vaikų auklėjimo instituto direktoriui Abi Naomi.