Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3933

Donald Duck Commando duck išleistas 1944 m.

2010 | 2017-06-09 | 3936

Aprašymas: Į kosmosą ištremto Halko erdvėlaivis sudužo Sakaro planetoje, kurią valdo nuožmusis Raudonasis karalius. Parduotas į vergiją, jis tapo galingiausiu gladiatoriumi, tačiau naujieji šeimininkai neilgai tuo pasidžiaugė. Milžinas sudarė sąjungą su naujaisiais savo likimo draugais: apsukriu vabzdžiu Myku, negailestingu uolažmogiu Korgu, buvusiu dvasininku Hiruamu ir kilminga maištininke Eloja. Viskuo nusivylę Sakaro gyventojai tiki, kad Halkas yra jiems siųstasis išgelbėtojas. Tačiau ar jis išgelbės jų planetą, ar sunaikins?

2007 | 2017-06-09 | 3789

Aprašymas: Po incidento, kurio metu vos nežuvo Mažapėdžio senelė, Mažapėdis išmoksta visą eilę pamokų, dar jo rūšies dinozaurų vadinamų „patarimais“.

2000 | 2017-06-09 | 3636

„Na, palauk!“ serija „Kultūros namai“ – puikus pasakojimas, kuris patiks ir mažiesiems, ir suaugusiems. Žiūrėdami šį filmuką online matysite jau pažįstamus personažus – vilką ir kiškį. Vilkas, kaip visada regs savo klastingas pinkles. Ši animacija nepalieka abejingų. O svarbiausia, kad gėris visada laimi. „Nu, pogodi!“ – ne tik gera pramoga, bet ir pamokymas.

1994 | 2017-06-09 | 4428

Aprašymas: Tai vienuoliktasis Drakonų kova Z filmas. Ponas Šėtonas kviečiamas apsilankyti laboratorijoje, ir išmėginti savo jėgas prieš naujai kuriamus genetinius mutantus… Norėdamas nustebinti Šėtoną, kūrėjas jam parodo geriausią savo genetinį kovotoją. Tačiau Tranksas su Gotenu greitai pastebi, kad jis turi uodegą…

2030 | 2018-07-24 | 3280

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2014 | 2017-06-09 | 3836

Aprašymas: San Fransokyo (išgalvotas San Francisko ir Tokijaus mišinys) mieste gyvenantis keturiolikmetis Hiro – jaunas, tačiau itin gabus šiuolaikinių technologjų genijus. Vieną dieną į jo rankas pakliūva… tikrų tikriausias pripučiamas robotas Beimaksas. Juokingai mielas pripučiamas padaras yra vyresniojo Hiro brolio kūrinys. Beje, šis robotas – kitoks. Beimakso krūtinėje plaka mylinti ir užjaučianti širdis. Na ir kas kad ją vis reikia pakrauti elektros ernergija. Hiro ir Beimaksas tampa puikiais bičiuliais. Ir jie būtų gyvenę ilgai ir laimingai, niekuo nesirūpindami… Tačiau miestą užgriūva paslaptingo nusikaltėlio piktadarystės.

1984 | 2017-06-11 | 4222

Aprašymas: Bastianas yra jaunas berniukas gyvenantis niūriame pasaulyje, kuriame labai ilgisi savo mirusios mamos, dažnai yra skriaudžiamas kitų vaikų ir yra mokomas būti rimtu, suaugusiu žmogumi. Vieną dieną jį pabando nuskriausti kiti bendraamžiai vaikai, tačiau jam pavyksta pasprukti ir jis visai netyčia pasislepia senų knygų parduotuvėje. Ten sutinka seną žmogų skaitantį paslaptingą knygą, apie kurią jis Bastianui tepasako, kad ji yra ypatinga ir skirta ne jam. Taip atsitinka, kad Bastianas slapta pasiskolina šią knygą ir pasislėpęs mokyklos palėpėje pradeda ją skaityti. Tada jis pasineria į mistinį fantazijos kupiną pasaulį, kuriam desperatiškai yra reikalingas herojus, galintis išgelbėti jį nuo išnykimo. Tai yra vienas geriausių 8-ojo dešimtmečio „Fantasy“ žanro filmų, pastatytas pagal to paties pavadinimo romaną, kurio autorius yra Vokiečių rašytojas Michael Ende.

Begalinė istorija - Die unendliche Geschichte / The Neverending Story (1984)

2022 | 2017-06-09 | 3526

Lokys prabunda namie su didžiuliu guzu kaktoje bei šaudymo varžybų prizu. Kas gi jam nutiko? Štai apie ką filmukas Duokit kelią. Maša priversta lokiui atskleisti kokie nepaprasti nuotykiai dėjosi. O viskas prasidėjo nuo pasėdėjimo ant lokio sumeistrautų sniego rogių... Juk per naktį iškrito tiek daug sniego, o žiemą vaikams taip smagu lauke, kad tik Duokit kelią!

2016 | 2017-06-09 | 3678

Aprašymas: Sėkmingiausias visų laikų kompiuterinis žaidimas „Angry Birds“ atkeliauja į kino ekranus. Atokioje atogrąžų saloje gyvena laiminga naivių, neskraidančių ir apie išorinį pasaulį nieko nenutuokiančių paukščių bendruomenė. Žinoma, kaip ir kiekvienoje bendruomenėje, yra keletas individų, iškrentančių iš bendro konteksto – tiek naivumo, tiek laimės prasme. Raudonukas, nuo pat vaikystės kentęs patyčias dėl savo vešlių antakių, turi pykčio valdymo problemų. Čakas kenčia nuo hiperaktyvumo, o Bomba – nuo Netikėtų Sprogimų Sindromo. Vieną dieną paukščiai sulaukia netikėtų ir nematytų svečių: žalių padarų, prisistatančių kiaulėmis. Draugiški salos gyventojai širdingai priima atvykėlius, surengia jiems trenksmingą pasveikinimo vakarėlį ir tiesiog trykšta džiaugsmu dėl naujųjų draugų. Išskyrus Raudonuką, kuris įsitikinęs, kad kiaulės kažką rezga ir toli gražu nėra tokios geranoriškos, kokiomis dedasi. Ar Raudonuko įtarimai pasitvirtins? Ar vis tik jis klysta?

1998 | 2017-06-09 | 3940

Donald Duck Wide open spaces išleistas 1947 m.

2030 | 2018-07-24 | 3856

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1980 | 2017-06-09 | 5151

Aprašymas: (rus. За спичками). Suomių valstietis, susirengęs pas kaimynus, niekaip nesitikėjo tokių nuotykių. Atsitiktinis susitikimas su draugu, o po to – virtinė neįtikimų įvykių. Veikėjai iš vienos bėdos patenka į kitą ir patys nebežino, juoktis ar verkti.

2008 | 2017-06-09 | 3813

Aprašymas: Po kelių šimtų metų darbo pagal paskirtį ir pareigų vykdymo WALL-E sutinka robotą, vardų EVE, ir netikėtai be šiukšlių rinkimo suranda naują gyvenimo tikslą. EVE supranta, kad WALL-E netyčiomis atrado būdą išgelbėti Žemę ir skuba atgal į kosmosą pranešti apie tai žmonėms, kurie nekantriai laukia žinių, ar jau saugu grįžti namo.

2005 | 2017-06-09 | 7704

Aprašymas: Jaunasis Viktoras perkeliamas į požeminį mirusiųjų pasaulį, kur paslaptingai veda Mirusią nuotaką. Tuo metu tikroji jo sužadėtinė Viktorija nuliūdusi jo laukia gyvųjų pasaulyje. Nors mirusiųjų žemėje gyvenimas yra daug spalvingesnis nei jo griežtas auklėjimas, Viktoras suvokia, kad čia nėra nieko, dėl ko galėtų atsisakyti savo tikrosios meilės…

2015 | 2017-06-09 | 4405

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis šiemet vasarą atšventė jau 15 metų jubiliejų: pirmoji animacinio serialo serija buvo parodyta 1999-ųjų liepos 17 dieną. 2004-aisiais buvo sukurtas pilnametražis animacinis filmas, o naujoji juosta yra minėto filmo tęsinys. Antonio Banderas‘o vaidinamas piktasis piratas desperatiškai ieško paskutinio trūkstamo magiškos knygos puslapio. Knyga ypatinga tuo, kad joje parašius bet kokį planą ar svajonę, jie tampa realybe. Po ilgų paieškų piratas sužino, kad ant trūkstamo lapo surašytas slaptasis Krabo receptas. Vieną dieną piratui pavyksta pavogti itin saugomą Krabo vertybę. Kempiniukas ir draugai, sužinoję, kad piktasis piratas rengiasi sunaikinti jų namus, išsiruošia į gelbėjimo misiją. Įgiję superherojiškų galių, Kempiniukas ir kompanija mūsų pasaulyje stoja į žūtbūtinį mūšį su piratu ir jo šutve.

1985 | 2017-06-09 | 3882

Aprašymas: Tai pamokanti ir linksma pasaka, kur paslėptos brangenybės, yra truputis neteisybės, kur gaila piktų veikėjų ir laukia gerųjų išbandymai, kur viskas baigsis laimingai. Pagrindinis istorijos herojus Jonas, sugrįžta po tėvo mirties į gimtus kraštus, paliktus po užgrobimų. Jau sugriautas žemes ir pastatus atgauti trukdo piktas ir gobšus gubernatorius bei jo padejėjas. Bet nuotykiai prasideda tada, kai Jonas prieš surandant brangenybes turi vesti. Ir čia pasirodo nuostabi mergina Sofi. Po intrigų ir nusivilimų ieškant žmonos, jis sugrįžta ir veda Sofi. Pasakoje pabaiga laiminga, nes gėris nugali blogį.

1998 | 2017-06-09 | 12987

Aprašymas: Simba ir Nala susilaukė dukters Kiaros. Timonas ir Pumba paskiriami prižiūrėti mažylę, tačiau ši pabėga nuo jų priežiūros ir iškeliauja į uždraustąsias žemes. Čia ji susitinka liūtuką Kovu, su kuriuo susidraugauja. Tačiau nei liūtukė, nei jos tėvai nežino, kad Kovu yra Ziros, ištremto iš genties žuvusio Scaro pasekėjos, sūnus. Ji planuoja užauginti jauniklį, kad šis išstrumtų Simbą ir taptu Garbingosios žemės karaliumi.

2030 | 2018-07-24 | 3384

Aprašymas: Black Lagoon yra Japonų manga ir anime, sukurti Rei Hiroe. Veiksmas rutuliojasi apie samdinius, dar kitaip žinomus “Lagoon Company”. Lagoon Company plukdo jūrom savo Torpediniu Kateriu įvairius krovinius, pavyzdžiui pagrobtus žmones, ginklus ir pan. Veiksmas vyksta Roanapur mieste, kuris yra Tailande. Miestas padalytas į dalis, kurias valdo tam tikros mafijos.