Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 4075

Aprašymas: Pasaulyje kur gyvena tik bepročiai mokslininkai ir piktieji atradėjai, vienas talentingas piktojo mokslininko padejėjas, svajoja pats tapti mokslininku ir laimėti kasmetinę „piktojo mokslo mugę“…

2000 | 2017-06-09 | 3789

„Na, palauk!“ serija „Miestas“ prasideda baugiai – kiškis atsiduria vilko maiše. Tačiau pastarojo planus kiek sumaišo pro šalį važiuojantys pareigūnai. Vėliau nenaudėlis vilkas zuikiui bando pakenkti rūkydamas ir... pats patiria rūkymo žalą. Šioje „Nu, pogodi!“ serijoje taip pat išvysite žalius arbūzus ir vilką, įsispraudusį tarp autobuso durų. O pabaiga, žinoma, laiminga (zuikiui).

2000 | 2017-06-07 | 3709

Filmukas vaikams Greitai lis. Taip jau visada būna, kai varlės ima kvarkti - lauk lėtaus. O ar žinote kodėl? Senai senai, kai žemėje dar nebuvo žmonių, Dangaus Valdovas, su senaja sausra žaidė šachmatais. Jie nutarė žaisti iš krioklių ir iš upių, nes sausra nenorėjo, kad žemėje būtų paukščiai, žvėrys ir žmonės, o vanduo juk yra gyvybės šaltinis. Ir čia sausra laimėjo. Tuomet vanduo išdžiuvo ir visi gyvūnai ieškojo vandens. Tada dangaus valdovas pažiūrėjo į žemę ir pamatė kaip visi vargsta, tuomet ir pasiuntė debesis ir lietų.

2030 | 2018-07-24 | 3309

Aprašymas: LEGO Čima legendos (angl. Legends of Chima) – animacinis serialas. Magiškame Čimos pasaulyje visi gyvūnėliai moka kalbėti, gražiai žaidžia ir draugiškai sugyvena. Visi jie įsikūrę pilyse ir įgudę naudotis įvairiais prietaisais, visi vairuoja automobilius. Iki šiol tai buvo pirmykštis rojus gamtoje, o dabar – kovos arena, kurioje kaunasi du seni draugai, netikėtai tapę didžiausiais priešais. Įvairiausi gyvūnėliai atrodo kaip judančios „Lego“ figūrėlės, o šis animacinis serialas sukurtas pagal to paties pavadinimo „Lego“ žaislų seriją.

2030 | 2018-07-24 | 3764

Aprašymas: Denis Vaiduokliukas (angl. Danny Phantom) – JAV animacinis serialas.

2030 | 2018-07-24 | 3381

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

1969 | 2017-06-09 | 4356

Aprašymas: Niekada nenusimenantis, visada pasirengęs pokštauti ir aštrialiežuvis katinas, vardu Pjeras, užsitraukia galingojo katinų valdovo nemalonę – šis pasiunčia savo geriausius agentus jį vytis. Bet tai tik visų mylimo Batuoto katino nutrūktgalviškų nuotykių pradžia! Jam dar teks susikauti su peilių karaliaus kariauna, nugalėti baisų žmogėdrą Liuciferį, padaryti iš vargšo vaikino tikrą markizą ir apvesdinti jį su princese.

2030 | 2018-07-24 | 3488

Aprašymas: Teletabiai (angl. Teletubbies) – animacinis serialas vaikams. Vieną gražią dieną teletabių šalyje… Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou panoro viską suskaičiuoti. O tada atėjo sukirsti po tabių skrebutį. Džozefas su draugais žaidė lietuje, ir teletabiai takšt ir įlipo į balą. Ojojoi! Poromis iškilmingai pražygiavo daugybė įvairiausių gyvūnų. Tinkis Vinkis ėmė ir sugrūdo visus teletabių mėgstamiausius daiktus į savo rankinę. Pu vis nukrisdavo, nuvirsdavo ar pargriūdavo, o trys teletabiai ėmė ir nusekė tabių kremu aplipusiomis pėdomis. Lelia tarp kalvų užtiko laistytuvą ir ėmė laistyti gėles. Iš tabių skrudintuvės ėmė lėkti tabių skrebučiai. Ketvertas vaikų su šunimi paplūdimyje žaidė kamuoliu, o vėjas ėmė ir kažkur nupūtė Dipsio skrybėlę. O tada atėjo metas atsisveikinti. Teletabių programėlės skirtos ikimokyklinio ir jaunesniojo amžiaus vaikams, jomis siekiama ugdyti mažųjų gebėjimus vienu metu ir stebėti, ir klausytis.

2030 | 2018-07-24 | 4625

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

2014 | 2017-06-09 | 3904

Aprašymas: Tai nuostabiai gražus pasakojimas apie tetos išaugintą undinėlę, turinčią ypatingų galių. Linksma, kūrybinga ir puikų stiliaus jausmą turinti Liumila su švytinčiais perlais išdarinėja tikrus stebuklus! Kartą merginos teta gauna pakvietimą į rūmus, kur karališkoji šeima ruošiasi ypatingai karūnos perdavimo ceremonijai. Tačiau teta pakvietimą pamiršta namuose ir Liumila skuba kuo greičiau perduoti jį giminaitei. Atsitiktinai rūmuose atridūris gražuolė nė nenutuokia, kad šis vizitas dovanos jai naujus draugus ir priartins prie daug metų slėptų paslapčių apie ją pačią. Koks skandalas įvyko kai ji dar tebuvo kūdikis? Nauji nutikimai įrodys, kad Liumila turi kur kas galingesnių jėgų, nei priversti perlus švytėti. Jos rankose gali atsidurti visos karalystės likimas.

2009 | 2017-06-09 | 3498

Aprašymas: Planetoje Abel žmonės koegzistuoja kartu su robotais. Vieną dieną šią planetą pabando užgrobti paslaptingas keleivis be bilieto iš transportinio laivo, tačiau ji aptinka Apollo (Hayato Ichihara), robotas, kuris atrodo kaip žmogus; ir Mikaru (Aya Ueto), žmogus, kuris atrodo kaip robotas. Keleivis be bilieto su savimi turėjo atmintinies mikroschemą, kurioje įrašyta moderniausia maskavimo programinė įranga – slapta OS pavadinimu „Šifras“. Apollo įdomumo dėlei pasiimą „Šifro“ atmintinę, net nenutuokdamas, į ką jis įsitraukia. Netikėtai jis pradeda keistai elgtis, tačiau Miharu nė nenutuokia, kas negerai su juo, ir kad už viso to slypi „Šifras“.

2000 | 2017-06-07 | 4188

Filmukas pasakoja apie kačiuką, kurio gyvenimas panašus į patarlę - "visur gerai, bet namie geriausia". Katinėlis svajojo ir ieškojo laimės Afrikoje, bet galiausiai ten pabuvęs, suprato - kad geriausia yra namuose :)

1991 | 2017-06-09 | 4105

Aprašymas: Tai penktasis Drakonų kova Z filmas. Įveikęs Fryzą, Gokas grįžta į Žemę ir padaro iškylą su Gohanu ir Krilinu. Iškyla vyksta be bėdų, kol nepasirodo Fryzo brolis – Kūleris. Prasideda ilga kova tarp mūsų herojų ir Kūlerio, kurioje Kūleris transformuojasi į ketvirtą savo evoliucijos stadiją ir turi pranašumą kovoje… Kol Gokas nepavirsta Super Sajanu.

2000 | 2017-06-09 | 3516

Smurfų nuotykiai tęsiasi, vaikučiai tuo įsitikins šioje serijoje. Artėja tėtės smurfo gimimo diena ir visi smurfai ginčijasi kokią staigmeną parengti: vieni siūlo surengti grandiozinį vakarėlį, kiti varžybas. Smurfytė sugalvoja ir kiti pritaria – surengti talentų vakarą. Repetuoti pasiryžę smurfai ir šoka, ir dainuoja, vaidina scenas. Smurfytė nori sušokti smurfų šokį, ne jokių repeticijų, tačiau jai tas nepavyksta, ir ji nusimena. Taigi, staiga nusiminusią Smurfytę guodžia trolis, duoda jai stebuklingus batelius. Už visą tai trolis paprašo noro išpildymo, kai tam ateis laikas. Kokį norą pateis trolis ir ar smurfytė galės jį išpildyti, vaikučiai galės pamatyti nuostabiame filmuke „Smurfai“.

2030 | 2018-07-24 | 5624

Aprašymas: Kung Fu panda: Šaunumo legendos (angl. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) – JAV animacinis serialas. Čia pasakojama apie tolesnius nerangios, tačiau geros nuotaikos nestokojančios pandos Po nuotykius. Dabar Po – Drakono karys, apsigyvenęs Nefrito rūmuose, iš meistro Šifu mokosi kung fu kovos meno gudrybių. Kartu su Tigre, Maldininku, Gerve, Beždžione ir Angimi panda gina Taikos slėnį nuo blogio. Kiekvieną dieną legendinio didvyrio laukia šauniausi nuotykiai, vis nauji priešininkai ir, žinoma, gausybė maisto, dėl kurio jis padarytų bet ką.