Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3749

Laukinės žasys - tikrų tikriausia pasaka apie laukines žąsis, kurios pagrobė mažą berniuką Vanią ir nuskraidino jį toli nuo namų. Jo sesutė Maša išbėgo jo ieškoti. Bėgdama per mišką ji sutiko ne vieną nelaimėlį, kuriam ištiesė pagalbos ranką. Atsėlino tamsi naktis ir miško tankmėje Maša išvydo savo broliuką raganos trobelėje. Ji išlaisvino Vanią, tačiau piktoji ragana pasiuntė savo laukines žąsis sekti jiems iš paskos ir grąžinti atgal. Galbūt laukinėms žąsims ir būtų pavykę vaikus sugauti, tačiau jiems pagalbos ranką ištiesė visi tie, kuriems ieškodama broliuko pagelbėjo Maša. Pažiūrėkite šią pasaką, ji ne tik prikausto dėmesį, bet dar parodo seną tiesą - už gerą geru atsilyginama.

2000 | 2017-06-07 | 3567

Istorija apie tai, kaip ramų miško gyvenimą sudrumsčia vieno vagonėlio pasirodymas. Visažinė šarka iškart žinojo, jog tai atvykę statybininkai kurie ties elektros laidus. Kaip gyvūnai reagavo į statybas pamatysite šiame filmuke. Suprasite, kodėl reikia saugoti gamtą, bet ir žinosite, kad niekas neatsiranda jai nenukentėjus, Senoji animacija moko išteklius naudoti protingai.

1963 | 2017-06-09 | 3961

Aprašymas: Kardas akmenyje (angl. The Sword in the Stone) – 1963 m. JAV animacinis filmas, tai buvo paskutinis studijos išleistas filmas V. Disnėjui dar būnant gyvam. Filmo veiksmas vyksta VI a. Anglijoje, tik ką mirus karaliui Uteriui Pendragonui, kuris nepaliko sosto įpėdinio. Greitai pasklinda žinia apie magišką akmenyje įsmeigtą kalaviją; pasak legendos, tas, kas jį ištrauks, taps Anglijos karaliumi. Tačiau niekam to padaryti nepavyksta ir Angliją apninka Tamsieji amžiai. Artūras yra jaunas berniukas, kuris siekia tapti riteriu. Medžioklėje jis susiduria su Merlinu, galingu užuomarša burtininku. Šis pradeda Artūrą mokyti, tikėdamasis, kad išsilavinęs berniukas pagal pranašystę bus karūnuotas karaliumi. Deja, ne viskas einasi taip lengvai…

1966 | 2017-06-11 | 4347

Legendinis filmukas Riki tiki tavi pasakoja apie drasuolį mangustą, kuris gyvena tropiniuose miškuose. Riki tiki čik - mangustėlis mėgdavo sakyti ir pradžiugindavo žmones. Drasus mažylis kovėsi su gyvatėmis Nagu ir Nagaina ir išgelbėjo kitus žvėrelius ir žmones. Taip rikis tapo džiunglių didvyriu ir gyvenimas džiunglėse tapo laimingas.

Riki Tiki Tavi - Rikki-Tikki-Tavi (1966)

2001 | 2017-06-09 | 3641

Aprašymas: Zoologijos sodos darbuotojas Frankas Pepperidžas suvalgo kiaušinį, apspjaudytą beždžionės seilėmis. Į jo imuninę sistemą patenka labai labai blogas virusas. Už pelę mažesnis, bet už Ebolą baisesnis. Jis trokšta kuo greičiau sunaikinti Franko miestą (esantį negaluojančio žmogelio viduje), todėl prasidėjusiais neramumais susidomi teisėsaugos atstovai – ambicingas policininkas kraujo ląstelė Osmosis Džounsas ir jo pagalbininkas tacenzuraė nuo peršalimo Dixorialis. Kol kažkur viduje vyksta tikras karas, realiame pasaulyje kruopštusis, bet kiek išsiblaškęs gydytojas stengiasi išsiaiškinti tikras keistos ligos priežastis.

1996 | 2017-06-09 | 3550

Aprašymas: Animacinio filmo herojai – laivo „Linksmasis klajūnas“ įgula: kapitonas Leo, junga Timas, bocmanas Cikas, motoristas Rokis ir kokas Petas. Plaukiodami jūromis ir vandenynais, šaunieji jūrų šunys patiria įvairiausių nuotykių. Vieną akimirką jie kovoja su piratais ir siaubingomis pabaisomis, kitą – jau griauna vilkų planus uzžkariauti visą pasaulį ir gelbsti povandeninius rūmus. Savo išmones ir gyvybingumo dėka linksmoji komanda visada randa išeitį iš bet kokios situacijos.

2000 | 2017-06-07 | 3592

Filmukas vaikams Stebuklingas sodas. Kartą, stepėje, du kazachai randa lobį – maišą aukso. Nežinodami ką su juo daryti, jie kreipiasi į išminčių ir jo mokinius, kurie pataria nupirkti už visus tuos pinigus sėklų ir užauginti stepėje sodą. Į sėklų paieškas leidžiasi jauniausias mokinys, tačiau jam mėgina sutrukdyti kiti. Filmuko veikėjų laukia tokie išbandymai, kuriuos retas norėtų patirti, tad žiūrėdami šį filmuką suprasite, kokia didelė yra „stebuklingo sodo“ kaina.

2001 | 2017-06-09 | 3890

Aprašymas: Taurusis plantatorius, kuris buvo neteisingai apkaltintas ir nuteistas mirties bausme, pabėga iš kalėjimo. Dabar jis yra priverstas slapstytis svetimu vardu ir nuolat bastytis iš vienos vietos į kitą…

2030 | 2018-07-24 | 3577

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 3841

Vilkas pilkauodegis rusų liaudies pasaka. Gyveno miške vilkas ir lapė. Labai jie mėgo vištytes ir zuikius, antytes ir avių bandas. Tai buvo miško smaguriautojai. Kartą per mišką važiavo žmogus, todėl žvėrys nutarė patikrinti kas pas senį rogėse. Lapė apsimetusi negyva pateko į roges ir visą žuvį kaip mat išmetė ant kelio. Taip laputė pergudravo ir vilką ir senį su boba. Jei galvelė tik gudri laimė visada šalia.

2022 | 2017-06-09 | 3854

Maša ir lokis epizode „Viskas atvirkščiai“ lokys, norėdamas prisiminti cirko triukus, susitrenkia galvą ir pradeda labai keistai elgtis. Atrodo, jis pavirsto mažąja Maša! Ką reikia sugalvoti tikrąjai Mašai, kad susigrąžintų savo didįjį draugą? Serijoje „Viskas atvirkščiai“ vaikai pamatys, išdaigų prikrės Maša pavirtęs lokys ir koks vaistas jį išgelbės.

2013 | 2018-07-24 | 4904

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (4 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2013)

2000 | 2017-06-07 | 3804

Filmas apie berniuką kuris norėjo būti jūreiviu, tačiau netryško noru mokytis. Jam atvertus knygą apie Jūreivius, jis magiškai tampa laivo kapitonu. Kai laivą pradeda krėsti pirmosios negandos, o berniukas nesugeba teisingai jų išspręsti, ponaitis supranta kokie, visgi, yra svarbūs mokslai gyvenime. Filmukas puikiai ekranizuoja posakį “ką išmoksi - ant pečių nenešiosi”.

2000 | 2017-06-07 | 3819

Filmukas vaikams Septynžiedė gėlelė - apie mažą mergaitę, kuri nešina riestainiais žioplinėja po miestą, kol visus juo iš jos atima šuniukas. Mergaitė apsiverkia, tačiau sutinka senyvą damą, kuri norėdama ją paguosti padovanoja jai septynlapę gėlytę, kuriai nutraukus vieną žiedą ir ištarus stebuklingus žodžius išsipildys mergaitės norai. Istorija kulminacija išmoko, kad stebuklus reikia tausoti svarbiausioms akimirkoms.

2000 | 2017-06-07 | 3835

Filmukas apie du brolius, kurie pasinaudoję stebuklingu dviračio ratu keliauja po kosmosą ieškodami svarbiausio žvaigždininko, tam kad išsiaiškintų visatos paslaptis. Ir vis gi, ar jiems pavyks išsiaiškinti kas tas svarbiausias žvaigždininkas? O gal kiekvienas žmogus prisidėjęs prie bendro darbo yra vienodai svarbus? Žiūrėdami šį filmuką daug ką sužinosite apie brolišką meilę.

2030 | 2018-07-24 | 3121

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.