Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2005 | 2017-06-09 | 3927

Aprašymas: Ketvirtieji Hario metai Hogvarste yra svarbūs tuo, kad vyks burtininkų čempionatas, kuriame dalyvauja magai iš trijų skirtingų burtininkų mokyklų. Jie turi atlikti skirtingas ir vis sudėtingesnes užduotis. Tas, kuris įveiks jas visas, taps nugalėtoju. Burtininkus į turnyrą išrenka Ugnies taurė, kuri šiemet visus nustebina netikėtai pranešdama, kad vienas iš dviejų Hogvarsto atstovų – Haris Poteris! Tarsi to dar būtų negana, paaiškėja, kad pats pikčiausias burtininkas Voldemortas jau pasiruošęs grįžti į žemę.

2000 | 2017-06-07 | 4156

,,Lokys ir pypkė" multiplikaciniame filmuke pasakojama apie rūkymo žalą. Tai puiki, nenuobodi, tačiau tikrai pamokanti prevencinė medžiaga, kuria tėveliai gali atbaidyti mažuosius nuo šio žalingo įpročio potraukio. Linksma, bet tuo pačiu pamokanti, trumpa pasakėlė vaikus tikrai sudomins, nes šios istorijos pagrindinis herojus - lokys. Lokys, kuris traukia pypkę! Kuo baigsis lokiui pypkės rūkymas? Ar toks pomėgis neprives lokio prie liūdnos pabaigos? Ko iš lokio istorijos galime pasimokyti? Apie tai jums papasakos ši pamokanti istorija ,,Lokys ir pypkė".

1997 | 2017-06-09 | 4160

Aprašymas: Mažylis Miltonas iš tikrųjų labai mažas. Jis gyvena laikrodyje ant židinio atbrailos svetainėje. Apie Miltono egzistavimą nežino niekas, išskyrus jo geriausią draugą Duglą – didžiulį kudlotą šunį, kuris visą dieną snaudžia prie židinio arba saugo Miltoną nuo visokių pavojų. O dabar, aišku, ir nuo jūsų! Miltonas toks paprastas ir valiūkiškas, kad jam nelieka abejingi visokio amžiaus vaikai.

2030 | 2018-07-24 | 5028

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-09 | 3666

Smurfai miške susikuria laužą ir pasakoja riteriškas istorijas. Ir staiga pamato baisų gaisrą, gerieji smurfai stengiasi jį užgesinti. Jiems pavyksta ir visi svarsto kodėl kyla gaisrai. Staiga smurfas atranda didžiules pėdas. Smurfas tėtė nusprendžia, kad reikia riterio, kuris apsaugotų miestelį ir smurfus nuo drakono. Smurfui riteriui nesiseka ir jis sutinka tikrą riterį, kuris labai pavargęs nuo kovų. Apvaliojo stalo riteris nori apsilankyti smurfų miestelyje ir kiek atsipūsti. Seras Lanceliotas saugos miestelį nuo drakono, tačiau riteris sutrinka. Ar pavyks išgelbėti smurfus, vaikučiai pamatys dar vienoje nuostabioje „Smurfų“ filmuko serijoje.

1999 | 2017-06-09 | 3683

Aprašymas: Ar mėgstate muzikuoti? Tvyniams tai labai patinka! Linksmieji Bela, Milas, Fisė ir Džeikas mokysis groti mušamaisiais, styginiais bei pučiamaisiais instrumentais. Milui labiausiai patinka groti mušamaisiais, Fisei – styginiais, o Bela mėgsta pučiamuosius. Atradę savo instrumentus Tvyniai susiburs į orkestrą ir atliks įvairius kūrinius.

2012 | 2017-06-09 | 4143

Aprašymas: Didelė draugystė prasideda nuo mažų dalykų. Ji – maža pelytė, jis didelis meškinas. Ji – vaikas, jis suaugęs. Ji svajoja tapti menininke, nors pagal jos pasaulio taisykles, turi tapti stomatologe. Jis – muzikantas ir poetas, gyvenantis nerūpestingą gyvenimą. Jie gyvena skirtinguose pasauliuose, tačiau draugystė daro stebuklus ir jų negali išskirti nei ūgiai, nei prietarai, nei kultūriniai barjerai.

1966 | 2017-06-08 | 4295

Senosios animacijos filmukas Uodegos. Lapė bėgdama nuo šunų pameta savo uodegą – tada ir prasideda visos linksmybės. Šarka, lapės uodegą įsiūlo zuikiui, o zuikio – lapei. Galų gale į šią istoriją įtraukiamas ir Vilkas su savo uodega. Filmukas skirtas tiems, kurie vis dar galvoja, kad iš svetimo gėrio galima pralobti ir mano, kad svetimos kalbos visada nuoširdžios.

2012 | 2018-10-08 | 4229

Aprašymas: Ketvirtojoje „Ledynmečio“ dalyje pašėlusi voverė Skretas ir vėl vaikosi savo išsvajotą ąžuolo gilę. Deja, lenktynės baigiasi ne taip jau laimingai ir voveriukas tampa pasaulinio kataklizmo kaltininku. Skreto dėka susiformuoja žemynai, o gyvūnai privalo prisitaikyti prie pakitusių gyvenimo sąlygų. Mamutas Menis, tigras Diego, tinginys Sidas, atsiduria vandenyno vidury, atskirti nuo savo draugų. Plūduriuodami ant atskilusios ledo lyties draugai privalo rasti kelią namo, todėl leidžiasi į pavojingą ir nuotykių kupiną kelionę. Čia jų laukia nematytas povandeninis pasaulis ir jo gyventojai, dar neregėtos žemės, egzotiški gyvūnai ir netgi negailestingieji piratai. Nenuilstanti visos istorijos kaltininkė voverė šįkart atsidurs ten, kur jokia pasaulio voverė dar nebuvo įkėlusi savo letenėlės. Galbūt ketvirtas kartas bus sėkmingas ir Skretas galų gale pagaus po pasaulį klaidžiojančią gilę…

Ledynmetis 4: Žemynų atsiradimas - Ice Age: Continental Drift (2012)

2030 | 2018-07-24 | 4219

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2030 | 2018-07-24 | 3175

Aprašymas: Shinzo – Japonijos animacinis serialas. Prieš 500 metų Žemėje vyko žmonių ir enteranų karas. Enteranai yra genetiškai modifikuoti padarai, sukurti iš gyvūnų, vabzdžių ir žmonių DNR, kad kovotų su žmoniją siaubiančiu virusu, bet veliau pasirodo, kad jie yra blogiukai. Nedidelė dalis jų turi galią tapti Hyper enteranais, kariais, geresniais už jų paprastą enterano formą. Enteranai laimėjo karą ir pervadino Žemę į Entera. Mergaitė Yakumo, paskutinis žmogus Enteroje, gavo fragmentą iš meteorito ir įgavo ypatingą galią. Jos tėvas, žinodamas tai ir tikėdamasis, kad ateityje tai duotų naudos žmonėms ir enteranams, paguldė ją į šaltą miegą, kaip jis buvo nusprendęs, 50-čiai metų. Bet kompiuterių veikimo sutrikimas pavertė tai į 500 metų. Dabar po tiek laiko atsikėlusi, Yakumo turi keliauti į Šinzo, kur guli raktas, padėsiantis sugražinti Enteroje taiką. Pakeliui prie jos prisideda trys enteranai (Mushra, Sago ir Kutal), kurie saugo ją kelionės metu.

2014 | 2017-06-09 | 3673

Aprašymas: Vienas mėgstamiausias šuo-detektyvas sugrįžta. Paslapčių komanda tęsia savo darbą, išaiškindami vieną nusikaltimą po kito. Velma sužino, kad iš savo pro-pro-dėdės daktaro Von Dinkensteino paveldėjo prakeiktą pilį. Po ilgų išsisukinėjimų, komanda įkalba ją priimti palikimą, esantį Transilvanijoje… Pensilvanijos valstijoje. Jie atvyksta į pilį ir išsiaiškina tamsias paslaptis, kurias Velma visa laiką slėpė.

2030 | 2018-07-24 | 4341

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Šiame sezone istorija sukasi apie Naruto, Sasuke, Sakura ir Kakashi, kurie bando nugalėti Kaguja Otsutsuki ir Zetsu (atsakingus už nesibaigiančios sapnų karalystės aktyvavimą). Taip pat pasakojamas Itachi Uchiha gyvenimas Konohoje ir jo pirmosios dienos Akatsuki organizacijoje.

2030 | 2018-07-24 | 4946

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

2000 | 2017-06-07 | 4225

Senosios animacijos filmukas vaikams Auksinis berniukas. Pamokantis filmukas vaikams apie auksinį berniuką. Kaip ir daugumoje senosios animacijos filmukų, mokoma kad nuostabiausią žemėje yra gėris ir tiesa. Visi plėšikas, lokys ir kiti vaikėsi ir norėjo pagrobti auksinį berniuką, tačiau vėliau susidraugavo ir tapo geri.

2005 | 2017-06-09 | 4042

Aprašymas: Linksmas, nuotaikingas animacinis filmukas apie tarakonų gyvenimą bei jų mylimiausią priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu… Taigi katinas Ogis turi gyventi su tarakonai ir todėl nuolat susiduria su jais ir jų išdaigomis. Animacijoje „Ogis ir tarakonai“ nėra jokio dialogo, tiesiog veiksmas ir humoras. Šis animacinis filmukas primena „Tomą ir Džerį“. Taigi „Tomo ir Džerio“ mėgėjams turėtų patikti „Ogis ir tarakonai“.

1964 | 2017-06-08 | 4179

Katinas žvejys - nuotaikingas filmukas apie katiną žveją. Susiruošęs žvejoti, katinas sutinka lapę, vilką ir lokį. Visi jie paprašo katino sugauti jiems po žuvelę. Katinas sutinka miško draugams sužvejoti po žuvį, tačiau šie trukdo jam žvejoti, o galiausiai, susiginčiję kam atiteks žuvis, visi šoka į upę. Katinas žvejys numoja ranka ir išeina ieškoti sau kitos vietos žvejoti, palikęs vandenyje besipešančius miško gyventojus. O iš jų peštynių jokios naudos. Žuvies jie nesugaunas ir permirkę nuo galvos iki kojų kiūtina per mišką. Staiga prieš akis pamato žvejojantį katiną su didžiuliu laimikiu ir vėl prašo jo pavaišinti. Ar katinas pavaišina lapę, vilką ir lokį ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris parodo, kad tie, kurie yra godūs ir tinginiai, dažniausiai lieka tuščiomis ir užsitraukia gėdą.

2030 | 2018-07-24 | 3360

Aprašymas: Blogiukai ir pabaisa (angl. The Grim & Evil show) – JAV animacinis serialas apie du mažus vaikus. Apie idioto, optimistiškai žavaus Billy ir irzlaus bei beširdžio Mandy žygdarbius…

1997 | 2017-06-09 | 4041

Aprašymas: Per kalvas ir iš toli… rinksis dideli maži… Mažyliai dievina gyvūnus. Jiems patiks stebėti, kaip gerai pažįstami teletabiai išdykauja su linksmais gyvūnėliais. Vieną kartą teletabių šalyje pasirodo mažas ėriukas. Tačiau mažasis ėriukas labai jau liūdnas. Jis nudžiuga tik tuomet, kai į teletabių šalį atvyksta jo draugas – kitas mažas ėriukas. Tinkis Vinkis linksmai klausinėja: „Kaip gyveni, Rudoji karve?“. Po ir kiti teletabiai išvysta nuostabiai gražų drugelį, o Dipsis teletabių šalyje sutinka be galo draugišką šuniuką. Kai pradeda suktis stebuklingas vėjo malūnėlis, teletabiai išvysta tikrus vaikus, kurie žaidžia su milžinišku drambliu ir mažaisiais pingvinukais, su gulbių šeimynėle ir linksmais šunyčiais.

2008 | 2017-06-09 | 4682

Aprašymas: Maža žuvytė Ponyo – stebukladario ir gražiosios jūrų karalienės dukra. Kartą ji pasprunka iš tėvo namų ir išplaukia ant kranto, kur ją suranda kaimelyje ant uolos gyvenantis berniukas vardu Sosuke. Ponyo ir Sosuke draugystė palaipsniui perauga į meilę, kuri kelia milžinišką pavojų ramaus kaimelio gyventojams. Kai magijos griebiasi dukrelę norinti susigrąžinti jos piktoji mama, Sosuke pademonstruoja neįtikėtiną drąsą – tam, kad tik išgelbėtų Ponyo…

Žuvytė Ponyo / Ponyo ant uolos prie jūros - Ponyo on the Cliff by the Sea (2008)