Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 3694

Aprašymas: Vedami Julijaus Cezario romėnai nesunkiai užgrobia Britaniją. Tačiau vienas mažas kaimelis vis dar priešinasi imperijos invazijai. Su lyg kiekviena diena kaimo vyrų jėgoms senkant, Karalienė pasiunčia savo patikimąjį tarną Antiklimaksą į Galiją, kur kitas kaimelis garsėja romėnų snukių daužymu. Tuo tarpu Asteriksui su Obeliksu patikėta kita svarbi misija: iš niekam tikusio vėjavaikio ir rakšties užpakalyje, kuriam rūpi tik mergos ir muzika, genties vado sūnėno padaryti tikrą galą. O niekas taip negrūdina vyro, kaip kelionės ir mūšiai, tad davę statinę savo magiško gėrimo, kartu su plevėsa Justforkiksu, Asteriksas ir Obeliksas keliauja padėti pusbroliui į Britaniją, kur, deja, prarasta statinė, įniršęs Cezaris, vikingai ir gražuolė Antiklimakso sužadėtinė sumaišo visas kortas Justforkikso metamorfozei.

2004 | 2017-06-09 | 4405

Aprašymas: Žaliasis žmogėdra Šrekas susituokia su gražuole Fiona, kuri pakviečia savo mylimąjį susitikti su tėvais – karaliene Lilijana ir karaliumi Haroldu. Tikrai ne visi yra patenkinti princesės pasirinkimu, o ypač žavusis princas, kuris tikėjosi kada nors sulaukti Fionos atsako. Nauji, juokingi, pavojingi ir žali nuotykiai su daugybe naujų personažų vėl prasideda!

2030 | 2018-07-24 | 3766

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3777

Senoji animacija visada sužavi. Filmukas „Striksė ir skruzdė“ – ne išimtis. Šioje pasakoje vaikams parodomas darbas ir jo priešprieša – tinginystė. Mažieji taip pat liks sužavėti žaismingo muzikos skambesio bei neįprastų veikėjų, o ypač jų darbštumo. Ši pasaka – puikus įrodymas, kad nieko neveikimas nėra pagirtinas, taip pat perkeltine prasme patvirtinama taisyklė, jog roges reikia ruošti vasarą.

2011 | 2017-06-09 | 3915

Liolekas ir Bolekas atostogauja 1966 m. - 13 serijų.

1998 | 2017-06-09 | 3657

Aprašymas: Skūbis Dū, Skrepis ir Šegis aplanko nepaprastą mokyklą, kurioje vaidenasi. Po to, kai pagrobiamos mergaitės, Skūbis Dū ir draugai vyksta jų ieškoti.

1989 | 2017-06-09 | 4630

Aprašymas: Arielė, jauniausia karaliaus Tritono dukra, yra nepatenkinta savo gyvenimu jūroje. Jai atrodo, kad ji priklauso žmonėms, tad dažnai ginčijasi su tėvu apie tuos „barbariškus žuvų rijikus“. Savo norų įgyvenidimui Arielė sudaro sutartį su Ursula, jūrų ragana. Tačiau ši undinėlei ir jos tėvui yra numačiusi nekokį likimą.

2030 | 2018-07-24 | 3627

Aprašymas: Veiksmas vyksta fantastinėje Ginklų ir Meistrų akademijoje, Šibusene, kur Ginklo (ginklu virsti gebančios, žmogaus pavidalą turinčios būtybės) ir Meistro (Ginklo valdytojo) komandos stengiasi išvalyti pasaulį nuo blogio jėgų, rinkdamos apleistas demoniškas sielas, o kai surenka 99-ias ir sumedžioja vieną raganą, gali paversti Ginklą į Mirties Dalgį. Tačiau akivaizdu, kad tai tik šoninis scenarijus, nes sielų čia vartojama gana nedaug, užtat veiksmo ir švelniosios erotikos (ecchi) čia kiek nori!

2030 | 2018-07-24 | 3766

Aprašymas: Ragai ir kanopos sugrįžta (angl. Back at the Barnyard) – JAV animacinis serialas. Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip juokauti. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuo, kad niekas nesužinotų apie “žmogiškus” gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajunta ant savo pečių nelengvą atsakomybės naštą, jis sugeba sukaupti visą savo vyriškumą ir imasi lyderio vaidmens…

2030 | 2018-07-24 | 3631

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1992 | 2017-06-09 | 5087

Aprašymas: Tai septintasis Drakonų kova Z filmas. Daktaro Gero mirtis aktyvavo androidus numeris 13, 14 ir 15. Šie pabando nužudyti Goką.

2030 | 2018-07-24 | 3388

Aprašymas: Šis pasaulis susideda iš dviejų tartum veidrodis atsispindinčių dimensijų. Pirmajame Assiah pasaulyje gyvena žmonės. Antrasis pasaulis, Gehenna, priklauso demonams. Paprastai, kelionės ir bet koks kontaktas tarp šių pasaulių yra neįmanomas. Kaip bebūtų, demonai gali pereiti į žmonių pasaulį apsėsdami bet ką, kas jame egzistuoja. Šėtonas – galingiausias demonų valdovas. Visgi, yra vienas jam būtinas dalykas, egzistuojantis tik žmonių pasaulyje, ir vienintelis jį pajėgiantis sutvardyti! Šiai misijai jis sukūrė Rin – jo ir žmogaus moteries sūnų. Bet ar sūnus sutiks su jo planais? O galbūt jis taps kuo kitu..? Egzorcistu?

2030 | 2018-07-24 | 3449

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.

1994 | 2017-06-09 | 3730

Aprašymas: Šių laikų Japonija, vakarinės Tokijo apylinkės. Esant vietos stygiui, žmonės naikina miškus ir kalvas, apstatydami juos gyvenvietėmis. Šios vietos seniau priklausė meškėnšuniams, dar vadinamiems tanukiais. Stumiami iš savo gimtųjų žemių tanukiai pradeda herojinę, tačiau beprasmę kovą už savo išlikimą. Bandydami nepasiduoti, jie atkuria vis dar praktikuojamą transformavimosi meną, kurio pagalba gali pasiversti žmonėmis…

2013 | 2017-06-09 | 3776

Aprašymas: Trumpų „Madagarskaro“ filmų kūrėjui pagaliau patikėtas didžiojo ekrano vairas. Kurį vairuoja nedidelė patrakusi sraigė! Turbo nuo vaikystės svajojo tapti didžiu sportininku. Lenktynininku! Kurio vardą skanduotų minios. Jis būtų greičiausias ir kiečiausias! Tikra raketa. Tačiau net didžiausiai svajonei koją gali pakišti prigimtis: Turbo yra sraigė. Tiksliau, sraigius. Ir gyvena ten, kur visi vos velkasi – sraigyne. O Turbo taip norėjosi greičio… Netikėtai, vieną dieną sraigiui Turbo nutinka keistas nutikimas… Ir jis įgyja super galių! Štai tada sraigius supranta, kad išmušė jo gyvenimo valanda! Jis iškvies į kovą savo idealus ir parodys, kieno kiaute dega karščiausia ugnis! Kieno kiautas urzgia garsiausiai. Ir kieno kiaute sproginėja žiežirbos! Turbo – savo svajonės link beprotišku greičiu lekiantis sraigius lenktynininkas. Susigrums su už save greitesniais… Ir pradės didžiausią savo gyvenime nuotykį! Jis greitas. Jie – įsiutę!

2030 | 2018-07-24 | 3181

Aprašymas: Maša – protinga mergaitė. Ji žino, kad visos baimės egzistuoja tik mintyse. Todėl pasakodama baisias siaubo istorijas Maša moko jaunąjį žiūrovą nieko nebijoti, išaiškina iš kur atsiranda pačios įvairiausios vaikiškos baimės ir kaip jas nugalėti.

1974 | 2017-06-09 | 4033

Aprašymas: (rus. Иван Васильевич меняет профессию). Jaunas mokslininkas Šurikas džiaugiasi sukūręs laiko mašiną. Tačiau nuotaiką gadina jo žmona – gražuolė aktorė – eilinį kartą nusprendusi palikti nusibodusį inžinierių ir išlėkti į kurortą su bohemišku režisieriumi. Ji nekreipia dėmesio į genialųjį vyro išradimą. Tačiau drauge su namų valdybos pirmininku Ivanu Vasiljevičiumi ir gretimą butą apiplėšti ketinusiu vagimi ji tampa eksperimento dalyve. Laiko mašina nieko nenutuokiančius daugiabučio gyventojus nuskraidina į Ivano Rūsčiojo laikus, o patį carą atgabena į Šuriko butą. Prasideda virtinė neįtikėtinų situacijų ir pokštų. Šiuolaikiniai žmonės mėgina pritapti caro dvare, o barzdotam valdovui kiekviena akimirka, praleista kukliame daugiabutyje, prilygsta didžiausiam išbandymui.