Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3469

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

1964 | 2017-06-08 | 4185

Katinas žvejys - nuotaikingas filmukas apie katiną žveją. Susiruošęs žvejoti, katinas sutinka lapę, vilką ir lokį. Visi jie paprašo katino sugauti jiems po žuvelę. Katinas sutinka miško draugams sužvejoti po žuvį, tačiau šie trukdo jam žvejoti, o galiausiai, susiginčiję kam atiteks žuvis, visi šoka į upę. Katinas žvejys numoja ranka ir išeina ieškoti sau kitos vietos žvejoti, palikęs vandenyje besipešančius miško gyventojus. O iš jų peštynių jokios naudos. Žuvies jie nesugaunas ir permirkę nuo galvos iki kojų kiūtina per mišką. Staiga prieš akis pamato žvejojantį katiną su didžiuliu laimikiu ir vėl prašo jo pavaišinti. Ar katinas pavaišina lapę, vilką ir lokį ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris parodo, kad tie, kurie yra godūs ir tinginiai, dažniausiai lieka tuščiomis ir užsitraukia gėdą.

2030 | 2018-07-24 | 3390

Aprašymas: Trečiasis Kuroko Krepšinio sezonas atskleis dar daugiau detalių apie Teiko krepšinio komandos Stebuklų Kartą. Šį kartą Žiemos Taurės krepšinio aikštelėje tarpusavyje kausis Kaidžo (su Kise Riota), Fukudos Sogo (kuriai priklauso dar vienas sezono peštukas Haizakis Šogo), Šutoku (Midorima Šintaro), Seirin (su nepakitusia komandos sudėtimi) ir, žinoma, Rakuzan (su paslaptinguoju Akašiu Seidžiuro) mokyklų komandos. Į finalą pateks tik dvi iš jų, tačiau kiekvienos varžybos savotiškai bus svarbios visiems krepšininkams. Bus sprendžiamas ne tik Žiemos Taurės nugalėtojo klausimas, bet ir asmeniniai žaidėjų konfliktai, kilę už krepšinio aikštelės ribų. Panašu, kad iš šis sezonas priklaustys žiūrovų akis iki pat paskutinės ketvirtojo kėlinio sekundės.

2022 | 2017-06-09 | 4067

Serialo „Maša ir lokys“ serijoje „Į pirmąją klasę“ vaikai pamatys, kaip išdykėlė Maša įkalbės lokį įrengti jai klasę ir ją mokyti. Tik labai įdomu, ar užteks lokiui kantrybės mokyti skaičiuoti ir skaityti tokią nenurimstančią mokinę Mašą? Serijoje „Į pirmąją klasę“ žiūrovai sužinos, kokia buvo pirmoji diena mokykloje naujai iškeptai mokinei ir kaip jos mokytojui seksis susitvarkyti su mažąją išdykėle, kurios vienos keliama sumaištis prilygsta visos vaikų klasės.

1999 | 2017-06-09 | 3755

Aprašymas: Kai pagrobiamas princas Ivanas, Bartokas turi atrasti viduje slypintį tikrą didvyrį ir išgelbėti jaunąjį Romanovą – net jei teks susiremti su piktąja ragana Baba Jaga! Stulbinama animacija, spalvingi personažai ir penkios naujos Lynn Ahrens ir Stepheno Flaherty dainos – NUOSTABUSIS BARTOKAS kupinas linksmų nuotykių, kurie patiks visai šeimai!

2002 | 2017-06-09 | 4273

Aprašymas: Deja, Kevino tėvai išsiskyrė. Nors mažylis gyvena su mama, Kalėdas jis nusprendžia praleisti drauge su tėčiu prabangiame jo draugės name. Ir atsitik tu man taip, kad turtuolės namus nusprendžia apšvarinti vagišiai…

2000 | 2017-06-09 | 4133

Šioje Dalyje Astrosmurfas mėlynųjų nykštukų kaimelyje vyks Svajoklio gimtadienis. Kokį įdomų norą jis sugalvos ? Kokiais tik būdais jis nebandys šį norą išpildyti viskas baigsis skardžiu smurfų kaimelio juoku. Gerieji smurfai sugalvos gudrų planą kaip padėti Svajoklio norui išsipildyti. Bet reikia saugotis ir nenaudėlio Gargamelio. Kaip kilnieji žmogeliukai įvykdys savo planus pamatysite nuostabiame mažūjų filmuke Astrosmurfas.

2013 | 2017-06-09 | 3769

Aprašymas: Ogis – tingus, riebus, mėlynas katinas, kurio didžiausias noras yra sočiai pavalgyti ir per dienas žiūrėti televizorių. Šiam idiliškam jo gyvenimui nuolat sutrukdo pačių įvairiausių išdaigų prigalvojantys trys įnamiai – tarakonai, praktiškai pašventę savo gyvenimus tam, kad Ogio būtį paverstų kuo labiau kankinančia ir nemalonia. Į pagrindinių herojų gyvenimus nuolat įpainiojami ir kiti veikėjai: arogantiškas ir savimi itin pasitikintis Ogio pusbrolis Džekas, Ogio sesuo Monika ir simpatija Olivija bei kaimynas Bobas (pykčio valdymo problemų turintis buldogas).

2000 | 2017-06-07 | 4196

Senosios animacijos filmukas Senojo ąžuolo pasaka. Ar žinojote, kad visko matę medžiai gali sekti pasakas, apie tai ką ilgus amžius yra matę? Šis filmukas vaikams papasakos apie tai, ką matė ir girdėjo Šimtametis ąžuolas. O gi, kadaise, visai šalia jo, gyveno labai blogas berniukas vardu Makarka. Kai jis išbaidė visus paukštelius, bei subraižė ąžuolą, visi aplink buvę medžiai nusprendė išeiti iš jo kiemo. Kai suprato, kad be medžių gyventi nebegalės, Makarka ir jo šunelis, leidžiasi juos susigražinti.

2005 | 2017-06-09 | 4248

Aprašymas: Gothamo miestą terorizuoja Drakula, samdinys gali sustabdyti negailestingą vampyrą anksčiau, negu jis nuskriaus kiekvieną mieste. Reikia paskubėti!

2000 | 2017-06-07 | 3700

Kaštonė – be galo miela ir jausminga istorija apie ištikimą ir besąlygiškai šeimininkui atsidavusį šunelį. Paklydusią kalytę Kaštonę priglaudžia cirke dirbantis gyvūnų dresuotojas. Jis nusprendžia ją išmokyti įvairiausių triukų ir padaryti cirko artiste. Kaštonei puikiai sekasi mokytis ir štai vieną dieną ji atsiduria cirke. Taip jau nutinka, kad tuo pat metu į cirką ateina ir tikrasis Kaštonės šeimininkas. Kaip baigiasi ši istorija sužinosite pažiūrėję šį puikų filmuką. Jame atskleidžiamas begalinis šuns atsidavimas šeimininkui.

2030 | 2018-07-24 | 3809

Aprašymas: Super mergaitės (angl. The powerpuff girls) – amerikiečių animacinis serialas. Trys super mergaitės nuolat išgelbėja pasaulį nuo monstrų.

2000 | 2017-06-07 | 3859

Rengiamos futbolo varžybos tarp „Eglės pagaliukų “ ir „Draugystės“. Abi komandos labai stipriai ruošiasi joms, tačiau skirtingai : berniukai sportuoja, stengiasi, na, o „Eglės pagaliukai “ ieško komandos narių, kurie turėtų tinkamas savybes futbolui. Rungtynės prasideda, pirmoji komanda laimi, tačiau po kiek laiko rezultatas pasikeičia. Kaip „Draugystės“ berniukai išsiveržia į priekį? „Iš visur po truputį“-senosios animacijos filmukas vaikams, kuriems patinka sportas, vertina draugystę bei žino,jog varžybose svarbu ne laimėti,o dalyvauti.

1980 | 2017-06-09 | 3859

Aprašymas: Bumas (pranc. La Boum) – 1980 m. sukurta visai šeimai skirta prancūzų komedija, kurioje pirmą kartą vaidino Sofi Marso, vėliau tapusi viena žinomiausių šalies aktorių. Filme pasakojama apie paauglę Viką, jos šeimą ir pirmąją meilę. Prasidėjus mokslo metams, Vika pradeda eiti į naują mokyklą, kur greitai susidraugauja su klasės drauge Penelope. Merginoms norisi linksmintis, megzti pažintis su vaikinais, tačiau tėvai į tokius šėliojimus žiūri nepalankiai. Vikai atrodo, kad jos niekas nesupranta, nes palaikymo sulaukia tik iš savo senelės Popetės, kuri padeda jai vakare išsprukti iš namų, kad galėtų dalyvauti rengiamame vakarėlyje. Čia ji susipažįsta su Etjenu, kurį įsimyli.

2012 | 2018-07-24 | 3262

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (3 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2012)

2000 | 2017-06-07 | 3513

Senosios animacijos filmukas Jarangoje dega ugnis. Toli toli, šaltojoje tundroje, po šiaurės dangumi, gyveno motina su savo vaikučiais. Mama degindama laužą dainavo vaikams, o vaikai miegojo. Mama nuėjo ieškoti malkų ir kvietė vaikus, tačiau vaikai numojo ranka. Atėjo pūga ir užklupo mamą berenkančia malkas. Pūga nemėgo ugnies todėl pavertė mamą paukšte. Vaikai išėjo ieškoti mamos šaltoje tundroje. Saulė jiems padėjo ir davė strėles. Kaip sekėsi vaikams pamatysite šioje animacinėje juostoje.

2030 | 2018-07-24 | 3322

Aprašymas: “Persikinė mergaitė” yra vidurinės mokyklos drama, kurios pagrindinė herojė yra Momo Adachi. Ji buvusi pagrindinės mokyklos plaukimo komandos narė. Dėl šios priežasties ji yra labai įdegusi, ko pasekoje tampa klasiokų ir aplinkinių apkalbų objektu. Visų gandų pradininkė yra jos vienintelė draugė Sae. Momo yra įsimylėjusi savo bendraklasį Toji, tačiau ir Sae yra nusitaikiusi į jį ir stengiasi visaip pakenkti Momo. Momo gyvenimas dar labiau susijaukia, kai pasirodo Kiley Okayasu, sąmojingas playbojus, kuris stengiasi ją suvilioti.

1964 | 2017-06-09 | 3815

Aprašymas: Sugalvojo piktoji pamotė išvaryti podukrą Nastenką iš namų. Ir privertė ji Nastenkos tėvą palikti mergaitę žiemą miške. Tačiau mergaitė nesušalo, o pateko net į pačio Senelio Šalčio namus! O šis, kaip žinia, moka visokius stebuklus daryti…. Puikus filmas vaikams, kurio režisierius Aleksandras Roju buvo apdovanotas „Auksiniu liūtu” – pagrindiniu Venecijos kino festivalio prizu.

1999 | 2017-06-09 | 3776

Aprašymas: Mokinukas Hogartas visuomet norėjo laikyti naminį gyvulėlį ir galų gale gavo mamos leidimą. Vieną vakarą jis išgirsta keistus garsus, bet išėjęs į kiemą nieko neranda, išskyrus išvartytus medžius, ištryptą žolę, sulaužytas tvoras. Sekdamas tariamo įsilaužėlio pėdasakais, berniukas pirmą kartą sutinka… plieninį milžiną. Tai neįprastai didžiulis robotas iš kosmoso, kuris minta metalu.