Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1997 | 2017-06-09 | 5493

Aprašymas: Pasakojimas apie Dzeuso sūnų iš kurio Hedesas, blogio dievas, atsiėmė nemirtingumą. Dabar Heraklis pasikliauna savo stiprybe ir skrajojančiu arkliu. Jis turi įrodyti, kad yra tikras herojus ir gali užimti savo vietą Olimpo kalne.Taip prasideda Heraklio nuotykiai. Jis kaunasi su ciklopais ir daugiagalve Hidra. Kol kas Herakliui sekasi gerai, bet už kiekvieno kampo tyko Hedesas, kuris nori pakenkti jam.

2014 | 2017-06-09 | 3615

Aprašymas: „Plunksnų karaliaus medžioklė“ – istorija apie norą to, kas neįmanoma. Tai pasakojimas apie mažą zuikutį, kuris dar ne visai supranta gyvenimo taisykles ir stoja į kovą su galingiausia jėga. Tai darydamas, jis atveria įvairias gyvenimo paslaptis.

2030 | 2018-07-24 | 3519

Aprašymas: Seniai seniai, dar XV amžiuje, tolimoje planetoje, nuo Žemės nutolusioje 200 milijonų šviesmečių, dėl princesės Tinos, kurios galioje buvo virsti tobulu ginklu, prasidėjo pilietinis karas. Kad išsigelbėtų, ji pasinaudojo reinkarnacijos mašina ir nusiuntė savo sielą į Žemę, kur kas šimtą metų atgimsta žemiška moterimi, nors jos sieloje gyva atmintis apie praeitį. Iš gimtosios Tinos planetos į Žemę atkeliauja ir septynetas mokslininkų, pasivertusių baltaplaukiais paaugliais. Jiems įsakyta žūtbūt surasti Tiną. Dar į Žemę atvyksta žiaurusis Giroko su sūnumi Diuma, kurie nori užvaldyti stebuklingas Tinos galias. 2012 metais Tina tampa dvylikamete mergaite Helga. Ji susitinka su vietiniu berniuku Toma ir jiedu susidraugauja. Berniuką sužavi paslaptinga tyli mergaitė ir jis nuseka paskui ją. Kuo baigsis visų šių būtybių susitikimai?

2030 | 2018-07-24 | 3421

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.

1988 | 2017-06-09 | 3862

Aprašymas: Piktosios karalienės pilyje moteris pagimdo vaikelį, kuriam, anot pranašystės, lemta išvaduoti karalystę nuo blogosios valdovės. Motina, norėdama išgelbėti vaikelį, įmeta jį į upę. Mažylis atsiduria nykštukų kaimelyje, kur jį priglaudžia ir augina mažasis Vilou. Abiems tenka slėptis, kai karalienės kariai atvyksta ieškoti berniuko. Prasideda ilga, pilna nuotykių kelionė, ir niekas nežino, ar mažajam Vilou pavyks išgelbėti vaiką, ar išsipildys pranašystė, ar ateis galas piktosios karalienės valdymui…

2030 | 2018-07-24 | 3457

Aprašymas: Monsunas (angl. Monsuno) – JAV animacinis serialas. Monstras Monsunas pasineria į nuotykius su trimis paaugliais – Chase, Jinja ir Brenu. Ketveriukė kovoja su blogio jėgomis, stengdamiesi ne tik surasti Monsuno kūrėją, bet ir išgelbėti pasaulį.

2004 | 2017-06-09 | 3959

Aprašymas: Unikalus filmas, kuriame visus vaidmenis atliko lėlės… Daugiau nei du šimtai meistrų iš visos Europos ištisus mėnesius kūrė lėlių personažus, pasinaudodami savo sugebėjimais, patirtimi ir įdėdami į darbą savo sielą, masinėse scenose dalyvavo/vaidino daugiau nei šimtas lėlininkų. Tragiška didžiojo valdovo Avalono žūtis uždegė rusenančią nesantaiką tarp avaloniečių ir zeritų. Nujausdami artėjantį įsiveržimą, avaloniečiai sandariai uždarė senovinio Avalono vartus. Tuo tarpu, jaunas žuvusio valdovo sūnus Chelas Tara, kuris turėtų užimti sostą, galvoja ne apie busimą valdymą, o apie kerštą zeritams, kurie nužudė jo tėvą. Persirengęs paprastais drabužiais ir pasiėmęs tik tėvo kardą, Chelas palieka gimtąją pilį ir išeina į nežinią…

2030 | 2018-07-24 | 3649

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2014 | 2017-06-09 | 3856

Aprašymas: Kol žemės ramybę saugo elitiniai slaptieji agentai – Madagaskaro pingvinai – pasaulis gali būti ramus. Niujorko centriniame zoologijos sode gyvenantys pingvinai Škiperis, Kovalskis, Riko ir Eilinis – mieli, žavūs ir nekalti pingvinai, juokinantys sodo lankytojus. Tačiau neapsigaukite – tai tik jų priedanga. Iš tiesų keturi pasiūtėliai yra puikiai treniruotas puolamasis elitinis būrys, koduotu pavadinimu „Šiaurės vėjas“. Jų misija – padėti gyvūnams, kurie negali apsiginti patys. Gal jie ir išsiblaškę, šiek tiek nerangūs ir naivoki – vis dėl to Madagaskaro pingvinai ne iš kelmo spirti. Šį kartą jų misija – užkirsti kelius piktam aštunkojui užvaldyti pasaulį. Šis – amžinai surūgęs ir visų nekenčiantis aštuonkojis – yra didžiausias būrio „Šiaurės vėjas“ priešas, sumanęs tapti vieninteliu ne tik visų gyvūnų, bet ir žmonijos pasaulio valdovu! Ar pavyks atkakliesiems Madagaskaro pingvinams įveikti nedorėlį ir apsaugoti pasaulį nuo jo kėslų? Nuotaikingi, pavojų ir smagių nesusipratimų kupini nuotykiai prasideda…

2009 | 2017-06-09 | 4708

Aprašymas: Šiuolaikinė „Coliukės“ versija. Mažytė mergaitė vardu Coliukė gyvena stebuklingame pasaulyje, kuris slypi tarp lauko gėlių. Tačiau išpaikusi Makena įsigeidžia, kad Coliukė ir dar dvi jos draugės būtų iškeldintos į miestą. Čia jos sužino, kad besiplečiantis miestas sunaikins ir stebuklingą gėlių pasaulį. Ar pavyks Coliukei išgelbėti gėlyną? Juk ir maži žmogučiai gali nuveikti didelius darbus.

2000 | 2017-06-07 | 3552

Senosios animacijos filmukas Peliukas ir raudonoji saulutė. Atėjo ruduo. Pasidarė šalta, saulutės nebėra, darosi vis šalčiau ir šalčiau. Peliukas ir kiti žvereliai nutarė eiti vasaros ieškoti. Tačiau reikia stipraus pakeleivio. Rado barsuko urvą. Barsukas išlindo bet atsisakė kartu eiti. Ežiukas irgi juos pasiuntė toliau ir nuėjo miegoti. Taip ir nerado jie pakeleivio. Galiausiai vienas peliukas nutarė keliauti žiemoti po krosnimi, o kitas buvo atkaklus ir toliau ėjo vasaros ieškoti. Kas buvo toliau sužinosite pažiūrėję šį nuostabų animacinį filmuką.

2000 | 2017-06-09 | 3775

Aprašymas: Rokio ir Bunvinklio šou niekas nebežiūri, todėl jiedu pasitraukia iš televizijos. Du draugai gyvena mažoje trobelėje, peržiūrinėja savo šou įrašus ir liūdi. Tačiau netikėtai į Holivudą atvyksta žiaurus tipas, nuverstas vienos šalies despotas – herojus iš Rokio ir Bunvinklio šou. Jis perka vieną TV kanalą po kito ir ketina visus žiūrovus paversti zombiais. FTB agentė privalo surasti du gerus draugus Rokį ir Bunvinklį, kad šie tą niekšą sutramdytų.

2022 | 2017-06-09 | 3836

Epizode „Augimo vitaminas“ lokys norėdamas pagerinti derlių užsiima moksliniais atradimais, o mažoji Maša jo namuose siaučia tol, kol ją pačią paveikia stebuklingas lokio vitaminas. Lokiui tenka skubiai galvoti receptą vitamino, kuris sugrąžintų milžinei Mašai jos ūgį. Serijoje „Augimo vitaminas“ vaikučiai, išvys, kaip sekėsi lokiui atradinėti stebuklingus vitaminus.

2000 | 2017-06-09 | 4136

Lėktuvas nusileidžia oro uoste. Taip pradedama ši „Na, palauk!“ serija. O koks nuostabus paplūdimys! Tiesiog puiki vieta atostogoms. Tačiau atsikvėpti nebus kada, mat vilkas užsiims kiškio gaudynėmis. Visgi toks uždavinys sunkesnis, nei atrodo. Kuo baigsis gyvūnų viešnagė kurorte? Ogi jiems teks bėgti nuo ryklio. Kas šioje serijoje dedasi, galite pažiūrėti tiesiog online.

2004 | 2017-06-09 | 3742

Aprašymas: Šįkart neišskiriamų bičiulių kompanija – Skūbis Dū, Šegis, Fredas, Dapfė, Velma – susidurs su nepažįstamu kaukėtu blogiečiu, kuris svajoja užvaldyti Coolsvillio miestelį. Galingas tipas ketina pasinaudoti mašina, kuri kuria nenugalimus monstrus. Garsusis penketukas imasi tyrimo, kuris nuveda juos į miestelio muziejų: jie apsilanko knygos pristatymo šventėje, kur susiduria su paslaptingu muziejaus direktoriumi Patriku ir dar paslaptingesne reportere, kurią netikėtai “įsižiūri”…Fredas. Kaip susijęs monstrų mašiną valdantis blogietis, Patrikas ir reporterė, turės išsiaiškinti Skūbis Dū ir draugai. Ar jiems pavyks išgelbėti linksmąjį COOL miestelį? Kokie nepaprasti nuotykiai lydės šauniąją kompaniją, pamatysite pažiūrėję filmą.