Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3757

Senosios animacijos filmukas „Mergaitė ir dramblys“ suintriguoja prieštaringa situacija – griežtai auklėjama mergaitė nori pamatyti cirko dramblio pasirodymą, tačiau privalo klausyti griežto auklėjimo, dėl kurio veide atsiranda niūrumas ir liūdesys. Deja, dėl to vaikas suserga – nepralinksmina nei gausybė naujų žaislų. Viltis ir džiugesys atsiranda tik tada, kai į namus pakviečiamas tas pats dramblys. Tai žaisminga pasaka vaikams, nepamirštanti pamokyti ir suaugusiųjų.

2000 | 2017-06-07 | 3485

Atsargiai lydeka – linksmas, nuotaikingas filmukas vaikams apie bebrus, kurie bando užtvenkti užtvanką, kurioje gyvena lydeka. Jie nori išvyti lydeką iš užtvankos pačiais įvairiausiais būdais, tačiau gudriai lydekai pavyksta išvengti visų bebrų pinklių. Dieną ir naktį bebrai suka galvas, kaip susidoroti su lydeka. Ir visų nuostabai pats mažiausias bebriukas pagaliau suranda būdą kaip sugauti lydeką. Ši istorija parodo, kad kartais patys mažiausi būna patys gudriausi ir sumaniausi.

2007 | 2017-06-09 | 3630

Aprašymas: Valdovui Hrotgarui įsakius, šalies numylėtinis Beovulfas su būriu narsių karių leidžiasi gelbėti šalies gyventojų nuo siautėjančio pabaisos Grendelio, kuris kasnakt nusitempdavo ir surydavo dešimtis geriausių valdovo kareivių. Atvykęs į vietą, Beovulfas pradeda abejoti, ar tikrai visame tame kaltas tik piktasis pabaisa, kai sužino apie slaptą valdovo Hrotgaro susitarimą. Pasirodo, pabaisa yra visai ne mitinis padaras, turintis magiškų galių, o žmogus, iš kūno ir kraujo, trokštantis atkeršyti už jam padarytą skriaudą. N-14

2015 | 2017-06-09 | 3852

Aprašymas: Tais laikais kiekvienas mažylis troško tapti narsiausiu riteriu ir vos ūgtelėjęs imdavo mojuoti mediniu kardu. Reikėjo nemažai darbo rankų gelbėjant princeses nuo slibinų. Riteriu svajoja tapti ir devynmetis Trenkas. Drąsus ir vikrus berniukas pilnas ryžto, bet neturtingų valstiečių vaikui šis tikslas atrodo nepasiekiamas. Kuomet negailestingas ir žiaurus lordas Vertoldas įkalina Trenko tėvą, jis ryžtasi kelionei. Trenkas ir ištikimasis jo paršelis Kriuksius pirmą kartą gyvenime leidžiasi į didelį Viduramžių miestą, žūtbūt tikėdamasis išmokti riterystės meno ir išgelbėti savo tėtį. Berniukas susidraugauja su keliaujančių magų kompanija, o savo sumanumo dėka patenka į karaliaus rūmus. Čia jis gauna galimybę mokytis visko, ko reikia riteriui. Rūmuose Trenkas susibičiuliauja su karaliaus dukterimi Tekla. Ši drąsi mergaitė padeda jam siekti tikslo. Išmokęs daugelio dalykų ir sustiprėjęs Trenkas pradeda pasitikėti savimi, bet tikrieji nuotykiai prasideda, kuomet mažasis riteris ir jo draugai stoja į kovą su piktuoju lordu Vertoldu.

1998 | 2017-06-09 | 3827

Donald Duck No sail išleistas 1945 m.

1991 | 2017-06-09 | 3980

Aprašymas: Gražuolė yra mergaitė, kuri yra nepatenkinta gyvenimu mažame provincialiame Prancūzijos mieste, pastoviai bandydama atremti perdėta išpuikelio „meilumą“. Gyvulys – Pabaisa yra princas, kuris buvo užkerėtas. Netiketai pasiklydes Maurices Gražuolės tėvas paklius pas jį, taip bus nulemta Gražuolei ir Pabaisai susitikti…

2016 | 2017-06-09 | 3870

Aprašymas: Praėjus dvejiems metams po to, kai keturi bebaimiai kovotojai Mikelandželas, Donatelas, Leonardas ir Rafaelis nugalėjo piktadarį Šrėderį ir atnešė taiką bei ramybę Niujorkui, įtampa mieste vėl ima didėti. Užuosdami kažką negero, vėžliukai ima aiškintis situaciją ir atranda, kad Šrėderis sugrįžo. Tik dabar jo planas nukreiptas būtent prieš jį nugalėjusius didvyrius. Su genetikos mokslininko Baksterio Stokmano pagalba Šrėderis ima kurti savo mutantų armiją. Pirmieji jo kariai – raganosis Rokstedis ir šernas Bibopas, kuriuos Šrėderis pasiunčia kautis su vėžliukais. Lyg asmeninio mūšio būtų maža, dar vienu vėžliukų galvos skausmu tampa ateivių invazija, vadovaujama piktadario Krango. Su senų bičiulių ir naujo sąjungininko – slidininko kaukę dėvinčio atskalūno Keisio Džounso – pagalba vėžliukai stoja į kovą.

2030 | 2018-07-24 | 5388

Aprašymas: Vėžliukai nindzės (angl. Teenage mutant ninja turtles) – JAV animacinis serialas. Leonardo, Rafaelis, Mikelandželo, Donatelo! Visame pasaulyje vaikų mylima drąsioji ketveriukė, pilna neišsenkančios energijos, vėl mūšio lauke. Daug triukų, kovos menų, nuotykių, efektų…

2016 | 2017-06-09 | 3861

Aprašymas: Nedideliame šiaurės vakarų Prancūzijos miestelyje gyvenanti vienuolikmetė Felisė svajoja tapti baleto šokėja. Nors gyvenimas mergaitės nelepina – Felisė yra našlaitė – ji nepraranda optimizmo ir karštai tiki, kad svajonė vieną dieną išsipildys. Atsiradus progai išvykti į Paryžių, ji nedvejoja nė sekundės. Susiradusi Paryžiaus operos rūmus, Felisė susipažįsta su pastato tvarkytoja Odeta. Vieniša moteris, išgirdusi Felisės istoriją, pasiūlo mergaitei apsigyventi pas ją. Sutvarkiusi šį reikalą, Felisė imasi vykdyti planą patekti į prestižinės mokyklos šokių klasę. Naivios ir geraširdės provincijos mergaitės laukia didžiuliai išbandymai ir nusivylimas: išpaikinti didmiesčio vaikai, susireikšminę suaugusieji ir elementarių baleto pradmenų neturėjimas Felisę varo į neviltį. Nuotaiką praskaidrina netikėtai atrastas naujas draugas: jaunas išradėjas Viktoras, kuris tiki, kad Felisei tikrai pasiseks. Vėl atgavusi pasitikėjimą savo jėgomis, Felisė nusprendžia nepasiduoti, kad ir kaip sunku bebūtų. Pagaliau patekusi į baleto trupę, mergaitė atiduoda visas jėgas, kad pasiektų savo svajonę.

2004 | 2017-06-09 | 3533

Aprašymas: Tarp miesto griuvėsių, vyksta žaidimas, kurį žaisti gali tik vaikai. Slėpynių žaidimas – „Otokoyo“. Pasak legendos, kai tik vaikai pradeda žaisti šį žaidimą, jie vienas po kito pradingsta miesto tamsoje… Istorija prasideda kai jaunas berniukas žengia į Otokoyo pasaulį, ieškodamas savo sesers.

2030 | 2018-07-24 | 3523

Aprašymas: Detektyvas Drupis (angl. The Droopy detective and Screwball squirrel show) – JAV animacinis serialas. Istorija apie didmiesčio detektyvą Drupį ir jo sūnų Driplą.

2015 | 2017-06-09 | 4380

Aprašymas: Modernios karalystės princesė Kara gyvena įprastą gyvenimą, tačiau viskas pasikeičia, kai princesę pabučiuoja magiškas drugelis ir ji supranta įgijusi super galių, padėsiančių kovoti su blogiu ir nusikaltimais. Nuo tos dienos Kara skraido po karalystę ir sprendžia žmonių problemas, tačiau apie pasikeitimus sužinojusi pavydi pusseserė susiranda tą patį drugelį, pavagia jo bučinį ir įgavusi supergalias tampa blogąją heroje… Merginų konkurencija tiesiogine prasme pasieks dangų, nes vyks dausose, bet gal yra kažkas šioje karalystėje, dėl ko pusseserės nustotų kovoti ir susivienytų?

1996 | 2017-06-09 | 3982

Aprašymas: Byvio ir Tešlagalvio nuotykiai keliaujant po Ameriką. Jiems nuolat pasiseka atsidurti ten, kur visai nenorėjo ir būti tuo, kuo visai nė neketino. O viskas prasidėjo nuo to, kad vieną rytą atsibudus, neliko teliko. Šakės, telikas tiems bičams – tai visas jų gyvenimas. Na ieškoti teko ilgai ir toli…

2000 | 2017-06-07 | 3603

Tikrai ne kartą girdėta istorija apie nepaklusnią mergaitę Varvarušką ir tris lokius - Mamą, tėtį ir vaiką, kurią puikiai ekranizuoja senoji animacija. Nors močiutė jai neleido, ji išėjo į mišką rinkti grybų, o jame gyveno trys lokiai. Varvaruška rado lokių namelį ir jame leido laiką, kol į jį negrįžo šeimininkai. Kaip istorija vystosi toliau, pamatysite filmuke.

2030 | 2018-07-24 | 4704

Aprašymas: Maša ir Lokys (rus. Маша и Медведь) – rusų animacinis serialas. Šis filmas padovanos Jums naujų susitikimų su vaikiško animacinio serialo “MAŠA IR LOKYS” veikėjais – išdaigininke Maša ir geraširdžiu lokiu. Gražūs, muzikalūs ir nuotaikingi animaciniai filmukai patiks visiems – berniukams ir mergaitėms, tėveliams ir mamytėms, seneliams ir močiutėms!