Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 3774

Aprašymas: Olis – žavus, nuoširdus ir padūkęs mažas sunkvežimiukas. Keliaudami, kartu su vairuotoju Stenu, jie papuola į nuotaikingas situacijas, sprendžia įvairiausias užduotis, visuomet ištiesia pagalbos ranką, o taip pat auga ir tobulėja kartu su jaunuoju žiūrovu.

2030 | 2018-07-24 | 3477

Aprašymas: Kagura ir Jomi yra panašaus likimo mergaitės. Jomi, našlaitę, įdukrino Isajama Naraku, garsios egzorcistų šeimos galva. Nors Jomi tik įdukra, bet labai gera kovotoja ir patėvis tikisi perduoti jai šeimos galvos pareigas. Kagura yra irgi garsios egzorcistų šeimos palikuonė. Jos motina žūva, o tėvas per daug užѕsiėmęs, todėl laikinai mergaitę apsiima globoti Isajamų šeima. Jei konkrečiau – Jomi. Mergaitės labai susidraugauja. Deja, idillė trunka neilgai. Blogio jėgos vis labiau aktyvėja ir darosi sunkiau suvaldomos.

2000 | 2017-06-09 | 3808

Šioje Ogio serijoje „Bičiulė papūga“ Ogi aplanko neįprastas svečias – papūga. Žinoma, tarakonai tuoj pat bando krėsti aibes naujajam gyventojui, tačiau atrodo šįkart jie sutiko savęs vertą priešininką 2-oje serijos „Bičiulė papūga” dalyje ragana pameta savo stebuklingą pieštuką. Kai jis patenka į tarakonų rankas tampa dar vienu ginklu paerzinti Ogį, vaikai pamatys, kuo gi baigsis ši kova. 3-oje dalyje Ogis ir vėl visaip bando sužavėti Oliviją, jam kaip įmanydami trukdo išdykėliai tarakonai.

2030 | 2018-07-24 | 3362

Aprašymas: Nenugalimieji: Kovos tęsiasi (angl. Justice league unlimited) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie didvyrių kovas su blogio jėgomis.

2022 | 2017-06-09 | 3742

Serialo „Maša ir lokys“ serijoje „Į pirmąją klasę“ vaikai pamatys, kaip išdykėlė Maša įkalbės lokį įrengti jai klasę ir ją mokyti. Tik labai įdomu, ar užteks lokiui kantrybės mokyti skaičiuoti ir skaityti tokią nenurimstančią mokinę Mašą? Serijoje „Į pirmąją klasę“ žiūrovai sužinos, kokia buvo pirmoji diena mokykloje naujai iškeptai mokinei ir kaip jos mokytojui seksis susitvarkyti su mažąją išdykėle, kurios vienos keliama sumaištis prilygsta visos vaikų klasės.

2030 | 2018-07-24 | 3267

Aprašymas: Antinas Gudruolis (angl. Duck Dodgers) – JAV animacinis serialas. Antino Gudruolio ir jo draugų nuotykiai.

2030 | 2018-07-24 | 3366

Aprašymas: Veiksmas vyksta ateities, apokaliptiniame pasaulyje. Žmonės nuniokojo žemę ir dabar gyvena po truputį naikindami tai, kas dar liko iš gamtos. Didžioji dalis gyvūnų rūšių jau sunaikintos, o likusi – prie išnykimo ribos. Apgriuvę ir nuskurdę miestai vis dar gyvuoja, išsibarstę po nuniokotą žemę. Žmonės gyvena susiskirstę į dvi grupes: kilminguosius ir paprastus gyventojus, kurių dauguma tapo nusikaltėliais. Sklando legenda, kad prieš pat pasaulio pabaigą pasirodys vilkai tam, kad nuvestų visus į Rojų. Niekas netiki šiomis legendomis, nes mano, kad vilkai išnyko prieš 200 metų.

1986 | 2017-06-11 | 12830

Aprašymas: tarybinio ir bulgarų kino kūrėjai sukūrė mini serialą pagal Žiulio Verno romaną „Kapitono Granto vaikai“. Kvapą gniaužianti nuotykių istorija, kurioje pasakojama kaip ekspedicija įšvyko ieškoti kapitono Granto, kurio laivas „Britanija“ sudužo tolimose jūrose. Ekspedicijos dalyviai, drąsūs žmonės, nugalėję daugelį kliūčių, pasiekia savo tikslą. Duodamas daug įdomių gamtos mokslo ir geografijos žinių, seriale gyvai ir įdomiai pasakoja apie tas vietas, kurias ekspedicija aplankė Pietų Amerikoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Atlanto ir Ramiojo vandenyno salose.

Šiame filme lygiagrečiai vystomos dvi siužetinės linijos. Pirmojoje pasakojama apie rašytojo Žiulio Verno gyvenimą ir jo garsiojo romano „Kapitono Granto vaikai“ gimimą bei pateikiama šios knygos istorija, kaip ją įsivaizdavo pats rašytojas. Antrojoje pasakojama apie lordo Glenarvano paieškas ieškant sudužusio anglų laivo. Lordas Glenarvanas su žmona Elena savo medaus mėnesį leidžia jachtoje „Dunkan“. Laivo įgula sugauna ryklį, jo viduriuose randa šampano butelį. Jame jūreiviai aptinka laišką su pagalbos prašymu trimis kalbomis. Sudužęs anglų laivas, išsigelbėję tik kapitonas Grantas su dviem jūreiviais. Nesulaukęs Britanijos vyriausybės pagalbos lordas Glenarvanas paieškų imasi pats. Į kelionę jis pasiima ir kapitono vaikus Meri ir Robertą. Filmo pabaigoje abi siužeto linijos susijungia ir rašytojas sutinka savo knygos herojus.

Kapitono Granto beieškant (1-7 serijos) - В поисках капитана Гранта (1986)

1940 | 2017-06-09 | 4164

Aprašymas: Volto Disnėjaus laikui nepavaldi klasika – tai vaizdo ir garso šedevras, kuris dabar restauruotas pasitelkus naujausias technologijas! Jokios šeimos filmų kolekcija negali būti užbaigta be FANTAZIJOS! Juk tik čia atgijusi muzika, vaizdai, virstantys dainomis, ir susižavėjimas, priversiantis FANTAZIJĄ žiūrėti dar ne vieną kartą…

2001 | 2017-06-09 | 3867

Aprašymas: 2071 metais Marse visi, kaip ir kasmet, laukia Helovyno. Deja, didžiosios šventės išvakarėse judrioje gatvėje susprogsta milžiniškas sunkvežimis, erdvėje pasklinda mirtį nešantys virusai. Teroristai šitaip ketina išnaikinti milijonus žmonių visoje galaktikoje. Specialiai sudaryta komanda turi susekti ir sutramdyti teroristus.

1990 | 2017-06-09 | 3740

Aprašymas: Tarptautinė gelbėtojų bendruomenė siunčia šauniąją detektyvų porelę Mis Bjanką ir Bernardą vykdyti naujos užduoties. Australijoje pagrobtas berniukas, padėjęs išgelbėti retą paukštį. Brakonierius Persivalis Maklyčas tikisi iškvosti berniuką, kur yra nykstantis paukštis, kad galėtų jį pagauti ir susižerti didelę sumą pinigų. Kodį išlaisvinti gali tik peliukų organizacija, todėl peliukai nedelsdami skuba į Australiją.

1998 | 2017-06-09 | 3926

Aprašymas: Vasaros stovykloje netikėtai susitinka dvi mergaitės – Helė ir Enė. Pasirodo, kad jos panašios kaip du vandens lašai! Mergaitės išsiaiškina, kad jos – dvynės, atskirtos nuo pat gimimo. Viena gyvena su tėčiu, o kita – su mama. Sesutės susikeičia vietom ir sumąsto, kaip vėl apvesdinti savo tėvus ir nubaidyti naująją tėčio sužadėtinę.

2013 | 2017-06-09 | 4130

Aprašymas: Iš pasakos „Miegančioji gražuolė“ atkeliavusi piktosios karalienės duktė Reiven Kvin Palikimo dieną turės apsispręsti ar ji seks mamos pėdomis, ar rizikuos savo gerove ir įves naują tvarką…

2000 | 2017-06-07 | 3523

„Pats svarbiausias“ – tai pasaka apie penkis skirtingų profesijų vyrus ir nusivylusią, nelaimingą raganą, kuri nepatenkinta tuom, jog visi aplinkui laimingi, o ji neterinti draugų. Sumano jį kartą aplankyti kiekvieną vyrą, tačiau paskutinysis – šaltkalvis, atima raganos šluotgalį ir užsiprašo trejų norų... Tai pasakojimas apie tikrą draugystę, nesavanaudiškumą ir abipusę pagalbą. Istorija mus moko, jog visada galima pasikliauti tikrais draugais, kuriuos reikia vertinti.

2030 | 2018-07-24 | 4762

Aprašymas: Ponas Bynas (angl. Mr. Bean) – tai Didžiosios Britanijos animacinis serialas. Ponas Bynas yra animacinis serialas besiremiantis 1990 m. tokio pat pavadinimo populiariuoju britų TV serialu.

2030 | 2018-07-24 | 3151

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2030 | 2018-07-24 | 4195

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.