Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3577

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1998 | 2017-06-09 | 3832

Donald Duck Early to bed išleistas 1941 m.

2030 | 2018-07-24 | 15546

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

2000 | 2017-06-07 | 3829

Linksmas muzikinis filmukas mažosios pelytės papasakos nuotaikingą istoriją apie tris drauges - pelytes. Jų linksmas gyvenimas žaislų kambaryje ir... netikėtos gaudynes su katinu. Ar linksmosioms pelytėms pavyks išsisukti nuo aštrių katino nagų? Ar ištikus bėdai pelytės gelbės viena kitą ar paliks likimo valiai? Ar nenaudėlis katinas gaus, ko nusipelnęs ir daugiau nebegaudys pelyčių? Kaip baigsis ši kvapą gniaužianti kova, vaikai sužinos tik pabaigoje, tad pasiruoškite limksmoms gaudynėms! Pirmyn, linksmosios pelytės!

2030 | 2018-07-24 | 4058

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

1950 | 2017-06-08 | 3843

Senosios animacijos filmukas Senelis ir anūkėlis. Atėjo žiema, daug sniego. Visi žvėreliai susiruošė pačiuožinėti pačiūžomis. Jie nutarė pasikviesti ir meškiuką. tačiau visi vaikai žino, kad meškiukai žiemą miega savo urvelyje. Meškiukas nuėjęs ant ledo miegojo tiesiai ant ledo. Ir čia pasirodė Mišos senelis, kuris kvietė meškiuką miegoti. Bet zuikis žvairys jį pamokė, jog sportas - sveikata. Šiek tiek įdėjus pastangų visi žvėreliai užsiemė gražiausiu dailiuoju čiuožimu. Ir vaikus kvietė išmėginti čiuožti pačiūžomis.

1999 | 2017-06-09 | 4208

Aprašymas: Skūbis Dū ir jo komanda bando atskleisti paslaptingą klajojančio vaiduoklio istoriją. Kodėl klajojantis vaiduoklis nusprendė aptemdyti kasmetinę rudens šventę Anglijos miestelyje? Skūbis Dū ir komanda pasiruošusi vaiduoklį sutramdyti!

1981 | 2017-06-11 | 6423

Pasaką „Eglė žalčių karalienė“ tikriausiai žino kiekvienas. Štai dabar siūlome pažiūrėti pagal ją sukurtą filmuką. Šis filmukas vaikams yra labai originalus, pasižymintis savitu muzikos skambesiu. Tai didelės vertės istorija iš senosios animacijos kraitelio.

2030 | 2018-07-24 | 3315

Aprašymas: Patrakėlės katės (angl. Catscratch) – JAV animacinis serialas. Ponia Edna mirdama palieka visą turtą trims katinams. Blikas, Gordonas ir Vaflas linksmai gyvena paveldėtame name, leidžia sau pramogauti, išlaidauti, kasdien susigalvodami su kuo žaisti ir kam parodyti nagus.

2012 | 2017-06-09 | 3894

Aprašymas: Tai pilnametražis, šeimyninis filmas apie garsiąją kovą tarp judraus katino Tomo ir jo ilgamečio priešo, protingojo peliuko Džerio. Šiame filme yra viskas, ko ir reikėtų tikėtis iš Tomo ir Džerio. Veiksmas vyksta Robino Hudo pasakoje, kur Tomas ir Džeris kovoja skirtingose pusėse. Vienas – Robino Hudo pusėje, o kitas – Notingamo šerifo pusėje. Tomas yra įkaitės mergelės Merijon skvairas, o Džeris – Robino Hudo pasiuntinys. Bet Tomo ir Džerio duetas netikėtai tampa sąjungininkais, kai Tomas sužino, kad princas Džonas kartu su karaliumi Ričardu ir Robinu ketina nuskriausti ir Merijon. Paskelbę paliaubas du kailiuotieji konkurentai rizikuoja viskuo, kad išgelbėtų savo draugus žmones ir visą karalystę. Tomo ir Džerio gerbėjams negali būti nieko smagiau, kaip šis, turintis daug veiksmo, filmas. Jame yra visi įprastiniai herojai, daug linksmybių ir nieko per daug pavojingo ar gąsdinančio mažuosius gerbėjus. Net muzika patenkins bet kokio amžiaus žiūrovus.

2004 | 2017-06-09 | 4190

Aprašymas: Alciono planetai gręsia baisi katastrofa. Dviejų civilizacijų likučiai pasislėpė po apsauginiu kupolu vieninteliame mieste – sostinėje, išdėstytame ant giganto kupolo nugaros vardu Arkas. Arkas – jų vienintelis išsigelbėjimo kelias, paskutinė galimybė ištrūkti iš mirštančios planetos…

2000 | 2017-06-07 | 3535

Klaidų sala - filmukas apie berniuką Kolią, kuris labai tingėjo mokytis. Jis atsidūrė klaidų saloje. Šioje saloje jis turėjo išspręsti daugybę užduočių, kurias pats buvo išsprendęs neteisingai. Dėl jo klaidų kentėjo daugybė gyvūnėlių. Galiausiai klaidų saloje kilo potvynis. Nuo potvynio berniuką ir kitus salos gyventojus galėjo išgelbėti tik teisingai išspręsti uždaviniai. Visų džiaugsmui Koliai pavyko teisingai išspręsti visus uždavinius, kuriuos buvo išsprendęs su klaidomis. Būtinai pažiūrėkite šį filmuką. Jis parodo kaip svarbu vaikams yra mokytis.

2000 | 2017-06-09 | 3491

Animacinis filmukas mažiesiems žiūrovams „Smurfai“ suteiks galimybę patekti į stebuklingą smurfų pasaulį. Smurfas Meistrelis nori prasiblaškyti, tačiau visi tiek užsiėmę, kad neturi laiko nei atsipūsti. Todėl jis nusprendžia pagelbėti draugams ir sukonstruoja mechaninį smurfą. Pirmasis jį išbando tėtė smurfas, jis užsisako masažą. Ir mechaninis smurfas vos spėja pildyti visų norius ir darbus. Smalsuolis norėdamas pažiūrėti iš ko jis pagamintas sugadina mechaninį smurfą ir šis tampa tikras miestelio kenkėjas, viską gadina, griauna. Meistrelis bando jį pataisyti, tačiau tai nėra lengva.

1982 | 2017-06-09 | 3871

Aprašymas: Kiškis ir antis tarpusavyje konkuruoja, besistengdami klientams parduoti jų prekiaujamas knygas.