Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3585

Aprašymas: Nauji mielojo paršelio Mažylio nuotykiai, šį kartą – dideliame mieste, kur jis atsiduria norėdamas padėti savo šeimininkui senajam Hogetui išgelbėti gimtąją fermą nuo žlugimo. Šaunusis filmo herojus patenka tarsi į naują, jam visiškai nepažįstamą, šiek tiek beprotišką pasaulį, kuriame patiria galybę netikėčiausių nuotykių ir sutinka daug naujų pažįstamų: šuniukų, kačių, šimpanzių šeimynėlę ir net orangutangą, vardu Telonijus. Kiekvienas iš jų turi savo charakterį, įpročius ir požiūrį į gyvenimą. Didmiesčio džiunglėse šauniajam paršeliui tenka patirti ir ne itin malonių nuotykių, o naujieji pažįstami ne visada iš karto nusiteikę draugiškai. Tačiau įgimtas Mažylio nuoširdumas ir gerumas padeda nugalėti visus sunkumus.

1970 | 2017-06-09 | 3759

Simple Things (1953).

2030 | 2018-07-24 | 3337

Aprašymas: Didžiąją savo gyvenimo dalį buvęs įkalintas, berniukas, vardu Aladinas, pradeda tyrinėti pasaulį. Jo geriausias draugas yra džinas Ugo. Netrukus Aladinas supranta esąs magas, kuris turi pasirenkti karalius, kurie laikysis teisingo kelio ir kovos prieš tuos, kurie nori jį sunaikinti.

2030 | 2018-07-24 | 4071

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2000 | 2017-06-07 | 3594

Senosios animacijos filmukas vaikams Burtų lazdelė. Seniai labai seniai Albanijos kaime gyveno mažas berniukas vardu Marašas ir jo šeimininkas storas ponas. Ponas visaip išnaudojo berniuką, vertė sunkiai dirbti. Kartą į kaimą užklydo senelis keliautojas, kuris prašė atsigerti. Pono papūga išvadino jį kvailiu, o berniukas davė jam atsigerti. O senelis palaimino berniuką "gyvenk ilgai, kaip kalnai, Marašai"... Filmukas moko, kad geram žmogui visada viskas bus gerai, o pasipūtusiam gobšuoliui ponui nuolat viskas nesiseks.

2000 | 2017-06-07 | 3645

Kalifas gandras - pamokantis, kupinas spėliojimų filmukas apie Bagdado kalifą, kuris gavęs stebuklingų miltelių įgauna galių tapti bet kuriuo gyvūnu. Vienintelė sąlyga, kurios jis turi laikytis norėdamas vėl tapti žmogumi - nesijuokti, esą nusijuokus jis pamiršiąs burtažodį ir visam laikui liksiąs gyvūnu. Taigi kalifas linksmai sau leidžia dienas pasiversdamas vis kitu gyvūnu - tai žuvele, tai voru, tačiau galiausiai pasivertęs savo mylimiausiu gyvūnu gandru, jis nusijuokia ir pamiršta burtažodį. Negi kalifas visam laikui lieka gandru ?! O gal vis dėlto, patyręs daugybę nuotykių ir išgyvenimų jis suranda būdą kaip vėl pavirsti žmogumi ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris ne tik prikaustys jūsų dėmesį, bet dar leis suprasti, kad juokas kartais gali būti pražūtingas, kaip ir noras turėti viską, ko tik užsigeidžia širdis.

1970 | 2017-06-09 | 3833

Mickey's Kangaroo. Paskutinė Mikio serija juodai baltu vaizdu. Mes pateikiame spalvotą versiją :)

2000 | 2017-06-09 | 3738

Aprašymas: Pramuštgalviai vyksta į Paryžių. Ten jie lydi išsiblaškėlį tėvą Stju, kuris kviečiamas pataisyti didžiulio dinozauro. Dinozauras priklauso pramogų parkui ir sugedęs negali džiuginti vaikų. Atvykę keliautojai susitinka su parko direktore Koko. Ši netrukus pasirodo esanti baisiai valdinga, tačiau tėtušiai Stju tai nerūpi – jis įsimylėjęs iki ausų. Kaip jį atgrasyti nuo vedybų su blogąja valdytoja?

2030 | 2018-07-24 | 3430

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2030 | 2018-07-24 | 4579

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

2022 | 2017-06-09 | 3421

Smagiojo lietuviškai įgarsinto animacinio filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Atsargiai remontas“ lokio name, ne be Mašos pagalbos, ateina laikas daryti remontą. Žinoma, mažoji išdykėlė labai nori padėti savo draugui tokiame įdomiame darbe. Tik ar jos pagalba dar labiau nesutrukdys lokiui. Serijoje „Atsargiai, remontas“ vaikai ir jų tėveliai sužinos, vis tik kas yra geresnis remontininkas – Maša ir lokys.

1997 | 2017-06-09 | 4295

Aprašymas: Užburiantis nuotykių, komedijos, romantikos ir muzikos derinys – šis pripažintas animacinis šedevras pasakoja jaudinančią dingusios Rusijos princesės Anastasijos istoriją ir apie jos neįtikėtinas pastangas atrasti savo tikrąjį „aš“. Ant Rusijos užslinkus revoliucijos šešėliui, karališkosios šeimos jaunėlės dukros gyvybė pakimba ant plauko. Po kelerių metų Anastasija su savo didvyriškų draugų būreliu turi nugalėti piktąjį Rasputiną, jo bendrą šikšnosparnį Bartoką ir daugybę vaiduokliškų pakalikų, kad spėtų pasiekti Paryžių, susigrąžintų teisėtą titulą ir atskleistų vieną didžiausių 20-ojo amžiaus paslapčių.

2000 | 2017-06-07 | 3584

Filmukas Pilkakaklė. Rudenį, prasidėjus šalčiams, šaltukas išgasdino paukščius. Seni ir patyrę tikrino jaunesniųjų pasirengimą kelionei į šiltus kraštus. Viena antis turėjo dukrelę, kuri sunkiai skraidė, nes jos sparnelis buvo pažeistas. Todėl motina nutarė neskristi su visais paukščiais ir pasiliko žiemoti. Atėjus speigui ir užšalus ežerui Pilkakaklė ir visa šeima patiria daug išbandymų. Bet laimei ateina pavasaris ir viskas baigiasi gerai.

1994 | 2017-06-09 | 4431

Aprašymas: Tai vienuoliktasis Drakonų kova Z filmas. Ponas Šėtonas kviečiamas apsilankyti laboratorijoje, ir išmėginti savo jėgas prieš naujai kuriamus genetinius mutantus… Norėdamas nustebinti Šėtoną, kūrėjas jam parodo geriausią savo genetinį kovotoją. Tačiau Tranksas su Gotenu greitai pastebi, kad jis turi uodegą…

2014 | 2017-06-09 | 3915

Aprašymas: Epinė animacija „Drakono lizdas“ mus nukels į paslapčių ir netikėtumų kupiną pasaulį. Jame keliaujama skraidančiais laivais, burtai tyko už kiekvieno kampo, o elfai bei geriausi kariai stoja į kovą su nuožmiais orkais ir pačiu blogio įsikūnijimu – Juoduoju drakonu. Daugybę metų, kol pabaisa miegojo, stebuklingame Alteros pasaulyje tvyrojo trapi taika. Drakonui pabudus siaubo apimti gyventojai priversti bėgti, tik nuo piktųjų jėgų taip lengvai nepasislėpsi. Niekas nebūtų patikėjęs, kad nuolat į bėdas įsiveliantis, nors karo menui neabejotinai gabus išdaigininkas, vardu Lambertas, išgelbės nuostabią Alteros šalį nuo pabudusio blogio. Vaikinas pasiūlo planą, kuriam pritaria pats karalius ir leidžiasi į stulbinančią kelionę link užkeiktų žemių. Lambertui talkina slaptų galių turintys kovotojai, o pavojus jam padeda įveikti meilė žaviai elfų mergaitei. Sužinoję Juodojo drakono paslaptį kovotojai braunasi link jo irštvos, bet pavojingi kerai ir orkai – ne vienintelis jų priešas. Drakono širdyje esančiame juodajame akmenyje sutelkta milžiniška galia. Jos troškulys skaldo būrį iš vidaus, o tarp karių atsiranda savanaudis išdavikas. Tačiau draugystė ir meilė visada nugali, o sėkmė šypsosi narsiausiems.