Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1994 | 2017-06-09 | 3900

Aprašymas: Berniukas, vardu Ričardas Taileris laibai daug žino apie nelaimingus atsitikimus. Jis bijo žemės drebėjimo, jam kelia siaubą atominio ginklo grėsmė. Ir visas gyvenimas jam baisus ir nemielas. Ričardas – saugiausias vaikas pasaulyje. Jis saugo pats save. Jis nevažinėja dviračiu ir nesikarsto po medžius, nes ir ten gali tykoti nelaimė. Kartą bibliotekoje, jis mistiškai perkeliamas į jam nepažįstamą knygų pasaulį. Ten jis susipažįsta su įdomiaus veikėjais – Fantazija, Nuotykis, Siaubas.

2030 | 2018-07-24 | 6674

Aprašymas: Finas ir Ferbis (angl. Phineas and Ferb) – JAV animacinis serialas. Dviem broliam – Finui ir Ferbiui paprasti ir kasdieniški daiktai tampa neįtikėtinais išradimais! Tuščiai broliai nešvaisto savo vasaros atostogų dienų, niekam nebereikalingi buities daiktai išradingiems broliams gali tapti net amerikietiškais kalneliais!

2017 | 2017-06-09 | 5656

Aprašymas: Nauja Auksaplaukės istorijos dalis pasakoja apie magiškus nuotykius jau princesės gyvenime. Kas laukia karūnavime? Kaip būti princese, kai dvasia laukia nuotykių? Ar karališkoji šeima priims Auksaplaukę ir Eugenijų? Be to, kai ateitis rodosi šviesi ir ranka pasiekiama, kas gali nutikti likus žingsniui iki laimingos pabaigos? Visi atsakymai naujausioje Disnėjaus filmo dalyje.

2016 | 2017-06-09 | 6691

Aprašymas: Eliotas, Bugas bei visi kiti žiūrovų pamėgti miško gyventojai sugrįžta su pačiais naujausiais ir linksmiausiais nuotykiais.

2000 | 2017-06-09 | 3744

Filmukas prasideda krintančių snaigių vaizdu. Tuomet rodomas slidinėjantis vilkas, vėliau ir čiuožinėjantis kiškis. Ši „Nu, pogodi!“ serija įgarsinta lietuviškai taip pat sužavės gražiai papuošta egle. Be to, nustebins kiškio gudrumas – šis užsidėjęs kaukę pergudraus piktąjį vilką. Naujųjų metų šventės serijoje žiūrovų laukia ir vilko bei zuikio koncertas. Tai nuotaikinga animacija online!

2011 | 2017-06-09 | 3635

Aprašymas: Slaptosios kalėdų senelio tarnybos kiečiausi vyrukai Veinas ir Lenis vėl turi išgelbėti kalėdas. Vienas blogas vaikas atėmė iš elfų angliakasių slapta įrenginį, dėl kurio kalėdų gali neįvykti. Veinas ir Lenis jau buvo pasiruošę šiai užduočiai ir žinojo, jei ši operacija pavyks, kažkuris bus apdovanotas metų elfų titulu. Bet štai čia prasideda įdomybės. Bosas Veinui ir Leniui atsiunčia pastiprinimą.

2030 | 2018-07-24 | 4972

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

2001 | 2017-06-09 | 4187

Aprašymas: Maža mergaitė Šihira kartu su savo tėvais paslaptingu miško tuneliu patenka į keistą dar neregėtą miestą: visos gatvės išstatytos stalais, ant stalų gardžiausi patiekalai ir gėrimai. Šihiros tėvai pasiduoda pagundai ir ima ragauti visų gėrybių. Deja, netrukus užburtame Dvasių pasaulyje jie virsta kiaulėmis. Šihira suvokia likusi viena paslaptingame mieste, kurioje nematomi gyventojai nemato ir jos pačios. Mergaitė stoja į kovą prieš Dvasias, Paslaptis, Burtus ir Užkeikimus, kad susigrąžintų savo tėvus.

2015 | 2017-06-09 | 4112

Aprašymas: Brendimas kartais primena duobėtą kelią – būtent taip atrodo vienuolikmetei Riley Anderson, kurios tėtis gavo naują darbą ir iš jaukaus gimtojo miesto šeima persikelia į niekad nepailstantį San Francisko didmiestį. Kaip ir visus žmones, Riley per gyvenimą lydi penkios emocijos: Laimė, Nelaimė, Baisulys, Pyktis ir Bjaurastis. Mieli ir spalvingi nuotaikų žmogučiai yra įsikūrę mergaitės galvoje – moderniame emocijų valdymo centre ir kasdien jai pataria sprendžiant kasdienes problemas mokykloje bei namie. Persikrausčius į naują miestą, Riley emocijų būstinėje kyla sąmyšis – mergaitei nepatinka naujoji mokykla ir ją kankina senųjų draugų ilgesys. Nors Riley galvoje tūnanti Laimė kaip įmanydama stengiasi jai įpūsti pozityvių minčių, likusios emocijos nesutaria, kaip mergaitė turėtų priimti naująjį savo gyvenimą. Ar pavyks Laimei įkalbėti Nelaimę ir Baisulį padėti mergaitei į pasaulį pažvelgti šviesesnėmis spalvomis? Nuotaikinga animacinė komedija „Išvirkščias pasaulis“ – tai naujausias kompiuterinės animacijos šedevras, kurį prodiusavo „Pixar Animation Studios“, o išleido „Walt Disney Pictures“.

2015 | 2017-06-09 | 4389

Aprašymas: Barbės ir trijų jos seserų laukia nuostabi močiutės dovana – keturi mieli šunyčiai, o vėliau – įspūdingi nuotykiai. Mergaitės palėpėje žaidžia su naujais augintiniais ir atsitiktinai atranda seną žemėlapį, kuriame, tikima, yra nurodyta gausaus lobio vieta. Keturios seserys ir jų kalbantys šuniukai nusprendžia išnaršyti visą miestelį ir surasti paslėptus turtus. Didžiulės erdvės ir pasakiški atradimai slepiasi po gimtojo miestelio gatvėmis, tik niekas apie tai nežino. Kai seserys nusileis į požemius, supras, kad apie lobį žino ir du niekadėjai, kurie ima lipti mergaitėms ant kulnų. Ar joms pavyks seną paslaptį surasti pirmoms?

1994 | 2017-06-09 | 4375

Aprašymas: Galvodamas, kad nužudė savo tėvą, mažas liūtukas Simba iškeliauja tremtin ir atsisako teisės užaugęs tapti karaliumi. Čia jis sutinka griaužiką Timoną ir Afrikos tapyrą Pumbą, kurie tampa geriausiais liūtuko draugais. Bėga laikas, Simba užaugo. Kartą atsitiktinai sutinka vaikystės draugę Nalą ir ją įsimyli. Jos ikalbėtas, Simba grįžta į savo gimtinę ir kaunasi su dėde Scaru dėl teisės į sostą. Filmukas už geriausią dainą ir geriausią garso takelį pelnė 2 „Oskarus“.

Liūtas karalius - Lion King (1994)

2008 | 2017-06-09 | 3885

Aprašymas: Filme vaizduojama dviejų kovos meistrų Vėjo ir Debesies istorijos. Šiame filme neišvysite pribloskiančios istorijos, daugiau pamatysite gražaus swordplay ir kovos menų dvikovų, taipogi detaliai perteiktos ne tik kovos bet ir aplinka. Filmą isskirtiniu daro tai, jog jis yra kurtas kinų studijos.

2000 | 2017-06-07 | 3839

Linksmas muzikinis filmukas mažosios pelytės papasakos nuotaikingą istoriją apie tris drauges - pelytes. Jų linksmas gyvenimas žaislų kambaryje ir... netikėtos gaudynes su katinu. Ar linksmosioms pelytėms pavyks išsisukti nuo aštrių katino nagų? Ar ištikus bėdai pelytės gelbės viena kitą ar paliks likimo valiai? Ar nenaudėlis katinas gaus, ko nusipelnęs ir daugiau nebegaudys pelyčių? Kaip baigsis ši kvapą gniaužianti kova, vaikai sužinos tik pabaigoje, tad pasiruoškite limksmoms gaudynėms! Pirmyn, linksmosios pelytės!

2000 | 2017-06-07 | 3572

Filmukas vaikams Noriu badytis – filmukas apie mažą, išdykusį ožiuką. Ožiukas lakstė po kiemą ir ieškojo kas jam padėtų pasibadyti. Jis norėjo badytis su kalakutu, tačiau šis net nekreipė į ožiuką dėmesio. Paršelis ir avis taip pat nuvijo ožiuką. Užpykęs ožiukas nubėgo prie šuns ir pasiūlė jam pasibadyti. Tačiau didžiulei ožiuko nuostabai, šuo jam įkando ir ėmė vaikytis po kiemą. Šis filmukas parodo, kad įkyrumas kartais gali liūdnai baigtis.

1989 | 2017-06-09 | 3863

Aprašymas: Kaip žinia, tikram galui viskas nė motais. Jis nei ugnyje dega, nei vandenyje skęsta. Bet šį kartą net Asteriksui buvo nelengva: juk jo kaimą užgriūva neregėtos jėgos viesulas. Mūsų herojui pagelbėti tegali druidas Počiniksas, ant kurio, kaip tyčia, užgriuvo didelis riedulys. Vargšelis dabar nieko nepažįsta. Apie visa tai sužino Julijus Cezaris – o jis miegodamas galvoja, ką gi čia dabar užkariavus. Priešakyje laukia didelis mūšis – ir mūsų linksmi herojai eina į jį plačiai paraitotomis rankovėmis…

2007 | 2017-06-09 | 3999

Aprašymas: Niujorkas, 1855-ieji metai. Garsieji nusikaltėliai broliai Daltonai vėl stoja prieš teismą. Deja, keturiems niekšams pavyksta pasprukti ir jie ima vieną po kito plėšti miesto bankus. Laimingasis Lukas po beprotiškų gaudynių skersai visą Ameriką sučiumpa Daltonus, tačiau Džo Daltonui pavyksta paslėpti grobį persikėlėlių furgone. Per 80 dienų jie privalo patekti į Kaliforniją, kad nepavėluotų užimti naujaisiais jų namais tapti turinčios žemės. Kaubojus Lukas pažada persikėlėliams padėti kelionėje per Laukinius Vakarus, o drauge į kalėjimą nugabenti brolius Daltonus. Tačiau brolių galvoje bręsta kitoks planas: kaip atgauti savąjį grobį.

2015 | 2017-06-09 | 5591

Aprašymas: Spektra Vodergeist grįžta į Monstrų vidurinę išsiaiškinti, kodėl jos mokykloje vaidenasi. Kai buvo sugauta visus gąsdinusi Raudonoji ponia, jokia dvasia nedrumstė vampyriukų pamokų. Iki šiol. Nežinia iš kur atsiradęs paslaptingas vaiduoklis visiems kelia nerimą.. Bet kaip jį sugauti, kai neįmanoma pamatyti? Ar tai gali būti kieno nors kerštas direktoriui, kankinančiam mokinius? Tik vampyrai ir jų nauji draugai gali atskleisti šią paslaptį ir padaryti taip, kad nebesivaidentų.

2007 | 2017-06-09 | 3821

Aprašymas: Tomas ir Džeris rengiasi dar vienai neįtikėtinai kovai. Peliukas Džeris nori būti baleto šokėju,bet jam nepavyksta. Tuščioje baleto teatro salėje visi žaislai atgimsta ir nuo tada prasideda visi nuostabūs Tomo ir Džerio nuotykiai.

2000 | 2017-06-07 | 3565

Senosios animacijos filmuke „Lietsargis“ pasakojama apie paršelio ir dramblio draugystę. Geraširdis drambliukas vis sutinka pagelbėti paršeliui – pavirsta tai draugo lietsargiu, tai laistytuvu... Na o paršelis vis pamiršta, kad draugas – tai ne daiktas, jį reikia saugoti. Filmuke „Lietsargis“ vaikai ir jų tėveliai pamokomi, jog kad su draugais reikia draugauti, o ne jais naudotis, jei atsitinka taip, kad draugai jaučias įskaudinti, būtina nebijoti atsiprašyti.