Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3745

Vieną dieną Maša išsiruošė gaudyti drugelių - apie tai filmas lietuviškai online - Gero apetito. Tačiau nieko nepagavusi, ji atkeliavo pas lokį į trobelę. O lokys su savo giminaičiu pietus gamino. Žinoma, Maša taip pat prisijungė, ir kaip jiems rodėsi - tik trukdė. Kai galiausiai virtiniai jau buvo puode, paaiškėjo, kad dingo mergaitės pagauta kirmėlė. Kur ji atsiras vaikai sužinos filmuke Gero apetito.

1998 | 2017-06-09 | 3762

Donald Duck Namų ginyba išleistas 1943 m.

1948 | 2017-06-08 | 4150

Pirmoji pamoka.

2007 | 2017-06-09 | 4221

Aprašymas: Servanteso kūryba, ypač jo romanas „Don Kichotas“, užima vieną svarbiausių vietų Renesanso grožinėje literatūroje. Gausus patyrimo ir nelengvas gyvenimas suteikė Servantesui daug medžiagos meninei kūrybai. Jo literatūrinė veikla labai įvairi. Bet labiausiai jis pagarsėjo savo romanu „Don Kichotas“ — riterinių romanų parodija. Ypač juokingi Don Kichoto nuotykiai. Jam visur vaidenasi užburtos pilys, riteriai, damos, o iš tikrųjų tai — smuklės, jų šeimininkai, patarnaujančios merginos. Don Kichotas stoja į kovą su vėjo malūnais, juos palaikydamas milžinais, užpuola laidotuvių procesiją, manydamas, kad čia gabenamas sužeistas ar negyvas riteris, šoka į avių bandą, įsitikinęs, kad tai riterių kariuomenė…

2030 | 2018-07-24 | 3598

Aprašymas: Veiksmas vyksta fantastinėje Ginklų ir Meistrų akademijoje, Šibusene, kur Ginklo (ginklu virsti gebančios, žmogaus pavidalą turinčios būtybės) ir Meistro (Ginklo valdytojo) komandos stengiasi išvalyti pasaulį nuo blogio jėgų, rinkdamos apleistas demoniškas sielas, o kai surenka 99-ias ir sumedžioja vieną raganą, gali paversti Ginklą į Mirties Dalgį. Tačiau akivaizdu, kad tai tik šoninis scenarijus, nes sielų čia vartojama gana nedaug, užtat veiksmo ir švelniosios erotikos (ecchi) čia kiek nori!

2000 | 2017-06-09 | 3544

Šioje mėlynųjų nykštukų serijoje Pameistrys „ žiūrėsime apie Kerėplą. Tai smurfas kurio niekas nemėgo jis norėjo būti pameistriu tačiau dėde smurfas jo nepriėmė. Šis nelaimėlis nykštukas pavogs stebuklingą receptą iš Gargamelio ir netyčia pasivers į bjaurų žalią padarą. Gargamelis jį sučiups. Tada ir pamatysite jog iš tiesų smurfai labai myli vieni kitus ir nepaliks mažojo Kerėplos bėdoje. Graži draugystės istorija šiame animaciniame filmuke vaikams.

2009 | 2017-06-09 | 3920

Aprašymas: 78-erių metų Karlas Fredriksenas svajojo apie tai, kad pripūs daugybę balionų ir išskris pasižvalgyti į Pietų Amerikos laukinę gamtą. Vieną gražią dieną senukas pagaliau ryžosi… Pūtė ir pūtė ir pagaliau pripūtė tūkstančius spalvotų balionų, kurie atplėšė jo seną namelį pakėlė į orą. Tačiau jis net baisiausiame košmare neįsivaizdavo, kad netrukus į jo duris (beje, kabančias kelių kilometrų aukštyje) pasibels ne kas kitas, o labiausiai nekenčiamas vaikas iš visų, kiek tik jis pažįsta – Raselas…

1983 | 2017-06-09 | 3682

Aprašymas: Antinas Dafis ir Greituolis Gonzalesas randa lobių žemėlapį ir leidžiasi ieškoti paslaptingųjų lobių…

2000 | 2017-06-09 | 3886

Animacinio filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Di Di dieta“ tarakonas Di Di pastebi, kad yra per storas ir nusprendžia žūt būt atrasti būda numesti svorio. Bet ar nesutrukdys jo planams Ogis? Antroje serijos „Di Di dieta“ dalyje „Pavyduolis“ Ogis pasikviečia Oliviją paplaukioti baseine, tarakonai, žinoma irgi nori maudytis, bet Ogis juos išveja. Serijoje vaikai pamatys, kaip pavyduoliui Ogiui kerštaus mažieji išdykėliai. 3-ojoje dalyje tarakonai rengs Džojaus gimtadienio vakarėlį. Kaip su tuo kovos Ogis?

2030 | 2018-07-24 | 3979

Aprašymas: Trys vaikai gauna užduotį su ateivės mergaitės Ketės pagalba apsaugoti savo miestą nuo ateivių įsiveržimo. Su Ketės seneliu jie pertvarko išsiskirsčiusią prieš šimtmečius sukurtą ateivių medžiotojų organizaciją, kuri vadinasi Monstrų medžiotojų klubas (angl. Monster buster club).

2015 | 2017-06-09 | 4380

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis šiemet vasarą atšventė jau 15 metų jubiliejų: pirmoji animacinio serialo serija buvo parodyta 1999-ųjų liepos 17 dieną. 2004-aisiais buvo sukurtas pilnametražis animacinis filmas, o naujoji juosta yra minėto filmo tęsinys. Antonio Banderas‘o vaidinamas piktasis piratas desperatiškai ieško paskutinio trūkstamo magiškos knygos puslapio. Knyga ypatinga tuo, kad joje parašius bet kokį planą ar svajonę, jie tampa realybe. Po ilgų paieškų piratas sužino, kad ant trūkstamo lapo surašytas slaptasis Krabo receptas. Vieną dieną piratui pavyksta pavogti itin saugomą Krabo vertybę. Kempiniukas ir draugai, sužinoję, kad piktasis piratas rengiasi sunaikinti jų namus, išsiruošia į gelbėjimo misiją. Įgiję superherojiškų galių, Kempiniukas ir kompanija mūsų pasaulyje stoja į žūtbūtinį mūšį su piratu ir jo šutve.

2030 | 2018-07-24 | 4895

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

1991 | 2017-06-09 | 4140

Aprašymas: Kiekviename mieste yra namas, apie kurį pasakojami siaubingi dalykai. Suaugusieji kalba apie jį pašnibždomis, o kaimynų vaikai aplenkia kaip įmanoma didesniu lanku. Nuo tokių namų dvelkia vėsa bei mirtimi. Ir vargu ar atsirastų drąsuolis, kuris, net ir susiląžinęs, išdrįstų priartėti prie šios baisios vietos nakties glėbyje. Tačiau atsitiko taip, kad vienąsyk pats paprasčiausias dešimtmetis berniukas peržengė šio namo slenkstį. Košmarą, kurį herojui teks patirti, sunku nupasakoti žodžiais.

2030 | 2018-07-24 | 3829

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

1994 | 2017-06-09 | 3705

Aprašymas: Šių laikų Japonija, vakarinės Tokijo apylinkės. Esant vietos stygiui, žmonės naikina miškus ir kalvas, apstatydami juos gyvenvietėmis. Šios vietos seniau priklausė meškėnšuniams, dar vadinamiems tanukiais. Stumiami iš savo gimtųjų žemių tanukiai pradeda herojinę, tačiau beprasmę kovą už savo išlikimą. Bandydami nepasiduoti, jie atkuria vis dar praktikuojamą transformavimosi meną, kurio pagalba gali pasiversti žmonėmis…

2030 | 2018-07-24 | 3639

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!