Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3359

Aprašymas: Istorija pasakoja apie studentą Saitou Yakumo, kuris gimė su skirtingomis akių spalvomis. Jo kairė raudonoji akis jam suteikia įaptingą gebėjimą matyti vaiduoklius ir dvasias. Jis tiki, kad dvasios lieka žemėje dėl savų priežasčių ir jei panaikinsi tas priežastis jos iškeliaus ten kur joms ir priklauso. Taigi Saitou kartu su bendramokslė Ozawa Haruka nusprendė joms padėti.

2030 | 2018-07-24 | 3595

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2015 | 2017-06-09 | 4082

Aprašymas: Brendimas kartais primena duobėtą kelią – būtent taip atrodo vienuolikmetei Riley Anderson, kurios tėtis gavo naują darbą ir iš jaukaus gimtojo miesto šeima persikelia į niekad nepailstantį San Francisko didmiestį. Kaip ir visus žmones, Riley per gyvenimą lydi penkios emocijos: Laimė, Nelaimė, Baisulys, Pyktis ir Bjaurastis. Mieli ir spalvingi nuotaikų žmogučiai yra įsikūrę mergaitės galvoje – moderniame emocijų valdymo centre ir kasdien jai pataria sprendžiant kasdienes problemas mokykloje bei namie. Persikrausčius į naują miestą, Riley emocijų būstinėje kyla sąmyšis – mergaitei nepatinka naujoji mokykla ir ją kankina senųjų draugų ilgesys. Nors Riley galvoje tūnanti Laimė kaip įmanydama stengiasi jai įpūsti pozityvių minčių, likusios emocijos nesutaria, kaip mergaitė turėtų priimti naująjį savo gyvenimą. Ar pavyks Laimei įkalbėti Nelaimę ir Baisulį padėti mergaitei į pasaulį pažvelgti šviesesnėmis spalvomis? Nuotaikinga animacinė komedija „Išvirkščias pasaulis“ – tai naujausias kompiuterinės animacijos šedevras, kurį prodiusavo „Pixar Animation Studios“, o išleido „Walt Disney Pictures“.

2030 | 2018-07-24 | 3380

Aprašymas: Trečiasis Kuroko Krepšinio sezonas atskleis dar daugiau detalių apie Teiko krepšinio komandos Stebuklų Kartą. Šį kartą Žiemos Taurės krepšinio aikštelėje tarpusavyje kausis Kaidžo (su Kise Riota), Fukudos Sogo (kuriai priklauso dar vienas sezono peštukas Haizakis Šogo), Šutoku (Midorima Šintaro), Seirin (su nepakitusia komandos sudėtimi) ir, žinoma, Rakuzan (su paslaptinguoju Akašiu Seidžiuro) mokyklų komandos. Į finalą pateks tik dvi iš jų, tačiau kiekvienos varžybos savotiškai bus svarbios visiems krepšininkams. Bus sprendžiamas ne tik Žiemos Taurės nugalėtojo klausimas, bet ir asmeniniai žaidėjų konfliktai, kilę už krepšinio aikštelės ribų. Panašu, kad iš šis sezonas priklaustys žiūrovų akis iki pat paskutinės ketvirtojo kėlinio sekundės.

2030 | 2018-07-24 | 3407

Aprašymas: Kaori Fujimiya mokykloje visada viena, nes visi jos džiugūs prisiminimai ir laikas praleistas su draugais dingsta kiekvieną pirmadienį. Jos klasiokas, Yuuki Hase, pastebi, jog Kaori Fujimiya mokykloje neturi draugų. Taigi, vaikinas, kiekvieną savaitę, tampa jos draugu iš naujo.

2011 | 2017-06-09 | 4022

Aprašymas: Tai originali danų animacinė komedija visai šeimai, sukurta pagal sėkmingiausio danų rašytojo vaikams Ole Lundo Kirkegaardo knygą. Filmo centre – jaunasis Viktoras, kurio gyvenimą vis apsunkina už jį gerokai vyresnis padauža. Kai Viktoras nusprendžia dalyvauti talentų šou ir pasirodyti į miestą atvažiavusiame cirke, jo nekenčiantis berniūkštis ima kurpti keršto planą. Kaip išsisuks šmaikštus ir geraširdis Viktoras?

2030 | 2018-07-24 | 3201

Aprašymas: Ozis ir Driksas (angl. Ozzy & Drix) – JAV animacinis serialas.

2000 | 2017-06-07 | 3592

Istorija apie tai, kaip ramų miško gyvenimą sudrumsčia vieno vagonėlio pasirodymas. Visažinė šarka iškart žinojo, jog tai atvykę statybininkai kurie ties elektros laidus. Kaip gyvūnai reagavo į statybas pamatysite šiame filmuke. Suprasite, kodėl reikia saugoti gamtą, bet ir žinosite, kad niekas neatsiranda jai nenukentėjus, Senoji animacija moko išteklius naudoti protingai.

1966 | 2018-07-25 | 3164

1998 | 2017-06-09 | 3737

Donald Duck Don Donald išleistas 1937 m.

2000 | 2017-06-07 | 3938

„Drambliukas susirgo“ – tai filmukas vaikams apie sergantį drambliuką, jo draugą kupranugarį ir sukčių niekšelį katiną. Vaikštinėdamas šis pamato atvirą langą ir užsuko pas drambliuką į svečius. Supratęs, kad šis turi pinigų, katinas pažada jog už juos nupirks ledų, kurie padės pasveikti drambliukui, tačiau.... Ši istorija mus moko, jog niekada negalime pasikliauti ir tikėti svetimais žmonėmis.

2030 | 2018-07-24 | 3369

Aprašymas: Sandžėjus ir Kreigas (angl. Sanjay and Craig) yra animacinis serialas apie dvylikametį berniuką Sandžėjų ir jo geriausią draugą – kalbančią gyvatę.

2030 | 2018-07-24 | 3603

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1994 | 2017-06-09 | 3992

Aprašymas: Dvylikamečiui Prestonui likimo valia į rankas pakliūva… tuščias čekis! Vaikis nežiopso – įrašo milijoną, susišluoja žalius ir pradeda gyvenimėlį… Tačiau mažuoju milijonieriumi kaip mat susidomi ir FTB, ir sukčiai, kuriems priklausė čekis. Dar gerai, kad Prestonas ne iš kelmo spirtas…

2022 | 2017-06-09 | 3609

Animaciniame filmuke „Dvi prieš vieną“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai pamatys net dvi Mašas, tiksliau – Mašą ir jos sesutę Dašą. Visi žino, kaip viena Maša sugeba sujaukti lokio namus, reikia tik įsivaizduoti, ko gali pridaryti dvi tokios mergaitės. Serijoje „Dvi prieš vieną“ lokys supras, kad varvantis stogas tai ne blogiausia, kas jam galėjo nutikti.

1965 | 2017-06-09 | 3997

Aprašymas: (rus. Операция Ы и другие приключения Шурика). Šurikas, o ypač jo „kolegos“ – Vicinas, Morgunovas ir Nikulinas – tapo tarybinio folkloro personažais, keliaujančiais iš vieno anekdoto į kitą. Aktorių pavardės buvo sutapatintos su jų personažais. Filmą sudaro trys komiškos novelės, kurias vienija legendinis studentas Šurikas. Pirmojoje jam tenka sunki užduotis – perauklėti statybose bausmę atliekantį chuliganą. „Nusikaltėlis“ be jokios abejonės yra tikrasis padėties šeimininkas – kol Šurikas dirba, jis miega, kai Šurikas geria kefyrą, jis valgo pietus iš trijų patiekalų, kuriuos jam atvežė milicijos darbuotojai. Nėra ko stebėtis, kad Šuriką suima pavydas. Antrojoje novelėje herojus ruošiasi egzaminui su nepažįstama studente, kuri yra šventai įsitikinusi, kad mokosi su drauge – mat per visą dieną taip ir nepakelia galvos nuo konspekto. Trečioji novelė apie bazę, iš kurios viskas pavogta, o nuo revizijos ją gali išgelbėti tik dar viena vagystė, tiksliau – jos imitacija. Tačiau šaunioji trijulė gimusi tam, kad sugadintų visus genialiausius planus ir sužlugdytų operaciją “Y”.

1967 | 2017-06-08 | 4278

Pasakos dideliems ir mažiems prasideda neįtikėtina kiškio narsa ir nuotaikinga muzikėle. Vėliau pasireiškia kiškio gudrumas ir atsiskleidžia blogosios charakterio savybės. Tuo tarpu lokys vaizduojamas kaip rūpestingas ir atsakingas žvėris. Na, o vėliau pasireiškia dar didesnis lapės gudrumas. Antroji pasaka ne mažiau įdomesnė – čia vėl matomas gana neįprastas kiškio charakteris. Ir viena, ir kita pasaka vaikams parodo, kaip nereikia elgtis.