Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3634

„Na, palauk!“ serija „Kultūros namai“ – puikus pasakojimas, kuris patiks ir mažiesiems, ir suaugusiems. Žiūrėdami šį filmuką online matysite jau pažįstamus personažus – vilką ir kiškį. Vilkas, kaip visada regs savo klastingas pinkles. Ši animacija nepalieka abejingų. O svarbiausia, kad gėris visada laimi. „Nu, pogodi!“ – ne tik gera pramoga, bet ir pamokymas.

1997 | 2017-06-09 | 4055

Aprašymas: Per kalvas ir iš toli… rinksis dideli maži… Mažyliai dievina gyvūnus. Jiems patiks stebėti, kaip gerai pažįstami teletabiai išdykauja su linksmais gyvūnėliais. Vieną kartą teletabių šalyje pasirodo mažas ėriukas. Tačiau mažasis ėriukas labai jau liūdnas. Jis nudžiuga tik tuomet, kai į teletabių šalį atvyksta jo draugas – kitas mažas ėriukas. Tinkis Vinkis linksmai klausinėja: „Kaip gyveni, Rudoji karve?“. Po ir kiti teletabiai išvysta nuostabiai gražų drugelį, o Dipsis teletabių šalyje sutinka be galo draugišką šuniuką. Kai pradeda suktis stebuklingas vėjo malūnėlis, teletabiai išvysta tikrus vaikus, kurie žaidžia su milžinišku drambliu ir mažaisiais pingvinukais, su gulbių šeimynėle ir linksmais šunyčiais.

1970 | 2017-06-09 | 4416

Mickey's Parrot.

2012 | 2017-06-09 | 4052

Aprašymas: Kažkur tarp Rio ir Madagaskaro, saulėtame Mozambike egzistuoja magiškas paukščių miestas – Zambezija. Jame traukdami nuotaikingas dainas ir kasdien linksmindamiesi gyvena viso pasaulio paukščiai: nuo mažiausio žvirblio iki galingiausio erelio. Paukščių gyvenimas – tai nuolatinis laisvės ir nuotykių troškimas. Deja, sakaliukas Kajus – nedrąsus ir naivus paukštis. Nuo mažumės gyvenęs tik su tėčiu, Kajus iš jo išmoko vikriai skraidyti ir išgyventi dykumoje. Tėtis Tendajus sūnui nuolat kartojo, kad šis turi išmokti rūpintis pats savimi. Sakaliukui trūko draugų ir linksmybių, jis nebenorėjo gyventi kaip atsiskyrėlis, tad pasakęs tėčiui, kad jau gali pasirūpinti savimi pats, iškeliavo. Pakėlęs sparnus Kajus išlekia į paukščių rojų – niekada nematytą ir paslaptingą Zambeziją. Nukeliavęs į didžiulį svajonių miestą sakaliukas panyra į kunkuliuojantį paukščių bendruomenės gyvenimą. Apsuptas plepių papūgėlių, išmintingų erelių bei peralkusių marabu, Kajus sužino, kad miestui reikia greitų kaip vėjas ir stiprių kaip akmuo paukščių. Iš tėčio išmokęs vikraus ir greito skraidymo, Kajus netrukus tampa Zambezijos gynėjų „Uraganų“ nariu. Svajonių miestą užpuolus varanui Budzo ir jo sąjungininkams, Zambezijos gyventojai stoja į kovą. Gindamas miestą nuo gigantiškų roplių, sakaliukas privalo išgelbėti ir pagrobtą savo tėtį. Vykdyti šią svarbią užduotį Kajui padeda draugai. Nuolat tinginiaujantis, save labai mylintis žvirblis – Yzis ir gražuolė Zambezijos vadovo duktė Zoja, galiausiai net varanų armijai padėję maitėdos marabu prisijungia prie Kajaus ir padeda išgelbėti Zambeziją.

2030 | 2018-07-24 | 5128

Aprašymas: Pradinės mokyklos moksleivis Voltas kraustosi iš proto dėl beibleidų. Jo geriausias draugas Šu yra vienas sėkmingiausių žaidėjų. Šu patenka į nacionalinį beibleidų turnyro finalą. Įkvėptas bičiulio sėkmės Voltas irgi svajoja patekti tarp geriausių. Ilgame kelyje į aukščiausią lygą reikia pradėti nuo mažų dalykų – pirmiausiai laimėti savo rajono turnyrą, kuriame netrūksta gabių priešininkų. Keliaujant link svajonės Voltas sutiks naujų draugų, ištobulins savo techniką ir net ims svajoji apie geriausio beibleidų žaidėjo pasaulyje titulą!

2030 | 2018-07-24 | 3920

Aprašymas: Byvis ir Tešlagalvis (angl. Beavis and Butt-Head) – JAV animacinis serialas. Byvį ir Tešlagalvį pažįsta visi, netgi tie, kas jau nebeatsimena, kada atsirado pirmasis muzikinis TV kanalas – MTV. Šie du vyrukai tapo tikra legenda. Ir viskas tik dėl to, kad puikiai atlikdavo keturis dalykus: 1. Sėdėjo ant sofos ir spoksojo į “teliką”. 2. Prietrankiškai, bet labai šmaikščiai komentavo muzikinius vaizdo klipus. 3. Niekad taip ir “nenukabino” nė vienos panos. 4. Nuolat patekdavo į kvailiausias situacijas. Keisčiausia tai, kad paaugliai, ir netgi kai kurie suaugusieji, ėmė aklai juos pamėgdžioti. Animacinio serialo kūrėjai netgi turėjo atiduoti kai kurias serijas cenzūrai. Ypač kai keli vaikai, prisižiūrėję Byvio ir Tešlagalvio nuotykių, vos nesudegė savo namuose.

2010 | 2017-06-09 | 3818

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.

2000 | 2017-06-07 | 3631

Mama. Kiek daug telpa į šitą žodį. Kas kiekvienam vaikui vaikystėje svarbiausia, kas gelbsti ir užstoja, kas paguodžia,sušildo ir apsaugo? Žinoma, kad - mama. Šiltas ir nuotaikingas animacinis filmukas ,,Mama", pasakoja apie saugų ir šiltą vaiko pasaulį, kai šalia yra mama. Tiek vaikams, tiek jų tėveliams skirtas pasakojimas apie mamos rūpestį ir stebuklingą vaikystės pasaulį. Svajonių ir vilčių metas, šiltame pasakojime ,,Mama".

2022 | 2017-06-09 | 3732

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.

2006 | 2017-06-09 | 3562

Aprašymas: Grįžęs į realų pasaulį, Ichigo su savo komanda kaip įprastai tvarkosi su Tuščiaisiais, bet jų laukia nauji pavojai. Kovotojus užpuola dar nematytos baltos dvasios, vadinamos Paklodėmis, ir tuo metu jiems į pagalba atskuba nepažįstama Sielų Skerdėja vadu Senna. Tačiau ji nėra paprasta Sielų Skerdėja – ji neprisimena kokiam būriui priklauso, bet kitaip nei kiti Sielų Skerdėjai ji turi savo ankstesnio gyvenimo atsiminimų nuotrupų. Senną persekioja blogiukų gauja, pasivadinusi Tamsiaisiais ir vadovaujama vado Ganryuu. Tamsieji buvo ištremti iš Sielų Visuomenės ir, norėdami įvykdyti savo keršto planą, realiame pasaulyje ieško daikto, vadinamo Shinenju, kuris pasirodo beęsąs pati Senna. Ichigo, trokšdamas bet kokia kaina išgelbėti Senną nuo Ganryuu planų, tuo pačiu išgelbėja pasaulį nuo sunaikinimo.

2000 | 2017-06-07 | 3596

Jei pasiilgote nebylaus kino, kai neištariant nei žodžio, sukuriamas meno kūrinys kurio esmė labai paprastai suvokiama, šis filmukas paliks neišdildomą įspūdį. Pavadinimas pasako viską - dingsta anūkė ir visi puola jos ieškoti, na o kaip šeimynai sekasi tai daryti, ir kur bastosi anūkėlė, išvysite pažiūrėję šį nuotykių pilną filmuką.

2011 | 2017-06-09 | 4167

Aprašymas: Umi yra drovi paauglė mergaitė. Jos tėtis žuvo Korėjos karo metu, o mama būdama profesorė nuolatos keliauja. Šios mergaitės klasėje mokosi vaikinas vardu Šun, kuris su kitais mokiniais priešinasi klubo patalpų nugriovimui. Jie organizuoja protestą, kurio metu Umi ir Šun suartėja. Visa tai prasideda paprasta draugyste, kuri pradeda vis labiau gilėti. Tačiau viskas pasikeičia, kai Šun pradeda tyrinėti savo tikrąją praeitį, kuri grasina judviejų išsiskyrimu.

1998 | 2017-06-09 | 3641

Donald Duck The autograph hound išleistas 1939 m.

1995 | 2017-06-09 | 4616

Aprašymas: Sunkus vaikas paaugo. Jis jau paauglys, todėl nenuostabu, kad įsimylėjo. Tačiau jo mylimoji visai nekreipia į jį dėmesio. Visą savo švelnumą ir meilę mergina atiduoda kitiems berniukams. Sunkus vaikas nė neketina pasiduoti ir paskelbia varžovams tikrą karą…

1951 | 2017-06-09 | 3886

Aprašymas: Nuo pat 1865-ųjų metų „Alisa Stebuklų šalyje“ yra viena mėgstamiausių viso pasaulio vaikų pasakų, tačiau savyje talpina kur kas daugiau. Šis filmukas, tai Luisio Kerolo visame pasaulyje garsios knygos Disnėjaus versija. Alisa nuobodžiauja ir pradeda įsivaizduoti įvairiausius stebuklus. Ji pamato baltą labai skubantį triušį ir nuseka jį į olą. Čia nuotykiai ir prasideda.

2009 | 2017-06-09 | 4199

Aprašymas: Skretas netikėtai suranda galbūt savo būsimą antrąją pusę – evoliucijos keliu šiek tiek toliau pažengusią voverytę skraiduolę ilgomis blakstienomis, vardu Skretė. Mamutas Menis su naująja savo drauge Eli laukiasi mažylio. Kardadantis tigras ima pastebimai nervintis, kad jį visi laiko vos ne namine kate. Sidas, prisižiūrėjęs į savo draugą mamutą, ir pats užsinori sukurti šeimą ir iš to begalinio noro pavagia dinozauro kiaušinį. Žinoma, tai buvo klaida. Herojai priversti leistis į pavojingą kelionę, kad išvaduotų savo draugą iš paslaptingo, nepažįstamo ir bauginančio pasaulio.

1998 | 2017-06-09 | 3541

Donald Duck Fire chief išleistas 1940 m.