Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 5504

Aprašymas: Princesė Tiana gyvena Naujojo Orleano (džiazo „lopšio“) prancūzų kvartale, „Džiazo amžiaus“ laikais. Kadangi veiksmas vyksta „Džiazo amžiuje“, princesė džiazuoja. Džiazuoja ir varlė – užkerėtas princas. Tiesą sakant, čia džiazuoja visi: nuo paprastų prancūzų kvartalo gyventojų iki nepaprasto krokodilo, gyvenančio pro šalį tekančioje Misisipėje. Tiana – yra pirmoji afroamerikietė mergina gausiame Disnėjaus princesių būryje. Užkerėtas princas yra tiesiog žalia varlė. Herojams susitikus, kalba užsimezga apie bučinį, galintį panaikinti vargšo princo prakeiksmą ir nelaimę. Tačiau galų gale avantiūrai įkalbėtos princesės ryžtas materializuojasi visiškai ne taip, kaip tikėjosi princas…

1974 | 2017-06-09 | 3929

Aprašymas: (rus. Невероятные приключения итальянцев в России). Romoje, skurdžių ligoninėje, miršta senutė, buvusi Peterburgo Imperatoriškojo teatro balerina. Gulėdama mirties patale, ji papasakoja anūkei Olgai, kad po revoliucijos, bėgdama iš Rusijos, ji visas savo brangenybes paslėpė slėptuvėje po liūtu. Dabar Olga yra vienintelė paveldėtoja. Ilgai nedvejojusi, ji išsiruošia į miestą prie Nevos. Bėda ta, kad lėktuve mergina sutinka dar penkis pretendentus į senelės palikimą. Du sanitarai, gydytojas, pacientas sulaužyta koja ir mafiozas, kurio žmona gimdė toje pačioje ligoninėje, nugirdo pasakojimą apie brangenybes ir neatsispyrė pagundai išbandyti savo laimę. Peterburge italus pasitinka gidas Andrėjus… Jis įsimyli Olgą, tačiau ji netikėtai sužino, kad šaunusis rusas yra visai ne gidas, o milicijos darbuotojas, vykdantis operaciją…

Nepaprasti italų nuotykiai Rusijoje - Невероятные приключения итальянцев в России (1974)

1998 | 2017-06-09 | 3828

Aprašymas: Ponas Šaltis bando beviltiškai išgelbėti savo žmoną nuo mirties, tad jis pagrobė Barbara Gordon (Betmeno merginą), kuri turi tarnauti kaip organų donoras, todėl Betmenas ir Robinas turi ją kuo greičiau surasti iki prasidės operacija.

2011 | 2017-06-09 | 4021

Lioleko ir Boleko pasakojimai 1971 m. - 13 serijų.

2030 | 2018-07-24 | 3233

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2010 | 2017-06-09 | 4050

Aprašymas: Želėstouno parkas švenčia 100-ąsias metines, tačiau tai gali būti paskutinis „gimtadienis“ – parkas jau ne toks populiarus kaip anksčiau ir sulaukia vis mažiau lankytojų. Tad meras Braunas nusprendžia uždaryti ir parduoti parką: aukšti, galingi medžiai – viliojantis kąsnelis medienos pramonei. Tai labai bloga žinia garsiausiems parko gyventojams – meškiukui Jogiui ir jo draugužiui Bubu. Jei meras Braunas parduos parką, jie neteks gimtųjų namų. Nežinia, kas laukia parko gyventojų, kai jame neliks nė vieno medžio – gal zoologijos sodas… Taigi, Jogis ir Bubu nutaria susivienyti su Želėstauno parko reindžeriu Smitu, kad išgelbėtų gimtąjį mišką. Nors Jogis mano esąs protingesnis nei vidutinis lokys, tačiau iki šiol sunkiausia užduotis, kurios jam teko imtis, buvo švarinti parko lankytojų lauknešėlius. Meškiukų Jogio ir Bubu laukia nelengva užduotis – jiems teks rimtai pasukti smegeninę ir išties paprakaituoti gelbstint gimtuosius namus.

2030 | 2018-07-24 | 3310

Aprašymas: Palikę savo jaukią šalį, Burbuliai atsiduria šiuolaikiniame mieste, kuriame jiems lemta tapti superherojais. Burbuliai turi labai kilnų tikslą – išgelbėti pasaulį.

2000 | 2017-06-07 | 3630

Filmukas stebuklingas šulinys - Rusų liaudies pasaka apie dvi mergaites – Tinginę ir Darbštuolę. Darbštuolę nuolat varinėdavo jos pamotė, tinginės mama. Vieną dieną tinginė erzindama šunelį įmetė kibirėlį į šulinį ir apkaltino tuo darbštuolę. Pamotė aišku, patikėjo savo dukros versija ir darbštuolė leidosi gilyn į šulinį ieškoti kibirėlio, o ten – stebuklai. Taip ir prasideda magiški darbštuolės nuotykiai.

2009 | 2017-06-09 | 4087

Aprašymas: Šiltas, mielas ir kokybiškas. Labai pamalonino pateikto virtualaus Oz pasaulio koncepcija, bei visi ten vykę nuotykiai. Daug antraplanių personažų, daug kalbų, daug chaoso, bet tai puikiai sutilpo į 120‘ies minučių filmą ir pateikė įdomią, smagią, paprastą, įkvepiančią, nutrūktgalvišką ir nuotykių kupiną istoriją.

1970 | 2017-06-07 | 4272

Senosios animacijos filmukas Dėdė miša. Puikus pamokantis filmukas apie dėdę Mišą - lokį, kuris gyvena miške su kitais žvėrimis. Dėdė Miša labai simpatiškas ir savimi pasitikintis lokys. Dabar vasara todėl jis kaip ir visi žvėrys, ruošiasi atsargas žiemai. Miša eidamas sutinka ežį, su kuriuo grybauja. Tačiau metęs grybus nueina riešutauti nes juk jam reikia riešutų žiemai. Vėliau Miša išsirauna visa lazdyną ir nešasi laimingas. Sutinka Rainį kuris eina žvejoti - o kaipgi - Mišai irgi reikia žuvies žiemai ir draugai metę riešutus patraukia prie upės. Tačiau dėdei Mišai niekas nekimba. Galiausiai metė jis tą žvejybą ir nuėjo su lape vogti vištų. Tačiau ir čia Mišai ištiko nelaimė - jį užpuolė apsauginiai šunys ir vos kailį nenulupo :) Dėjuodamas Miša sutiko Peliuką kuris jį išmintingai pamokė, jog jei pradėjai vieną darbą - reikia jį pabaigti.

2030 | 2018-07-24 | 3214

Aprašymas: Peliukas Mikis, kurio nuotykiai jau senai tapo klasika visame pasaulyje. Filmukuose išdykęs Mikis siekia sužavėti pelytę Mini, o taip pat patiria nuotykius ir daug jo draugų: ančiukas Donaldas, jo simpatija Deizi, nenuoramos Plutas ir Gufis. Peliukas Mikis filmukai, pilna animacijos kolekcija.

1994 | 2017-06-09 | 4186

Aprašymas: Įspūdingas ir užburiantis animacinis filmas yra sukurtas Volfgango Amadėjaus Mocarto operos motyvais. Nakties karalienė paprašo drakonų nugalėtojo princo Tamino ir ištikimo jo draugo Papageno sugrąžinti į jos rūmus gražiąją princesę Paminą, pagrobtą piktojo karaliaus Zarastro. Tačiau Taminas sužino, kad Pamina iš tikrųjų yra Zarastro dukra, kurią prieš daugelį metų iš namų išvežė klastingoji Nakties karalienė, norėdama nugvelbti stebuklingąjį medalioną, kuris įgis stebuklingų galių kai princesei sukaks 18 metų. Ir tik užburtoji princo fleita nurodys teisingą sprendimą susiklosčiusioje situacijoje.

2030 | 2017-06-09 | 3816

Aprašymas: Kaip gyvuoji, bičiuli? Žiūriu smagius animacinius filmukus – štai kaip! Kelią jo karališkajai didenybei Kiškybei, tam nenustygstančiam atkaklūnui, tai visada savimi pasitikinčiai būtybei, šviežio oro gurkšniui, tam… Na, patys suprantate. Nieko nelaukit, žiūrėkit ir kvatokitės iš paties linksmiausio kiškio Kvankos – ryškiausios Warner Bros. studijos animacinių filmukų žvaigždės! Džiaukitės aukso amžiaus „Beprotiškų melodijų“ animaciniais filmukais, neiškarpytais, klasikiniais ir niekada iki šiol nepatekusiais į vaizdo kasetes. Filmuke „Kiškis Kvanka vėl pokštauja“ nusikelsite į Vakarus, filmuke „Mano svajonių gorila“ išsikraustysite iš proto – čia kiekvienas ras ką nors smagaus.

1968 | 2017-06-07 | 4035

Mažylis ir karlsonas - legendinis visų mėgstamas filmukas apie berniuką Mažylį ir jo draugą Karlsoną, bei jų linksmus nuotykius. Karsonas nuolat atskrenda pas mažylį į kambarį ir jie kartu pramogauja. Karlsonas mėgsta pasmaguriauti todėl Mažylis nuolat jį vaišina uogiene. Draugai keliauja naktį ant stogo apsimeta vaiduokliais ir gasdina vagišius. Karsonas kuris gyvena ant stogo tai nepamirštamas animacinis filmukas vaikams.

2000 | 2017-06-09 | 3581

Aprašymas: Mes nesame vieni… Kažkas tikrai mus stebi… Jei jie atkeliautų į Žemę, kas mus apsaugotų? Ogi milžiniškas, nors ir labai bailus, šuo Skūbis Dū ir jo šauni draugija, pasiryžusi ginti pasaulį nuo ateivių!

2030 | 2018-07-24 | 3066

Aprašymas: Tadakunis, Hidenoris ir Jošitake yra mokiniai iš tik berniukų mokyklos. Šis pasakojimas tiesiog apie jų kasdienius gyvenimus, kaip mokinius. Laimėti krepšinio turnyrą? Surasti tikrąją meilę? Nieko panašaus čia nerasite. Ar tai būtų bereikšmis ginčas, kol triniesi su draugais, ar susitikimas su keistu bendradarbiu, bedirbant nepilną darbo dieną, ar tai pasitelkimas audringa fantazija, vėjuoto vakaro metu…

2008 | 2017-06-09 | 3912

Aprašymas: Kai kurie kritikai šį filmą jau vadina vienu geriausių kino istorijoje pasakojimų apie vaikystę. Pagrindinis filmo veikėjas Bruno yra paprastas aštuonmetis berniukas, nacių pareigūno sūnus. Smalsaus ir guvaus (kaip ir visi aštuonmečiai) Bruno pasaulis apsiverčia aukštyn kojom, kuomet jo tėvas paaukštinamas: vietoje “užstalinio” darbo Berlyne paskiriamas vadovauti vienai iš daugybės mirties stovyklų. Iš pradžių naujoje vietoje Bruno pastebi atšalusius tėvų santykius, stebisi, kodėl jam neleidžiama lankytis teritorijoje, aptvertoje spygliuota viela, susidraugauja su, jo akimis, keistai besielgiančiu žydų berniuku Šmule. Tačiau pamažu, detalė po detalės, prieš žiūrovo akis išauga įtampa, melas, nepasitikėjimas, baimė ir siaubas. Šalia suaugusiems daugiau mažiau puikiai žinomos Holokausto istorijos, šiame filme nenuobodžiaus ir vaikai: pamažu auganti dviejų berniukų draugystė (jiems patiems to nežinant, neturinti ateities) nuspalvinta detalių apie amžinuosius dalykus, iškylančius virš suaugusiųjų ambicijų, iškreipto laimės siekimo, godumo ir tos pačios baimės.